Перейти до змісту

Війна, ч 3 (дай Бог остання й переможна)

MANJAK11

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Баньте троляку!! Чи вже варто в СБУ звонити і вказувати модерів як спіучасників??

Воно з Вас модератори знущається, Ви що гроші разом з "оцим" отримуєте???

Ми чи ті хто за нас воює???

Це ж навіть вата так. Не напише!!

• Відповідей 18,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
це все добре, але лише після війни, яку ми самі маємо виграти.

ми всі разом, кожен в міру всоїх можливостей, вони нв фронті, а ми в тилу їх підтримуємо

Опубліковано

Баньте троляку!! Чи вже варто в СБУ звонити і вказувати модерів як спіучасників??

може це модер так приколюється
Опубліковано

Модери, прошу пардона за офтоп. Не годуйте його Songoku.
Опубліковано

ті хто за нас воює???

звичайно, що ті, зто за нас воює.... а за нас воюють найманці з блекуотер... це ватніки ще в травні знали

Опубліковано

Ми не вата і не рузкіє.Кожен має право на власну думку-навіть якщо вона нам і не подобається.

Натомість хай NightVision скаже, чи бачить він користь з битиви під Брестечком?

Опубліковано

Ми не вата і не рузкіє.Кожен має право на власну думку-навіть якщо вона нам і не подобається.

Натомість хай NightVision скаже, чи бачить він користь з битиви під Брестечком?

что?
Опубліковано

Я спостерігаю вже яку годину, як товариш порушує багато чого з правил форуму. В товариша стрімка динаміка мінусів. Товариш відверто тяне тупий посил, і робить це прикриваючись, типу, основами демократичного суспільства.

Результат модерів як в нашої міліції - ніякий. Більше шкоди, як завжди.

Опубліковано

а за нас воюють найманці з блекуотер... це ватніки ще в травні знали

До речі, ось що сказав про боєздатність українців один із співробітників Blackwater:

Противодействовать взводу украинцев — лютый, кровавый пиз… ец. Они дерутся до конца, до последнего патрона, а когда кончаются боеприпасы — пускают в ход все, что есть под руками.

Смертельно ранил украинца? Не трогай его, скорее всего перед смертью — он зажал собой гранату без чеки.

Украинцы изобретательны, обладают прекрасной интуицией. И… Пох… исты. Самолёт прилетел? По… уй, собьют саперной лопаткой. Танк? По… уй, если не сломаны руки. Бойцы, ни разу не державшие СВД, в критический момент способны попасть из неё на пределе дальности. И по… уй, что это был последний патрон, будут бить врага самой винтовкой.

Тактика и стратегия? Запросто! Любым составом, от армии до полуживого калеки, держащего в одиночку роту противника. Украинцы, даже наемники, не способны отступать. А если отступают — будьте уверены, они просто бегут за патронами.

Рейтинг — Воины.

Про боєздатність військових інших країн ТУТ

Опубліковано

Про боєздатність військових інших країн ТУТ

Будь-ласка прибери цей український "кисіль". Тошно.

Українці цінуються в PMC, але як наймана сила і проти українців не воювали. Хіба що в Лугандонії.

В Африці, точно знаю наших авіаторів цінували, екіпажів транспортників і Мі-24.

В Іраку наші регулярні миротворці, взагалі боялись стріляти, без наказу від килимкового генерала, а ті сцяли за відповідальність. Вообщем соромно.

Але те, чим є наша армія зараз, порівняно з 2013р. То да тепер нею можна/треба пишатись, і більше навіть, мабуть добровольцями. Остані дійсно клали на генералітет, і не хочу здавати клаптик землі і зась - АП досі забрати "альфа воїни" Параши не можуть. А Гіркін зі всією міццю слиняв сам з Слов'янська.

Як і Конотоп і Берестечко і багато інших битв, наші предки не раз давали копня "альфа армії" Мордовії, тільки от чогось не йшли грабувати/гвалтувати після цього останню. В цьому наша слабкість в очах Хуйла, і велич в очах всього світу...

Опубліковано

Бразилець "Шахтаря" Тайсон не проти грати у збірній України

Футболіст "Шахтаря" Тайсон підтримав одноклубника Тейшейру, сказавши, що теж не проти грати у складі збірної України

Про це повідомляє Еспресо.TV, з посиланням на Tribuna.com.

"Я вже чотири роки в країні, і події, які тут відбуваються, мене засмучують. Мене в Україні дуже добре прийняли, полюбили - я відчуваю якийсь обов'язок в такий важкий час співати гімн. Я навіть частину тексту вивчив - не весь, але один-два куплети знаю і співаю", - каже Тайсон.

Також він підтверджує, що зіграв би за збірну України.

"Чи розглянув би такий варіант? Так, погодився і грав би", - додав Тайсон.

Це бразилець, який кілька років тільки живе в Україні. І порівняйте з ракицьким, який все життя прожив в Україні!

Опубліковано

тиснеш кнопку "Скарга" і вказуєш причину. Як на мене - на тролінг це не тягне, або хтось не знає значення цього слова. А банити за те, що людина ідіот мені заборонено.
Опубліковано

Ді зі всією повагою, але людина глузує на бардівчанами, глузує над Україною.

Це бридко, не здатний сам хоча б РО на 30днів, попроси інших.

На цьому форумі і за апчих банили.

