Перейти до змісту

У Луцьку подорожчає проїзд у маршрутках

Galiant

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 465
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

...падаю на крісло, при цьому на мене ще летить якась дівчина яку прийшлось ловити...

і за це я йому заплатив 2 гривні)

А ты думал, незнакомые девушки забесплатно на колени падают? ;)

Опубліковано

Не знаю як ви, але якщо я фізично не зможу дійти до водія і передати йому гроші до кінця мого маршруту - платити не буду.

Нехай запускає по салону кондуктора, нехай запускає тільки через передні двері - мені пофігу.

Опубліковано

транспортники рахують ціну як бізнесмени, а от ЗП для всіх працюючих людей рахують як в командній економіці. Як би то державу перевести на бізнесову структуру???

Щоб бізнесмени хвалились не новими бехами і аксесуарами! А в кого працівник більше отримує?!)

Опубліковано

транспортники рахують ціну як бізнесмени

Кхм.. А хіба перевізники не бізнесмени??

Щоб бізнесмени хвалились не новими бехами і аксесуарами! А в кого працівник більше отримує?!)

Справжні бізнесмени хваляться своїми авто, а хваляться машинами своїх працівників :)

Опубліковано

12, 19, 24 - ті що мені запамяталися

А це офіційно ніде не пишуть?

Поки що проект рішення:

ЛУЦЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від 28.04.2014

м.Луцьк

Про вартість проїзду в автобусах, що працюють на міських маршрутах в звичайному режимі руху

Керуючись законами України «Про місцеве самоврядування в Україні» (ст.28), «Про автомобільний транспорт», постановою Кабінету Міністрів України від 18.02.1997 №176 «Про затвердження Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту», відповідно до наказу Міністерства транспорту та зв’язку України від 17 листопада 2009 року № 1175 «Про затвердження Методики розрахунку тарифів на послуги пасажирського автомобільного транспорту», враховуючи звернення перевізників, які здійснюють перевезення на міських маршрутах автобусами у звичайному режимі руху, погодження Волинського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України, виконавчий комітет міської ради

В И Р І Ш И В :

1.Встановити з 01.05.2014 граничний тариф на послугу з перевезення пасажирів автобусами на міських маршрутах загального користування у звичайному режимі руху:

- 2,00 грн. за одну поїздку одного пасажира – на маршрутах №№15, 15а;

- 2,50 грн. за одну поїздку одного пасажира – на маршрутах №№ 1, 2, 3, 4, 8, 9, 10, 11, 16, 17, 17а, 21, 23, 25, 26, 28, 29, 30, 31, 32, 47;

- 3,00 грн. за одну поїздку одного пасажира – на маршрутах №№ 9а, 12, 18, 19, 22, 24;

- для дітей віком від 6 до 14 років – 1,00грн. за одну поїздку одного пасажира.

2. Зобов’язати перевізників забезпечувати видачу водіями (кондукторами) проїзних квитків пасажирам.

3.Вважати такими, що втратили чинність з 01.05.2014, рішення виконавчого комітету Луцької міської ради від 24.07.2013 №430-1 «Про тариф на послугу з перевезення пасажирів автобусами у звичайному режимі руху на міських маршрутах №15 та №15а» та від 05.06.2013 №323-1 «Про вартість проїзду в автобусах, що працюють на міських маршрутах в звичайному режимі руху».

4.Доручити відділу інформаційної роботи (Балюк З.В.) довести рішення до відома громадськості шляхом публікації у засобах масової інформації не пізніше 10 днів після його ухвалення.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Яковлева Т.В.

