Forever Autumn Опубліковано 29 Січня, 2015 в 14:40 Поділитися #1 Опубліковано 29 Січня, 2015 в 14:40 Привіт усім! Є тут ідейка, яку обговорили поки що лише з Командором. І для втілення потрібна ваша допомога, бордівчани. Сядьте з чашечкою чаю та пригадайте й напишіть тут свої спогади-асоціації-побажання, пов*язане з Луцькою Бордою. Що для вас Борда? Наскільки ця тусовка змінила Вас, Ваше життя, на що вплинула?Ну можете у віршованій формі признатися Борді в любві вєчной, але це необов*язкова опція. Буду ДУЖЕ вдячна. мі-мі-мі- Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
bublik007 Опубліковано 30 Січня, 2015 в 11:33 Поділитися #2 Опубліковано 30 Січня, 2015 в 11:33 Відносно слів любові я не є красномовним, (аби що жінці на вушко). А як що серйозно... Слова подяки. Подяки тим, хто заснував Борду, хто підтримує, вкладає свою душу. Подяка бордівчанкам і бордівчанам, за те, що допомогли мені змінити світогляд відносно українців, людяності, самопожертви. Слова подяки за людей, з якими я мав честь познайомитись особисто. Дякую тобі Борда за те, що ти є! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Адміністратори serega Опубліковано 30 Січня, 2015 в 11:41 Адміністратори Поділитися #3 Опубліковано 30 Січня, 2015 в 11:41 Борда стала якимось продовженням lutsk.talks. По крайній мірі звідти практично усі активні учасники прийшли на перших порах. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Skorpio76 Опубліковано 30 Січня, 2015 в 11:45 Поділитися #4 Опубліковано 30 Січня, 2015 в 11:45 Для мене Борда - це джерело інформації та можливість відносно анонімно висловити свої думки та емоції. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Arden Опубліковано 30 Січня, 2015 в 11:54 Поділитися #5 Опубліковано 30 Січня, 2015 в 11:54 Борда - дзеркало всього, що відбувається у Луцьку і не тільки. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
sanbOK Опубліковано 30 Січня, 2015 в 12:00 Поділитися #6 Опубліковано 30 Січня, 2015 в 12:00 Барахолка, новини, гумор, срачі , з недавна велорозділ .... напевно із-за цього я тут з 2007 року Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Oksana04 Опубліковано 30 Січня, 2015 в 12:06 Поділитися #7 Опубліковано 30 Січня, 2015 в 12:06 Що для вас Борда?Нагадало цю тему.Ще: ветерани питають, чи ветеранів питають?Якщо друге, то з якого часу реєстрації Бордівець вважається ветераном?Для мене Борда - це джерело інформації та можливість висловити свої думки та емоції. +1Також відносно спрощеніше вирішення багатьох питань, бо ж тут купа спеціалістів різних сфер життя та й просто хороших людей) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
ЙОЖИК Опубліковано 30 Січня, 2015 в 12:07 Поділитися #8 Опубліковано 30 Січня, 2015 в 12:07 Оооо, борда - це як вийти в місто на зустріч зі старими (і не дуже) знайомими/друзями, але при цьому можна сидіти з кружкою кави/чаю, в трусах, перед монітором, і за це ніхто не зробить зауваження! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
DrWeird Опубліковано 30 Січня, 2015 в 12:40 Поділитися #9 Опубліковано 30 Січня, 2015 в 12:40 Новини. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
milana Опубліковано 30 Січня, 2015 в 12:44 Поділитися #10 Опубліковано 30 Січня, 2015 в 12:44 І новини, і поради, і гумор. Це такий собі колективний віртуальний друг Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vaz75 Опубліковано 30 Січня, 2015 в 18:06 Поділитися #11 Опубліковано 30 Січня, 2015 в 18:06 Це магніт якийсь - притягує і усе. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
