Перейти до змісту

Что будет с деньгами... Курс бакса, депозиты и т.д.

sasha

Рекомендовані повідомлення

Ніяким чином не хочу нікого спровокувати чи тим більше образити, але дуже хочеться розставити крапки над "і".

Тому маю запитання до Соромітник, або до когось з людей хто пітримав його думку.

tmt, в гривню не треба вірити – її треба заробляти працею, нікого не на*обуючи при цьому. Тоді вона буде стабільна і потрібна.

Можете уточнити і дещо деталізувати що ви мали на увазі ... ?

Я теж із задоволенням послухав би, особливо в розділі "заробляти працею, нікого не на*обуючи". Можна і на власних прикладах, так би мовити для наочності ;) .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 5 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Гадалки и шамани поділітся долею гривні ато 500 баксів є - але по 27-28 здавати чі ні? Щось незрозуміле коїться?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гадалки и шамани поділітся долею гривні ато 500 баксів є - але по 27-28 здавати чі ні? Щось незрозуміле коїться?

Тобі треба стільки гривні? Плануються покупки?

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дивіться:

http://tables.finance.ua/ru/currency/order

Але це лише готівка. Ще є міжбанк, нафтогаз, олігархи - погоду роблять вони.

Читайте:

http://forum.kurs.com.ua/topic/181-prognoz-kursa-dollara-k-grivne/page-1625

Робіть висновки самі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та ні непотрібно ще зараз але купляв по 22 - щоб хочь щось не втратити в цій ситуації. А зараз можливо справді Порошнко доведе доллар до 20?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та ні непотрібно ще зараз але купляв по 22 - щоб хочь щось не втратити в цій ситуації. А зараз можливо справді Порошнко доведе доллар до 20?

"до 20?" В ср..ку носом))

Долар він і в Африці долар. Для чого його здавати, якщо Вам конче не треба гривня?

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дивіться:

http://tables.financ.../currency/order

Але це лише готівка. Ще є міжбанк, нафтогаз, олігархи - погоду роблять вони.

Читайте:

http://forum.kurs.co...rivne/page-1625

Робіть висновки самі.

Так то так, але врахуйте, що можуть бути дуже хитрі поради/натяки.

Людина, яка сама бажатиме втиху здати велику партію доларів іншим буде радити чи натякати тримати або і скуповувати долари. І навпаки, то й хто серйозно грає з валютою (і заробив на профільному форумі високу репутацію) і в даний момент зацікавлений у купівлі може непрямо підштовхувати інших наївних здавати долари що б збільшувати пропозицію і знижувати курс валюти.

Тому читайте, але думайте своєю головою.

І заявки на купівлю чи продаж можуть бути фейкові (особливо крупні суми за явно завищеними/заниженими курсами).

Змінено користувачем Skorpio76
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для чого його здавати, якщо Вам конче не треба гривня?

І не добавиш же нічого.

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що ж тут не зрозумілого, все просто як відро картоплі. Це, такий відносно новий спосіб, дуже швидко заробити серйозні суми за рахунок простих людей.

шушера гонтарьові, яйценюки мають шукати собі інше заняття.

А окрім, як обкрадати людей, вони нічого іншого не вміють."тому що ці руки, от роду нічого тяжкого в руках не тримали". цитата з х\ф "місце зустрічі змінити нельзя" :)

Змінено користувачем Vergil
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Напевне зайняти вичікувальну позицію, це найкраща порада зараз відносно бакса.

Напевне зайняти вичікувальну позицію, це найкраща порада зараз відносно бакса.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я здаю по мірі необхідності гривні.все забугорне і так в доларі.. яка різниця який курс??

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо думати як думають ті профани-азаровці, то найкращий варіант - збільшення податків:) Гривня автоматично стає дорогою і населення за баксом вже не рипається, воно взагалі вже нікуди крім польського посольства не рипається.