Перший заступник

міського голови Святослав Кравчук

Заступник міського голови,

керуючий справами виконкому Юрій Вербич

http://www.lutskrada...v-zvychaynomu-0

Ще одне:

ЛУЦЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від 28.04.2014

м.Луцьк

Про вартість проїзду в автобусах, що працюють на міських маршрутах у режимі маршрутного таксі

Керуючись законами України «Про місцеве самоврядування в Україні» (ст. 28), «Про автомобільний транспорт», постановою Кабінету Міністрів України від 18.02.1997 №176 «Про затвердження Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту», відповідно до наказу Міністерства транспорту та зв’язку України від 17 листопада 2009 року № 1175 «Про затвердження Методики розрахунку тарифів на послуги пасажирського автомобільного транспорту», враховуючи звернення перевізників, які здійснюють перевезення на міських маршрутах автобусами у режимі маршрутного таксі, погодження Волинського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України, виконавчий комітет міської ради

В И Р І Ш И В :

1.Погодити з 01.05.2014 граничний тариф на послугу з перевезення пасажирів автобусами на міських маршрутах загального користування у режимі маршрутного таксі:

- 2,50 грн. за одну поїздку одного пасажира – на маршрутах №№ 1, 2, 3, 8, 10, 11, 14, 16, 17, 17а, 23, 26а, 27, 27а;

- 3,00 грн. за одну поїздку одного пасажира – на маршрутах №№ 12, 18, 19, 22;

- для дітей віком від 6 до 14 років – 1,00грн. за одну поїздку одного пасажира.

2.Встановити для Луцького підприємства електротранспорту з 01.05.2014 граничний тариф на послугу з перевезення пасажирів автобусами на міських маршрутах загального користування №№ 25, 28, 29 у режимі маршрутного таксі у розмірі 2,50 грн. за одну поїздку одного пасажира.

3. Зобов’язати перевізників забезпечувати видачу водіями (кондукторами) проїзних квитків пасажирам.

4.Вважати такими, що втратили чинність з 01.05.2014, рішення виконавчого комітету Луцької міської ради від 02.11.2010 №746-1 «Про встановлення граничного тарифу на проїзд в автобусах, що працюють на міських автобусних маршрутах в режимі маршрутного таксі» та від 29.10.2009 №750-1 «Про погодження та встановлення граничного тарифу на проїзд в автобусах, що працюють на міських автобусних маршрутах в режимі маршрутного таксі».

5.Доручити відділу інформаційної роботи (Балюк З.В.) довести рішення до відома громадськості шляхом публікації у засобах масової інформації не пізніше 10 днів після його ухвалення.

6.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Яковлева Т.В.

Перший заступник

міського голови Святослав Кравчук

Заступник міського голови,

керуючий справами виконкому Юрій Вербич

http://www.lutskrada.gov.ua/prescription/pro-vartist-proyizdu-v-avtobusah-shcho-pracyuyut-na-miskyh-marshrutah-u-rezhymi-0

Опубліковано

ПРОЇЗД У МАРШРУТКАХ ЛУЦЬКА ПОКИ ЗАЛИШИТЬСЯ 2 ГРИВНІ

Обранці громади не підтримали луцьких перевізників і залишили вартість проїзду у розмірі 2 гривні.

Про це стало відомо під час засідання позачергового виконкому сьогодні, 29 квітня.

Так, за пропозицію секретаря виконкому Сергія Григоренказмінити тарифи з 1 червня цього року «за» проголосувало 2 депутати, проти – 3 та семеро утрималось. Отже, рішення не підтримали. Так само незмінними виявились ціни на проїзд в умовах зміни цін на паливо.

Так, новообраний член виконкому, представник від ВОО ПП «Удар» Микола Євтушин запитав перевізників чи згодні вони, що ціна 3 гривні «вб’є» їхні маршрути? На що перевізники відповіли, що без підвищення цін перевізники «довго не протримаються».

Загалом, підтримати ініціативу заступника Луцького міського голови з економічних питань Тараса Яковлева стосовно підвищення та диференціації тарифів на проїзд погодилось лише 7 обранців громади.

Повторно проголосувало «за» 8 членів виконкому, але цього не достатньо, аби прийняти рішення стосовно зібльшення цін на проїзд у маршрутках Луцька.

