Перейти до змісту

Війна, ч 3 (дай Бог остання й переможна)


Рекомендовані повідомлення

І троги позитиву для розрядки:

Hardwell отыграл Путин Ху#ло на самом большом музыкальном фестивале мира Tomorrowland

Баян, було вже. Це ще липневе відео

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • Відповідей 18,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

f289b5a-mariupol-kater.jpg

В морі неподалік від Маріуполя обстріляли катер берегової охорони.

Про це "Українській правді" повідомили в Донецькому прикордонному загоні.

За словами чергового оперативного працівника, атака на катер була здійснена приблизно о 15.20.

Хто і чим здійснив атаку на катер, поки не відомо, прикордонними намагаються з'ясувати обставини атаки.

пздц

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Проти регулярної армії Россії ми, нажаль, програємо. Це ще в тому випадку, якщо економіка не розвалиться і не станем якимось Зімбабве в центрі Європи. Дуже не подобається риторика на рахунок перемовин новин, що Порошенко каже, що скоро будуть "якісь домовленності". Навіть не знаю, що буде далі..

http://www.youtube.com/watch?v=98BNQIGM8FE

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://znak.com/mosc...08-19-49/102823

«Я принял решение нарушить расписку о неразглашении…»

Уральский журналист – о нескольких неделях, проведенных в ДНР

Змінено користувачем Shulc
  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Семен Семенченко У нас еще 11 парней. Легко раненные к нам- в инвалидную команду, остальные уже отсыпаются

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Жителі села Сушиця Львівської області на колінах зустрічали свого односельчанина Степана Петровського, який загинув 24 серпня в антитерористичній операції в Луганській області

http://youtu.be/PdJtY12X1Fw

  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

re9y04d689nr.jpg

Мені не подобається реакція Яценюка на війська росії, але я його дуже поважаю як людину яка реально за вуха тягне зараз країну вперед, чи хочаб не дає впасти в прірву, ще б нам у військову сферу такого профі. Погоджуюсь з автором, тому тепер потрібно ще більше любити БАТЬКІВЩИНУ та кожним своїм кроком наближати ПЕРЕМОГУ. Слава Україні! Героям СЛАВА!

  • +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сепаратюги пишуть, що аеропорт в Донецьку взяли... Не здивуюся, якщо не фейк... Скільки ж хлопці могли триматися без підмоги...

Про інші "новини" взагалі не хочеться говорити...

... Не хочеться розводити паніку, але зі вчорашнього дня твориться якесь бл..во... ВІдчуття гидке...

Змінено користувачем jack74
  • +1 1
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сепаратюги пишуть, що аеропорт в Донецьку взяли... Не здивуюся, якщо не фейк... Скільки ж хлопці могли триматися без підмоги...

... НЕ хочеться розводити паніку, але зі вчорашнього дня твориться якесь бл..во... ВІдчуття гидке...

Чекаєм інфу від перевірених істочників, аеропорт це дуже важливо. Наше керівництво ніколи не рішиться збити літак з о/с та технікою.

В Донецьку військові ЗС РФ, тому все може бути .....

Змінено користувачем Liontiger
  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пока тільки така інформація.

Донецкий депутат: «Аэропорт пал»

Об это сообщает на своей странице в Facebook заместитель председателя Ворошиловского района города Донецка Иван Приходько.

«Аэропорт пал! Праздник так праздник!

Всех с днем шахтера!!!»,
- пишет Иван Приходько

Подробности уточняются

В свою очередь на вопрос журналистов, о захвате Донецкого аэропорта, спикер СНБО Андрей Лысенко ответил:

«Такой информации у нас нет»

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пишут, что в Счастье наших обстреляли с воздуха, так что по аэропорту может специально кинули дезу для страховки!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а в них ніколи нічого немає...там хтось писав з вчорашнього дня х...робиться, нє то з 28-29 таке почало робитись...і при тому що повного входу військ руссотуристо не було, а лише декілька частин....

