Перейти до змісту

Саакашвілі - Обговорення персони (за / проти)

Basil

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 1,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
7 часов назад, yu2007 сказал:

Ну ніби й так, але й не зовсім.

Якщо пролистати теми на борді за 15-16 роки, то там теж частенько писали, що якщо не буде реформ, то цю владу винесуть, а однотуровий складе компанію лєгітімичу. Що народ зубожіє і скоро будуть "голодні" і "комунальні" бунти. І все це на фоні активних бойових дій на сході. І в мене теж закрадалась думка, що якось так воно і буде. 

Ні, вже не буде. Принаймні не зараз. Чим більше кілограм живої ваги набирають легендарні комбати і сотники, тим менше перспектив у такого розвитку подій.

Крехтали на борді і при Януковичу. І крехтали би ще один термін, якби яник не наробив помилок. Крехчуть і зараз, бо українці по іншому не вміють. Все залежить від Петі. Поки що йде за стандартним сценарієм: узурпація влади, плавний перехід до авторитаризму, на фоні зубожіння населення. Залишилося спотикнутися об ящик з гранатами.

Опубліковано
24 хвилин тому, weeran сказано:

Який сенс ото тут в цій темі, вжей навіть карамба цього не розуміє, що дають такі теми тут, попіздіти? і нічого не робити.  Саакашвілі буде робити свою справу, а народний фронт свою. Пєтя топить саху мішико через народний фронт, а оскільки тут парочка адмінів і ще десяток топлять за народний фронт і за пєтю,  а хто знає їх у реальному житті то й вже не сумнівається, то який сенс таких тем???? Що вони дають?

дякую що зареєструвався і просвітив нас. ми дуже цінуємо твою думку.

Опубліковано

Денис Казанський (не знаю хто це, раніше не читав) в своєму пєйсбуку гарно пояснив, чому відбулася ця циркова вистава в Краковці. Держдеп ніучом нє уіноват :) . Звичайна внутрішньовидова боротьба, тому ніяких революцій і майданів на порядку денному.

Опубліковано
Только что, yu2007 сказал:

Денис Казанський (не знаю хто це, раніше не читав) в своєму пєйсбуку гарно пояснив, чому відбулася ця циркова вистава в Краковці. Держдеп ніучом нє уіноват :) . Звичайна внутрішньовидова боротьба, тому ніяких революцій і майданів на порядку денному.

Дав би ссилку чи що. Вперше про нього почув, коли він про бурштин почав писати. І перший написав скільки і кому бабла відстьогують копателі.

Опубліковано
3 minutes ago, nickel said:

Дав би ссилку чи що. Вперше про нього почув, коли він про бурштин почав писати. І перший написав скільки і кому бабла відстьогують копателі.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1517467268332780&id=100002085647117

я з кнопочної нокії в нет хожу, коли не за компом, складно це все

Опубліковано
2 годин тому, d.u.a.l сказано:

Ну-ну, ти ще заведи звичну пісню "цар хороший, бояри погані". Навіть якщо допустити, що все, що відбувалося в неділю - то справа рук всяких там сабакових, то це ти просто опускаєш свого преза нижче плінтуса (хоча він і так давно вже там), бо він значить взагалі не відає, що поза його спиною такі ігри ведуть. Але тут навіть припускати непотрібно, бо дивись останній пункт з наведеного причинно-наслідкового зв'язку, він же перший в часовому просторі - позбавлення громадянства. Чи це знову не петрусь, і ти віриш тим словам, що він "як президент не міг поступити інакше, бо йому незалежний орган подав подання", з виразом обличчя, як у того кота зі Шрека. Знов бояри? Ну тоді це вже клінічний ідіотизм, нахіба нам президент-ідіот?

Я не знаю хто в тебе през.

Ми мабуть в різних краінах живем, або можливо я не вважаю за можливе називати президента своєі краіни презом, незважаючи на людину, яка займає цю посаду.

І я не писав, що винуваті бояри, а Порох ні при чому.

Стсовно твоіх тверджень про царя і боярів, то проблема тільки твоя, що ти віриш в мессію, який прийде і зробить заєбісь

Опубліковано

з youtube :D

Цитувати

На Украине всё наладится только тогда, когда вдова Порошенко придёт в тюрьму к Гройсману узнать, за что повешенный Турчинов пристрелил Яценюка на похоронах Парубия, который так и не признался, где закопал трупы Авакова и Геращенко, взорвавших Раду после того, как там Парасюк и Ляшко устроили поножовщину, выясняя чьими агентами являются Садовый и Саакашвили

Опубліковано
2 годин тому, Savage сказано:

От за що люблю нашу владу, так це за послідовність. :) 

523a323f0464c65c3310c127baae7655.gif

Но Йуля в проплачених рейтингах перша!

