Перейти до змісту

Війна, ч 3 (дай Бог остання й переможна)

MANJAK11

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

нас чекає ще багато "грандіозних викриттів"...

даж не смішно

і як ті "викриття" впливають на виборців ?

"Порошенко завжди відносився до Партії регіонів" - знали напевно всі хто хоч краєм ока інет читає

і чьо ? була десь темка на борді... який там відсоток підтримки був ? 50-60 ?... шукати даж впадло

• Відповідей 18,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Sergey Semenyuk поширює оновлення статусу від Denis Pyatigorets.

А теперь несколько слов о моем любимом проекте - противокумулятивных экранов для бронетехники. С первого дня, как мы начали работать по этом проекту у меня уже 12!!!! подтвержденных случаев спасенных от РПГ бронемашин, на которой стояли наши экраны! Ребята, вы только вдумайтесь в эту цифру!!!! 12 бронемашин!!! И в них все остались живы!!! Вы представляете??? Благодаря всем нам, куче металла и умелым сварщикам мамы снова увидят своих детей!!! Не знаю как вы - а я несказанно счастлив!!! Сегодня в Украине ежедневно волонтерами производятся сотни экранов! Нашу броню через месяц будет просто не узнать. По нашим чертежам экраны делают уже 6 городов! ЭТО ООООЧЕНЬ КРУТО!!!!!

А теперь по сути. В 79-й бригаде ВДВ появилось новое сверхсекретное оружие - бандеровец-кенгуру! Oxana Kriss из Австралии и ее друзья из Smiling Child International Inc перечислили деньги на защиту для брони. И вот эти деньги благодаря Valery Kisel превратились вот в такое чудо, которое вы можете видеть на фото. Спасибо, Оксана! И Вам лично! И всем нашим братьям и сестрам в Австралии!!!

На следующей неделе (дату не говорю в целях безопасности) новая партия экранов для БТР уедет в 51-ю бригаду. Там сейчас много техники. Даже очень много! И всю ее нужно очень срочно обварить экранами!!!!

Так что прошу всех небезразличных подключаться к процессу

Хотите помочь оборудовать нашу технику защитными экранами-деньги можно переслать на карточку 5168 7420 6638 0043 Денис Пятигорец.

Слава Украине!!!!

Спасибо за РЕПОСТ!!!

Опубліковано

ВАЛЕРІЙ ГЕЛЕТЕЙ - інтерв'ю 5 каналу

Гарно розповідає, але щодо підрозділів НГ і інших військових формувань до яких якоби МО, ГШ не мають відношення це просто брехня. Якщо іде планування операції з визначенням задач НГ, МВС, СБУ, ДПСУ, добровольчим батальонам, партизанам повинно бути чітко визначенно потреба в забезпеченні цих підрозділів, і якщо у деяких підрозділів недостатньо особового складу, озброєння, техніки має бути здійснений перерозподіл (за це відповідає ГШ). Уявіть під час ВВВ ставляться завдання партизанам і кажуть для виконання операції візьміть набої у німців. Хай розбереться, за що він в цій державі несе відповідальність, а нерозповідає МО (ГШ) ми самі по собі.

Опубліковано

Хто може надати інформацію про такі події:

вони про Семенченка говорять таке, що навіть по путін ТВ такого не говорили, до цього інтерв'ю. І чому, це бувші бійці батальйонів? Неподілили владу і вирішили відімститись? А взагалі я негативно відношусь до добровольчих батальйонів. Є армія, ось туди і треба вступати, а не в добровольчі батальйони.

коли семенченко з іловайська втік- все з ним стало ясно.

а хіба він не в шпиталі тоді лежав?

Опубліковано

Рашка - колос на глиняних ногах. Перемога була так близько. Чого боїться Порошенко?

Боїться , ВВХ може перекинути шахівницю і піти напролом

Опубліковано

Рашка - колос на глиняних ногах. Перемога була так близько. Чого боїться Порошенко?

Боїться , ВВХ може перекинути шахівницю і піти напролом

ВВХ весь світ боїться, не те, щоб тільки Порошенко.

Опубліковано

Сьогодні святкується день танкістів. Як танкіст в минулому хочу привітати усіх хто під бронею на східному фронті з професійним святом, а також всіх хто служив танкістами - колишніх танкістів не буває, міцної броні та повертайтесь усі додому з перемогою! Слава Україні!