Співставивши РНБО: поблизу Новоазовська збирається бронетехніка та артилерія з РФ і Біля Маріуполя стався морський бій. Підбито українські катери можна з впевненістю сказати, що Маріуполь буде атаковано вже найближчим часом. Нажаль...

І в атаках прийматиме участь все можливе: артилерія, бронетехніка, авіація, морський десант.

Змінено користувачем Skorpio76
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Юрий Касьянов

Рано утром нас разбудила команда "Воздух!" - в небе рвались кассетные боеприпасы, щедро разбрасывая смерть по неубранному полю. Метнулись в блиндаж - пронесло... В полдень оккупанты ударили "Градом" по позициям соседей - один убитый, трое раненных. Поле в огне. Сейчас идет операция "Вендетта" - наши артиллеристы отправляют заезжих стрелков прямиком на небо. Грохот и дым. Гнев

********

Станко тоже подтверждает это!

Уже давно ясно, что Путину все равно на санкции и.т.д.! И если Чехия не хочет ввоодить санкции, это там где в Праге на главной площади цветы лежат погибшим при советской оккупации... то уже я не знаю... Путина остановят только большие потери как в Афгане, а там война длилась 10 лет и потери со стороны СССР только официально были 14 тыс. чел! И закончилось все распадом СССР! Ну так как сейчас интернет и все такое... делите все на три... Вот цена вопроса.

Змінено користувачем usd1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Певно аеропорт ще тримається, але таку дезу, враховуючи останні події, просто так не пускають... Щось готують, уроди....

...чи...

Дай Бог, щоб наші керовники знали, що роблять...

Змінено користувачем jack74
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Террористы договариваются о фабрикации уголовных дел в РФ против украинских военных

Террористы хотят создать в Донецке при активной помощи Москвы «изолятор допросов», где будут выбивать признание из украинских военнопленных, затем перевозить их на территорию Россию, где будут «арестовывать» якобы за незаконное пересечение границы. А уже потом будут устраивать показательные судебные процессы.

Об этом говорится во вчерашнем телефонном разговоре главы координационного центра помощи так называемой «Новороссии» в г. Москва Алексея Маркова с «премьер-министром» террористической организации «Донецкая народная республика» Александром Захарченко. Запись перехваченного разговора сегодня на брифинге в Киеве обнародовал пресс-секретарь СНБО Андрей Лысенко, передает ТСН.

Марков в разговоре отметил, что страны Запада вскоре должны признать «ДНР» и «ЛНР» террористическими организациями. Соответственно, все государства и частные лица, которые им будут помогать, подпадут под санкции.

«Власть РФ пытается работать на опережение. И им поставили задачу в ближайшее время собрать массив данных (фото, видео), признания военнопленных Новороссии. На меня вышли люди из Следственного комитета РФ с просьбой осуществить контакт с руководством ДНР по трем вопросам», — сказал Марков Захарченко.

Во-первых, работники Следственного комитета РФ планируют допросить на территории Донбасса украинских военных, которых террористы взяли в плен, чтобы потом перекинуть их в Россию, там «задержать» и провести громкие судебные процессы за незаконное пересечение границы.

«Второе. Они очень сильно просят собрать любую возможную информацию о гражданах РФ, которые воюют на стороне Украины. Им дали четкий приказ о начале активных оперативных мероприятий в отношении этих граждан. Первые аресты по Москве и Санкт-Петербургу уже состоялись. Задача — полностью оставить без поддержки ту сторону, хотя бы на территории РФ», — отметил Марков.

Кроме того, координатор террористов из Москвы сказал, что Россия готова неофициально послать на Донбасс нескольких опытных работников Следственного комитета.