S-driver Опубліковано 30 Січня, 2015 в 18:12 Поділитися #12 Опубліковано 30 Січня, 2015 в 18:12 Для мене Борда - універсальний помічник на всі випадки життя. Це і найсвіжіші новини, і живе спілкування, і поради, і можливість швидко та вигідно щось купити чи продати, і т.д, і т.п. Коротше кажучи, без Борди і ні туди, і ні сюди Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 30 Січня, 2015 в 19:06 Поділитися #13 Опубліковано 30 Січня, 2015 в 19:06 Вибачте усі ветерани,бордівчани, при всій повазі,але я влізу, до Вас! і напишу.Якби ви ставилися до нових(користувачів)молодих,зелених,як правило не до кінця читаючих правила. Як старший брат до меншого з трішки більшою повагою.А не так як ви, дємбєль до салагі! Борда була б в разів 20!!!!! популярнішою.Хочете "-" хочете ні,але так, ресурс найкращий в Луцьку! тільки троха зі своїми приколами,(за надто крутими"тіпа"користувачами)Як хочете так і розумійте.PS:поважаю усіх!!))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
St@S_ Опубліковано 30 Січня, 2015 в 19:12 Поділитися #14 Опубліковано 30 Січня, 2015 в 19:12 мабуть, найкраща соціальна мережа Луцька! знайшов тут багато друзів і однодумців Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nikblack Опубліковано 30 Січня, 2015 в 19:27 Поділитися #15 Опубліковано 30 Січня, 2015 в 19:27 Самый лучший - для Лучан, и это мое мнение!Здесь есть все ... огромное спасибо всем тем кто поддерживает данный сайт! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
talja Опубліковано 30 Січня, 2015 в 19:28 Поділитися #16 Опубліковано 30 Січня, 2015 в 19:28 Для мене це сайт останніх новин і замінник телевізора А ще я тут шукаю цікаві для перегляду фільми. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Dima4s Опубліковано 30 Січня, 2015 в 19:30 Поділитися #17 Опубліковано 30 Січня, 2015 в 19:30 місце де можна пофлудити) задати парочку дурних питаннь) знайти когось чи щось швидко. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
igorrrko Опубліковано 30 Січня, 2015 в 19:35 Поділитися #18 Опубліковано 30 Січня, 2015 в 19:35 Особисто для мене- новини. Цікаво читати розумних людей,які є фаховцями в своїй галузі Рідко щось купую,ще рідше щось продаю. Все саме цікаве тут.Постійно "завантажена" ,в тєлєпоні. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Dream Опубліковано 30 Січня, 2015 в 20:38 Поділитися #19 Опубліковано 30 Січня, 2015 в 20:38 Побажання? Є одне.. Але воно не стільки до борди, а до всесвіту чи що... Щоб рєпа на борді росла не в темах про війну, а в темах про картинки і анекдоти... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nickel Опубліковано 30 Січня, 2015 в 20:43 Поділитися #20 Опубліковано 30 Січня, 2015 в 20:43 Так і знав. Прочитав цю тему майже відразу після створення, можна було багато написати, але, думаю: прийду на роботу, то відпишу. А тепер, що не напиши - усе баян.Борда - це місцеві і не тільки новини. Не читаю новин на різних порталах (місцевих і немісцевих), хіба по лінку з Борди або коли Борда ляже. Тут усе по темах розбито і свіженьке. Інколи складається враження, що декому за це платять: з такою ретельністю вишукувати свіжі новини і постити сюди першим можна хіба за гроші або з дурості. Мені не платять, а за тими шустриками не встигаю, що не викладу - баян, тому нових тем від мене тепер мало.Борда - це розважальний портал. Хош картінки, хош анєгдоти, хош відео, усьо є.. І через це вона ще й - вбивця часу. Добре якщо це робочий час вбивається (в мене робота дозволяє шаритися на Борді), але ж блін, вона ще й, цуко, мій приватний, особистий час вбиває.