Саня Опубліковано 7 Жовтня, 2015 в 13:38 #202 Опубліковано 7 Жовтня, 2015 в 13:38 Автор не заплутався. Це ви порівнюєте мокре з твердим.То автор дасть відповідь на питання:А що таке чвертьхвильовий випрямляч?чи буде далі розказувати що кому робити?
laser Опубліковано 7 Жовтня, 2015 в 13:52 #203 Опубліковано 7 Жовтня, 2015 в 13:52 Та ладно, чуваки. Я думаю всі зрозуміли думку один одного. Тим більше вона ні в кого не змінилась. Подальше обговорення схоже на брєд сивої кобили, і що саме голове -- повний оффтоп. Пропоную модеру видалити повідомлення не по темі з останніх трьох сторінок і забути.
S30 Опубліковано 7 Жовтня, 2015 в 17:27 #204 Опубліковано 7 Жовтня, 2015 в 17:27 То автор дасть відповідь на питання: Перегляд повідомленняLisovic (07 жовтня 2015 - 10:02) писав: А що таке чвертьхвильовий випрямляч? чи буде далі розказувати що кому робити?Ти дійсно задрот чи хочеш таким тупим лише здаватися?Вже лісовіц тобі прозоро про очепятку дав зрозуміти, як і я про його.Важко допетрати що малося чвертьмостовий (так ще називали однопівперіодний)? Грамотій, мля.Чи ти реально рахував, що я тобі все розжовувати буду?Своєю сірою речовиною впадло попрацювати?А що ти будеш робити, мені до одного місця. Це твоя особиста справа.Хочеш вчись на помилках, а хочеш пливи далі.Заявляєш що вмієш признавати помилки, так признавай мовчки, а не викручуєшся і починаєш хамити.
Саня Опубліковано 7 Жовтня, 2015 в 17:39 #205 Опубліковано 7 Жовтня, 2015 в 17:39 То автор дасть відповідь на питання: Перегляд повідомленняLisovic (07 жовтня 2015 - 10:02) писав: А що таке чвертьхвильовий випрямляч? чи буде далі розказувати що кому робити?Ти дійсно задрот чи хочеш таким тупим лише здаватися?Вже лісовіц тобі прозоро про очепятку дав зрозуміти, як і я про його.Важко допетрати що малося чвертьмостовий (так ще називали однопівперіодний)? Грамотій, мля.Чи ти реально рахував, що я тобі все розжовувати буду?Своєю сірою речовиною впадло попрацювати?А що ти будеш робити, мені до одного місця. Це твоя особиста справа.Хочеш вчись на помилках, а хочеш пливи далі.Заявляєш що вмієш признавати помилки, так признавай мовчки, а не викручуєшся і починаєш хамити.Процитую на про всяк випадок.Вияляється, це я тупий задрот, який не допер, бо впадло працювати сірою речовиною, не вчуся на помилках, викручуюсь і хамлю, а ти просто кілька разів допустив очепятки.Дякую тобі, S30, прояснив.
S30 Опубліковано 7 Жовтня, 2015 в 18:29 #206 Опубліковано 7 Жовтня, 2015 в 18:29 На здоровя, але більше не звертайся.
laser Опубліковано 9 Жовтня, 2015 в 09:53 #207 Опубліковано 9 Жовтня, 2015 в 09:53 нарешті знайшов як максуси всередині влаштовані. а то я вже починав думати що корпус там пласмасовий... трохи здивував примітивний драйвер. не можу стверджувати що у них всі такі, можливо є і кращі (тут наприклад) загалом з власного досвіду прийшов до такого висновку там де стоять баластні конденсатори + діодний міст — при включенні ламп іде великий скачок струму. з однією лампою то ще так собі, а коли їх 3-6 і більше на вимикачі, то контакти вимикача нефігово іскрять. все б нічого, але таке підгорання з часом може призвести до заміни вимикача на новий =( я вже в інеті шукав прості тиристорні схеми-комутатори щоб через них запускати лампи, але поки руки не дійшли таким бавитись.
