Перейти до змісту

Саакашвілі - Обговорення персони (за / проти)

Basil

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
9 хвилин тому, rl72 сказано:

Те, що є план, це добре. Але б було краще коли б були готові самі закони, які треба приймати. І 450 автоматчиків, ну щоб депутати ці закони приймали)))

давай покурим :lol:

Краще ворог хорошому... 

• Відповідей 1,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
41 хвилин тому, rl72 сказано:

І 450 автоматчиків, ну щоб депутати ці закони приймали)))

Та, ладно, що вже там, навіщо міняти шило на мило, Петро на Міхо. Давайте вже зразу якийсь аналог Августо Піночета. "В Сантьяго Києві іде дощ"..., і понеслась.

Опубліковано

Подивився відео Дзиндзі, на якому сакварелідзе в 2007 році керує тітушками, які розправляються з опозицією.

https://twitter.com/dzyndzia/status/908685672466264064

Дуже схоже на те, що грузинська "демократія" і грузинські "реформи" часів саакашвілі відрізняються від путінської "демократії" і путінських "реформ" тільки тим, що ніхто з нас не знає грузинської мови і слідкував за подіями в Грузії через призму медійних штампів і стереотипів.

Опубліковано

Чувачок, йшов 4 рік правління твого Бога. Вкрадено через рефінанс декілька сот мільярдів гривень, що обвалили курс і зробили біднішим суспільство в три рази - за це ніхто не відповів.  Жодного завершення жодної реформи і нічого навіть не планується, максимум імітація якоїсь херні для галочок з імітації. Ти розумієш що вже вийшов 8 айфон, а Петрусь починав на 6-му, а взагалі починав ще коли їх не було і що? Баржа з кавунами? Безвіз? Митний перехід? Нафіг нам людина з настільки примітивними цілями і повною відсутністю плану для руху суспільства, якщо не рахувати зубожіння і деградацію? Який державний орган неімітаційний? Де позбулися совка, якого де юре немає вже 25 років? В якій галузі немає чиновникі з перерізанням лєнточок? де не встидно за примітивізм і деградацію? То за кого ти тут коптиш? Де почали набирати кваліфікованих а не партійних? А, хто як не він? Та будь-хто зможе робити ту саму фігню. 

Опубліковано
46 минут назад, romaxa11 сказал:

Чувачок, йшов 4 рік правління твого Бога. Вкрадено через рефінанс декілька сот мільярдів гривень, що обвалили курс і зробили біднішим суспільство в три рази - за це ніхто не відповів.  Жодного завершення жодної реформи і нічого навіть не планується, максимум імітація якоїсь херні для галочок з імітації. Ти розумієш що вже вийшов 8 айфон, а Петрусь починав на 6-му, а взагалі починав ще коли їх не було і що? Баржа з кавунами? Безвіз? Митний перехід? Нафіг нам людина з настільки примітивними цілями і повною відсутністю плану для руху суспільства, якщо не рахувати зубожіння і деградацію? Який державний орган неімітаційний? Де позбулися совка, якого де юре немає вже 25 років? В якій галузі немає чиновникі з перерізанням лєнточок? де не встидно за примітивізм і деградацію? То за кого ти тут коптиш? Де почали набирати кваліфікованих а не партійних? А, хто як не він? Та будь-хто зможе робити ту саму фігню. 

А це тому, що з безвізом чомусь дива не сталося. Та не біда, чекаємо в 2020 році зняття недоторканості. От тоді вже тоооочно заживемо.

Опубліковано
1 година тому, romaxa11 сказано:

:sm110:

гггг.... ромаха ,ну як тобі пояснити, щоб ти зрозумів, що Петрусь не мій бог, не мій начальник і не платить мені зарплату.

При тому, що в тому пості ні слова некопчено за Петруся....

