Перейти до змісту

Саакашвілі - Обговорення персони (за / проти)

Basil

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
2 часа назад, Nokian сказал:

Саме це і спонукає міліони українців  (і тебе в тому числі)- не стояти біля бочки з пивом, а заробляти на день прийдешній.

Тобто, мені та мільйонам українцям потрібно ще й дякую сказати і руку поцілувати нинішній владі за те, що нема коли та й за що спокійно відпочити, а тільки пахати і пахати, щоб на пенсії не на одну подачку жити? Я правильно тебе зрозумів?

• Відповідей 1,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
8 годин тому, Юріч сказано:

Тобто, мені та мільйонам українцям потрібно ще й дякую сказати і руку поцілувати нинішній владі за те, що нема коли та й за що спокійно відпочити, а тільки пахати і пахати, щоб на пенсії не на одну подачку жити? Я правильно тебе зрозумів?

можеш лежати на дивані (варіант, мнути клаву про погану владу) і чекати коли прийде добрий цар і принесе тобі принцесу на білому коні комунізм отримувати зарплату і пенсію, не ходячи на роботу

Опубліковано

Юріч, не звертай уваги. Два клінічних ідіота в котрих вже змішались в "кучу кони, люди".

Опубліковано
5 хвилин тому, S30 сказано:

Юріч, не звертай уваги. Два клінічних ідіота в котрих вже змішались в "кучу кони, люди".

Юріч, я тобі навіть їхні ніки зацитую

Цитувати
S30 і sergkots reacted to this
  •  

Опубліковано
1 година тому, rl72 сказано:

Юріч, я тобі навіть їхні ніки зацитую

Якщо не розумієш складові повноцінного життя то не пиши ахінею. Раби працюють по 12 годин та 6 днів на тиждень. В цивілізованому світі люди повинні заробити на достойне життя за 40 годин на тиждень. Більше - це час вкрадений у себе та сім'ї.

Опубліковано
2 часа назад, rl72 сказал:

можеш лежати на дивані (варіант, мнути клаву про погану владу) і чекати коли прийде добрий цар і принесе тобі принцесу на білому коні комунізм отримувати зарплату і пенсію, не ходячи на роботу

На противагу багатьом тут, я не лЕжу і лИжу зад цій продажній владі. Я собі і сім'ї все заробив і заробляю. Працюю від 25 до 40 годин на тиждень, субота і неділя вихідний, плюс свята, організаціонні дні....всього виходить до 20 робочих днів в місяць, заробляю грошей більш ніж середня зарплата по країні, в декілька разів. А як у тебе? Лизання одного місця у влади приносить стабільний дохід?

Опубліковано
19 хвилин тому, Юріч сказано:

На противагу багатьом тут, я не лЕжу і лИжу зад цій продажній владі. Я собі і сім'ї все заробив і заробляю. Працюю від 25 до 40 годин на тиждень, субота і неділя вихідний, плюс свята, організаціонні дні....всього виходить до 20 робочих днів в місяць, заробляю грошей більш ніж середня зарплата по країні, в декілька разів. А як у тебе? Лизання одного місця у влади приносить стабільний дохід?

Тоді на що ти жалієшся?

Опубліковано
13 минут назад, Віталій СК сказал:

Тоді на що ти жалієшся?

Я ж не за себе

12 минут назад, diezel сказал:

А яку пенсію ти очікуєш?

Я її не очікую. Стараюсь, як говорили вище, не стояти біля бочки з пивом. Але воно не має так бути. 

Опубліковано
51 хвилин тому, sergkots сказано:

Якщо не розумієш складові повноцінного життя то не пиши ахінею. Раби працюють по 12 годин та 6 днів на тиждень. В цивілізованому світі люди повинні заробити на достойне життя за 40 годин на тиждень. Більше - це час вкрадений у себе та сім'ї.

В принципі все вірно, але є одне але. Спостерігаючи за своїми підлеглими, я бачу тільки одне - низьку продуктивність праці. На це навіть МВФ вказав, як одну з основних проблем, що заважають зростанню економіки.

Для прикладу, я за три години можу видати можу видати продукції, як працівник за день. Але я не палю, не п'ю чай-каву, не зловживаю алкоголем та інше.

А з низької продуктивності праці і випливає триваліший робочий день та 6 робочих днів на тиждень.

Опубліковано
4 хвилин тому, Віталій СК сказано:

В принципі все вірно, але є одне але. Спостерігаючи за своїми підлеглими, я бачу тільки одне - низьку продуктивність праці. На це навіть МВФ вказав, як одну з основних проблем, що заважають зростанню економіки.

Для прикладу, я за три години можу видати можу видати продукції, як працівник за день. Але я не палю, не п'ю чай-каву, не зловживаю алкоголем та інше.

А з низької продуктивності праці і випливає триваліший робочий день та 6 робочих днів на тиждень.

Саме так і є. Дуже багато хочуть відбути роботу й на результат їм пофігу. Логіка така, що я ж мов ходив на роботу, відбув 8 годин, то заплати дньовку. 

