Перейти до змісту

Вибори, Луцьк, мажоритарка. Хто ?

BARAKUDA

Рекомендовані повідомлення

А я вдягну жовті черевики, жовтий костюм, жовту шапку , буду гівном і зіпсую вам все свято.

прям про Лапіна бонданку нє ? :) завтра гляну точніше - Ді повісив на будинку банера

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 582
  • Створено
  • Остання відповідь

Eсли бы вы встретили беременную женщину, у которой уже 8 детей,

из них трое глухих, двое слепых, один умственно отсталый, а сама женщина больна сифилисом - вы бы посоветовали ей сделать аборт?

Прежде чем ответить на этот вопрос, прочитайте еще один

Нужно выбрать нового мирового лидера, и ваш голос - решающий. Вот информация о трех кандидатах

Кандидат 1. Общается с нечистыми на руку политиками, советуется с астрологами, у него две жены, курит без остановки и выпивает 8-10 бокалов мартини в день.

Кандидат 2. Дважды изгонялся с должности, спит до полудня, баловался опиумом в колледже, выпивает около литра виски каждый вечер.

Кандидат 3. Имеет воинские награды, вегетарианец, не курит, пьет изредка пиво и никогда не изменял жене.

Кого из троих вы выберете?

Первый кандидат: Франклин Д. Рузвельт.

Второй кандидат: Уинстон Черчилль.

Третий кандидат: Адольф Гитлер.

И, кстати, насчет аборта: если ваш ответ «да», то вы только что убили Бетховена. icon_e_smile.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

завтра гляну точніше - Ді повісив на будинку банера

на, вивчай кольори :)))

Yc3mg.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Жодної потреби сваритись через політику немає. Згадайте бої між прихильниками БЮТу, Свободи і Нашої України. Де їх прихильники зараз? Де війни? Політика політикою, але залишайтесь людьми, бо вибори закінчаться, а що будуть думати про вас люди після них. Пора вже набиратись політичної культури і думати про власну репутацію, мати гідність.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Роздають газету "Правда про кандидатів" Недай себе обдурити, від ГО "Бойкот", тираж 70 000. І типу пишуть" правду" і про Пустовіта, і про Кривицького, і про Іванюка, і про Лапіна, і про Петрочука. От тільки забули написати про Ірину Констанкевич. :0165:

Про Лапіна пишуть, що це проект Єремеєва..... :0162:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ото читаю,як рве усім бордівчанам(молодим,освічченим) мозк медіапростір-Той банкір,але гамно,той бувший мер,але гавно,той вояка,але гамно,та викладачка,але гамно,той революцію робив,але гамно і т.д.і.т.п. І тут мені стає шкода бабушок.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пост на фейсбуку:

Прийшла мені сьогодні зранку в поштову скриньку газетка "Правда про кандидатів". Гарна така газетка, на першій сторінці фотки всіх кандидатів від Луцька по мажоритарці, а потім кілька сторінок, де кожна присвячена окремому кандидату. Ну і типу турбуються, щоб знали правду. І Пустовіт має окрему сторінку, що мол, нічо не зробив, і Кривицький (ну тут все ясно), і Рома-мажор, аж цілий розворот з фотками, і від Ляшка якийсь чувак, ну і окрема сторінка про Лапіна. Думаю, ну вже щось нарили серйозне, цікаво. Почитав - суть така, що головний недолік - батько-суддя (діти відповідають за батьків?). І друге - що колись балотувався в мери Ковеля від Селянської партії. Решта - водичка, що мол не такий як хотілося б, вот з Айдара ще люди є і т.д. Але так як на цілу сторінку і цього не вистачило, ще полосу зайняли коментами користувачів з Волиньпосту, це дам, де кожен хрєн може назватися "123" і написати будь-що. Гортав я, гортав газєтку і так і не знайшов сторінки про благодійницю від Палиці - Констанкевич. Глянув на останню сторінку, хто ж добродій,який хоче нам допомогти розібратися - ГО "Бойкот", здається так, тираж 70000 штук. От, які в нас, виявляється, які в Луцьку є серйозні громадські об'єданння, які на добрих началах рішили за свій кошт видати газетку таким тиражем в останні дні перед виборами! Ще раз переглянув текст про Лапіна - між іншим, є фраза про Павла Данильчука, мол не узгодили учасники бойових дій, от і інші від Айдару і ПС балотуються, але в гарному контексті - "за НЕПРОХІДНОГО Данильчука", а в іншому місці малюється версія, що Лапіну дає гроші Єремєєв, бо так воює з "другом" Палицею, який підтримує Констанкевич, яка, (увага!) має дуже великі шанси стати депутатом.