Якщо повністю зупинити рефінансування коломойських-поршнів, зупинити емісію - гривня зупиниться. Якщо зобов'язати банки повернути депозити або продаж майна і нафіг з пляжа - гривня зросте.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ексклюзивне інтерв'ю Валерії Гонтаревої довкола валютної ситуації в Україні

Змінено користувачем Vitaliy L
  • +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прямо курсів не стосується, але стосується правильно поведінки Людей під час кризи...

post-6584-0-01598500-1425245268_thumb.jp

• +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Олег Соскин - Причины катастрофы гривны: http://youtu.be/aXurc55VHjE

• +1 1
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Соскін мені нагадує Гриценка - "якби я був, то я б зробив" ітд

Запам"ятайте - гарно говорити і правильно робити це різні речі

І не ведіця на популізм!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ще є відчуття енергії людини, потенціалу - мені він здається ображеним

старим чоловіком, який попри інтелект, мудрості немає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ще є відчуття енергії людини, потенціалу - мені він здається ображеним

старим чоловіком, який попри інтелект, мудрості немає.

та да, а про ту всю *срань*, що творится в економічному полі, то він просто вгадує, правда ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та да, а про ту всю *срань*, що творится в економічному полі, то він просто вгадує, правда ?

А де я казав, що він бреше, чи вигадує?

Я говорив про свої враження від людини, хоч і на основі відео.

За наявності потужного інтелекту - хай би взявся за розробку концепції

виводу країни з кризи, прийнявши до уваги не тільки економічні чинники.

А так і я можу - потрібно менше красти, більше працювати, гарно воювати.

Щоб корова давала більше молока, а менше їла - потрібно її менше годувати і більше доїти.

Може занадто стисло - але не нагадує?

Змінено користувачем BanderaLutsk
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А де я казав, що він бреше, чи вигадує?

Я говорив про свої враження від людини, хоч і на основі відео.

За наявності потужного інтелекту - хай би взявся за розробку концепції

виводу країни з кризи, прийнявши до уваги не тільки економічні чинники.

А так і я можу - потрібно менше красти, більше працювати, гарно воювати.

Щоб корова давала більше молока, а менше їла - потрібно її менше годувати і більше доїти.

Може занадто стисло - але не нагадує?

ну то так розмірковуючи, то можна пів борди закривати, всерівно одне й те ж саме, тільки з різних ракурсів обсусолюють. Що в Соскіна проскакує популізм, не спорю, але зустрічне питання, а в кого його нема ? Разом з тим, він говорить багато цікавих речей й робить правдиві прогнози. Ніхто ж не заставляє його дивитись, ніхто ж не заставляє ВЗАГАЛІ нікого нічого дивитись та слухати, але якщо маєте альтернативу, кого подивитись чи послухати, з задоволенням подивлюсь й послухаю, може той, кого ви слухаєте й дивитесь, говорить виключно стисло й *по сущєству*

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

є такий прийом в психології - казати людині те, що вона хоче чути...

згадайте риторику гриценка. Нічого вам не нагадує? ;)

думайте трохи і аналізуйте хто, яку і навіщо інформацію видає...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Біда у тому, що говорити можна дуже правильні і розумні речі, а робити Бог знає які дурниці з абсолютно брєдовою аргументацією.

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну то так розмірковуючи, то можна пів борди закривати,

Можна і закрити - а це щось змінить?

Соскіна проскакує популізм, не спорю, але зустрічне питання, а в кого його нема ?

Це з серії - а за кого ж голосувати, вони всі такі.

Я не маю такого рівня знань, щоб оцінити економіста чи вченого, але є один критерій, за яким можна

оцінити будь-кого, хто створює концепції і каже, що знає як їх втілити - результат.

Якщо все зводиться до якби-каби - навіщо повітря коптити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А мені дійсно цікаво, що ж буде з грошима, з нашою гривнею, з їхнім доларом. Куди заведе людей ця ситуація, на що штовхне, чи може знову ми все покірно проковтнемо. Середній клас винищено, тепер чітко видно - є бідні і багаті і як би ми себе не хотіли відносити до останніх, правда така, що тисяча-друга доларів в заначці не робить нас багатіями. От і задумуєшся, а що ж далі?..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нема єдиного правильного шляху, є правильний напрямок і сукупність дій. У кожного менеджера дії можуть бути різними, але результат має бути приблизно однаковий. А у нас цілі менеджерам ставлять якісь незрозумілі + ми ж незнаємо як, коли і хто впливає на тих менеджерів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...