Опубліковано

Об этом заявил генеральный секретарь НАТО Йенс Столтенберг на пресс-конфереции по итогам заседания Украина-НАТО, сообщает из Брюсселя корреспондент «Европейской правды».

«Ранее Украина официально придерживалась позиции о своей внеблоковости. Сейчас правительство объявило, что Украина лишится этого статуса, и это решение мы также уважаем. И если Украина подаст заявку на вступление в НАТО, эта заявка будет рассмотрена», — заявил Столтенберг.

Тот факт, что Киев в ходе заседания Украина — НАТО сообщил альянсу о таком решении, подтвердили в МИД Украины.

Об этом говорится в twitter-сообщении посла по особым поручениям МИД Дмитрия Кулебы.

Генсек НАТО в связи с этим отдельно подчеркнул, что альянс считает действующим решение Бухарестского саммита НАТО 2008 года о евроатлантических перспективах Украины.

«Мы до сих пор придерживаемся мнения, что Украина станет членом НАТО», — заявил он.

В то же время окончательное решение о заявке на вступление и, соответственно, о самом вступлении, должна принять украинская сторона, подчеркнул генсек. «Мы с уважением отнесемся к решению Украины подавать заявку, если оно будет принято. И так же будем уважать, если будет принято решение не подавать заявку», — заявил Столтенберг.

Опубліковано

Тоді скажіть, чим ми відрізняємось від Путіна, якщо нас цікавить лише територія, яка має бути частиною України, а на думку людей там наплювати. Вибачте, якщо я когось тут ображаю, але для мене Україна - це територія, на якій живуть люди, які хочуть жити в Україні.

можем провести експеримент, береш 10 людей середньостатичного розумового розвитку, садиш їх на тиждень дивитись виключно кацапські новини в замкнутому просторі, спорим через тиждень вони ТОЧНО не захочуть жити в Україні, хоча до експерименту хотіли ? Думаю, ти навіть раніше ніж вони, захочеш звідси втікти

Опубліковано

Тоді скажіть, чим ми відрізняємось від Путіна, якщо нас цікавить лише територія, яка має бути частиною України, а на думку людей там наплювати. Вибачте, якщо я когось тут ображаю, але для мене Україна - це територія, на якій живуть люди, які хочуть жити в Україні.

можем провести експеримент, береш 10 людей середньостатичного розумового розвитку, садиш їх на тиждень дивитись виключно кацапські новини в замкнутому просторі, спорим через тиждень вони ТОЧНО не захочуть жити в Україні, хоча до експерименту хотіли ? Думаю, ти навіть раніше ніж вони, захочеш звідси втікти

тобто якщо тиждень українці будуть дивитись орт, то війна закінчиться? Не думаю що все так просто.
Опубліковано

Мо хватить його кормити?

Я б забанив одразу - але права забрали. нажаль :(

пункт правил й цитату будь ласка, за якою його варто забанити

Я спостерігаю вже яку годину, як товариш порушує багато чого з правил форуму. В товариша стрімка динаміка мінусів. Товариш відверто тяне тупий посил, і робить це прикриваючись, типу, основами демократичного суспільства.

Результат модерів як в нашої міліції - ніякий. Більше шкоди, як завжди.

пункти правил й цитати в студію. Як тільки цей персонаж почне призивати *мачіть жидов* , знущатись над нашими вояками чи ще щось, забаню відразу, а по поводу віддати Донбас, ця тема проскакувала неодноразово й від постійних користувачів форуму

тобто якщо тиждень українці будуть дивитись орт, то війна закінчиться? Не думаю що все так просто.

це я до того писав, чому так багато тих, хто в рассєю хоче, зьявилось у різних куточках України взагалі і в на Сході в часності

Опубліковано

Тролінг. Просто не такий жирний, чувак гарно тролить. Тонко і непомітно. Типу "ну віддійте вже той добас, нафіга він нам? " Чи "Ну війна ж закінчиться, і вокяи перестануть вмирати, якщо донбас віддати"

він прекрасно усвідомлює, що ми почнемо робити - розпинатися, доказуючи зворотнє!

Що й потрібно йому!

А це і є тролінг.

Опубліковано

Такий експеримент робило "1+1",правда на сході перед виборами президента.Сім'я-бабуся,чоловік з жінкою і їх син."ОРТ" перемогло,один син сказав що там бред несуть.

Опубліковано

Нагадайте мені, скільки зараз мають повідомлень на день учасники групи "тролі" і після скількох мінусів автоматом в неї закидає? ^_^

Опубліковано

Тролінг. Просто не такий жирний, чувак гарно тролить. Тонко і непомітно. Типу "ну віддійте вже той добас, нафіга він нам? " Чи "Ну війна ж закінчиться, і вокяи перестануть вмирати, якщо донбас віддати"

він прекрасно усвідомлює, що ми почнемо робити - розпинатися, доказуючи зворотнє!

Що й потрібно йому!

А це і є тролінг.

так і наші (маєтся на увазі постійні користувачі) говорили, був період, що треба Донбас віддати, й їм доказували протилежне. Я на відміну від інших, ВСІ ТРИ теми про війну від корки до корки прочитав, й читав там багато що й багато від кого, все правда вже не упомниш. Повторю, цей персонаж ще поки що не сказав нічого такого, що вольно не вольно крутилось в голові в кожного з нас, ввіду різних ситуацій й моральних настроїв

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...