Перейти до змісту

Тарифи за комунальні послуги

jack74

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)

Реально хто вже заїпав це цей "Багз бані" йоб@ний!! він взагалі в реалії! чи він літає десь!, воно хоч знає скільки коштує газ, або світло, да млять даю 100% що воно не знає скільки коштує хліб , або проїзд в громадському транспорті.

Змінено користувачем yura-patriot
Опубліковано

Я не знаю де взялися такі циферки, але знаю одне, середня зарплата приблизно у нас 100 баксів( ну мож трішки не так)-а це піпєц як мало для цука таких тарифів!!

Опубліковано

бачу в них задача проста, щоб чим більше повиздихало простих людей, щоб іншій сволоті легше жилося

трохи не так.

Потрібно (їм) щоб усе думаюче, свідоме і боєздатне населення - вимерло. Повбивали на війні. Тоді, цю країну можна буде спокійно здати кому завгодно, взамін на пожиттєву недорканість.

Останні хвили мобілізації - яскравий цьому приклад. Куди поділися УСІ документи, про призовників? Чому гребуть усіх підряд? Повістки приносять навіть сліпим! Списки тупо взяли десь із останнього перепису населення.

Це що за маразм?

Молодь усю переб'ють, а жінки і старі воювати не будуть, пенсіонерів задушать цінами на їжу і комуналку. Все.

Беріть Україну голими руками.

• +1 2
  • -1 1
Опубліковано (змінено)
А вот государственная компания "Укргаздобыча" весь добываемый газ — а это 15 млрд куб. м в год — обязана отпускать исключительно на нужды населения по $30 за 1 тыс. куб. м (импортное топливо стоит $319). При этом газа, добытого госкомпанией, хватает на то, чтобы покрыть лишь 70 % нужд жилищного сектора. Оставшиеся 30 % "Нафтогаз" докупает на рынке по коммерческой стоимости и затем вчетверо дешевле продает его коммунальщикам.

Ви даєте ссилку на стару інформацію, по статистиці в мене також сумніви. Вже з-пів року в нас газ змішаний - і той, що видобуваємо і той, що імпортуємо і ціна на нього одна, дякуючи кроліку.

Змінено користувачем seolutsk
Опубліковано (змінено)

Ходить слушок, що з наступного року ціна за опалення буде по 36 грн за кв.м. Сказала людина відповідальна, не довіряти не має смислу. Інформація з Києва. До виборів про це поки ніхто не буде говорити, а там.. Порахуйте, у скільки обійдеться опалення Вашої квартири...

Змінено користувачем seolutsk
Опубліковано

Мій брат живе на Закарпатті, там в багатоповерхівках пооблеми з водопостачанням. Мешканці знайшли вихід - бурять собі свердловини біля будинків і проводять собі воду на будь-який поверх. Я щось не уявляю як це виглядає. Але чому в нас ще до цього не додумались?

Опубліковано

До чого тут додумуватися??? З холодною водою на Волині проблем не має. Ви краще думайте про те як оплачувати цей весь безпрєдєл з отопленням і гарячьою водою.

мывсеумрём?

З холодною водою на Волині проблем не має.

вона просто так з крана тіче?

Ходить слушок, що з наступного року ціна за опалення буде по 36 грн за кв.м.

36 грн, це перебор, але, підвищать - однозначно...

Ви краще думайте про те як оплачувати цей весь безпрєдєл

як варіант - влаштуватись на роботу [сарказм]

Опубліковано

Мій брат живе на Закарпатті, там в багатоповерхівках пооблеми з водопостачанням. Мешканці знайшли вихід - бурять собі свердловини біля будинків і проводять собі воду на будь-який поверх. Я щось не уявляю як це виглядає. Але чому в нас ще до цього не додумались?

До чого тут додумуватися??? З холодною водою на Волині проблем не має. Ви краще думайте про те як оплачувати цей весь безпрєдєл з отопленням і гарячьою водою.

Проблем немає. Але заплатив 1000 грн. за свердловину і більше не потрібно по 8,52 за куб платити. А за гарячу не треба платити, бо бойлером гріється.

Опубліковано

Ви пропонуєте бурити скважини біля кожної багатоповерхівки ? Тіпа назло Водоканалу ???

а ти "тіпа" оверквотиш щоб потролити, чи як?