Отже, ситуація залишається незмінною.

Однак чи виїдуть завтра перевізники на роботу, поки невідомо.

Зі слів першого заступника Луцького міського голови Святослава Кравчука повторно це питання розглядатимуть під час засідання виконкому 7 травня.

http://www.volynnews.com/news/authority/proyizd-u-marshrutkakh-lutska-poky-zalyshytsia-2-hryvni/

Опубліковано

як на мене маршрутки мають бути різної якості з різними цінами

ага) щоб їздили як поїзди: загальний, плацкарт, купе, СВ ^_^

Опубліковано

як на мене маршрутки мають бути різної якості з різними цінами

ага) щоб їздили як поїзди: загальний, плацкарт, купе, СВ ^_^

:)

ну хочаб 2х видів,

якісь здрапки, які їздять як хочуть (те що в нас зараз)

і шось краше, дорожче, але по розкладу

Опубліковано

якісь здрапки, які їздять як хочуть (те що в нас зараз) і шось краше, дорожче, але по розкладу

водії поб'ються

Опубліковано

Я би ті польські тролейбуси пустив би по рупьпісят в режимі маршрутного таксі замість смердючих пятнадцяток

Опубліковано

Якщо піднімати ціни на проїзд до 3 грн., тоді треба брати кондуктора і розділяти людей які їдуть наприклад до центру -платять 1.50 грн., а якщо їдуть весь маршрут, то тоді вже 3 грн. . Чому я маю платити за те, чим я не користуюсь.

Якщо я лечу літаком який летить в США, але виходжу в Німеччині, я ж не плачу всю вартість дороги в США..

Я проти підняття ...Вартість пального скоро надіюсь впаде з приходом в Україну американського долара, а ціни все-одно ж залишаться ...ніхто ж не скине ...

Опубліковано

Я би ті польські тролейбуси пустив би по рупьпісят в режимі маршрутного таксі замість смердючих пятнадцяток

Якщо ще приженуть з Польщі з десяток, то певно так і зроблять.

Опубліковано

У Луцьку подорожчає проїзд: нові ціни

Із 12 травня в Луцьку починають діяти нові ціни на проїзд у маршрутках.

Це вирішили 7 травня під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради.

Як розповів заступник луцького міського головиТарас Яковлев, спочатку перевізники хотіли встановити зависоку ціну проїзду. Проте вони не змогли економічно обґрунтувати свої пропозиції. Після довгого часу обговорень та детальних розрахунків таки зійшлися на нових тарифах, які почнуть діяти з 12 травня.

Проїзд в автобусах на маршрутах 15 і 15а становитиме 2 гривні.

Вартість проїзду на маршрутах 9, 9а, 12, 18, 19, 22 становитиме 3 гривні.

Всі інші – 1, 2, 3, 4, 8, 10, 11, 14, 16, 17, 17а, 21, 23, 24, 25, 26, 26а, 27, 27а, 28, 29, 30, 31, 32, 47 – матимуть вартість 2,5 гривні.

Вартість проїзду для дітей віком 6-14 років залишиться незмінною – 1 гривня.

http://www.volynpost.com/news/32407-u-lucku-podorozhchaie-proizd-novi-ciny

Опубліковано

А як на рахунок міжміських маршрутних таксі? Хто приймає рішення про вартість проїзду? Наприклад, Луцьк-Рожище кажуть що піднімуть також вартість: з Луцька до Рожищ буде 10 грн. (зараз 7 грн.).

Опубліковано

з сьогоднішнього дня у водіїв вимагаю квиток в маршрутці....

Якщо це не деповські маршрутки, то їм до дупи скільки квитків продано.

Опубліковано

з сьогоднішнього дня у водіїв вимагаю квиток в маршрутці....

Якщо це не деповські маршрутки, то їм до дупи скільки квитків продано.

мені тоже, але треба..... :_06:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...