Перейти до змісту

Війна, ч 3 (дай Бог остання й переможна)

MANJAK11

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

в кінці всього цього... маючи такі фото докази почнеться охота... за цими дибілами,ще й за винагороду...

і саме ж головне, ці імбіцили навіть не припускають такий варіант... безмозгла нація....

Ага, ти ще коментарі почитай під тою статтею. З'являється бажання весь той хуйлостан або напалмом щоб випалили, або, як в анекдоті, бетоном залити...

• Відповідей 18,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано

Ага, ти ще коментарі почитай під тою статтею. З'являється бажання весь той хуйлостан або напалмом щоб випалили, або, як в анекдоті, бетоном залити...

І це ще самий ліберальний і демократичний сайт Росії)). В цілому ресурс непоганий, фейкові новини там не проходять, на відміну від русвесни і цензора. Раз в день можна переглянути. Редакція дуже виважено публікує новини, репутація добра. Коменти з образами видаляються. Хоча я добавити нічого не можу, зразу комент скривається. Думаю в них є інструкції ФСБ, при яких вичисляється моє місце проживання і блокуються користувачі з Західної України, Прибалтики. Такий собі "контракт". Останній відголосок особливої демократії Росії.))

Опубліковано

Александр Гладкий

г. Донецк - нп Пески.

Блок пост "Мост".

С 23.01.15г вс РФ и полицаи ДНР плотно обстреливали с артиллерии наш блок пост "Мост" в нп Пески.

Наши потери - 2- 200х и 6-300х за три дня.

Работал грамотный корректировщик противника.

26.01.15г в 13:00 партизаны отряда "Тени" обнаружили позицию корректировщика, на ферме в километре от нашего блок поста, и одним выстрелом отработали корректировщика, артиллерия противника прекратила огонь.

По информации контрразведки это был майор ВДВ ВС РФ.

Результаты работы группы партизан "Тени" наблюдал личный состав блок поста "Мост". Удовлетворены.

Продолжение следует....

СЛАВА УКРАИНЕ

"Маразм крєпчал, дєрєвья гнулісь..."

Председатель Госдумы Сергей Нарышкин поручил комитету по международным делам проработать возможность принятия заявления, осуждающего "аннексию Германской демократической республики Федеративной республикой Германия в 1989 году".

С такой инициативой выступил при обсуждении порядка работы палаты депутат от КПРФ Николай Иванов, передает Цензор.НЕТ со ссылкой на ТАСС.

"Уважаемый Сергей Евгеньевич, мы все сопереживали вам, когда 26 января на пресс-конференции в Парламентской ассамблее Совета Европы вы отбивали нападки председателя Анн Брассер, обвинявшей Россию в аннексии Крыма", - обратился он к спикеру.

"Предлагаю в качестве ответного шага дать поручение комитету по международным делам подготовить заявление, осуждающее аннексию Германской демократической республики Федеративной республикой Германия в 1989 году. Тем более что, в отличие от Крыма, в ГДР общенародный референдум проведен не был", - заявил комунист.

Реагируя на это предложение, Нарышкин попросил профильный комитет Госдумы по международным делам "его рассмотреть и отдельно доложить".

По мнению Нарышкина, если следовать логике тех, кто называет это "историческое событие" аннексией Крыма, то тогда с такой же легкостью "авторам этой логики можно говорить о том, что ФРГ аннексировала Восточную Германию".

Опубліковано

скоро інформація має поширитися. очікуємо.

п.с.

я ніхто і звати мене ніяк, не буду пустословним у таких речах... наблюдаємо за "відомими"

Опубліковано

п.с.

я ніхто і звати мене ніяк, не буду пустословним у таких речах... наблюдаємо за "відомими"

тому треба сіяти паніку?
Опубліковано

alexvvv, можливо ти не замітив, за вчоращній вечір ніде ніякої інфи ніхто не пише, тому зараз потрібно шукати інфу, хто що де говорить (звісно із провіренних)

Опубліковано

alexvvv, можливо ти не замітив, за вчоращній вечір ніде ніякої інфи ніхто не пише, тому зараз потрібно шукати інфу, хто що де говорить (звісно із провіренних)

як це не пишуть?

Опубліковано

п.с.

Та ж ніхто вашими паспортними даними не цікавиться))) Питання - про яку інформацію мова? А то виглядає, щось на кшталт - ото зараз почнеться....
Опубліковано

http://www.eurointegration.com.ua/news/2015/01/28/7030192/ -

ПАРЄ пропонують все ж покарати Росію – зареєстровано 29 поправок

Середа, 28 січня 2015, 13:08 - Подивіться на час публікації новини. Про внесені поправки було відомо ще вчора, але деякі "українські" ресурси спеціально динамлять повідомлення, щоб нагнати паніки. Інформаційна війна в дії

Опубліковано

alexvvv, ну звісно... нігті загризленні, пиво стоїть , інет проплаченний - мусиш бути готовим!

ідеєю посту було,щоб люди пошуршали по своїм блогерам, по форумам, подзвонили "до своїх" задля переконання,що все норм.

Опубліковано

Так за Попасну окупанти ще 3 дні тому написали. Якби це було правдою станом на сьогоднішній день, то це б вилізло стовідсотково. Про оточених 8000 солдат (нехай і в 2 рази менше) волали волонтери ще б 2 дні назад (за прес-центр АТО та Генштаб я зараз не згадую). Таку інфу просто так не приховаєш.

