electric Опубліковано 4 Листопада, 2014 в 10:34 #826 Опубліковано 4 Листопада, 2014 в 10:34 На момент коли я там був , трактора вже не було , тіло жінки було на узбіччі , голова прикрита головним убором , багато крові . Відповідні служби готували непрозороий поліетиленовий пакет. Жах!
arimantaras Опубліковано 4 Листопада, 2014 в 15:39 #827 Опубліковано 4 Листопада, 2014 в 15:39 10 хвилин назад бачив як по рівненькій міліція доганяла старенький форд ескорт...швидкість була величезна...хто знає чим все закінчилось??
Deemon Опубліковано 4 Листопада, 2014 в 17:36 #828 Опубліковано 4 Листопада, 2014 в 17:36 http://www.volynnews.com/news/extreme/u-lutsku-traktor-nasmert-pereyikhav-zhinku/
datacopy Опубліковано 4 Листопада, 2014 в 19:43 #829 Опубліковано 4 Листопада, 2014 в 19:43 10 хвилин назад бачив як по рівненькій міліція доганяла старенький форд ескорт...швидкість була величезна...хто знає чим все закінчилось??Я поки виїзджав - вони 2-гий круг намотували, їздили знизу відродження до рівенської. Я був біля базарчику, так той форд на 2-гому кругу показував ПОВОРОТ на ліво з відродження... WTF? ))) Далі історію не знаю, в машині форд - мабудь 3-ое було.
fedot Опубліковано 4 Листопада, 2014 в 19:46 #830 Опубліковано 4 Листопада, 2014 в 19:46 Я поки виїзджав - вони 2-гий круг намотували, їздили знизу відродження до рівенської. Я був біля базарчику, так той форд на 2-гому кругу показував ПОВОРОТ на ліво з відродження... WTF? ))) Далі історію не знаю, в машині форд - мабудь 3-ое було.в мене мосх закипів))))Поясніть якось інакше - ніфіга не розумію)
masalit Опубліковано 4 Листопада, 2014 в 22:44 #831 Опубліковано 4 Листопада, 2014 в 22:44 Можливо трішки не по темі, але оскільки не знайшов відповідної теми, вирішив написати сюди, адже стосується всіх нас, автомобілістів, та й просто лучан. Подзвонимв сьогодні товариш о 19,50 год., каже "мою машину почистили на стоянці біля Там-Таму". Відійшов на пів години, повертається, відкриває сигналкою свого грандіса, дивиться всі сумки повідкривані. Потянули лінзу Кенон 24-70 2,8 L і ще дріб'язок, на щастя фотоапарати і решту фототехніки забрав з собою в Там. Шкода, адже лінза не дешева. Пару днів тому теж був в Тамі, здивувало те що, натискаю закрити на брелкові Sherif ZX945, а сигналка не реагує з першого разу, хоча знаходився поруч з авто. Пригадав як колись читав в неті, що таке буває коли зчитують грабером код, тому закрив ще й на центральний. Так що будьте обережнішими, залишаючи авто на стоянці Там-Там, Порт Сіті, забирайте з собою цінні речі, щоб за Вас це не зробив злодій. P.S. З камер спостереження було видно як чоловік в шапці зі сторони зупинки підійшов, відкрив, понишпорив в машині, закрив і пішов. Можливо хтось щось буде чути, пишіть в особисті повідомлення. Бережіть себе, та свої авто від взлому.
datacopy Опубліковано 5 Листопада, 2014 в 04:44 #832 Опубліковано 5 Листопада, 2014 в 04:44 Я поки виїзджав - вони 2-гий круг намотували, їздили знизу відродження до рівенської. Я був біля базарчику, так той форд на 2-гому кругу показував ПОВОРОТ на ліво з відродження... WTF? ))) Далі історію не знаю, в машині форд - мабудь 3-ое було.в мене мосх закипів))))Поясніть якось інакше - ніфіга не розумію)Розшифровка, я поки виїзджав з двору відродження навпроти московської, вони (фордік та міліція з мигалками) два раза пронеслисяповз мене( за хвилин 5 між першим та другим разом), їздили знизу відродження до рівенської.Вже був біля базарчику, та побачив, як той форд(утікач) на 2-гому колі втечі від міліції, ще й показував ПОВОРОТ на ліво з відродження на рівенську(а машини стояли і робили заторчик як на право так і на ліво). Це насмішило!