6967fc7b89e71cd0225c77b91255c7b1.gif

Опубліковано

Я уже дето писав то ще тут повторюся :)
Раз тему з Саакашвілі так круто роздувають по всіх "змі" ‒ значиться це дуже треба владі.
Ну а їй це може бути вигідно лише при одному розкладі ‒ "нова" фігура на виборах, яка підгребе усіх невдоволених теперішнім станом справ в Україні.
Всі існуючі "опозиціонери" вже давно не в тренді і щоб не робити знову вибори в одні ворота ‒ потрібен справжній джедай, який поборе корупцію, кумів і мєнтів.
Більш ніж впевнений що Петрик буде керувати далі, але видимість боротьби створювати треба. Без сильного суперника немає гучних перемог.

Опубліковано
8 минут назад, Соромітник сказал:

Раз тему з Саакашвілі так круто роздувають по всіх "змі" ‒ значиться це дуже треба владі.

Якщо це твердження помилкове, то далі можна і не читати. Бо виходить що майдан Януковичу також треба був.

Опубліковано
45 минут назад, nickel сказал:

Якщо це твердження помилкове, то далі можна і не читати. Бо виходить що майдан Януковичу також треба був.

111460.jpg.f1c67f4a5116ae119ce86e3f8a7bb14d.jpg

Опубліковано

Розумію, що це може образити почуття віруючих прихильників Міхо, але не можу пройти повз таке))

С того времени Михуил начал проповедывать и говорить: Барыги! 
ибо приблизилось Царство Предвыборное. 
Проходя же близ моря Львовского, Он увидел двух братьев: Симона, называемого Вомбатом, и Сотника Неизвестной Сотни, брата его, закидывающих понты, ибо они были Героями,
и говорит им: идите за Мною, и Я сделаю вас ловцами юрлиц. 
И они тотчас, взяв по мешку титушек, последовали за Ним.
...
За шесть дней до экстрадиции пришел Михуил в Леополис, где был номер за 12 тысяч динариев. 
Там приготовили Ему вечерю, и нардепы служили, и Вона была одной из возлежавших с Ним. 
Горничная же, взяв фунт нардового чистого драгоценного мира, помазала ноги Михуила и отерла волосами своими ноги Его; и дом наполнился благоуханием от мира. 
Тогда один из учеников Его, с именем, сокрытым в интересах следствия, сказал: Для чего бы не продать это миро за триста динариев и не раздать нищим? 
Михуил же сказал: Барыга! 12 тысяч за ночь тебе не жалко, и ты возлежишь здесь со мной, а за триста динариев беспокоишься!

Звідси: Свидетели Пророка Михуила

Там є перли й інших фейсбукєрів, з яких починався цей флешмоб.

Ось це найбільше посміхнуло:

prorok.jpg.86211af154e0e83d9c5c27b8193ad100.jpg

Креативно працюють, з душею))

Опубліковано

Курт Волкер - представник президента Трампа по Україні: 
«Якщо Україна хоче будувати правову державу, Михайлу Саакашвілі потрібно дати можливість відстояти своє громадянство в суді. Порошенко слід менш драматично підходити до Саакашвілі і зайнятися питаннями поліпшення управління країною і боротьбою з корупцією»

Опубліковано
1 година тому, zplanetaz12 сказано:

Ukraine is a country with the rule of law. Someone like former President Saakashvili has a right to pursue his own case in Ukrainian courts. I hope people не розібрав слово a political drama. Focus on a legal matter and Ukraine will strengthen institution of democracy as well as enslave a corruption and economic reform. Ukraine will and need strong country democratically, economically so that we can stand the invasion and suffering from russia and merge as a successful country in the future.

Друге питання від неї щось типу чи має Порошенко надати міхо шанс. Волкер каже я не хочу казати щоб я сказав . І фактично повторює те саме.

Опубліковано
16 hours ago, nickel said:

Януковичу ? умовивод через жопу канєшно, але не переймайся
Пропаганда глибоко засіла в тілах фанатів зомбоящика та поскакати закомпанію

Опубліковано
12 минут назад, Соромітник сказал:

умовивод через жопу канєшно, але не переймайся

Я ж тобі це й написав, про твій пост, але якось культурніше.

п.с. Шо за манери останнім часом на Борді, обсирати тих, хто з тобою не згідний?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...