Перейти до змісту

Майстер по ремонту/сервісу авто

difoto

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

добрий день. хто може прошивкою поправити тупняк електронної педалі газу? вдячний за рекомендації і поради по темі

• -1 1
Опубліковано

А слабо відразу вказати марку-модель-рік-двигун авто, щоб не задавати такі питання ще 100500 раз? Чи ви думаєте, що всі марки та моделі авто можна з однієї програми чи однією прошивкою зробити? Вже давно пішла спеціалізація по маркам,  по типу двигуна і т.д.
Не займайте лишній час не свій, не чужий.

• +1 4
Опубліковано
13 minutes ago, foma144 said:

А слабо відразу вказати марку-модель-рік-двигун авто, щоб не задавати такі питання ще 100500 раз? Чи ви думаєте, що всі марки та моделі авто можна з однієї програми чи однією прошивкою зробити? Вже давно пішла спеціалізація по маркам,  по типу двигуна і т.д.
Не займайте лишній час не свій, не чужий.

Kia-Cerato-2011-1.6 G4FC. Вдячний за Ваш коментар, але будьте добріше - конкретно Ваш час я не збирався займати, форум - штука безоплатна, відповідають небайдужі. В'їдливі коментарі ні до чого)

• -1 4
  • 3 тижня потому...
Опубліковано (змінено)

Цікавить прописати ключ до смарта 1 робочій 1 відвязався хто може за недорого пропозицію в приват.

Змінено користувачем him
Опубліковано
46 minutes ago, xc90 said:

Треба замінити 2 вигорівші діоди по 3В 0.5Вт на платі ДХО. Хто візьметься? 

Діоди в наявності 

Опубліковано
On 10/1/2021 at 6:12 PM, xc90 said:

Треба замінити 2 вигорівші діоди по 3В 0.5Вт на платі ДХО. Хто візьметься? 

Зроблено, не актуально 

Spoiler

@Alex S чуєш, старий алкаш - черкни в приват хоч щось. Бо втиху мінусити все підряд - тільки гниди і чорти вміють. 

Опубліковано (змінено)

Треба глянути задню протитуманку(є підозра, що попадає вода, може треба уплотнити) і зробити підігрів сидіння водія(проблема в нитці) vw polo 15. Порадьте хорошого електрика

Змінено користувачем zverexe
Опубліковано (змінено)

Почало водити руля. Заглянувши з ями побачив зламаного підрамника біля рейки. Вольво 460 1993 рік. Біля того місця було вже варено попереднім власником. Прошу поради як і де це можна поправити

Спойлер

IMG_20211018_200353.thumb.jpg.0f84a434f8f6005a305635bd0afaa239.jpg

Змінено користувачем Cniperman
  • Збентежений 1
  • 4 тижня потому...
  • 2 тижня потому...
Опубліковано
В 06.09.2021 в 20:54, deluxkangoo сказал:

ніхто не знає таких? Треба поміняти пороги. 

І чим завершилися пошуки? Знайшли хороших майстрів? Мені потрібна схожа процедура, арки полікувати.

Опубліковано
9 часов назад, FOX сказал:

І чим завершилися пошуки? Знайшли хороших майстрів? Мені потрібна схожа процедура, арки полікувати.

замінив пороги.

Опубліковано
18 часов назад, deluxkangoo сказал:

замінив пороги.

Як якість роботи? Задовільняє?

Можна контакти майстрів?

Опубліковано
2 часа назад, FOX сказал:

Як якість роботи? Задовільняє?

Можна контакти майстрів?

Мені і так *сойдет*  Не знаю чи підійде всім. Запитаю в майстра чи можна давати телефон.

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Не зовсім питання по ремонту, але в кого є авто з системою Front Assist?  Як вона у вас працює, чи не бувають глюки при їзді по Луцьку?

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Ford focus mk3 1.6 EcoBoost.  Потрібна діагностика двигуна та ходової.  Порекомендуйте хорошого майстра, будь-ласка 

Опубліковано
В 07.01.2022 в 09:48, Furman сказал:

Ford focus mk3 1.6 EcoBoost.  Потрібна діагностика двигуна та ходової.  Порекомендуйте хорошого майстра, будь-ласка 

Фахівців знайдете багато... Але щоб по Екобусту в Луцьку, мені здається ніхто не працює.. поправте..

• +1 1
  • 2 місяця потому...
Опубліковано (змінено)

Шукаю моториста (в Луцьку, або районі) який візьметься за москвичовський мотор 412.

Змінено користувачем TSI
  • 3 місяця потому...
Опубліковано

Підніму тему. Порадьте надійного майстра/СТО по заміні усіх масел(включно АКПП), фільтрів, ГРМ та дігностика підвіски (1 підшипник точно) + розвал. Потрібно зробити швидко і якісно. Авто - сценік 3. Дякую

• 5 місяців потому...
Опубліковано
4 годин тому, Basil сказано:

Порадьте майстра/майстерню для проведення діагностики ходової.

Я тут робив і роблю - https://goo.gl/maps/VRQwuvaBXdqanyJA7 .  Самі виготовляють сайлентблоки. Але черга до війни була 3 неділі, зараз через світло треба питати особисто. Раніше з 08:00-09:00 щодня діагностика, після 09:00 - ремонт. Микола Вікторович - 0505461326

• Дякую! 1
  • +1 2

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...