«Чтобы оказать помощь органам следствия «Новороссии», которые начали формироваться, и для проведения допросов, всех оперативных мероприятий на территории. Но при условии, конечно, что это не будет где-то рядом с линией фронта. В идеале, если власть «Новороссии» сможет предоставить небольшое помещение с небольшим подвалом для временного содержания особо интересных военнопленных. Люди из Следственного комитета готовы оказать любую помощь — материально-техническую, помощь людьми, для того, чтобы проводить «фильтрацию» пленных и, возможно, с согласия руководства «Новороссии», отдельные эти пленные будут неожиданно «всплывать» на территории РФ, где их будут моментально арестовывать за незаконное пересечение границы», — подчеркнул Марков.

Координатор сообщил Захарченко, что он «уже успел переговорить с «Клоуном». Ему эта идея понравилась». Захарченко переспросил, с кем переговорил Марков. Тот уже уточним, что с «Царем».

Марков с Захарченко договорились, что работники Следственного комитета прибудут к украинской границе в районе Зугрэса Донецкой области, а уже там террористы их встретят и привезут в Донецк.

Напомним, пророссийские и российские террористы «хозяйничают» на украинском Донбассе уже пятый месяц подряд. Столько же времени на Востоке продолжается антитеррористическая операция. На этой неделе российские войска уже открыто вторглись в Юго-Восточную Украину.

Парасюку удалось вырваться из Иловайска, несмотря на ранения

Командир четвертой роты батальона «Днепр» Владимир Парасюк вышел из окружения под Иловайском, получив ранения, и в настоящее время на пути в Днепропетровск. Об этом на своей странице в Facebook сообщил руководитель Правого сектора в Днепропетровской области Андрей Денисенко.

«Володя Парасюк жив. Раненый, но живой, и уже в дороге в Днепр», — сообщил он, не уточняя степень тяжести ранения.

Позже, сестра Володи Парасюка на его странице в faceebok написала:

«Володя живой! Вместе с ребятами прорывались из окружения, но Володя получил осколочное ранение в голову и попал в плен к террористам. Пробыл в плену 2 дня. Говорил, что неоднократно прощался с жизнью, потому ДНРовцы знали, что он был в Иловайске и искали его. Это чудо, что его не узнали.

Сегодня с ребятами вырвались из плена и уже сейчас находятся в безопасном месте. Не знаю подробно, что и как, главное, что Володя жив. Сейчас мы по пути в Днепропетровск», — сообщила сестра Парасюка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Андрій Денисенко с Borys Filatov и еще 3

Сьогодні вночі я ледь стримував сльози, а переді мною на східцях дніпропетровської ОДА плакав бойовий полковник, заступник комбата Дніпра Вячеслав Печененко.

Він розповідав як російські інтервенти розстрілювали колону наших військ і добровольців у путінському "гуманітарному коридорі", через який паркетні генерали наказали виводити українські підрозділи з Іловайського котла.

Печененко каже - нас розстрілювали як у тирі, з усього - танків, гармат, мінометів, градів, птурів і кулеметів. Потім росіяни прочісували поля і посадки й дострілювали важко поранених. Вбито декілька сотень людей, тільки в цьому одному епізоді, вцілілі переважно потрапили у полон...

Сам Вячеслав зібрав довкола себе групу бійців і повів її на прорив з цієї кривавої м'ясорубки. Цей мужній воїн з боєм і зі зброєю вивів з ворожого оточення 64 бійця з різних підрозділів. Він справжній герой, такі люди, а не недороблені муженки-гелетеї, мають командувати нашою армією.

Як герої і ті безіменні поки що танкісти 93-ої дніпропетровської бригади, які, побачивши московську зраду, знищили вогнем своїх танків у зеленці край дороги на Многопілля й на блокпосту понад сотню кацапських десантників.

Після того, як неголений і пропахлий згарищем Славко вже поїхав додому, в Дніпро вертольотами з Розівки почали надходити поранені, яких не добили путінські "гуманітарії". Перша партія, 108 осіб...

Тому коли я після 24 серпня читаю про 9 або 12 вбитих за день наших військових, нестерпно хочеться плюнути в морду речникам і всьому падлючому штабу АТО - сука, кожному кабінетному гандону персонально.

