Перейти до змісту

Саакашвілі - Обговорення персони (за / проти)

Basil

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Я розумію, що більшість тут хочуть змін, але більш ніж впевнений що ще більше тих, що теж їх хочуть, але щоб ніц не змінювалось. Навіть тут, на борді повно таких. І повірте, як би не пнулась та меншість, вибір  більшості наперіод відомий: черговий вибраний в обмін на гречку і бла-бла обісцянки неугодний для меншості. 

• Відповідей 1,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
3 минуты назад, Ukrainec сказал:

Я розумію, що більшість тут хочуть змін, але більш ніж впевнений що ще більше тих, що теж їх хочуть, але щоб ніц не змінювалось. Навіть тут, на борді повно таких. І повірте, як би не пнулась та меншість, вибір  більшості наперіод відомий: черговий вибраний в обмін на гречку і бла-бла обісцянки неугодний для меншості. 

Ну то всьо заїбісь, живемо так далі, ну а хулє

Опубліковано
8 минут назад, Ukrainec сказал:

Заєбісь... Бо  ніби ти прям вже щось зібрався змінювати в свому стилі життя, щоб якось на це влинути?

змінювати ? наприклад ?

Опубліковано
2 минуты назад, Ukrainec сказал:

Це ти ти мені скажи

ну в тебе ж предьява до мене, що я тіпа нічого в своєму житті не змінюю, то я й питаю, по яким критеріям можна оприділити, змінюю я в своєму житті щось чи ні ? А ти починаєш окуня включати

Опубліковано
1 година тому, Ukrainec сказано:

Рома, я б дуже хотів щоб, в тих хто дописують в такому жанрі президентом був завідувач психлікарні. 

Не Петя з Кийова наша основна біда, це скоріш наслідок. Біда в головах! 

Ех Рома Рома. Завтра інангурують нового обранця-лиценарожу (і це буде не Саакашфіллі, нажаль) і ти будеш знову істерити: зрада-зрада! А життя йтиме далі змінюючись з швидкісттю равлика. :)

і нащо януковича поперли, то ж біда в головах 

Опубліковано

Пред'ява!? Та ради Бога. 

Якщо твої вчинки принесуть в контексті закону добробут більш ніж звичному для тебе колу людей значить почалось! 

Опубліковано
1 минуту назад, Ukrainec сказал:

Пред'ява!? Та ради Бога. 

Якщо твої вчинки принесуть в контексті закону добробут більш ніж звичному для тебе колу людей значить почалось! 

ну значить почалось, а що це міняє ? блін, мова ні про що

Опубліковано
4 хвилин тому, MANJAK11 сказано:

ну значить почалось, а що це міняє ? блін, мова ні про що

Ага! Читаючи Рому в мене аналогічні відчуття...

Опубліковано
Только что, Ukrainec сказал:

Ага! Читаючи Рому в мене аналогічні відчуття...

ага, як там кацапи постійно кажуть : *нада большє работать, а нє бастовать и рєволюции дєлать* , я правильно зрозумів хід твоїх думок ? 

Опубліковано
15 годин тому, romaxa11 сказано:

Прочитай покращення від влади, темку про Майдан. Буде мало ще підкину.Хоча що цікавить?: розкрадання в армії, саботаж судової реформи, мвс, енергосектор, рефінанс і дивовижне зростання президентського банку, провали в податковій реформі, саботаж відкритих списків, антикорупційного суду. Короче що тебе цікавить?

Всьо прапало.

Мумія (Тимошенко ).повертається.

Опубліковано
14 годин тому, romaxa11 сказано:

розкрадання в армії, саботаж судової реформи, мвс, енергосектор, рефінанс і дивовижне зростання президентського банку, провали в податковій реформі, саботаж відкритих списків, антикорупційного суду.

Певно ми в різних країнах живем. Бо я бачу якісне і кількісне змінення до кращого постачання в армії, посилення контролю, прийняття судової реформи, енергосектор постійно диверсифікується, показники в промисловості зростають, інвестування збільшується... Може ти з якої Сербії оце все пишеш?

