Перейти до змісту

Що Борда для вас? Опитування ветеранів. 10 років Борді

Forever Autumn

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

В ліжку уже дві години як валяюсь. Спи ж, замучений, і завтра на роботу ж. А ні, ще 15хвилин, ну ще 15 хвилин і всьо. Так і до цих пір) і так, майже, кожен вечір. Борд.луцьк.уа!

• Відповідей 52
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

<p>

<br />як "піти на каву з хорошим другом" <br />
<br /></p>

Я не придираюсь, але напій з хмелю біль підходить до даного словосполучення, нє? Імхо.

Опубліковано

В ліжку уже дві години як валяюсь. Спи ж, замучений, і завтра на роботу ж. А ні, ще 15хвилин, ну ще 15 хвилин і всьо. Так і до цих пір) і так, майже, кожен вечір. Борд.луцьк.уа!

Інтернет, інтернет, відпусти в туалет. Та сама фігня: зібрався курити, взяв цибака в зуби, але думаю, дай дочитаю. Читаю-читаю-читаю і тут випадково нащупую другу папіросу вже за вухом. Бля, я вже другий перкур пропустив. :)

Опубліковано

Інтернет, інтернет, відпусти в туалет. Та сама фігня: зібрався курити, взяв цибака в зуби, але думаю, дай дочитаю. Читаю-читаю-читаю і тут випадково нащупую другу папіросу вже за вухом. Бля, я вже другий перкур пропустив. :)

купи планшет і Борда завжди з тобою :_04:

Опубліковано

О, так, дякуючи мобільному і планешету з Бордою і в ліжку :_07:

Для мене Борда стала стартом в інтернет-павутині. Саме тут вчилася всьому, що пов'язано з ПК і інтернетом. Ставити необхідні програми, качати, викладати, розшарювати, налаштовувати, перевстановлювати і т.д. Тут було простіше знайти чи запитати ніж блукати по спеціалізованих сайтах.

Спочатку півроку тихенько почитувала, захоплюючись писаниною місцевих зірок, ну, а потім саму понесло... номінації, бордовки, ковзани, велодні, дегустації і звертання до мене у місті по ніку - laska (Ласочка) :_08:

Я стала частинкою Борди, а Борда частикою мене :) З Бордою разом радію, жартую, сумую, журюсь, комусь допомагаю...

З Бордою була і в пологовому будинку, Борда підтримала, й коли була біда.

Невеличкий статистичний аналіз...

Заглянула на чисельність груп контактів в міранді. Найчисельніша група "board" - 36 контактів. В принципі, цілком логічно, інтернет-спільнота, як-не-як.

Заглядаю в список контактів на мобільному. Найчисельніші групи "Робота" - 35 контактів і "board" - 33 контакти.

Через Борду моє оточення доповнили цікаві особистості, котрі розширюють мій світогляд!

Опубліковано

На Борду запросив колись друг, щоб трохи збільшити кількість угрупування проти кацаповатніків того часу. Це були часи, коли нациків, свідомітів банили безжально. Борда того розливу - такий собі поміркований ватний ресурс. Майдан поміняв Борду і навіть світогляди багатьох місцевих ватніків. Зараз це правильний, поважний ресурс де бани нарешті летять в правильному напрямку.:)

Опубліковано

На Борду запросив колись друг, щоб трохи збільшити кількість угрупування проти кацаповатніків того часу. Це були часи, коли нациків, свідомітів банили безжально. Борда того розливу - такий собі поміркований ватний ресурс. Майдан поміняв Борду і навіть світогляди багатьох місцевих ватніків. Зараз це правильний, поважний ресурс де бани нарешті летять в правильному напрямку. :)

Я на борді з 2007-го. Покажіть мені ватніків - аж цікаво.

Опубліковано

Я от ніби з бордою майже 5 років, а все одно завжди відчуваю себе новенькою. Мабуть, тому що тут є багато розумних людей, спеціалістів у своїй галузі чи по життєвим мудростям. Більше хочеться їх читати, ніж писати самій. Набиратися досвіду, мудрості, тем для роздумів і самовдосконалення.