10305032_801773019875089_3939927437132375078_n.jpg?oh=2694e69fde024ac23d4dbc86ab49f096&oe=5484760B

Опубліковано

Маскувальна сітка для Армії руками волонтерів

Вже зовсім скоро!

Біла Церква

Луцьк

Запоріжжя

Житомир

Львів іще одна група

Хмельницький

Скоро в Вашому місті!.

А Ви ще не плетете??

ТОДІ МИ ІДЕМО ДО ВАС

Группы по производству маскировочных сеток уже активно работают в Киеве и других городах Украины.

Одесса, Николаев, Полтава, Лубны, Харьков, Запорожье, Львов, Винница, Черкассы, Днепропетровск,Золочев, Краматорск

Для всех этих групп нужны материалы и помощники:::

1)рыбацкие сети с клеткой 3Х3 см, 4Х4 капронка, цвет неяркий коричневый, зеленый и тд

2) разыскиваются ткани, вещи, обрезки тканей из натурального волокна, цвета неяркие земляные, коричневые, серые, беж, желтые неяркие, хаки, камуфляж, оттенки неяркого зеленого

3)разыскиваются мастера и мастерицы плести и выплетать исключительно авторские узоры на сетке, и ажурно вырезать полоски для плетения - 3 см на 40-50 см примерно

4) В КИЕВЕ приносить, привозить, приходить: с 10 до 20 в любой день кроме воскресенья в Каптерку, по ул Сагайдачного 12, в арочку под флаги

5) В ГОРОДАХ УКРАИНЫ где у нас уже работают группы - информация о координаторах, контакты, адреса куда приходить плести, приносить нарезанное есть тут

https://www.facebook.com/pages/Маскувальна-сітка-для-Армії-руками-волонтерів/322911134545267?ref=bookmarks

6)ВСЕМ кто хочет присоединиться - но В ВАШЕМ городе пока нет группы - если ВЫ готовы организовать ее в ВАШЕМ городе - пишем на страницу. Мы во всем поможем

Всем добровольцам волонтерского фронта спасибо огромное!

Опубліковано

Подивився відос - человек с щирою улибкой расказує, не піариться, розказує "свою історію", значить - не бреше :) - чомусь я їм вірю.

Ага, Гіркін, теж человек з щирою улибкою, ніжним поглядом, не піарився, а вбивав український народ. Я таким не вірю.

Опубліковано
На з'їзді партії "Батьківщина" затверджено першу п'ятірку списку партії, за яким політики балотуватимуться на позачергових парламентських виборах 26 жовтня.

Так, до першої п'ятірки увійшли:

1. Надія Савченко - полонена російською владою українська льотчиця.

2. Юлія Тимошенко.

3. Ігор Луценко - депутат Київради від "Батьківщини", громадськйи активіст.

4. Сергій Соболєв - народний депутат партії "Батьківщина".

5. Олена Шкрум - активістка.

http://24tv.ua/home/showSingleNews.do?u_pershiy_pyatirtsi_batkivshhinitimoshenko_lotchitsya_aktivisti_i_deputati&objectId=485103

Опубліковано

10668837_748136971913701_6766404020939538453_o.jpg

Вячеслав Даценко

А вот еще Вам история. Последняя на сегодня. Звонят волонтеры:"надо одеть пулеметчика. Мерзнет." Ну надо, так надо. Жду. Приезжает. Девчушка. Хрупкая, симпатичная. Худенькая. Вам звонили, одевайте. ОК. А где пулеметчик? Мерить же надо! Дык я пулеметчик! Хлопаю глазами. Кто!? Я! Сверкает глазками. Как!? Как ты все это тягаешь!? РПК, броник, БК!? Как?! Дак еще две рации и аптеку для бойцов, они у меня бестолковые. Угу. Продавцам: дайте два комплекта термухи. XS...

Опубліковано

Повалій колись теж в депутатах була. Імхо піар чистої води. ВАНА вже не знає, за що братися <_<

upd: в списках не на нові призвіща треба дивитись, а на старі

Опубліковано

може нехай відразу білі плетуть? актуальність зелених зараз швидко прямує до нуля

Опубліковано
На з'їзді партії "Батьківщина" затверджено першу п'ятірку списку партії, за яким політики балотуватимуться на позачергових парламентських виборах 26 жовтня.

