Перейти до змісту

Вибори, Луцьк, мажоритарка. Хто ?

BARAKUDA

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

треба щоб "мажотитарка" була в 2 тури, щоб всіляких козачків і графоманів з 2-3% відсіювати

дорого скажете?

на ні, людину ж не на 1 рік вибираємо

та здаєтся мені, не допоможе, *козачки й графомани* це лише технологія, є можливість використовувати - використовують, нема можливості - не використовують. А тому, якому реально пофіг на стан речей, хоч десять турів дай, хіба що по приколу за когось другого в десятий раз проголосує. Або вспливе добре вже відпрацьована технологія *виборів в один тур*, мол гроші на АТО підуть зекономленні, бла бла бла.

• Відповідей 582
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
То як йому вставити мозок ? Як пояснити, що інших він *не знає* виключно тому, що й не питався щось про них взнати ?
Зараз напишу, а потім будуть тикати, що бачте я розказую що кому робити. Коротко: розказати, що повинен робити депутат і "яка розумная цьому альтернатива".
ЗІ по Майдану собі в голові зробив висновок : люди в Україні розбиті на два табори

А ще є такі, які, в залежності від влади, вдягають або будьоновку, або вишиванку.

Опубліковано

Тільки одного догнати не можу

та Констанкевич всеодно ж планує бути (практично =буде) наступним нашим мером

нафіга їй ті вибори зараз ? перевірка результатів і доцільності вливання бабла ?

Опубліковано

Кількість дільниць в окрузі 84 % опрацьованих протоколів 65.47

Кандидат Графік % ЗА Голосів ЗА

Констанкевич Ірина Мирославівна, самовисування bar-red2.gif 24.99 14 496

Лапін Ігор Олександрович, Політична партія "НАРОДНИЙ ФРОНТ" bar-blue1.jpg 23.88 13 855

Іванюк Роман Олегович, ПАРТІЯ "БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА" bar-blue1.jpg 10.81 6 272

Данильчук Павло Петрович, самовисування bar-blue1.jpg 8.05 4 670

Опубліковано

Лапин пролетает! Ничего на Волыни не меняется! Люди голосуют за детские площидки и подарки от фонда! Партии сливают округа, личные амбиции не дают договориться! В результате бизнес идет пилить бюджет! Конечно мажоритарку надо отменять! Но конечно же ее не отменят!

P.S. Вчера прочитал н фейсбуке: "Мы выбрали парламет в 3 раза хуже чем хотели, но в 2 раза лучше чем был!"

Как-то так...

Опубліковано
нафіга їй ті вибори зараз ?

Ще одна тушка буде. Хто більше дасть - тому і продасться. Або Коломойський формує свою "більшість".

Констанкевич Ірина Мирославівна , самовисування 24.85

Лапін Ігор Олександрович , Політична партія "НАРОДНИЙ ФРОНТ" 23.82

київський мажор

Данильчук Павло Петрович , самовисування 8.19

Ех, Паша-Паша <_<

Опубліковано

Лапин пролетает!

не кажи гоп...

щось знаєте чи просто "підтримуєте бойовий дух"?

ЗІ. за 19 % до фінішу різниця скоротилась до 486 голосів...

Опубліковано

Хм... "вечір перестає бути нудним і сірим"...

84,52 % опрацьованих бюлетнів... у "палички" залишається лише 282 голоси відриву....

Опубліковано

Знову 5.95% опрацьованих. Розрив 5%. Такого розриву не було, отже - це дані не з кешу, а якийсь новий перерахунок чи хімія.

Опубліковано

чьо ви так переймаєтесь тим Лапіним, він же провладний кандидат - пройде полюбому

P.S.: мені цікаво, мінусатори впевнені що "Народний фронт" то не провладна партія ? чи просто тупі ?

P.P.S.: хоча яка впринципі різниця...

Опубліковано

% опрацьованих протоколів 84.52

Констанкевич Ірина Мирославівна , самовисування 24.36

Лапін Ігор Олександрович , Політична партія "НАРОДНИЙ ФРОНТ" 24.02

Опубліковано

чьо ви так переймаєтесь тим Лапіним, він же провладний кандидат - пройде полюбому

Я вірю в порошенка - він настільки всемогущ що може злити навіть кандидата від блоку поп :) А лапин навіть не від поп. Не все так однозначно, хоча теж думаю що лапин на завзятті пройде.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...