але ж... дальше вірте в свого чергового месію який зробить вам з@їбісь... скільки їх вже було за 4 роки правління Петруся?:D

п.с. а про те, що таке антикорупційний суд і коли нам його очікувати можете почитати під постом антикорупціонера Соболєва

п.п.с. мабуть таки, простіше писати пости в ФБ, та виступати на мітингах, ніж просто роботи свою роботу, за яку платять заробітну плату - а саме приймати Закони у ВР

Опубліковано
7 минут назад, rl72 сказал:

Петрусь не мій бог, не мій начальник і не платить мені зарплату

Тобто ти безкоштовно розповсюджуєш ту єресь, за яку порохоботам платять гроші? :sm110:

Опубліковано
15 хвилин тому, rl72 сказано:

п.с. а про те, що таке антикорупційний суд і коли нам його очікувати можете почитати під постом антикорупціонера Соболєва

п.п.с. мабуть таки, простіше писати пости в ФБ, та виступати на мітингах, ніж просто роботи свою роботу, за яку платять заробітну плату - а саме приймати Закони у ВР

Проект Закону про антикорупційні суди

Номер, дата реєстрації: 6011 від 01.02.2017

Ініціатор(и) законопроекту:

Авторський колектив
03.02.2017 Надано для ознайомлення
02.02.2017 Направлено на розгляд Комітету
01.02.2017 Передано на розгляд керівництву
01.02.2017

Одержано Верховною Радою

Опубліковано
2 хвилин тому, Savage сказано:

Тобто ти безкоштовно розповсюджуєш ту єресь, за яку порохоботам платять гроші? :sm110:

гм, відео, розміщене в твітері Дзиндзею - єресь? а, то певно, порохоботи переодіті сценку розіграли, щоб  очорнити великого борця з баригами :sm110:

Опубліковано
1 хвилина тому, sergkots сказано:

Проект Закону про антикорупційні суди

Номер, дата реєстрації: 6011 від 01.02.2017

скільки часу вже пройшло з 01.02.2017? і скільки часу ще пройде поки його приймуть? не кажучи вже про те коли він запрацює

Опубліковано

Чого ж на голосування навіть не винесли? Як потрібно було юру пропхати на генпрокурора то нагнув всіх кого лише міг. А тут думаємо пів року.

Опубліковано
Щойно, rl72 сказано:

скільки часу вже пройшло з 01.02.2017? і скільки часу ще пройде поки його приймуть? не кажучи вже про те коли він запрацює

Я не вірю жодному чинному судді - на те є об'єктивні причини та обізнаність у ситуації, що відбувається. Має бути тільки незалежний орган правосуддя для боротьби з корупцією.

Опубліковано
Щойно, sergkots сказано:

Я не вірю жодному чинному судді - на те є об'єктивні причини та обізнаність у ситуації, що відбувається. Має бути тільки незалежний орган правосуддя для боротьби з корупцією.

я з суддями не стикався, і дай Бог не мати з ними справи дальше, але я також не вірю можливість чесного правосуддя за теперішньої судової системи та суддів. при чому, не лише над корупціонерами.

п.с. цікаво, хто на цій фотці? Порох? Гройсман? Луценко? Депутати ВР? Судді?

Опубліковано
1 хвилина тому, rl72 сказано:

я з суддями не стикався, і дай Бог не мати з ними справи дальше, але я також не вірю можливість чесного правосуддя за теперішньої судової системи та суддів. при чому, не лише над корупціонерами.

Який тоді сенс робити окрему антикорупційну палату, якщо залишаться старі судді, в старій системі, зі старими зв'язками? Аби рахувалось?

Опубліковано
1 година тому, romaxa11 сказано:

В якій галузі немає чиновникі з перерізанням лєнточок?

