Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
6 часов назад, AID сказал:

бо до того корита (виконання робіт за державний кошт) допускаються лише "свої",

в нас теж на зборах обговорювали утеплення за міською програмою 70/30 - але коли згадали про такі дикі ціни, які примусово насаджуються міським керівництвом, то вирішили повторно перерахувати, що буде дешевше: зробити самим з "шабашниками", чи получити допомогу 70% від міста, тільки невідомо від якої суми.

Про тендери всі ж знають. Так це те ж саме.

• Відповідей 962
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
12 годин тому, ігорчик сказано:

Шановні форумчани як взнати по якій причині відмовлено в субсидії?

Сходити в ЦНАП не судьба?

Опубліковано
14 годин тому, ігорчик сказано:

Шановні форумчани як взнати по якій причині відмовлено в субсидії?

очевидно, що запитати в тих, хто відмовив!

Опубліковано

мені не приходив навіть і про призначення.

Навіть якщо й повинні, то що? Сидіти чекати листа?

І навіть якщо й посилали, це ж пошта! Лист міг і загубитися

Опубліковано
23 minutes ago, jack74 said:

мені не приходив навіть і про призначення.

Про призначення і не надсилають. Якщо є якісь питання, нюанси - телефонують (я особисто і моя теща тому приклад).

І якщо шановний @ігорчик взнав, що йому відмовили, міг і за разом взнати причину відмови. Причин, до речі, не так багато і вони легко гугляться.

Опубліковано

як ти там писав? "повинні"? От і про призначення ПОВИННІ повідомляти

В пункті 13 (абзац 19-й) Постанови кабміну №848 "Про спрощення порядку надання населенню субсидій ..." сказано:

Цитувати

Рішення про призначення (непризначення) субсидії приймається протягом десяти днів після подання заяви та отримання відомостей, визначених абзацами восьмим - дванадцятим цього пункту. При цьому структурним підрозділом з питань соціального захисту населення повідомляється заявнику про призначення (непризначення) житлової субсидії.

Яким чином повідомляється? - так, конретно не вказується, але яким ще чином державні органи повідомляють громадян, як не листами? А листи, зазвичай, губляться, а отже їх і не особо обов'язково взагалі надсилати, бо завжди можна з'їхати "ми надсилали, всі питання до Укрпошти"

Опубліковано
33 minutes ago, jack74 said:

Яким чином повідомляється? - так, конретно не вказується, але яким ще чином державні органи повідомляють громадян, як не листами?

Стовпчиком і сумами у квитанції не достатньо? Треба листа ще надсилати? "Шановний Свирид Опанасович! Прийміть наші найщиріші вітання із нагоди призначення Вам субсидії"?

Опубліковано
3 minutes ago, ігорчик said:

Шановний Ігорчик пішов на пошту і по квитанції взнав про відмову.працівники пошти не можуть знати причини відмови

В квитанції є запис, що Вам відмовлено в субсидії?

Опубліковано

та ніяк. Я і зарєєструвався, і подавав, і навіть дублював дзвінком - один фіг не вносили новий показник.

100% надійно - це піти на пошту і заплатити там, вказуючи показник. Чи попросити зробити "нульову" квитанцію (якщо, напр., субсидія покриває все) і вказати новий показник.

Опубліковано
1 minute ago, ігорчик said:

В квитанції є запис що субсидія 000

І з цього випливає, що Вам відмовили у субсидії? Мій приклад: відправив документи на субсидію у жовтні, отримав субсидію у грудні, а це було тоді, коли звернень за нею було набагато менше.

Опубліковано

Заліз на www.komunal.lutsk.ua, виявилось що і в мене субсидія 000, хоча ще минулого місяця була. Шото вони там намутили.

upd. правда в минулому місяці подавались документи по змінах проживаючих і тп, але зміни такі, що субсидія мала збільшитись.

Опубліковано
47 minutes ago, Vadimm said:

Заліз на www.komunal.lutsk.ua, виявилось що і в мене субсидія 000, хоча ще минулого місяця була. Шото вони там намутили.

upd. правда в минулому місяці подавались документи по змінах проживаючих і тп, але зміни такі, що субсидія мала збільшитись.

Субсидія твоя може й збільшиться, але не автоматично. 

48 minutes ago, Vadimm said:

в минулому місяці подавались документи по змінах проживаючих

Можеш сміливо йти і оформляти по-новому. Плавали - знаємо.

Опубліковано
1 час назад, SunSeth сказал:

Можеш сміливо йти і оформляти по-новому. Плавали - знаємо.

100% якщо були зміни по проживаючих треба наново все оформляти.

Опубліковано

чи може подавати документи зареєстрована особа але не власник особового рахунку з оплати комунальних послуг?
щось не можу знайти відповіді на ніби просте питання.

Опубліковано
3 минуты назад, Dima4s сказал:

чи може подавати документи зареєстрована особа але не власник особового рахунку з оплати комунальних послуг?

Ні, не може.

До речі, може хто не в курсі, але в нашій області можна подати документи он-лайн: https://subsidii.mlsp.gov.ua/

Форми зручні, все розжовано, помилитися важко, по результату вже заповнені форми приходть на емейл.

Опубліковано
Щойно, adebt сказано:

Ні, не може.

До речі, може хто не в курсі, але в нашій області можна подати документи он-лайн: https://subsidii.mlsp.gov.ua/

Форми зручні, все розжовано, помилитися важко, по результату вже заповнені форми приходть на емейл.

А якщо людина на яку відкриті рахунки через стан здоровя фактично не здатна писати?

Опубліковано
17 minutes ago, adebt said:

Баян. Потім все-рівно треба мантулити в Департамент і все особисто підписувати. 2 рази таким займався, то 2-й раз в мою заяву і декларацію через місяць ще ніхто й не заглядав і навіть не роздруковував ще.

26 minutes ago, Dima4s said:

Візьми в Департаменті бланки, вдома заповни і занеси або відправ поштою рекомендованим із повідомленням.

Опубліковано
10 минут назад, Dima4s сказал:

А якщо людина на яку відкриті рахунки через стан здоровя фактично не здатна писати?

Я думаю, що стосовно таких виключних ситуацій, треба їхати в соц. політики на пр. Волі. Там 100% пояснять.

Опубліковано
1 минуту назад, SunSeth сказал:

Баян. Потім все-рівно треба мантулити в Департамент і все особисто підписувати. 2 рази таким займався, то 2-й раз в мою заяву і декларацію через місяць ще ніхто й не заглядав і навіть не роздруковував ще.

Візьми в Департаменті бланки, вдома заповни і занеси або відправ поштою рекомендованим із повідомленням.

ну ізвінітє

Опубліковано
4 хвилин тому, adebt сказано:

Я думаю, що стосовно таких виключних ситуацій, треба їхати в соц. політики на пр. Волі. Там 100% пояснять.

Сьогодні питав чому не продовжили субсидію - припущення, за невчасну оплату послуг... Чітко мені так ніхто і не сказав.

Опубліковано
16 минут назад, Dima4s сказал:

Сьогодні питав чому не продовжили субсидію - припущення, за невчасну оплату послуг... Чітко мені так ніхто і не сказав.

Дурдом

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...