Саня Опубліковано 9 Жовтня, 2015 в 10:21 #208 Опубліковано 9 Жовтня, 2015 в 10:21 Є інформація по OSRAM LED PARATHON. Побудовані на LNK606GG. Схема доволі проста.
rrid Опубліковано 9 Жовтня, 2015 в 12:09 #209 Опубліковано 9 Жовтня, 2015 в 12:09 контакти вимикача нефігово іскрять. все б нічого, але таке підгорання з часом може призвести до заміни вимикача на новий крім того, підгорілі контакти провокують "стрибок" живлення на самій лампочці при кожному включенні, тим самим зменшуючи строк служби і їй
Lisovic Опубліковано 9 Жовтня, 2015 в 13:47 #210 Опубліковано 9 Жовтня, 2015 в 13:47 На мастерам вже продають комплекти для самостійної зборки LED ламп http://masteram.com.ua/uk/Energy-Saving/LED-DIY-KitsДумаю і наші вузькоглазі брати мають таке продавати по ще вигіднішим цінам.
laser Опубліковано 9 Жовтня, 2015 в 13:52 #211 Опубліковано 9 Жовтня, 2015 в 13:52 Вчора їх розглядав на сайті. Так це і є комплектуха з китаю, тільки не розпаяна. Точ точ як я купляв.
Orfey Опубліковано 9 Жовтня, 2015 в 14:19 #212 Опубліковано 9 Жовтня, 2015 в 14:19 вчора в магазині перевіряли лампи до точкових світильників "евроламп"нижня частина корпусу з срібним напиленям.з 10 ламп на 8 була напруга на корпусі від 100 до 220 Вбудьте обережні
4iter Опубліковано 9 Жовтня, 2015 в 16:17 #213 Опубліковано 9 Жовтня, 2015 в 16:17 Вчора їх розглядав на сайті. Так це і є комплектуха з китаю, тільки не розпаяна. Точ точ як я купляв.а де купляли, лінком не поділитесь?
laser Опубліковано 10 Жовтня, 2015 в 08:25 #214 Опубліковано 10 Жовтня, 2015 в 08:25 на ebey. продавців багато є, то між ними просто вибирайте дешевші позиції. орієнтован ціна найдешевших позицій буде: на 3 вт = 2 дол. 4-5вт = 3 дол 7-9 вт =4-5 дол 12-15вт = 5-7 дол. здається так. все залежить від кількості в лоті та конструктиву лампи. самі дешеві будуть з не регульованим драйвером, ті які можна крутити діммером то будуть на долар дорожчі. також є різне виконання світлодіодів. мала розсипуха по 10-20 діодів в лампі, півватні типу 5730, та 1-3 ватні круглі такі. на розсипусі дешевше, але мені здається що ККд у них гірше. надаю перевагу конструкціям по де 1вт діоди стоять. дуже часто китайці люблять завишати вати. на 1вт пишуть 3ватні. або загальну потужність задирають в 2 рази. тут вже треба просто дивитись логічно. якщо 95% ламп однакового вигляду написані як 5вт, а інші 5% підписані як 10 вт але виглядають аналогічно, то значить найоб, вибачте на слові. по температурі кольору краще брати теплий білий. імхо. так як холодний білий дуже часто синій і фіолетовий =) це велика біда китайських ламп! я б навіть рекомендував окремо купити нейтрально білі діоди і самому перепаяти їх. також радіатори бувають кращі товстіші і дешевші тонші. але це вже не дуже проблемно. головне що радіатор є. і не промахніться, бо вони вже маскують пласмасу під алюміній. кращі гірші пластик незабувайте що є аукціони і аліекспрес, де можна купити трохи дешевше ніж я називав. от таку загальні рекомендації
Iresjka Опубліковано 13 Жовтня, 2015 в 01:51 #215 Опубліковано 13 Жовтня, 2015 в 01:51 В два часа ночі проснулась від мигання такої лампочки. Поки прийшла в себе стало недобре... вимагала шоб негайно зняли. Мигало так, шо я не зразу доперла шо можна самій зняти, було таке відчуття шо зараз буду знімати ше постріляють ді діоди.(Тут купа мату....***** ***** ***** ***** ****)Недобре було... тошнить і досі. Заснути не можу. Просто жуть. З того всього включила комп... Слухаю музику.Трохи легше.Саме більш образливо.... знали гади шо так буде і все одно поставили.А потім... а чьо ти вночі нас підриваєш, а ми хтіли як луччє...Я за нормальні лед. А такі бувають????? Або економки.