Особливо раднику, точніше, зраднику Олександру Данилюку і всім гелетеївським жополизам, котрі хочуть засекретити злочинні безвідповідальність, бездушність і довбоїбізм керівництва МО та АТО, через які сталася трагедія оточених під Іловайськом, Амвросіївкою та Дяковим. А там були до 5 тисяч наших бійців, доля яких наразі невідома.

Ні, я не кличу зараз ходити на Київ і розхитувати владу і ситуацію - я кличу просто викинути з крісел нездар, м'ясників і кар'єристів, які призвели до Іловайської катастрофи і знищення на радість Путіну частини добровольчих батальйонів і дніпропетровських з'єднань, які найбільше дратують карлика і перешкоджають розповзанню метастазів Новоросії.

Якби Муженко, Гелетей і Данилюк мали хоч краплю офіцерської честі, мусили б самі застрелитися після цих поразок і потоків крові.

А той, хто марить перемовинами і купленим територіальними поступками Х@йлу миром - хай згадає долю наших бійців, яких повели путінським "гуманітарним коридором".

  • +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Borys Filatov

2 години тому · Відредаговане

Видел сегодня Семена, Андрюху из "Миротворца" ( похороненного интернетом и воскресшего ), Березу.

Много чего интересного рассказывают...

Но я не буду комментировать. Я вообще о войне писать больше не хочу. Надоела она, проклятая.

Расскажу лишь один эпизод. Наши воевали с настоящими кадровыми русскими военными, дончан при выходе колонны не было вообще.

Русские давали слово офицера, что выпустят. Но начали стрелять.

Но в не офицерском слове даже дело. А дело в том, что в нашей колонне находились десятки раненных и пленных русских десантников.

Их положили тоже.

Россия можешь молчать дальше...

  • +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Arsen Avakov Вышел Филин с группой ребят из "Донбасса"!!!

Якщо розмови про великий конвой, яким мали рухатися наші з оточення були лише для відволікання уваги рускіх, а, насправді, була дана вказівка прориватися невеликими групами - то це, як мені здається, єдиний вихід з ситуації. Звичайно, буде втрачено багато техніки, але людські втрати будуть менші.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У мережі з'явився відеозапис розмови російського військового, який не хоче воювати в Україні, і його батьків

Російський військовий розповів своїм батькам про страх воювати в Україні, де гине багато солдатів

Під час розмови росіянин скаржиться на те, що його хочуть відправити воювати в Україні. Він категорично не хоче і просить свого батька допомогти йому, щоб не воювати "за цю ср*ну Україну". Йому радять скаржитися на стан здоров'я, щоб уникнути відправки на війну.

Також військовий розповів, що з його частини вже відправили 35 осіб і відправка буде продовжуватися в майбутньому. Він зазначає про дуже багато загиблих росіян.

При цьому військовий стверджує, що в конфлікті з Україною вже задіяні 10 тисяч військових РФ, які вночі обстрілюють територію України з установок "Град".

Чоловік також розмовляв зі своєю матір'ю, яка переживає за свого сина і радить йому писати рапорт або скаржитися на здоров'я.

  • +1 2
  • -1 3
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ілловайськ по трасі від кордону з ХФ - 125км. Як внєзапно цю відстань подолало 100 х.з. танків і купа тисяч армії, щоб утворився котел? У нас же ш і контррозвідка і інформатори і з супутником допомагають і гарантовано це все працює і поступає в штаб АТО.

  • +1 1
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Аеропорт Донецька продовжують контролювати українські військові, біля аеропрту немає бойових дій.

Про це повідомив кореспондент "Радіо Свобода" Андрій Бабицький, який працює на місці подій.

Зазначимо, раніше бойовики заявляли, нібито вже вибили українських силовиків із аеропорту Донецька. Пізніше ці повідомлення змінилися на заяви, що аеропорт “повністю оточений”.

Змінено користувачем Svityaz
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
×
×
  • Створити...