Борда - це палочка-виручалочка. Тут можна і попросити про допомогу і допомогти комусь. І зазвичай за це грошей не беруть, навіть якщо це не просто порада в темі, а взяв-і-зробив. На Борді і телефон можна взнати, і адресу, і людину знайти. Калєктівний разум, йопта. Мене тут знайшла моя теперішня робота. Зараз пора вже іншу шукати, но бля сцикотно тему створювати - підсадив на Борду половину фірми, так можна і цю втратити і нову не знайти. Сюди ж доплету рубрику "віддам даром". Я там рідко щось беру, але стільки халяви навіть на сландо немає, хоча там і є така рубрика.Борда - це місцева соцмережа. Усі місцеві, і це набагато краще якихось вконтактів. Для кожного є свої рубрики по інтересах, а якщо немає, то можна і самому створити. Можна і покалякати і посратися і по морді не дадуть, хоча бажаючим телефон давав, не дзвонять.Окремо виділю барахолку. Бо це дійсно барахолка, я тут можу спихнути усе своє барахло, яке мені не потрібно. Не тому що воно барахло, а тому що воно специфічне і нікому не потрібне, а на Борді завжди знайдеться хтось, хто купить. От кому треба дистилятор? Нікому. А тут продав. І так само можна знайти специфічне барахло, яке ніде не купиш. В куплю-продам дуже хороші ціни на б/у, бо налітають "проффесіонали" і не дадуть переплатити недосвіченому. Борда допомагає моніторити місцеві ціни, не в барахолці, але завжди можна спитати шо-пачьом-і-де. Так що ще й економія.Ну але й добавлю ложку дьогтю. Сам по собі форум стандартний, нічого в ньому особливого немає, просто це місцевий найвідвідуваніший сайт. Якщо Борда ляже більше як на місяць, більшість почне переміщуватися на будь-який інший місцевий ресурс, який буде функціонувати на той момент і стане замінником Борди. Коли шукаю якусь інформацію по інших містах, також шукаю найпопулярніший місцевий ресурс і там питаю. Так я і Борду знайшов - вбив в Гуглі, подивився, що живіше, там і зарегався.Хтось скаже, що вже були спроби створити "убійцу Борди", але я ж написав, поки Борда є, то мігрувати народ не буде. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nickel Опубліковано 30 Січня, 2015 в 20:50 Поділитися #21 Опубліковано 30 Січня, 2015 в 20:50 Побажання? Є одне.. Але воно не стільки до борди, а до всесвіту чи що... Щоб рєпа на борді росла не в темах про війну, а в темах про картинки і анекдоти... Тут тему про тебе створили. Тобі туди. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Dream Опубліковано 30 Січня, 2015 в 21:09 Поділитися #22 Опубліковано 30 Січня, 2015 в 21:09 Побажання? Є одне.. Але воно не стільки до борди, а до всесвіту чи що... Щоб рєпа на борді росла не в темах про війну, а в темах про картинки і анекдоти... Тут тему про тебе створили. Тобі туди. Я вже чуть не обідився - думав тролиш )) А тут - "вот оно чьо, міхаличь" ) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
starOFF Опубліковано 30 Січня, 2015 в 21:29 Поділитися #23 Опубліковано 30 Січня, 2015 в 21:29 Борда - это Луцк через монитор ) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 30 Січня, 2015 в 21:34 Поділитися #24 Опубліковано 30 Січня, 2015 в 21:34 Борда - это Луцк через монитор )))))) Луцьк в моніторі! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nickel Опубліковано 30 Січня, 2015 в 21:34 Поділитися #25 Опубліковано 30 Січня, 2015 в 21:34 Борда - дзеркало всього, що відбувається у Луцьку і не тільки.Борда - это Луцк через монитор )Я так красіво звіздіти не вмію, тому й тости ніколи не говорю. Мабуть тому і на бордовкки (каво-, міні-, вело-, авто-, танкобордовки) не ходжу, а бордовки - це також Борда. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.