Перейти до змісту

Не буде гарячої води?

vaz75

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Дистпечер МЖК сьогодні мені сказала, що воду гарячу воду відключають до опалювального сезону. Те саме і в Києві.

• Відповідей 142
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

коли опалювальний сезон починається?

Починається зазвичай 15 жовтня, але у зв"язку погодніми умовами можливий пізніший чи раніший його початок (у межах тижня)

Опубліковано

бойлер вирішує. яале якщо в туалеті всі труби зашиті. Треба це все розшивати і робити ремонт. А не хоцца. Треба закалятись :).

Вода спочатку холодна, а потім навіть тепла стає.

Опубліковано

бойлер вирішує. яале якщо в туалеті всі труби зашиті. Треба це все розшивати і робити ремонт. А не хоцца. Треба закалятись :).

Тільки зимою вона буде ще холоднішою що просто піпець :)

Опубліковано

Короче потрібно готувати великі кастрюлі для нагріву води

Бойлер вирішує проблему.

якби була власна квартира не зйомна то давно так і зробив би

Опубліковано

В мене теж зашиті,я пустив металопластикові трубки верхом.

Опубліковано

Якщо бойлер висітиме не в туалеті, то не обов'язково розшивати. Якраз доробив ремонт, в туалеті і ванній труби зашиті, то вцеплю під мийку на кухні якогось маленького, літрів на 15 - малого скупнути і посуд помити вистачить, а сам буду загартовуватись.

Опубліковано

десь на борді є тема про проточні водяні електронагрівачі, кажуть що більш оптимальний варіант, ніж бойлер (щойно і електрик на роботі про них позитивно відгукувався). думаю, зараз будуть теж актуальними

п.с. ось тема

Опубліковано

Мені хлопці казали, що проточний і звичайний бойлер по світлу буде те саме.

Хто що може з цього приводу сказати?

Якщо що проточний у ванній поставити.

Опубліковано

Мені хлопці казали, що проточний і звичайний бойлер по світлу буде те саме.

Хто що може з цього приводу сказати?

хлопці "капітани" прямо

якщо проводка дозволяє - став

Опубліковано

читала відгуки та розпитувала про проточні

Якщо брати бюджетний варіант, то вода тече тоненькою струйкою та й ледве тепла

Опубліковано

Якщо що проточний у ванній поставити

Проточні від 5кВт. Я тут думаю, куди бойлер включити з 1,5кВт :_02:

Опубліковано

Проточні на 5...10кВт не кожна проводка витримає, а якщо й витримає совдепівська то не довго...

З власного досвіду користування бойлером скажу: сім"я з 4-х чоловік (1 немовля) за 21 день, під час сезоного відключення води, переплатила 160грн за електроенергію від звичайного. Користувалися водою без будь яких обмежень і натіків на економію. Якщо економити, то думаю результат можна покращити.

Економії я тут не побачив відносно того що дає "Луцьктепло", але десь 1 на 1 виходить.

Опубліковано

З власного досвіду скажу: сім"я з 4-х чоловік (1 немовля) за 21 день, під час сезоного відключення води, переплатив 160грн за електроенергію від звичайного. Користувалися водою без будь яких обмежень і натіків на економію. Якщо економити, то думаю результат можна покращити.

Економії я тут не побачив відносно того що дає "Луцьктепло", але десь 1 на 1 виходить.

Це бойлер чи проточний?

Опубліковано
Однак, це не означає, що гарячої води не буде до Нового року. Ми думаємо, що до Дня Незалежності її включимо, а далі будемо вирішувати», – наголосив міський голова.

Шедевр однако. Тепер виходить гарячу воду ми будемо мати лише раз на рік - на День Незалежності. Ну чи по великим святах ...

Опубліковано

Мабуть сюди..

8 серпня 2014р.

Години економного електроспоживання — вимушена потреба часу

Суттєве зменшення поставок газу та вугілля на теплові електростанції призвели до дефіцитного балансу виробництва та споживання електричної енергії. Через це в об’єднаній електроенергетичній системі України виникла реальна загроза її стабільній та безперебійній роботі. Єдиним чинником, який може цьому запобігти та не допустити системних аварійних вимкнень, є дотримання електропередавальними організаціями встановлених граничних величин споживання електроенергії. Для Волинської області обмеження споживання наразі встановлене на рівні 5,8 МВт.

Та як свідчать поточні дні серпня, наразі дотриматися таких встановлених граничних величин не просто. Спекотна погода спонукає населення активно використовувати кондиціонери, а також, через відсутність централізованого гарячого водопостачання в містах і електричні бойлери. Неконтрольоване використання цих потужних електроприладів створюють перевантаження енергосистеми. Тому, аби не допустити перевантаження і спрацювання автоматики захисту необхідно забезпечити зниження споживання електроенергії до встановленого рівня. ПАТ „Волиньобленерго” звертається до волинян з проханням обмежити використання електроенергії і не вмикати кондиціонери і електробойлери у години найбільшого навантаження, а саме: з 12:00 до 17:00 та з 21:00 до 22:00.

ПАТ „Волиньобленерго” просить з розумінням поставитися до тимчасових обмежень, адже тільки вони в змозі забезпечити безперебійну роботу об’єднаної енергосистеми України та гарантувати якісне і надійне електропостачання в майбутньому.

url

Опубліковано

на рахунок навантаження то згідний, а на рахунок кількості, ні . Мо вже пора Ахметова трясти ? Мерзнути зимою будемо щоб заводи ахметки не стали, без світла сидітимемо, щоб 7 ТЕС ахметова благополучно продавали енергію за кордон, піпец

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...