Перейти до змісту

Війна, ч 3 (дай Бог остання й переможна)

MANJAK11

Рекомендовані повідомлення

пілот відводив літак від населеноо пункту мабудь, інакше чого не катапультувався? :(

Зараз вони літають виключно на наднизьких висотах , гляньте відео з навчань

Тут просто не встигнеш смикнути ручки катапульти .

Добре , хоч одномістний був ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 18,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

https://youtu.be/3Tb9DQ3E4YQ

Спуск на воду бронекатера

Змінено користувачем Mykola81
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Roman Sinicyn

2 год. ·

Учора наші підопічні, бійці армійського спецназу в секторі А, помножили на ноль сепарське ДРГ, чисельністю до 15 осіб.

Біть добру...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в 23 роки і вже пілот СУ-25? Хіба так рано вже дають пілотувати?

Рік тому закінчив навчання в училищі. А лінію зачепив мабуть під час вимушеної посадки на трасу - намагався врятувати літак.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дмитро Вікторович, от нафіга та мова?

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Льотчики кажуть СУ25 самий легкий в керуванні літак, тому молоді і літають на них спочатку, для навчання є варіант спарки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Наскільки я знав раніше, то "зелених" старлєїв за штурвал самих ніхто не садив! Максимум другим пілотом на двомісних.. а тут... в 23 роки ще на звичайні автівці не всі вміють...

...щось завеликими кроками почали авіацію піднімати... Невже старих пілотів з більшим досвідом не познаходили?

Змінено користувачем jack74
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ждем ответа на многие вопросы от черного ящика, фотоснимков мониторов с локаторных станций и т.д.

Це Ви від нашої влади такого чекаєте? :)

• +1 1
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Наскільки я знав раніше, то "зелених" старлєїв за штурвал самих ніхто не садив! Максимум другим пілотом на двомісних.. а тут... в 23 роки ще на звичайні автівці не всі вміють...

...щось завеликими кроками почали авіацію піднімати... Невже старих пілотів з більшим досвідом не познаходили?

Що значить --- не садив самих ?

Просто , останні 20 років літали полковники по св"ятах , публіку повеселити , тому і забули , скільки молодь літала при Союзі , причому не на спарках .

З училища прийшов 21-22 річним , здав допуски , вивезли пару раз на спарці , щоб на тебе подивитися і щоб район аеродрому вивчив і все , літак в зуби і служи

Зі збільшенням інтенсивності польотів літаки будуть битися , а пілоти гинути , бо такі ризики професії . Навіть є виведені числа аварійності літаків по типах в розрахунку на кількість годин .

Немає наднадійної техніки і люди роблять помилки , в США Раптори і В-2 падають , а їх старими не назвеш і льотчики там хороші , кому завгодно таку техніку не довірять .

Тим більше , коли штурмовиків вчать бойовому пілотажу на наднизьких висотах --- ризики зростають пропорційно . І спарка тут би не допомогла , було б просто два трупи замість одного

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Mykola81, льотчик? 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скоріш за все якась несправність, літакам вже понад 30 років, 25 років нічого не оновлювалось і належного ТО не проводилось, за останні 2 роки в авральному режимі зліпили що змогли от і вилазять косяки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скоріш за все якась несправність, літакам вже понад 30 років
30 років для літака - пиль.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що значить --- не садив самих ? Просто , останні 20 років літали полковники по св"ятах , публіку повеселити , тому і забули , скільки молодь літала при Союзі , причому не на спарках . З училища прийшов 21-22 річним , здав допуски , вивезли пару раз на спарці , щоб на тебе подивитися і щоб район аеродрому вивчив і все , літак в зуби і служи
Колись, десь так в році 1991-1992, я їхав в потязі, сусідом по купе був 28 річний чоловік. Так ось він був бойовий льотчик в званні полковника. Я звичайно його словам не повірив...пришлось йому мені показувати своє посвідчення... А кажуть, що в 23 не садили самих за штурвал))...
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене , коли служив, були літаки набагаааааато крутіші за СУ-25, так от історію розкажу про ремонт і обслуговування:

якось при передпольотній перевірці знайшли у воздухозаборнику цвях - сотку. Був скандал, розслідування і піздюлі. А літали в нас полковники, на стратегічних надзвукових бомбардувальниках. І генерали.

До чого то я - якщо на наших летали полковники, то починали вони певне не з лейтенантів, а з сержантів. Якщо в 45 років тобі довірили Ту-22М3, то в тебе має бути нальоту годин з дохуа, або троха більше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Стратеги --- це аристократи

А штурмовики --- роботяги

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скоріш за все якась несправність, літакам вже понад 30 років

30 років для літака - пиль.
Це при належному обслуговуванні і вкиданні коштів на модернізацію, а у нас залишки того що було з союзу.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я не ехсперт в військовій авіації, но на мою думку те шо літаки з 1991 року "тупо" різались, кралось і скручувалось все шо можна було, (так їх літало штук 15-20 показових на всю Україну) і тут бац за 2 рокі  відновити всю цю інфраструктуру- це нереально! 

то не танк чи попросту машина яку можна грубо кажучи простими авто-слюсарами відновити....    

гаєчка не дай бог попадає в реактивний двигун і це ппц літаку...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ви на 'Моторі', який двигуни відновлює в 3 зміни, попитайте про гаєчки і що можна. Вони і раніше працювали, тільки навантаження меньше було, так що навиків по відновленню особливо не втрачали

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я ждав цього поста, в мене друг робить на моторі, і казав шо в нього ота сама гаєчка впала то розбирали до гвинтика двигуна.. і він люлей получів...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я ждав цього поста, в мене друг робить на моторі, і казав шо в нього ота сама гаєчка впала то розбирали до гвинтика двигуна.. і він люлей получів...

