Перейти до змісту

Вибори президента 25.05.2014

Arden

555 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Замість істерити краще б головою подумали, а не вірили рейтингам.

Моє враження про кандидата, за якого я збираюся голосувати, склалися ще до виходу рейтингів. І ДО політичних агітаційних реклам.

Виходить, срать хто буде президентом, аби надбавки не різали, так?

помилка №1.

Зрештою, ти ж на державній роботі не за надбавки працюєш, а за соцпакет і няшки які будуть потім?

Помилка №2.

• Відповідей 1,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Народ, хто знає: скільки часу повинно пройти після інавгурації, щоб президенту можна було оголошувати імпічмент?

По ідеї прямо на наступний день, хіба ні?

Опубліковано

можу сказати лише одне:

А тепер розумне щось скажи. Принаймні свою думку. Я свою висказав.

ну ти ж забив хєр пару сторінок попередніх почитати, то якого ти відношення ще до себе чекаєш ?

Опубліковано

Найбільш неприємно мені, що стільки бруду зараз ллється на кандидатів, на форумчан, одне на одного. Якісь недолугі звинувачення, образи, клеймування, перекручування фактів, домисли, брехня, наклепи. Я навіть не знаю, що гірше: російська пропаганда чи оці дискусії на форумі, чи там статті, направлені проти персоналій.

Чому не можна наводити адеватні аргументи і спокійно дискутувати? Чому обов’язково треба пхати опонента обличчям у гівно?

Чи ми все-таки хами і знову собі оберемо такого ж хама?

Опубліковано

І знову почалося...

Як тільки вибори в Україні - запускається нагнітання, поспіх і емоції.

"Якщо вибори в один тур - 500млн.грн. заощаджень" - що за маразм??? Ми обираємо Президента України, країни де навіть в кризу ВВП біля 170млрд.$ - біля 2 трлн.грн.:) Що там рішають ті 500млн.? Чи скупий платить двічі? Янук вже обійшовся нам з вами в 100млрд. баксів. Може досить так "економити", "економити" на найважливішій роботі громадянина?

Чого ви так рвете сраки? Хіба Майдан висунув Єдиного Кандидата? Ніхрєна він не висував. Колись хотів Клічка, але він виявився маріонеткою-лопухом в політиці. Тому Майдан забив на всіх і зайнявся вибиванням прав народу.

Жоден з кандидатів не був висунутий Майданом, отже слід заспокоїтись і дуже сильно зважитись з голосуванням і аж ніяк не поспіхом і емоціями.

Юля не кандидат Майдану, більше того, Майдан їй фукав, кричав "покайся". Юля навіть не наважилась сказати, що вона йде в політику, говорила, що буде за спинами. Як вона "за спинами" ми можемо бачити по АТО. Пенсія, маразм.

Порох - людина вміє пристосовуватись і ніоли не переходить небезпечну межу, "точку неповернення". Під час Майдану лавірував, але не педалював. Порох обє'днає і Схід і Захід, тільки не народ, а чинуш, депутатів, хабарників. Це ліберальний Янукович. Саме через те, що він підходить всім у бувшій і сьогоднішній владі, його рейтинги так педалюють і пропихають і казочки про перший тур розповідають.

На рахунок "робочих місць", а що, йому самому біля станка стояти? Його "нецукерковий бізнес" весь зав'язаний на адмінресурсі. Завищені мита на ввіз авто, жосткі обмеження до маршруток і т.д. В нього гарно виходять цукерки, ось хай ними і займється і далі створює робочі місця. Я чогось не хочу, щоб Україна ставала філіалом Рошену в руках олігарха. Мільярди в Україні так просто не заробляються.

Я за Гриценка і готовий нести відповідальність за свій вибір. Так в нього багато мінусів, але вони пов'язані не стільки з бекграундом і оточенням, як з його песимізмом, відлюдкуватістю. Хоча адекватність переважає.

Ляшко - позитивний, дуже позитивний чувак, гарно говорить, щось робить, в нього є політичне майбутнє в Україні, але не Президент. Шлях через який, молодий журналіст попав в політику так просто не минає... Я бачив той толерантний допит.

Богомолець - підтримка соціалістів для мене багато що відкрила, та і винирнула ця чесна мільйонерка незнати звідки. Хтось просував. Як Президент - заслабка, замало інформації, минуле повністю скрите. Буде мати якісь посади, побачимо.

