Перейти до змісту

Майдан, або бути нам, чи не бути від (24.02.2014)

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Вчора на ТСН 24 Канал вийшла стаття про волинського прокурора Андрія Гіля та його сімейку. В принципі, доволі прогнозовано, але тим не менш, дуже цікавий матеріал.

Як прокурорський клан держслужбовців "заробив" захмарні статки

• Відповідей 5,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
4 хвилин тому, halcogen сказано:

Ну а що ви думали?, що у всьому винні жителі донбасу і рашка? Наївні, ги-ги.. )

ми саме так і думали, коли співали і скакали на майдані

Опубліковано

Може Путін  розміняє Януковича, на зняття санкцій.

В сети появилась информация, которую получила западная разведка из Российской Федерации, о том, что российский президент Владимир Путин провел встречу с бывшим президентом Украины Виктором Януковичем недалеко от Волгограда. Об этом сообщаетNewsweek.

Стало известно, что в рамках встречи Янукович убеждал Путина в том, что документальные свидетельства платежей бывшему начальнику избирательного штаба претендента в президенты Соединенных Штатов Америки Дональда Трампа и бывшему советнику Януковича Полу Манафорту не существуют.

Помимо этого, источник в западной разведке уверяет, что российский президент не поверил увещеваниям Януковича.

Опубліковано

З коментів:

Цитувати

хаха я даже не знаю как дают взятки)))))))))))))))))))) никогда не сталкивался с этим_)))

Цитувати

Свята дитина - корупція не во взятках, она в использовании чиновником власти в целях собственного обогащения

Опубліковано

Саакашвілі заявив, що автором "Шатуна" є лідер фракції БПП Гринів

908 ПЕРЕГЛЯДІВ

1
Субота, 19 листопада 2016, 11:50
2d3a200-saa.jpg

Автором плану "Шатун" є нардеп, лідер парламентської фракції "БПП" Ігор Гринів.

Про це в ефірі програми "Перші про головне. Коментарі" на телеканалі "ZIK" заявив екс-голова Одеської ОДА Михеїл Саакашвілі.

За його словами, Гринів "вигадав "Шатун", аби громадяни України не протестували проти корумпованої влади".

"Представник президента у Верховній Раді, нардеп Ігор Гринів є мозковим центром групи, яка веде проти мене війну. Саме Гринів і вигадав так званий план "Шатун" – ніби Україна пливе у човні, а будь-хто незгодний із чинною політикою, його розхитує... Немає ніяких "Шатунів". Є шатуни на Банковій, на Інститутській...", - заявив Саакашвілі.

Також Саакашвілі заявив, що "Одесу віддали на відкуп злодіям та шахраям, і це провина президента Порошенка".

"Я пішов, але в Одесі при владі лишились Ківалов, Труханов, який має російське громадянство, представники банди Ангерта, котрі у 90-ті роки викрадали людей та відрубували їм пальці. Вони повстали проти мене, коли я почав з ними боротись. Однак мене не підтримали на Банковій", - зазначив Саакашвілі.

Опубліковано

Маркетолог Тігіпка за $600 розкрутив заклик Найєма, з якого почався Євромайдан

Маркетолог Володимир Коломієць, який працював у компанії екс-регіонала Сергія Тігіпка, заплатив $600 за рекламу посту Мустафи Найєма на Facebook про заклик вийти на Майдан

Про це в ефірі Еспресо.TV розповіла член Громадської ради доброчесності, журналістка Наталія Соколенко.

"Мустафа (Найєм, - ред.) написав свій допис про "виходимо на Майдан" і людина на ім'я Володимир Коломієць, який працював маркетологом у компанії Сергія Тигипка, взяв свої $600 і кинув цей допис Найєма на рекламу на Facebook і цей допис побачили не як зазвичай 10 тис. людей, а побачило 100 тис. людей. Частково через такий вихід, через рекламу на Facebook цей допис побачили люди, не пов'язані з Найємом", - заявила Соколенко.

На її думку, саме через це на мітинг вийшло близько тисячі людей.

http://espreso.tv/news/2016/11/21/marketolog_tigipka_za_600_rozkrutyv_zaklyk_nayyema_z_yakogo_pochavsya_yevromaydan

Опубліковано
2 годин тому, romaxa11 сказано:

15085659_10209240786670744_4463491772432

березень 2016 року. євроананісти всі кажуть що генпрокурором має стати горбатюк.

горбатюк веде справу Євромайдану з літа 2014р.

в травні Луценко розширює повноваження горбатюка щодо справ Майдану.

я от не можу зрозуміти наєма то горбатюк хороший чи фуфло.

Опубліковано

Минула річниця Майдану. Спробував уявити, як хто зреагував...

Патріоти України: "Новий Майдан став би страшним, кривавим і не факт, що результативний. Ще не на часі"

Влада - своїм: "Всьо, пацани, можна розслабитись. Відкладай "Шатун", вмикай "Крадун" і "П...дун"!"