Для мене особисто борда - це найсвіжіші новини з перших уст, останнім часом навіть свіжіше за місцеві портали новин ;)

А ще вона - путівник по Луцьку. Бо ж часто виникають такі собі "місцеві" питання, відповіді на які не нагуглиш. Суцільна користь.

Опубліковано

я не є частим дописувачем чи відписувачем, але вкладка Борди відкрита завжди і вдома, і на роботі.Полюбив ровери тут :)

декілька разів звертався за допомогою-порадою, жодного разу не відмовили. читаючи деякі теми, а особливо деякі повідомлення, хочется через монітор послати людині добра))

Борда з нами, а ми з нею!

Опубліковано

Всі стільки хорошого про нашу борду пишуть. Вона практично у всьому корисна, хоч до дупи прикладай...

Хм... Варто спробувати. Залишу-но я це на пару годинок:

FMC9fFJtslo.jpg

Опубліковано
просто підніміть теми і пости 2008-2009 років. Теми Голодомору, життя ОУН-УПА були далеко не однозначні, довести що кацапія ворог було практично неможливо. Кацапські тролі отримували своє плюси в рєпку. Ну це далекі часи. Хто потрібно - пам'ятає.
Опубліковано
просто підніміть теми і пости 2008-2009 років. Теми Голодомору, життя ОУН-УПА були далеко не однозначні, довести що кацапія ворог було практично неможливо. Кацапські тролі отримували своє плюси в рєпку. Ну це далекі часи. Хто потрібно - пам'ятає.

Покажіть теми будь ласка. п.с. Ладно, як буде дуже треба - сама піднапряжуся й знайду. Хоча, здається мені, я знаю, про кого мова.

Але менше з тим - ми тут говоримо про Борду, чим вона для нас всіх стала, й що внесла в життя, що змінила. Пишіть якось...побільше, а то якось не дуже душевно і не дуже мімімі))))

Опубліковано

Борда - мега ресурс, аналогів практично не існує. В багатьох питаннях дуже помогла ну і друзів знайшов дякуючи їй багато. Мімімі?)

Опубліковано

Борда - мега ресурс, аналогів практично не існує. В багатьох питаннях дуже помогла ну і друзів знайшов дякуючи їй багато. Мімімі?)

pretty much мі-мі-мі :)))))))

Опубліковано

не старожил, але асоціації Борди змінилися на "це щось більше, ніж просто форум" після смерті Гетто,

тоді і захотілося стати частиною цієї спільноти.

Опубліковано

Борда для мене це 8 з 18 років мого життя)

По постам можна подивитись хроніку лікування пацієнта від юнацького максималізму :)

Опубліковано

Кому знайома ця картинка ?

doggy.png

На мою думку 2:4631@FidoNet.org = www.board.lutsk.ua, або іншими словами мережа друзів.

С бестовыми регардами, Ваша Бабка Федосея aka 2:4631/24 ;)

Опубліковано

Ще 10 років нема (всього 6 накапкало), але самий найкращий форум який я знаю). Я все сказала))))

Опубліковано

за останні роки інтернет надійно вписався в побут усіх верств населення

тому для мене зараз борда – то така модель нашого суспільства в мініатюрі

...можна прикинути кількість людей мислячих, мислячих деколи, вати(і ватників і вишиватникі), зівак, стада, щирих дебілів і т.д.

Цікаво спостерігати як з роками змінюються думки та пріоритети тих чи інших людей... як фомуються "авторитети", коаліції та групки підлабузництва

Борду можна аналізувати і робити висновки по нашому майбутньому...

P.S.: поки вони невтішні :) як і в реалі – наглість, тупість, недалекоглядність та Полісся перемагають

P.P.S.: до майже десятиріччя мене, зміню фотку на добрішу :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...