Опубліковано

http://varta.kharkov.ua/news/city/1143816

Саакашвілі, як іТимошенко-люди,котрі одержимі владою.

Вони готовішвидше померти,ніж визнати свою неправоту.

Українцям такі не потрібні.

Єдине, чого Міхо дібється- знизить рейтинг Пороха на кілька процентів.

Ну хай гавкає.

Опубліковано

Дещо про Грузію (з коментів мордокниги):

Цитата

Лия Чхиквишвили · Как оказался у власти аятолла Хомейни? Тоже самое. Чем быстрее реформы, тем больше масса тех, кто не догоняет, срабатывает фактор социального сравнения. И сравнивают не с той позицией от которой ушли, а с тем, чего достигли те, кто рядом. Именно поэтому - обида и зависть. Дальше, Грузия известна непотизмом, кумовством и коррупцией. Он разворотил это . А это дискомфорт, ведь тепло и сыро... Тут появился Иванишвили, который в своём местечке сделал всё- все бесплатное. Потом наобещал три короба , бредни, многие повелись, темболее, что Миша приучил к тому, что сказанное исполняется. Было много лжи и дезинформации со стороны тогдашней оппозиции: якобы газ продают дорого, а реально, -у нас он был дешевле чем росийский- из Азербайджана ( это тоже заслуга Миши) , якобы с каждого литра бензина - половина идёт в карман президента, якобы его жена работавшая медсестрой, подрабатывает))) торговлей органами... Смешно , но на быдло необразованное подействовало. Захотелось дармовщины, захотелось, меньше контроля, меньше усилий.. и тут прямо перед выборами распространили кадры из тюрьмы где реальные правонарушения были перемешаны с постановочными кадрами. Тот кто это снимал, работник тюрьмы, сам участвовал и издевался( в кадрах его голос) делал это 2! года!! Т.е. сам был преступником. И что? Его , новая власть, вопреки закону амнистировала БЕЗ судебного разбирательства, в России ему дали орден, 11 тысяч выпустили гуртом из тюрем, двумстам дали статус политзаключенных, в том числе гражданам России осужденным за шпионаж, полностью развалена госбезопасность, остановлены проекты по развитию портов и городов, курс валюты от 165 за 100$ стал 245. Полный пипец. Теперь и та дармовшина прекратилась на которую клюнули. Просто кинули всех. Но теперь избавиться от олигарха у которого в кармане столько денег сколько в бюджете и который с бешеной скоростью скупает все и всех, уже очень трудно. Вторые выборы уже были явно сфальсифицированы. А теперь еще переделали конституцию, так, что практически мы северная Корея.

Опубліковано

Міхо в Грузії достатньо було сказати фас і будь яку людину кидали в тюрму.

В нас таке тупо не пройде.

Тому його і поперли з Одеси.

По закону гір живуть в горах.

Опубліковано
5 хвилин тому, Nokian сказано:

Міхо в Грузії достатньо було сказати фас і будь яку людину кидали в тюрму.

В нас таке тупо не пройде.

В нас так само, Музичка застрелили без проблем, і без проблем беркутівців повідпускали в росію.

Опубліковано
1 година тому, Nokian сказано:

Бардак і диктатура -далеко не те саме.

а паспорт забрали не через диктатуру? о_О

Опубліковано
1 хвилина тому, Dima4s сказано:

а паспорт забрали не через диктатуру? о_О

А в країну потрапив без паспорта через бардак  :D

Опубліковано

Міхов Грузіїсвоїхопонентів просто посадив. Ну все відібрав. І ще в багатьох просто відібрав.

Приблизно, як більшовики у громадянську війну.

В нас такий зараз не має жодних шансів на  владу.

Опубліковано
Цитувати

Чем быстрее реформы, тем больше масса тех, кто не догоняет

Це те про що я писав і чого ми ризикуємо "закінчити" як Грузія навіть, якщо президентом стане хтось типу Нельсона Манделла.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...