Влада - ботам з Мінстецем: "А вам - не розслабляцця! Скоро 19-21 лютого. Потрібна нова лякалка. Робоча назва - "кремлівський план Колотун"!"

Депутуни - один одному: "- Игорень, да брось ты уже скорбь изображать - будто и впрямь евромайдановец крутой. Тут все свои. На выходные на Малдивы летим? - Сань, чёт мне эти Мальдивы надоели, может в Киото на суши? - Дык в Японии какое-то землетрясение опять. - А-а-а, не пойдет тогда, мы ж себя беречь для страны должны, ха-ха. Тогда в Неаполь - на лобстеры?"

Фанатичні владофани: "Порошенко рулить! Дякувати Богу за Президента! Гройсман - найкращий прем'єр! З'їли, агенти кремлівські? Спробували б ви щось на Майдані затіяти - ми б вас в капусту покришили. З калібру 7,62"

Помірні владофани: "Нє, ну а шо? Порошенко не ідеальний, але ж він кращий з можливих. Ну, а хто замість нього, хто? Отож"

Обережні владофани: "Ну, чим там скінчилось, чия зверху? Шо, знов потихеньку вписуємось за переможця?"

Саакашвілі: "Барыги, зря расслабились! До честно наворованного вами украинцы очень скоро доберутся. В Монако спрячетесь не все"

Суворі хлопці в камуфляжі і без: "Краще б ви, су... товстозаді, зараз до нас прислухались, бо дуже скоро вже до вашого переляканого лементу ніхто прислухатись не буде"

Kaцaпи (розчаровано): "Что, і ето всьо? А гдє же массовиє убійства с расчлєнєніями на камєру? Гдє протєсти протів бандєровщіни і антірусской політикі кієвской хунти? Гдє прізиви протів войни с братскім русскім народом?"

Народ (зиркаючи спідлоба): та йо... же ж..., х...вам, ах ви ж, пі..., сво..., су... ви, скоро пи... вам, кур..., хвой... ж ви, заї..., обіцяльники, товстосра..., х..., п..., с..., г..., к..., м...., ...... (далі вирізано цензурою)...

Опубліковано

Якби вибори президента України відбулися б завтра- їх би знову виграв Порошенко.

http://obozrevatel.com/politics/58370-poroshenko-snova-vyiigral-byi-prezidentskie-vyiboryi-opros.htm

Опубліковано
1 минуту назад, Nokian сказал:

Якби вибори президента України відбулися б завтра- їх би знову виграв Порошенко.

http://obozrevatel.com/politics/58370-poroshenko-snova-vyiigral-byi-prezidentskie-vyiboryi-opros.htm

сагласєн, бо мудрі вчатся на чужих помилках, розумні на своїх, а дурні не вчатся ні на чиїх

Опубліковано
1 година тому, MANJAK11 сказано:

сагласєн, бо мудрі вчатся на чужих помилках, розумні на своїх, а дурні не вчатся ні на чиїх

Поки за тебе платить інший про навчання ніхто й не париться. От до кого звертається влада: будь-ласка беріть субсидії, ми підвищимо вам пенсії і зарплати? Це все офігєнно, але хто заплатить за бал?

Опубліковано
1 година тому, MANJAK11 сказано:

Мудрі вибрали б Ляшка.

Опубліковано
24 минуты назад, difoto сказал:

Мудрі вибрали б Ляшка.

ти знаєш, до цих пір думаю, що не факт, що було б гірше ніж при Пороху. Хоча звичайно він і г*ндон, але не тому що чиясь там марионетка, тим більше, що коли марионетки залазять на самий верх, то мають властивість зпригувати з гачка

Опубліковано

Вибори в Україні, це як грати в лохотрон. Якщо граєш, то вже програв. Не можна обирати мудаків, бо він свій, україномовний, чи носить вишиванку. Не можна. Якщо обираєш кращого з мудаків, все одно вибираєш мудака і тут немає чим гордитись. Влада навязує нам що найважливіше в житті громадянина - це вибір, прекрасно розуміючи що вибору вона не дасть. 

Система так хитро зроблена, що владу ми практично не обираємо. Тобто реально на виборах ми можемо змінити якийсь 0,001% всієї державної влади. Всі чиновники, клерки, бюрократи призначаються по зовсім іншій схемі, без жодних голосувань. Андерстенд? З усіх великих білих будівель в Луцьку, величезна територіальна громада вибирає лишень купку зосереджену на Богдана Хмельницького. Андерстенд? Ми не обираємо тих хто нас судить, штрафує, висуває нам приписи, акти, обкладає податками, видає нам справки-довідки. Андерстенд?

Єдине що має значення - це об'єднання вільних громадян навколо спільної мети. От я зараз спостерігаю за власниками автівок на іноземних номерах - їх реально прижали, до них ставляться як до гівна, за їх бажання їздити на дешевій хорошій машині. Вони об'єднались, не вийшли на площі з гаслами, а перекрили митницю з контрабасом і влада їх почула. Андерстенд? І навіть не зрозуміло хто їх почув, і чи він кимось обирався. Насрати. Головне що почув.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...