це лишній раз підтверджує, що таки не розівчились ремонтувати і не всерівно, якщо "гаєчка впала".

Тому пости типу "невміють і гайки по моторах розсипають" втопку.

це вам не роскосмос з датчиками вверх ногами на ракетоносіях

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це лишній раз підтверджує, що таки не розівчились ремонтувати і не всерівно, якщо "гаєчка впала".

Тому пости типу "невміють і гайки по моторах розсипають" втопку.

це вам не роскосмос з датчиками вверх ногами на ракетоносіях

Коючове там фраза

«Это была среда, вроде бы ничего не способствовало ошибке, но это произошло», - отметил замглавы Роскосмоса.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Думаю всі памятають різні статті де фігурували етакі партизани ТЄНІ. Я читав багато про їх "подвиги" правда більшість їх потім спростовували. Вони і моторолєра вбивали вже 100500 раз.

О фальшивых людях

Друзья мои, кто мне скажет что это за группа такая, " Тени"?
Что это за отряд такой вездесущий?
Особенно прошу тех кто с оккупированных врагом территорий, ответить, там слышали про реальную работу этих самых теней или нет? Serg Marco, где ты, ты везде бываешь, ты про них слышал? Интересует конкретика...
Дело в том, что вчера, имел не приятный момент общения с так называемым лидером так называемых партизан "Тени" с неким Александром ГладкИм или ГлАдким, не знаю как правильно звучит.
Почвой для инцидента, а в последствии и уличения во лжи этого типа, послужила публикация статьи про арестованного сотрудниками СБУ Олега Мартынова.
Разместив эту статью у себя на стенке, Гладкий утверждает что арестованный Олег Мартынов является организатором покушения и ликвидации террориста Мозгового, которого ликвидировал отряд Тени!
Здесь я не хочу ставить под сомнения, заслуги О. Мартынова, как может быть действительного бойца, но напрашивается вопрос, зачем постить это в соцсетях? С какой целью? При этом придавая этому политический окрас и будоража людей, поливая бензином на костёр анархии в этой стране...
Всем известно что Мозгового ликвидировал ФСБ, но даже если террориста Мозгового ликвидировала группа под руководством Мартынова, в чём лично я по ряду причин сомневаюсь и имею на то основания, то зачем разоблачать эти факты и светить этих людей? С какой целью этот пиарщик Гладкий это делает?
Называя Гладкова пиарщиком, я знаю цену своим словам. Я давно слежу за постами этого самозванца в соцсетях, и вот с каждым разом прихожу к мнению, что это очередной появившийся из мусорки отброс, который на чужом труде и подвигах делает себе имя. Вам он никого не напоминает? Мне он напоминает, появившихся из неоткуда людей, которые в соцсетях делают имя на вбросах всяких, потом становятся депутатами ВР и цель достигнута а жизнь удалась!
С какой целью этот субъект, постит украденные фотки, приписывая их плодам своих трудов, а народ как бараны благодарят этого мошенника, за не понятно что?!! В марте Гладкий запостил фотографию подбитого украинского танка под Дебальцево, и приписал это группе Тени, в комментариях написав что это российский танк. Точно такая же история с подбитым в Углегорске нашим МТЛБ, который герой Гладкий выдает за российскую, которая подорвалась на мине установленной группой тени. Ещё один вопиющий случай с российским танком, который возле своих позиций на мине подорвали бойцы 13- го Черниговского батальона теробороны, на въезде в Углегорск, в том бою три российских танка подорвались на минах, а четвёртый танк прорвался на позиции ребят и давил их пока его не добили из рпг и канистрой с бензином. героический Гладкий приписывает себе и теням эти танки, а ведь там уже цена победы кровь наших ребят...
Далее Гладкий подрывает целую несуществующую российскую часть со спецназом под Новоазовском, а когда россияне начинают его преследовать то умудряется подбить ещё и несколько единиц техники. Но больше всего, меня уж совсем взбесило то, что он ещё одну операцию в которой непосредственно участвовал я сам, зачислил на свой счёт. Самозванец и моральный урод, в каждом из перечисленных мною моментах, пролита кровь сынов Украины, а эта мразь бестыже перечисляя эти моменты подает их как свои заслуги.
Теперь, я так понимаю, что этот тип пригрелся возле руководства УКРОПа, и от их имени делает громкие заявления...
Меня этот мошенник уже заблокировал, он вообще блокирует всех кто ему говорит что он мошенник, показывая этим свою извиняюсь блядскую натуру!
Прошу Вас, земляки мои, будьте аккуратны, очень много мошенников и ещё больше затихарённых врагов, которые так и ждут чтоб оторвать себе хоть какой то кусок власти... Эти нищие душой люди принесли войну на Донбасс, потому что им всё равно что будет с людьми потом, и ещё потому что не они потом воюют! Они героически воюют в интернете, это да! Им главное хоть какую то власть, под общий шумок, под чужой труд и под чужую кровь!!!
Делайте вывод...
Ниже в комментариях выкладываю картинки к иллюстрации, о героических похождениях А. Гладкого или Гладкава, не знаю как там.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1637213806551692&id=100007892653836&fref=nfв коментах фотки

Ще  за два місяці до виборів, главного сплалили що статті і їх подвиги їм мутять люди з украла і вони пов"язані між собою. Виходить це все підтверджується

Змінено користувачем la20
  • +1 1
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я не ехсперт в військовій авіації, но на мою думку

уже насторожує, чи не правда?

і тут бац за 2 рокі  відновити всю цю інфраструктуру- це нереально!

вот же ж зрада... дарма кричав про зраду, якщо сталося БАЦ ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...