Ярош - ??? Ця людина проти НАТО і ЄС. Росія також за це:)

п.с. Перестаньте скиглити про дороговизну виборів - це прямий шлях до царизму. На вибори не варто шкодувати гроші і вони окупляться сторицею, якщо вибір буде вдалий. Всім нам Удачі!

Опубліковано

Проговорилась "Юліна" агітаторка.

Дослівно: "Впершому турі голосуйте за Гриценка, а в другому - за тимошенко". Ці с*кі таким чином сподіваються забрати голоси в основного її конкурента і пролізти в другий тур. Невже знов доведеться голосувати не за кого хочеш, а аби "Вона" не пройшла :0157: :0157: :0157: .

Опубліковано

А ви чули, щоб Порошенко хоч чимось допоміг армії? Ну навіть для піару? Зате я бачив в Луцьку сцену за 100 000грн. з професійним штатом ведучих, з зігнаними на мітинг невідомо звідки людьми. бачив ту всю штучність і як Петрусик боїться прямих запитань, що відповідав на заготовки.

Брав би приклад з Ляшка, але тоді не потрібно бути мудаком, мати щирість, це за бабки не купиш, а сцену купиш...рейтинг купиш...

Зазік, Юльки рейтинг в межах похибки, другий тур їй не світить, хіба фальсифікатом, але ж то позор.

Опубліковано

Охо, і це всього-навсього за тиждень до виборів. А ви ше Гузя поливали, шо по партіях скаче :0149:

Опубліковано

да...з тої братії самий мутний то це пан Петя....незнаю, на теледебати не ходить, як дехто.....і взагалі шота тут не чисто, ніби й толковий, але от закрадуються сумніви стосовно правдивості.....

Опубліковано

Реально, є ДВА прохідних кандидата.

1) Порошенко

2) Тимошенко.

Скріни з "однокласників" (опитування, в яких брали участь мої "о-друзі"), просто так... Вибірки в якихось різних групах невеликі, та все ж.

t6Cw.jpg

INleS.jpg

BY2e6.jpg

Опубліковано

Скріни з "однокласників" (опитування, в яких брали участь мої "о-друзі"), просто так... Вибірки в якихось різних групах невеликі, та все ж.

С "контакта" скрин только что сделал). Почти 218 тысяч проголосовавших

Qz40d.jpg

UPD. Кстати, голосование проводиться в группе РЕВОЛЮЦІЯ | ЄВРОМАЙДАН | ПРАВИЙ СЕКТОР

Опубліковано

t6Cw.jpg

INleS.jpg

BY2e6.jpg

Подібних онлайн-опитувань зі схожими результатами дуже багато, і всі вони чомусь дуже відрізняються від тих, що нам нав'язують.

Ось ще приклади:

9jZTW.jpg

Qtqpr.jpg

Опубліковано

Цікаво, багато ще таких як я, хто не знає за кого голосувати?

думаю, що багато, на що й розраховує підлий прийом Порошенка, мол не знаєш за кого голосувати, голосуй за того, у кого найбільший намальований рейтинг, щоб той у першому турі переміг

Опубліковано

Роман Скрипін, Олексій Дроздов, Вахтанг Кіпіані, Мустафа Наєм, Сергій Лещенко, Сашко Положинський, Леся Оробець - голосують за Гриценка.:)

Опубліковано

romaxa11, копіпаст від Мостової, який почав Найем, нічого крім копіпасту не означає. Вони принаймні проголосують по розуму, бо в електоральному плані нічого не змінилося...

Неіснуюча партія "Солідарність" Порошенка лідирує в електоральних перевагах українців (17%)
Опубліковано

Роман Скрипін, Олексій Дроздов, Вахтанг Кіпіані, Мустафа Наєм, Сергій Лещенко, Сашко Положинський, Леся Оробець - голосують за Гриценка. :)

Звідки відомо?

Опубліковано

Цікаво, багато ще таких як я, хто не знає за кого голосувати?

то вирішуй худчіш за кого! Тут все просто: хочеш щоб все залишишилось по старому - голосуй за тимошенко, порошенко; хочеш радикальних змін - за Ляшка! :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...