Проблем немає. Але заплатив 1000 грн. за свердловину і більше не потрібно по 8,52 за куб платити

В одному з сіл Луцького району, мешканці багатоповерхівки (4 чи 5 поверхів) хотіли таке зробити, але не вдалось - подробиць не знаю, але все "вперлось" в дозволи, проекти, норми і т.п.

Опубліковано

Ходить слушок, що з наступного року ціна за опалення буде по 36 грн за кв.м.

36 грн, це перебор, але, підвищать - однозначно...

Давайте додамо моє повідомлення в закладки і побачимо в наступному році. Тоді побачимо, хто був правий.

• 5 тижнів потому...
Опубліковано (змінено)

Цікаво у вас так само?

так само + 50%, я так розумію, що це надбавка на час відсутності гарячої води

P.S. До речі, буквально сьогодні читав, що хоч і зменшили норму споживання для тих в кого немає лічильника до 3 м3, але реально, споживання на одну людину не більше 1,5-2м3 то ж могли б обійтись і без надбавки.

Змінено користувачем BkSeo
Опубліковано

що треба норми вернути до минулих показників, тобісь збільшити назад в 2 раза

вони можуть, бо "зацікавлені експерти" кажуть що газу тільки для приготування їжі треба 10+ м3 на людину в місяць :0162:

а інші, кажуть що минулий опальвальний сезон ми прожили за нормами споживання як...в Якутії і навіть 3 куба - забагато, якщо цілодобово не гнати самогонку,або не крутити варення :_09: ось цікаво написано

Тим більше, що до 1 січня 2016 року мають встановити всім лічильники

це там де газ ще й для підігріву, а там де тільки для приготування їжі до 1 січня 2018 року

Як повідомляє інформуправління апарату Верховної Ради, встановлення лічильників населенню, відповідно до закону, оплачується за рахунок бюджету та коштів компаній, які здійснюють розподіл газу на відповідній території. Фізособи-підприємці та юрособи, які використовують газ у своїй діяльності, повинні встановлювати лічильники власним коштом.
Опубліковано (змінено)

В мене ще цікавіша ситуація, заплатив додатково ще борг за травень і квітень 193 гривні. Причина в тому, що за ці два місяці мені нараховували газ по старих тарифах (я на це уваги не звертав, окремої платіжки на газ не було). Я їм кажу, що платив те що нараховували. Вони почали морозитись і звинуватили Приватбанк, що не поміняли базу. Тим більше, що до 1 січня 2016 року мають встановити всім лічильники (поки обіцяють, але Волиньгаз бере на себе лише третину вартості лічильника).

Мене теж хочуть обдурити. Боргу не маю. У липні заплатив за червень 156 грн. І тут приходить ще одна квитанція від Волиньгаззбут, що умене борг за червень . Що мені робити у даній ситуації?

Змінено користувачем SΩLΩMΩN
Опубліковано

Шустер LIVE 17-07-2015

починаючи з 2:50:00 вистипу Тимошенко про тарифи .. от просто цікаво .. якщо це реальність, невже ніхо не може щось зробити ? і хто в даному випадку "дурні" ?

Не так давно, подібну тему ЮВТ вже підіймала на одній з передач Шустера. Слайди, розрахунки і таке інше.... Чи реально те все, про що вона розповідала?

Думаю, так. Але, чесно кажучи, задрала та говорільна. Всі про все знають, а віз і нині там(с) Цей "праведний" гнів "борців" за правду, який "ллється" з екранів "зомбоящиків" на мордокнигах і твітерах, так і залишається просто словами, часом, лише з однією ціллю- про-піаритись перед черговими виборами.

• +1 1
Опубліковано

В мене одне питання - в ціні газу є 20% ПДВ (податок на ДОДАНУ вартість), ось я хочу знати, звідки можна получити додану вартість в ціні за газ, що є в надрах (України хоча б)? Тут нас не дурять?

Опубліковано

Мене теж хочуть обдурити. Боргу не маю. У липні заплатив за червень 156 грн. І тут приходить ще одна квитанція від Волиньгаззбут, що умене борг за червень . Що мені робити у даній ситуації?

так майже у всіх, гроші пізніше "доходять"... я вже навіть не звертаю уваги, плачу щомісяця, але борг за попередній місяць постійно в квитанціях "вісить", тобто - нічого страшного, квитанція "на руках" і хай йдуть лісом.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...