Перейти до змісту

Вийди з рос.соц.мереж.

atol

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
35 хвилин тому, SunSeth сказано:

Чогось ні німці, ні британці, ні шведи своїх соцмереж не клепають, тільки американці, кацапи, китайці і українці.

... і ТЕПЕР українці :) Але не клепають, а так... пнуться, а в...сь не виходить. Бо це інтернет, тут нема ні кордонів, ні патріотів штучних кордонів.

• Відповідей 1,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Чергова клепалка! :D "ми продемонструємо цілому світу", сезон 2, серія 1

Цитувати

Олександра Струмчинська

Всім привіт!
Декілька днів тому я оголосила про припинення розробки національної соціальної мережі Ukrainians. Ця новина сколихнула українців і викликала широке обговорення в засобах масової інформації та соціальних медіа.
1f609.pngТа не спішіть сумувати!1f609.png
Сьогодні, ми радістю оголошуємо про початок нової ери. Наша команда збирається змінити, хоча, ні - Наша команда змінює! саму суть поняття “соціальна мережа”. 
Останні століття, Українці завжди користувались чужим: чи то російським, чи американським...
Однак,... сьогодні ми з гордістю заявляємо про те, що у НАС Є СВОЄ! 
Саме в Україні з'явився Інноваційний продукт, який ми продемонструємо цілому світу. Вже у вересні розпочне роботу нова!, інноваційна соціальна мережа ЄСВОЄ ( http://esvoe.com/) , яка об'єднає не тільки українців, а також громадян інших держав.

Спойлер

Опубліковано

Сама назва "ЄСВОЄ" походу натякає на "узкій круг огранічєних людєй" :) а не на соц.мережу
От *блани... найняли б якого маркетолога в команду щоб таку хєрню не чудити

Опубліковано
7 минут назад, Соромітник сказал:

Сама назва "ЄСВОЄ" походу натякає на "узкій круг огранічєних людєй" :) а не на соц.мережу
От *блани... найняли б якого маркетолога в команду щоб таку хєрню не чудити

в Комфі наняли мабуть і що, родили двух недорозвинених їбл*нів, ізза яких там ніяка адекватна людина нічого купувати не буде, щоб не ассоціювати себе з таким :) 

Опубліковано
17 minutes ago, MANJAK11 said:

в Комфі наняли мабуть і що, родили двух недорозвинених їбл*нів, ізза яких там ніяка адекватна людина нічого купувати не буде, щоб не ассоціювати себе з таким :) 

Не бачив що вони там зробили, але точно скажу що це сугубо твоя думка, яка не пов'язана з реальністю а ні трохи. Якщо це робили за нормальні бабкі то там проводилося дослідження скоріше за все і вже на основі нього щось там рожали. Не факт що воно повинно всім подобатися. Воно повинно виконувати якусь задачу і скоріше за все виконує, бо інакше б переробили і замінили. Ці люди гроші рахують.

Назва "ЄСВОЄ" і основний меседж що воно не чиєсь а наше... мля... тобіш воно не зручне, не цікаве, не функціональне, не потрібне... воно, йопта, просто НАШЕ. Аудиторія певно ‒ дикі українці з лісу, які нічого не бачили і нічим не користувалися... Слава Україні Будьмо Гей....

Опубліковано
18 хвилин тому, Соромітник сказано:

Назва "ЄСВОЄ" і основний меседж що воно не чиєсь а наше... мля... тобіш воно не зручне, не цікаве, не функціональне, не потрібне... воно, йопта, просто НАШЕ. Тобіш аудиторія певно ‒ дикі українці з лісу, які нічого не бачили і нічим не користувалися... Слава Україні Будьмо Гей....

Не бачив що вони там зробили, але точно скажу що це сугубо твоя думка, яка не пов'язана з реальністю а ні трохи. Якщо це робили за нормальні бабкі то там проводилося дослідження скоріше за все і вже на основі нього щось там рожали. Не факт що воно повинно всім подобатися. Воно повинно виконувати якусь задачу і скоріше за все виконує, бо інакше б переробили і замінили. Ці люди гроші рахують.