Опубліковано
http://www.eurointegration.com.ua/news/2015/01/27/7030163/ - почитайте коментарі та джерело даних, з якого береться інформація в коментарях, це "Сводки от ополчения Новороссии" - ну "дуже авторитетно". Через такі повідомлення та ще й на цьому ресурсі і починається паніка, я тільки не можу зрозуміти, куди дивляться адміни і чого так багато вати на ukr.net
Опубліковано

Василий Головещенко

1 год. · Змінено ·

Дебальцево

В этом районе работает мой друг Александр Фацевичкомандир подразделения "Свитязь" сильное подразделение.

Сражался в Илловайске,грамотный офицер, учились вместе!

Звонил только что,ведут бой,отбили две атаки. Сказал будет интернет напишет.

Опубліковано

Додзвонився до товариша на фронт. Він в Дебальцевому. Три дні назад!!! вони прибули в розташуванні. Тобто, станом на 25-26 січня оточення не було. Так що, паніку відставити!!!

Зараз ведуть бої, каже, що важко і дуже гаряче. Їхній комбат повідомив, що в одній бригаді сьогодні 25 "200" - накрило усіх. Бля...

Опубліковано

Порошенко восстановил в должности первого замначальника Генштаба генерала Воробьева

Президент Украины Петр Порошенко согласовал восстановление генерал-полковника, бывшего командующего Сухопутных войск Вооруженных Сил Украины Геннадия Воробьева на посту Первого заместителя начальника Генерального штаба Вооруженных Сил Украины.

Соответствующее согласование кандидатуры Глава государства подписал во время встречи с начальником Генштаба генерал-полковником Виктором Муженко, самим Геннадием Воробьевым и Секретарем совета национальной безопасности и обороны Александром Турчиновым сообщилиЦензор.НЕТ в пресс-службе Главы государства.

Невже Муженка далі залишають начГенштаба????

Опубліковано

На Донбасі немає ніяких сепаратистів, там тільки загарбники, які нищать усе на окупованих територіях - Бригинець

Путін веде терористичну війну в Україні. Хоча, якась частина України є окупованою і формально контролюється Путіним, Донецьк для нього - це така ж чужа земля, як і Київ чи Львів. Він розуміє, що на цих територіях він ніколи не володарюватиме, тому стратегія його дій – знищити в Україні якомога більше різноманітних об’єктів і людей. Тому хай не дивує вас, що путінські щупальці (які ЗМІ називають сепаратистами) нищать все, що потрапляє під руки. Найбільше їм потрапляє під руки на окупованих територіях. Тому вони нищать і грабують заводи, припустимо, у шахті «Полтавська» навіть троси на підйомниках покрали. Тому вони вбивають українців не лише в непідконтрольних Маріуполі чи Щасті, Дебальцевому чи Пісках, а й в підконтрольних Донецьку, Луганську, Горлівці, Антрациті тощо.

Логіка оберігати свою територію, яка властива для будь-яких урядових військ чи навіть справжніх сепаратистів (які намагаються у майбутньому добитися процвітання свого краю), в даному випадку не діє. БО-ВОНИ-НЕ-СЕПАРАТИСТИ. Вони загарбники, які нищать усе на окупованих територіях, і прикриваються заручниками для збереження власного життя.

Колись я говорив із одним УПівцем. Він мені розповів, що НКВД вбивало людей, скидало їх трупи у криниці і говорило, що це УПА, а люди їм не вірили. Справді, УПА могло розстріляти НКВДистів чи завзятих комуністів, але кинути їх трупи у криницю не могла, бо це була наша земля, наші криниці, з яких пили воду наші громадяни. І це розуміли навіть ті, хто не був палким прихильником УПА. А НКВД цієї логіки не розуміло, бо вони були окупантами і їм не було не зрозуміло, чому не можна зіпсувати криницю на окупованій землі.

Так само новітні НКВДисти від Путіна не розуміють, що якщо вони сепаратисти, якщо вони справді збираються будувати майбутню процвітаючу і незалежну від України державу, то вони мали б берегти кожну шахту, фабрику, завод, кожен будинок, дитячий садок, школу і, головне, кожну Людину на своїй території.

Але ніякої своєї території немає. Є українська територія, над якою знущається Путін і його виродки.

Опубліковано

Taras Korniyuk with Sergey Chechet and Евгений Задоя

1 год. · Debaltsevo ·

Дебальцівський плацдарм утримують Герої. Танкісти, піхота, Боги війни. Про можливий котел говорять - це більше паніка у Фб та в телевізорі. Підбивають російські танки, бмп. Беруть в плон. Воюють. До речі, у руках у танкіста Олексія пакунок синього кольору - це сухпай армії РФ. Здогадайтесь де він його взяв)))

Опубліковано

Парламентская ассамблея Совета Европы (ПАСЕ) приняла поправку не восстанавливать полномочия российской делегации до апреля. Об этом на странице в соцсети Facebook написал депутат Верховной рады, делегат в ПАСЕ от Украины Борислав Береза.

«Поправка о том, чтобы полномочия российской делегации не восстанавливать до апреля, принята, несмотря на все сопротивление российских делегатов и их сторонников»,– написал он.

Кроме этого, по словам главы украинской делегации в ПАСЕ Владимира Арьева, на заседании мониторингового комитета ассамблеи принято решение продлить санкции в отношении России до апреля.

Информацию об этом подтвердил заместитель главы российской делегации Леонид Слуцкий. По его словам, за эту поправку высказались 35 членов комитета, против – 34.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...