Oli Опубліковано 13 Жовтня, 2015 в 05:11 #216 Опубліковано 13 Жовтня, 2015 в 05:11 а чьо ти вночі нас підриваєш, а ми хтіли як луччє...хто такі "ми" ?
Student91 Опубліковано 13 Жовтня, 2015 в 05:58 #217 Опубліковано 13 Жовтня, 2015 в 05:58 В два часа ночі проснулась від мигання такої лампочки. Поки прийшла в себе стало недобре... вимагала шоб негайно зняли. Мигало так, шо я не зразу доперла шо можна самій зняти, було таке відчуття шо зараз буду знімати ше постріляють ді діоди. (Тут купа мату....***** ***** ***** ***** ****) Недобре було... тошнить і досі. Заснути не можу. Просто жуть. З того всього включила комп... Слухаю музику. Трохи легше. Саме більш образливо.... знали гади шо так буде і все одно поставили. А потім... а чьо ти вночі нас підриваєш, а ми хтіли як луччє... Я за нормальні лед. А такі бувають????? Або економки. В мене така сама проблема=) Це скоріше за все від вашого вимакача. Якщо він йде з лампочкою як на фото.(ледовій лампі трішки дай і вона почне світити)
laser Опубліковано 13 Жовтня, 2015 в 06:25 #218 Опубліковано 13 Жовтня, 2015 в 06:25 Student91 правду каже. рідше буває коли через вимикач йде не фаза а нуль. а 220 є постійно на лампах. Iresjka, скоріш за все проблема не в лампі а в електрику =)
Iresjka Опубліковано 13 Жовтня, 2015 в 13:03 #219 Опубліковано 13 Жовтня, 2015 в 13:03 Student91 правду каже. рідше буває коли через вимикач йде не фаза а нуль. а 220 є постійно на лампах. Iresjka, скоріш за все проблема не в лампі а в електрику =)Вот я й кажу шо ті електрики намутять намутять... Дійсно з лампочкою. Але питання в тому, шо раз він знав шо так буде, і ше й без мого відома лампочки поміняв в кімнаті.Бо економніше...а чьо ти вночі нас підриваєш, а ми хтіли як луччє...хто такі "ми" ?коханий татусь мій... економіст блін.
Ukrainec Опубліковано 10 Листопада, 2015 в 21:41 #221 Опубліковано 10 Листопада, 2015 в 21:41 Пару днів назад, через пів року після початку експлуатації "здохла" моя перша filament лямпочка.Сумно!Скоріш за все здох драйвер...
rrid Опубліковано 11 Листопада, 2015 в 01:38 #222 Опубліковано 11 Листопада, 2015 в 01:38 мій дешевий китайський філамент здох чи то за три тижні, чи то до двох місяців дотягнув. зробив трепанацію цоколя, всередині був запах "підсмаленої" пластмаси (чи змінився колір деталей - не знаю, робочу було шкода розбирати). філаменти гарно світять, але драйвер в закритому маленькому просторі перегрівається як дійдуть руки - закину сюди фото "драйвера"
Абдул-Хамид Опубліковано 11 Листопада, 2015 в 12:40 #223 Опубліковано 11 Листопада, 2015 в 12:40 Собираюсь покупать Led-и. Тема отличная, в самый раз. Интересует где в Луцке лучше покупать Led-и? Так же стоит вопрос по светильникам?
leonon Опубліковано 2 Грудня, 2015 в 19:56 #224 Опубліковано 2 Грудня, 2015 в 19:56 Во Шо прикупив, світить тьмяно - але так і задумувалось, довольний як слон
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.