2. Юлія Тимошенко.

3. Ігор Луценко - депутат Київради від "Батьківщини", громадськйи активіст.

4. Сергій Соболєв - народний депутат партії "Батьківщина".

5. Олена Шкрум - активістка.

http://24tv.ua/home/...objectId=485103

Савченко хоч в курсі? Чи то так, для піару?

В наших політиків та їх піар-менеджерів кризис ідей. Зараз знов почнуть просувати в списки до ВР різних співаків, активістів, волонтерів, бійців, і інших. Вже он автомайданівця Булатова просунули в міністри, а де результат???

Вакарчук порівняв це з "пофарбованим гнилим парканом": зверху свіжа фарба, а під нею старе ржаве залізо...

Нажаль заборонити старій гвардії балатуватися не можна... Але, є надія, що значна частина нових людей не будуть бездумними кнопкодавами і хоч трохи отверезять "стариків".

може нехай відразу білі плетуть? актуальність зелених зараз швидко прямує до нуля

Наразі у Луцьку ще не налагоджено (наскільки мені відомо). Звісно, через місяць-півтора потрібно вже паралельно перейти і на білі. Наразі усім треба заготовляти вдома матеріал і гроші на витратні матеріали.

Опубліковано

Повалій колись теж в депутатах була. Імхо піар чистої води. ВАНА вже не знає, за що братися <_<

upd: в списках не на нові призвіща треба дивитись, а на старі

Ні ну Ви й порівняли повалій з Савченко... капєц.

тимоха я вважаю могла би ефективно мочити олігархів, але це вже офтоп і теми не стосується.

Опубліковано

Просто прочитати...

Коротенька замітка в одній з соціальних сіток дніпропетровського ватніка (є ще і там залишки таких моральних уродів)...

Иду домой. На улице бегают детишки 8-12 лет. Много.

Во что играют - так и не понял, да и не важно.

К месту и не к месту при этом орут: "Слава Україні!", "Героям Слава!", "Смерть ворогам!"...

На перекрестках у светофоров - молодые люди с "жовто-блакитними" коробками.

Подходят к водителям, клянчат деньги. На что - не хочу даже знать, противно...

По городу постоянно наталкиваюсь на людей в камуфляже и с рюкзаками за спинами.

У некоторых модная теперь прическа - "оселедець"...

Каждые полчаса слышны сирены "неотложек". Не одиночные - группами. Маршрут стандартный: аэропорт и одна из больниц города. Чаще - Мечникова. На втором месте - военный госпиталь на Комсомольской...

На государственных и коммунальных предприятиях и учреждениях кроме "налога на войну" с подачи руководства собирают дополнительные "пожертвования". Суммы разные, но чаще всего до 50 гривен...

Обезглавленные и просто снесенные памятники. Деревья, изуродованные жовто-блакитним.

Эти два цвета уже вызывают у меня аллергию - куда не глянь, всюду они. К месту и не к месту.

Ограждения у дорог, местами бордюры, туалет - все раскрашены государственной символикой...

Старое граффити на каменном заборе, прежде изображавшее воина-освободителя обезображено, перепачкано лозунгами. Лозунги многократно перезакрашивались, правились - идет "назаборная" война...

На билбордах - призывы к вступлению в батальон "Донбасс"...

Военкомат. У главного входа - человек 10 в камуфляже. Говорят громко, бьют друг-дружку по плечам. Рядом проезжает внедорожник. Высунувшийся на пол-туловища такой же "камуфляжник" громко приветствует собравшихся. Те отвечают массовым ором. С противоположной стороны здания жмутся к углу человек пять военных в чистенькой форме, как будто прячутся. Опрятные, выглаженные. Это работники военкомата - им не очень хочется о чем-то говорить с прибывшими с Юго-Востока...

Мог ли я еще полгода назад предположить, что буду видеть такое...

Опубліковано

Чи міг ще півроку тому я передбачити, що буду читати таке...

Опубліковано

Це ще тільки початок, фініш буде за Волгою.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...