Опубліковано

З власного досвіду скажу, що нормальних роботодавців значно важче знайти ніж нормальних працівників. Не подобається зарплата? Шукаєш іншу роботу, який сенс ходити аби відбути? І не вірю я що, роботодавець бачить як друшляють підлеглі і нічого з цим не робить. Або вони настількі цінні самородки, або зарплата низька. 

Опубліковано
13 хвилин тому, Віталій СК сказано:

Не завжди так. Іноді доводиться платити меншу зарплату та набирати більше людей.

Опубліковано
23 minutes ago, Юріч said:

Але воно не має так бути. 

Не має, та буде. По тій простій причині, що відрізняє нас від, скажімо, поляків: рівень ініціативності. Українців у школі вчать багато чому, та не вчать приймати рішення. Відповідно і суспільство розвивається як попало, а не як треба.

Опубліковано
16 minutes ago, AnimaNoir said:

З власного досвіду скажу, що нормальних роботодавців значно важче знайти ніж нормальних працівників.

Це тому що досвід однобокий, а для таких стверджень треба побути з обох сторін і не один раз. Маючи досвід ви б такого не писали

З роботою проблем немає взагалі якщо є бажання вчитися і працювати. А от з працівниками – срака якщо в тебе галузь для якої спеціалістів не готують в навчальних закладах, тобіш практично всі напрямки де потрібна інтелектуальна праця і не можна все описати специфікацією та інструкцією.
Особливо проблемно з молоддю, яка обирає зараз повкалувати на заводі в поляків по 16 годин на добу і думає що так зможе до старості.
Бабло зараз за низькокваліфіковану працю... ніяких планів на майбутнє... 

Опубліковано
1 година тому, Юріч сказано:

поясню в черговий раз для чергового довбня. 

все що я заробляю, я заробляю лише своєю розумовою і фізичною працею. яка немає нічого спільного з владою, ні отримання від будь-якої влади будь-яких доходів

так що твій висер мимо

Опубліковано

То Соромітник.

І ти після сказаного хочеш знову ж говорити що проблема в працівниках?

В чому проблема. Дай  повкалувати молоді на заводі у нас за хоча б таку ж зарплату як в поляка.

Або альтернативну більш кваліфіковану за більшу зп.

І повір будеш мати з чого перебирати.

Опубліковано
5 minutes ago, S30 said:

І ти після сказаного хочеш знову ж говорити що проблема в працівниках?

В чому проблема. Дай молоді повкалувати молоді на заводі у нас за хоча б таку ж зарплату як в поляка.

Або альтернативну більш кваліфіковану за більшу зп.

Воно не так працює. Усім працівникам, які варті високої зарплати – платиться висока зарплата. Інакше не може бути.
Питання в тому що ниськокваліфіковані кадри хочуть високу зарплату при мінімальній користі від них. І не отримуючи кучі бабла – їдуть реалізовувати свою низьку кваліфікацію на полях чи заводах в поляндії.
Проблема в небажанні вчитися і суспільстві

Опубліковано
16 хвилин тому, Юріч сказано:

Я ж не за себе

Але ти ж зміг, я зміг, ще багато хто може нормально заробляти в Україні. Хоча я і працюю часом і 6 днів на тиждень, часом і по 14-16 годин, але це тільки через низьку продуктивність праці працівників, частково застаріле обладнання. Та я не жаліюсь.

35 хвилин тому, Юріч сказано:

Я її не очікую. Стараюсь, як говорили вище, не стояти біля бочки з пивом. Але воно не має так бути. 

Так мусить бути. Ти навіть не уявляєш, скільки я перебачив таких, що працюють до першого авансу, а далі запої, прогули, запізнення, брак та інше. Це все ті, хто хоче стояти біля бочки, а потім будуть розказувати, що в них мала пенсія і все хреново. Причому їм на пенсію мусимо заробляти ми з тобою та нам подібні. Причому за розвиток інфраструктури та інші суспільні блага, якими вони користуються, платимо теж ми.

Опубліковано
34 хвилин тому, Віталій СК сказано:

В принципі все вірно, але є одне але. Спостерігаючи за своїми підлеглими, я бачу тільки одне - низьку продуктивність праці.

В тій же Польщі той самий працівник покаже вищу продуктивність праці, то з ким щось не так?

Опубліковано

То Соромітник.

Ну, видно поляка влаштовує їх кваліфікація і цінить він її значно вище. Ось тобі і відповідь.

Опубліковано
1 minute ago, S30 said:

То Соромітник.

Ну, видно поляка влаштовує їх кваліфікація і цінить він її значно вище. Ось тобі і відповідь.

Вони туда їдуть не на ті посади і роблять абсолютно не те що тут. Тому порівняння недоречне.
Але продовжувати не буду якщо ти того не розумієш.

4 minutes ago, alexvvv said:

В тій же Польщі той самий працівник покаже вищу продуктивність праці, то з ким щось не так?

смішно... чи сумно...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...