Перейти до змісту

Вийди з рос.соц.мереж.

atol

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
1 минуту назад, Dima4s сказал:

російський газ, який реверсом вернувся в україну з європи, вже російським не рахується?)

І ВК через впн стає американським :)

• Відповідей 1,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
3 годин тому, Zheny@ сказано:

Хто заборонить купити 1с ку в фірми, яка в свою чергу, купила її нев росії, а ,скажімо, в тій же Польщі? ;)

image-0-02-05-af1b9.jpg

Опубліковано

"Патріоти України", розсадник шароварщини, медведчудщини і активний борець за третій майдан зазнає аварії над водами Атлантичного океану. Екіпаж лайнера відважно бореться за порятунок життів пасажирів. Куратори з рашки настільки облінились, що вирішили не створювати сторінки в альтернативних джерелах :) До речі, інструкція з використання анонімайзерів і ТОРу на російській там вкладена у вигляді фотці.

565.jpg

Тим часом на https://petition.president.gov.ua/ я нарахував 39 (!!!) петицій за відновлення роботи ВК, мейл.сру, одноалкашників і т.д і т.п

На Geektimes, який я зазвичай читав через технічну тематику, в коментарях розвівся синдром Пікабу і Russia Today, російські "ітшники" закликають до третього майдану. В мережі спостерігається останнім часом синдром "базарю від імені народу України йопта!!11".

Прєлєсно. Замість VK - telegram, FB, замість яндекс.музики - google play music/офлайн-архів, викачаний з яндекс.музики попередньо.

Опубліковано

Все буде добре. Такий же ґвалт був коли квоти на українську мову вводили вводили, але вата згоріла швидко і зараз все гуд. По соцмережам є навіть краща альтернатива - facebook чи G+. Із 1С ситуація складніша, але ж проги завтра не перестануть працювати, потім і власний продукт з'явиться.

Блочити їх потрібно було ще в 2014 році, роздуплились тільки тепер. Хто трохи читав про Big Data то знає наскільки потужною зброєю може бути володіння такими ресурсами, що і було вже доведено двічі в масштабах країн (це те, що відомо лише, скільки ми ще не знаємо). 

Опубліковано
21 хвилин тому, fenmix сказано:

"Патріоти України",

чомусь у них якісь жидівські підсвічники стирчать.

Опубліковано

народ, краще порадьте хорошу пошту з чекером для браузера

поки зареєструвався в i.ua але інтерфейс дубовий

Опубліковано
Только что, flashmax сказал:

Найкращий інтерфейс для браузера в GMAIL (додаток Checker Plus for Gmail). Використовую i.ua i gmail.

Опубліковано
Інтернет-асоціація України прогнозує зростання тарифів операторів внаслідок впровадження механізму блокування доступу до російських сайтів, які потрапили під санкції.

Детальніше читайте на УНІАН: https://economics.unian.ua/transport/1927144-provayderi-mojut-pidnyati-tsini-na-internet-cherez-blokuvannya-rosiyskih-saytiv-inau.html
Опубліковано
8 минут назад, Dima4s сказал:
Інтернет-асоціація України прогнозує зростання тарифів операторів внаслідок впровадження механізму блокування доступу до російських сайтів, які потрапили під санкції.

Детальніше читайте на УНІАН: https://economics.unian.ua/transport/1927144-provayderi-mojut-pidnyati-tsini-na-internet-cherez-blokuvannya-rosiyskih-saytiv-inau.html

Все роблять для людей. Мені здається що планувався інший ефект. Зробити гірше їм, а не нам)

Опубліковано
1 час назад, difoto сказал:

ти ІТ-спеціаліст? чи просто пагаваріть?

Якщо ти вчорашній, то спитай що ITішникам в Україні платять і що за таку ж роботу, а то і меньшу, за кордоном! :) 

А з приводу спціалиста - багато не друзів навіть, а рідних працюють у цьому напрямку і тому цю тему навіть обговорювати з тобою не буду!

Час покаже скільки з часом ще тут тем з'явиться з цього приводу, а то всі такі ну прям оптимісти, що продукт з'явиться... Він то може і з'явиться, а от конкурентноспромжність...?! :) І це я пишу зовсім не у бік того, що мовляв ресурси перекрили, а головне те, що як в нас держава до таких спеціалістів ставиться!!! Вони скоріше америкосів на ринок заведуть (а так воно і буде) і бабло зрублять, ніж нашим хлопакам дадуть нормальні умови і зарплатню за достойну роботу!!! :( 

Опубліковано
35 минут назад, flashmax сказал:

gmail.com, ukr.net

34 минуты назад, Amor сказал:

Найкращий інтерфейс для браузера в GMAIL 

Це індивідуально. Я від гмейла блювати хочу. Зате подобається укр.нет.

Опубліковано
18 хвилин тому, ForZa сказано:

й що ITішникам в Україні платять і що за таку ж роботу, а то і меньшу, за кордоном! :) 

До чого тут це?

Мова йде про те, що російські ресурси вбивають український інтернет.

не даючи йому розвиватися.

А ти про ЗП ІТ-шників.