P. S. Дивно виглядає, але твої пости можна коментувати твоїми ж постами.

Опубліковано

Давай ти мені то повториш через пів року як цей проект здується і почнеться черговий ще патріотичніший
Халявні ідеї для них:

1) спілкування лише українською
2) фото лише у вишиванках

Опубліковано
10 минут назад, Соромітник сказал:

Не бачив що вони там зробили, але точно скажу що це сугубо твоя думка, яка не пов'язана з реальністю а ні трохи

да ну ?

А от твої думки виключно з реальністю повьязані ? Чсв зсередини на мозок давить ? Чи що там у тебе замість нього

Опубліковано
14 minutes ago, MANJAK11 said:

да ну 

А от твої думки виключно з реальністю повьязані ? Чсв зсередини на мозок давить ? Чи що там у тебе замість нього

Сумно від того що це масовий продукт орієнтований на середньостатистичного українця ? Ти того навіть не розумієш.
Сам факт що ти це розповсюджуєш натякає на твою приналежність то їхньої ЦА ну і що реклама працює.

Ну і там перехід на особистості в нагрузку. Яким би тупим я тебе не вважав, ніколи здається про то не писав так відкрито.

Опубліковано
2 часа назад, Соромітник сказал:

Сумно від того що це масовий продукт орієнтований на середньостатистичного українця ? Ти того навіть не розумієш.
Сам факт що ти це розповсюджуєш натякає на твою приналежність то їхньої ЦА ну і що реклама працює.

Ну і там перехід на особистості в нагрузку. Яким би тупим я тебе не вважав, ніколи здається про то не писав так відкрито.

Єб*ть ти розумний, аж страшно (с) 

Що ти лепечеш, що я розповсюджую, це якийсь лютий піпець

Я от одного не розумію, якого хєра ти тут робиш . Всі тупі, овци, стадо, продажні й так далі. Ти ж ні з ким спілкуватись нормально тут не можеш . Така собі законспірована версія карамби. Є тільки дві думки, твоя і неправильна. Я навіть не представляю, чого ти вже такого офігенного досяг, що твоє ЧСВ росте в такій геометричній прогресії. Я про соринки й брьовна вже навіть говорити не буду. Нема смислу. Взагалі цей пост немає смислу, принаймні для тебе, так, ляпаю, аби ляпати. Не звертай на мене, смерда, увагу

Опубліковано

"Нєдолго мучілась старушка..."©

Українська соцмережа Woolik виявилась жартом розробників

Цитувати

12.09.2017

Украинская соцсеть Woolik перестала работать

Представители социальной сети называют ее шуткой над украинцами и украинскими СМИ.

Сайт новой украинской социальной сети Woolik перестал работать. С адреса [email protected], с которого соцсеть вела коммуникацию, журналисту LIGA.net пришло письмо, что проект "задумывался группой разработчиков, как шутка над украинцами и украинскими СМИ".

"Заканчивайте уже с пиаром Woolik. Мы тут уже со смеху умираем. С уважением, группа шутников", - говорится в письме.

Напомним, в пятницу Woolik сообщил, что основателями проекта являются два украинца, полные имена которых не разглашались. Тогда же сообщалось, что в соцсети за первую неделю зарегистрировалось более 100 000. По словам представителя Woolik, из-за такого наплыва проекту уже пришлось переехать на серверы, которые "в 12 раз мощнее предыдущих, но спрос такой, что, скорее всего, придется в ближайшие пару дней опять переезжать".

Опубліковано

В чому соціальнісь мережі, якщо вона  лише для українців?

Ну закрили ту російську богадєльню, і що потрібно клепати свою?

Людині пофіг де сидіти, аби зручно було. Модернізовуйте фейсбук і ціни вам не буде))

Опубліковано
On 13.09.2017 at 21:59, host1303 сказано:

Модернізовуйте фейсбук і ціни вам не буде))

Добавити халявну музичку і порнуху? Було б не плохо. Але "Вам так не буде" © Подя.

• 4 тижня потому...
Опубліковано
Цитувати

Чи пов'язані проекти Ukrainians та ЄСВОЄ?

Ні. Це зовсім різні проекти з різними командами. Єдиний зв’язок – це я (сміється, – ред.). Наразі Ukrainians офіційно оголосили про закриття та вже видалили всю базу користувачів.

Я звичайно вибачаюся .... але це  вони уже 2гий раз стартують соцмережу но з різними командами ... може варто було б задуматися ... 