Тобто, в мій нерозвинений мозок цією газеткою намагаються запхнути думку, що:

а) Лапін мутний тіп, не можна давати йому шанс

б) можна голосувати за інших патріотів-революціонерів, але вони "непрохідні"

в) з "прохідних" реально має шанс тільки благодійниця Ірина від Палиці, ну і про неї ж нічо поганого не знайшли

Газетка явно дала зрозуміти, що для Палиці основні конкуренти Рома-мажор і Лапін, це значить, що Ігор Лапін ("Зола") таки має реальні шанси пройти. Ну, дякую, вам, журналюшки, підтвердили мій вибір, пішітє єщьо!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якось показово видно різницю в агітації, точніше в сприйнятті її електоратом

Для порівняння

post-2742-0-87208900-1413979629_thumb.jp

post-2742-0-58534700-1413979636_thumb.jppost-2742-0-92472000-1413979638_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і моїх декілька фоток:

post-4-0-57268100-1413979952_thumb.jpgpost-4-0-87674200-1413979963_thumb.jpg

але "бабуськи" виберуть палицю :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кажуть що газетку робив Рицько:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якось показово видно різницю в агітації, точніше в сприйнятті її електоратом

А якщо ще точніше, то в кількості агітматеріалів. Як відомо, чим більше продукт рекламують - тим меншого він вартий. Висновки ітак зрозумілі ^_^

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кажуть що газетку робив Рицько :)

кажуть , що він теж проплаченйи Палицею...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я думаю що це його головна роль в цих виборах. Його бачили в штабі Констанкевич, лайт-бокси по Перемоги в них чуть не впереміжку. Зрештою, вброс є вброс.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хто в нас мажоритарщик герой? Лапін чи є ще хтось?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да там вкінці газети пише, що відповідальний за друк Орлов (Довірена особа Рицка згідно сайту ЦВК). - член ГО "Бойкот" (Бабенчук, Алексєєв - люди Палиці). Так що хто замовник питань не виникає.

хто в нас мажоритарщик герой? Лапін чи є ще хтось?

При всіх намаганням конкурентів його облити г.... іншого адекватного вибору немає. Данильчук реально не прохідний.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З чого це Данильчук не прохідний? Є дослідження?-Немає. Повірити чорному піару?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

от і топлять вони того Лапіна... забере що Данильчук, що Рицько в нього троха процентів і пройде Константиневич...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Артем Орлов - замовник газети.

Там все в Рицьку:) Таке паліво важко уявити)))

Дослідження є, в неділю переконаєтесь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Артем Орлов - замовник газети.

Там все в Рицьку :) Таке паліво важко уявити)))

Дослідження є, в неділю переконаєтесь.

Мені не треба в неділю, Ви сказали є дослідження, результати в студію, чи Ви не відповідаєте за свої слова?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якось же треба свої кредитні кар'єри позакривати. Кажуть, від кредитів і на схід втік, - я так розумію, для штабної роботи, а не для активних бойових дій. Свого часу, коли ще був власником люкс-таксі, чи й досі ним є (бо всі машини люксів поначепляли його реклямку), - його характеризували як непорядного, слизького хитрого тіпА, основною ціллю якого є власна вигода і збагачення.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я остаточно визначився, що буду голосувати за Данильчука коли дізнався, що його підтримує Положинський. Хто знає Сашка не з телевізора, той має зрозуміти, що означає підтримка саме цієї Людини!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Народ, а можна додати голосування в тему, щоб побачити ситуацію по 22 округу і зробити висновки? Чи створити окрему тему з голосувалкою?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вже є така тема,

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вже є така тема, http://board.lutsk.u...entry1053161210

Дякую не побачив)

http://www.volynnews...sk-opituvannya/

Почитайте коментарі про лапіна. мабуть не буду за нього голосувати хоч і думав! Мабуть і іншим не варто цього робити))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вже є така тема, http://board.lutsk.u...entry1053161210

Дякую не побачив)

http://www.volynnews...sk-opituvannya/

Почитайте коментарі про лапіна. мабуть не буду за нього голосувати хоч і думав! Мабуть і іншим не варто цього робити))

Ти хоть поцікався так це чи ні. Чи може троль проплачений?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...