Купа грошей може осідати  в Україні ,у вигляді податків та ЗП для працівників.

Натомість бабло уходить в расєю.

Опубліковано
23 хвилин тому, ForZa сказано:

А з приводу спціалиста - багато не друзів навіть, а рідних працюють у цьому напрямку і тому цю тему навіть обговорювати з тобою не буду!

ага... то ти диванний експерт, ясно.

Мій брат працює в ІТ, отримує Х000 баксів на місяць. Вчора я заїхав до айтішника , який взяв і достав з гаманця 200 баксів на волонтерський бус. Виходить, що твої "не друзі навіть, а рідні" - лошари якісь, якщо їм мало платять? Дурна мова і не про те, що я мав сказати.

Закривають не ВК і майлру, а фінанси, які вони збирають, ось і все.

Опубліковано
2 часа назад, difoto сказал:

Знаете ли вы что, в Европе или в США на сайте с посещаемостью в 10 000 человек в день на одном только adsense можно зарабатывать $2000-$3000 в месяц, в то время как у нас такой доход можно получить с аудитории в 60 000-80 000 человек в день?

Великий IT-аналітєг просто не знає про любов наших людей до AdBlock'у :).

Опубліковано
22 хвилин тому, Erling1 сказано:

згідний, знаю одного, створив фірму пише сайти на замовлення, 3-оє людей взяв на роботу, сбу приходило 2 рази, збирати гроші.

і що заяву писали "прокуратуру"?

запис процедури на "ютуб" залили?

чи так просто аби порозказувати як кум-брата-свата постраждав?

Опубліковано
51 хвилин тому, nickel сказано:
1 година тому, Amor сказано:

Найкращий інтерфейс для браузера в GMAIL 

Це індивідуально. Я від гмейла блювати хочу. Зате подобається укр.нет.

Особисто я укр.нет не розглядаю, як серйозний поштовий сервіс мінімум з тієї причини, що відсутнє сповіщення про вхід з нового місця чи пристрою.

Окрім gmail.com можу порекомендувати outlook.com.

Опубліковано
18 часов назад, AnimaNoir сказал:

От і правильно, еліта сидить на фейсбуці. Фейсбук це цивілізація прогрес з блекджеком і шлюшками, а вк середньовіччя, мордор і содомія. 
А якщо серйозно, мені смішно з хомячків які пишаються закриттям вк ( який був всього лиш інструсментом) і не розуміють що цензура робить нас на крок ближче до КНДР Та Росії. Перш ніж приймати дибільні закони, ні з ким не проконсультувавшись, треба зробити гідні аналоги. Бо на даний момент на мою особисту думку це щось типу пакету Ярової, а ще монополізація що не є свідченням прогресу та свобод в державі.

YNMWOjEXMtM.jpg

Опубліковано
41 хвилин тому, Savage сказано:

Великий IT-аналітєг просто не знає про любов наших людей до AdBlock'у :).

ну у нас така кількість реклами на деяких сайтах, що ппц, переходячи в укр нет на сторінку якоїсь газети, очі толком не можуть відокремити потрібний зміст від реклами. Я фанат adблокерів і ставлю всім підряд, бо виявляється вистачає людей, які не знають , що це таке.

Опубліковано
22 минуты назад, charlie сказал:

Я фанат adблокерів і ставлю всім підряд, бо виявляється вистачає людей, які не знають , що це таке.

Я теж не проти AdBlock'у, сам ним користуюся. Мав на увазі, що "аналітики-експерти" люблять підтасовувати факти, а потім робити потрібні їм висновки.

Опубліковано

Турчинов пояснив, як Кремль використовував 1С

16.05 23:10
Через бухгалтерську програму Росія займалась кібершпигунством

Секретар РНБО Олександр Турчинов провів у вівторок, 16 травня, брифінг, на якому пояснив введення в дію Президентом України рішення РНБО про запровадження санкції щодо російських сервісів та соцмереж.

В ході брифингу Турчинов, зокрема, пояснив і заборону використання в Україні програми "1С". За словами секретаря РНБО, Росія використовувала бухгалтерську програму для кібершпіонажу і потужних кібератак.

"Що стосується програмного продукту, який реалізується в Україні. Було прийнято рішення про санкції проти підприємств-юридичних осіб, які його поширюють. Хочу сказати, що СБУ досліджувала, що деякі з них використовуються для нелегального збору інформації, тобто це фактично кібершпіонаж", - сказав Турчинов.

Турчинов зазначив, що саме цю програму російські хакери використовували для поширення небезпечних вірусів, а пізніше,  у відповідний момент, розпочинали  з їх допомогою потужні кібератаки.

СБУ ретельно проаналізувала ситуацію, після чого РНБО прийняла рішення застосувати санкції проти підприємств-юридичних осіб, які розповсюджують цей продукт.

Турчинов додав, що це було правильним рішенням, адже інакше ніяк не можна змусити бухгалтера, який користується російським програмним продуктом, терміново від нього відмовитись.

Як повідомляв портал Знай.ua, Турчинов заявив, що державні, бюджетні установи повинні терміново переводитися на програмний продукт національного виробника.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...