Р.S. Про видалили базу, звучить прикольно :)

Опубліковано

відкрили юкрейніанс, зібрали базу. Закрили.

Відкривають нову збирають базу.

А тепер думай для чого вони цю базу збирали і збирають.

Опубліковано
On 10.10.2017 at 00:01, rl72 сказано:

Ukrainians закрили 

запускають ЄСВОЄ

ти тему взагалі не читаєш? Ще місяць тому, прямо на цій же сторінці декількома постами вище твого вже обсмоктали і закриття, і це ЄСВОЄ

• 4 місяця потому...
Опубліковано

Чотири заборонені сайти входять до рейтингу найпопулярніших в Україні за середньою денною аудиторією, передають Патріоти України з посиланням на дослідження компанії Factum Group.

Ідеться про соцмережі "ВКонтакте" (четверте місце) та "Одноклассники" (восьме місце), пошукову систему "Яндекс" (шосте місце) та сервіс Mail.Ru (11-те місце).

Опубліковано
31 хвилин тому, Volyniaka сказано:

пошукову систему "Яндекс" (шосте місце) та сервіс Mail.Ru (11-те місце)

це завдяки завірусованим яндексо-мейдрушним-псевдобраузерам-аля-"Інтернет".

Опубліковано
47 хвилин тому, Volyniaka сказано:

сервіс Mail.Ru (11-те місце).

це такий жах, що мене досі тіпає, як згадаю, як ця потвора просочилась до мене на комп. Я тепер і яндекс звідусіль вичищаю зразу, бо то він мені його протяг. Прийшлось перевстановлювати віндовс, тоді тільки позбулась.

Опубліковано
On 18.02.2018 at 17:21, Volyniaka сказано:

Чотири заборонені сайти входять до рейтингу найпопулярніших в Україні за середньою денною аудиторією, передають Патріоти України з посиланням на дослідження компанії Factum Group.

Ідеться про соцмережі "ВКонтакте" (четверте місце) та "Одноклассники" (восьме місце), пошукову систему "Яндекс" (шосте місце) та сервіс Mail.Ru (11-те місце).

Треба щоб пиздило током кожен раз, коли якесь захоче зайти на ВК чи ОК. Повторюсь: скільки наш народ там буде шаритись - стільки у нас буде війна і жопа. А на тих мудаків, які клепають ВПН для входу туди, треба перевірку СБУ, фіскалів, пожежників і тюремних проктологів.

Опубліковано
On 18.02.2018 at 17:21, Volyniaka сказано:

Патріоти якої України?

В Україні багато Україн, та щоумовно близька нам для щонайменше половини населення території малозрозуміла. Це якщо не враховувати лнрднр чи крим (вони в срср живуть і очевидно, житимуть). Влада повністю орієнтується на російську модель побудови держави і тільки титанічні зусилля небайдужого Заходу ще якось втримують її від повного зкацапщення. Власники каналів і газет - олігархи, яким на Заході нічого не світить, окрім купівлі якоїсь нерухомості. Вся система їх бізнесу також орієнтується на фєдєрацію. Президент України має декілька підприємств в кацапії: кондитерські, с/г, виготовлення муки і крохмалю.

Більшість населення не може дозволити собі якісне телебачення чи інтернет, а отже живуть в інформаційному просторі створеному інтером, 1+1 і всякими ньюзванами. Це страшний обмежений простір. Звідки в дівчини з Харкова. яка ніколи українською не говорила і ніде її не чує має взятись якась рефлексія до України?

Опубліковано
8 минут назад, romaxa11 сказал:

вони в срср живуть і очевидно, житимуть).

А чого їм не хотіти ссср? Це в твоїх предків забрали землю, висилали в Сибір. А їм то ссср побудував заводи, вивчив, дав роботу, дав житло. А потім Україна здобула незалежність і багато з них ту роботу втратили. Так де вони будуть хотіти жити? Думаю, зрозуміло.

13 минут назад, romaxa11 сказал:

Звідки в дівчини з Харкова. яка ніколи українською не говорила і ніде її не чує має взятись якась рефлексія до України?

А ось це дуже складне питання. Все залежить від виховання. Та дівчина може розмовляти російською, але бути патріоткою і не хотіти ні сссрів, ні росій, ні хнрів.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...