Перейти до змісту

Обговорення бордовки 25.02.2014

kmd

201 користувач проголосував

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

А бейжди будуть видавати? :0164:

Тобі одного мало?)))

А мені можна?

раніше якось був не таким активним бордівцем( :_08:

• Відповідей 188
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

А мені можна?

раніше якось був не таким активним бордівцем( :_08:

думаю, можна всiм , хто е зареестрованим учасником борди й кому офiцiйно (по закону) можна пити горiляку й дивитися (показувати) цицьки :) Ну й звичайно * а можно утром стулья, а в обед деньги ? Конечно можно, но деньги вперед* (с) :)

Опубліковано

Буду полюбе.. я за Хмельницький.. в Кораблику тісно вже нам..) та й потім всерівно народ по компашках збирається.. щось там перетирає.. чи просто трандять...) В Хмельницькому можна сісти за столик собі поговорити... наговорившись.. піти за інший столик..)) до якого доступ є з любого боку. Та й порішати з власниками можна багато чого.. в тому числі з свіженьке пивко для бордівчан.. хоча там воно ок завжди.)

А по друге..))) чесно кажучи мені похер де... головне щоб було побільше морд улюбленої борди..))))

Люблю вас памороки..))) ПІс..)))

Опубліковано

Китайского Деда Мороза замутим? :smile3:

А якже без нього!!!! Полюбе тре! ЧіСанта прокидайся - твій час настав!

Опубліковано

столик собі поговорити... наговорившись.. піти за інший столик..)) до якого доступ є з любого боку. Та й порішати з власниками можна багато чого.. в тому числі з свіженьке пивко для бордівчан.. хоча

прошлый раз до бутылочного дошли....

но мож за 2 года ситуация изменилась...

только пусть выключат свой "DVR"

Опубліковано

столик собі поговорити... наговорившись.. піти за інший столик..)) до якого доступ є з любого боку. Та й порішати з власниками можна багато чого.. в тому числі з свіженьке пивко для бордівчан.. хоча

прошлый раз до бутылочного дошли....

но мож за 2 года ситуация изменилась...

только пусть выключат свой "DVR"

Тоді вони тільки відкрилися і доречі.. зорово нас виручили.. ВСЕ рішилось за кілька дзвінків. Це реально.. серйозна відповідальність.

А щодо косяків.. то у кого ж їх не буває.. головне щоб не повторювались..) Всі ж... кому треба.. знають, як там все було насправді.. так шо.. проблем не бачу.)))

Я особо не пропагую.. я просто сам там відпочиваю.. і мені подобається. ВОД.)

Опубліковано

Мені теж після 5 по 100 з Лексом, Торіком, Мартензом, Альпіністом вже буде глибоко пофіг де, хоча на Рованцях, аби зібратися разом, і то вже буде свято!!!))))) Тому підтримаю з задоволеням любий варіант, аби тільки там вмістились всі бажаючі.

Опубліковано

Що в "Кораблику", що в "Хмельницькому" біля мене постійно зникає закуска :(

От ніби була щойно – і бах! Вже нема...

Непорядок якийсь.

Опубліковано

Що в "Кораблику", що в "Хмельницькому" біля мене постійно зникає закуска :(

От ніби була щойно – і бах! Вже нема...

Непорядок якийсь.

ну добре, не буду бiльше бiля тебе сидiти :(:)

Опубліковано

Ви ото своїми "5 по 100 без закуски" і "коли дійшли до пляшкового" весь народ розлякаєте ^_^

якщо народ свій то не розлякають, можна ж і відпочити пару раз на рік із друзями :_02:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...