прикинь, а, сама королева Великобританії стрічку перерізала)))

http://podrobnosti.ua/2197044-u-shotland-vdkrili-najdovshij-u-svt-vantovij-mst.html

п.с. моє особисте ставлення до перерізання стрічок (я зараз не про королеву) - 100% негативно

Опубліковано
4 хвилин тому, rl72 сказано:

http://podrobnosti.ua/2197044-u-shotland-vdkrili-najdovshij-u-svt-vantovij-mst.html

Цитувати

У Шотландії відкрили найдовший у світі вантовий міст

А де наші можновладці відмітились? Краще б не позорились.

Опубліковано
4 хвилин тому, sergkots сказано:

Який тоді сенс робити окрему антикорупційну палату, якщо залишаться старі судді, в старій системі, зі старими зв'язками? Аби рахувалось?

я ж написав, що не вірю в можливість чесного правосуддя за теперішньої судової системи і суддів. Я не знаю якою буде антикорупційна палата і її судді. Але, в мене не впевненості, в тому, що в цьому буде сенс, якщо їх обиратимуть особи, які дозволяють собі порушувати Закони України, в т.ч. недоторканість державного кордону.

В мене нема ілюзій щодо того, що чесних і незаплямованих суддів туди можуть запропонувати представники теперішньої влади

Опубліковано
7 minutes ago, rl72 said:

А пакетик з вугіллям їй теж дарували? )))

Опубліковано
11 хвилин тому, yu2007 сказано:

А пакетик з вугіллям їй теж дарували? )))

еммм? то був міст в шахту?

Опубліковано
1 minute ago, rl72 said:

еммм? то був міст в шахту?

Нє, то був цирк з конями під час зустрічі в Україні першого сухогруза з американським вугіллям.

Опубліковано
Щойно, yu2007 сказано:

Нє, то був цирк з конями під час зустрічі в Україні першого сухогруза з американським вугіллям.

О! а кому подарували?

Опубліковано
1 хвилина тому, vaks сказано:

Ось ось.Відео ж зняте не вчора і не позавчора. Але чомусь його не тиражували порохоботи, коли міхо призначали головою ода. А представляли його як опупєнного реформатора. А тепер, коли щось там не поділили, то почали лити компромат, що міхо вже став тираном гірше ніж пуйло.

Треба бути послідовними товаріщі порохоботи.

Що ж стосується міхо, то його повинні депортувати, посадити чи що там роблять з нелегальними мігрантами.

гм, дивно правда. що непорохоботи не були в курсі, про те, як Міхо, в часи свого президенства розганяв мітинги опозиції в Тбілісі. Мені, як "порохоботу", навіть памятається, що тоді були жертви зі сторони мітингарів.

але ж то таке, непорохоботи знову будуть писати про методички та оплачених порохоботів.

Опубліковано

Міхо пішов на перевибори і переміг їх. В чому тиранія? Що за люди були проти нього питання відкрите. Нас цікавить Петрусь, повноваженя якого стали мабуть найбільші за весь час, Янук курить глибоко в сторонці, а він ніфіга не може зробити. При чому Янук з своїми повноваженнями країну перевертав куди хотів. Дивно. А в курсі, що родина Мубарака володіла каріталом в 70 млрд баксів.? Про нього звісно в форьс не писали, там нема чим гордитись. А скільки вже заробив Петрусь?

Опубліковано
20 хвилин тому, romaxa11 сказано:

Міхо пішов на перевибори і переміг їх. В чому тиранія? Що за люди були проти нього питання відкрите. Нас цікавить Петрусь, повноваженя якого стали мабуть найбільші за весь час, Янук курить глибоко в сторонці, а він ніфіга не може зробити. При чому Янук з своїми повноваженнями країну перевертав куди хотів. Дивно. А в курсі, що родина Мубарака володіла каріталом в 70 млрд баксів.? Про нього звісно в форьс не писали, там нема чим гордитись. А скільки вже заробив Петрусь?

Міхо розганяв мітинги, уже будучи президентом. Точно так, як це зробив яник в 2013. дійсно, нафіга було Майдан проводити.

так, просвіти, нас неосвічених, про заробітки Петруся?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...