xriaps Опубліковано 7 Листопада, 2014 в 18:47 #833 Опубліковано 7 Листопада, 2014 в 18:47 сьогодні десь біля 16.10-16.20 пр.Грушевського..напроти Укрсиббанку
stepanov Опубліковано 7 Листопада, 2014 в 18:56 #834 Опубліковано 7 Листопада, 2014 в 18:56 Можливо трішки не по темі, але оскільки не знайшов відповідної теми, вирішив написати сюди, адже стосується всіх нас, автомобілістів, та й просто лучан. Подзвонимв сьогодні товариш о 19,50 год., каже "мою машину почистили на стоянці біля Там-Таму". Відійшов на пів години, повертається, відкриває сигналкою свого грандіса, дивиться всі сумки повідкривані. Потянули лінзу Кенон 24-70 2,8 L і ще дріб'язок, на щастя фотоапарати і решту фототехніки забрав з собою в Там. Шкода, адже лінза не дешева. Пару днів тому теж був в Тамі, здивувало те що, натискаю закрити на брелкові Sherif ZX945, а сигналка не реагує з першого разу, хоча знаходився поруч з авто. Пригадав як колись читав в неті, що таке буває коли зчитують грабером код, тому закрив ще й на центральний. Так що будьте обережнішими, залишаючи авто на стоянці Там-Там, Порт Сіті, забирайте з собою цінні речі, щоб за Вас це не зробив злодій. P.S. З камер спостереження було видно як чоловік в шапці зі сторони зупинки підійшов, відкрив, понишпорив в машині, закрив і пішов. Можливо хтось щось буде чути, пишіть в особисті повідомлення. Бережіть себе, та свої авто від взлому.Ви фільм Брат 2 бачили?? Там таким же чином зчитали код замка та викрали автомобіль))
Deemon Опубліковано 7 Листопада, 2014 в 19:03 #835 Опубліковано 7 Листопада, 2014 в 19:03 stepanov, як думаєш за 14 років сигналки трохи розвивались?Правило написане 800 раз соплями і нервами втраченими цінними речами - ніколи нічого цінного в машині не лишайте.Але ж часто водії (та й пасажири) чекають персонального півника, котрий боляче клюне...
Dream Опубліковано 9 Листопада, 2014 в 21:24 #836 Опубліковано 9 Листопада, 2014 в 21:24 На Волині збільшилась кількість ДТП Із початку року внаслідок дорожньо-транспортних пригод у регіоні загинуло 92 особи, ще 647 – отримали тілесні ушкодження різного ступеню важкості, - повідомляють в УДАІ УМВС України у Волинській області. – Найчастіше причинами автопригод із постраждалими є перевищення безпечної швидкості руху, порушення правил маневрування, керування транспортним засобом у нетверезому стані, виїзд на смугу зустрічного руху та порушення правил проїзду перехресть, – наголосив начальник сектору адміністративної практики УДАІ УМВС України у Волинській області Василь Мельничук. У порівнянні із минулим роком в області спостерігається збільшення кількості дорожньо-транспортних пригод: – Фактично кожні 14 годин фіксуються ДТП із потерпілими, а кожні 82 години внаслідок автопригоди гине людина. Такі цифри зобов’язують водіїв вкотре задуматися над дотриманням правил дорожнього руху. При цьому, зауважив правоохоронець, найбільша кількість ДТП припадає на середу, а дорожньо-транспортні пригоди, в яких травмувалися та гинули люди – на неділю. Василь Мельничук розповів також низку особливостей, на які варто звернути увагу водіям. Зокрема: найбільша кількість автопригод припадає на 11 годину, в той же час ДТП, в яких учасники отримують тілесні ушкодження, найчастіше трапляються близько 19-ї години: – Можливо, причиною цього є фізіологічні особливості організму, можливо – інші чинники, але варто дослухатися до інформації, оскільки дані систематизовані протягом тривалого часу. Червоною ниткою у розмові з правоохоронцем пройшло питання керування автомобілем у нетверезому стані, адже тоді водій не може адекватно реагувати на ситуацію на дорозі, втрачає відчуття швидкості, а відтак – і керованість автомобіля. Найчастіше, згідно із статистичною інформацією, автопригоди скоюють водії, досвід керування яких становить менше 2-х років, а учасниками ДТП із постраждалими є громадяни віком від 21-го до 26-ти років. Окрім того, начальник сектору адміністративної практики УДАІ розповів, що найчастіше місце пригоди залишають водії віком до 21-го року. Він наголосив, що такі дії можуть стати обтяжуючим фактором при розгляді справи у суді, більше того – варто всіма можливими способами у разі скоєння ДТП допомогти потерпілим. Дорожньо-транспортні пригоди зимового періоду теж мають низку особливостей. Зокрема, значна кількість ДТП із пішоходами припадає на сутінковий період: ранковий та вечірній час. Реакція в цей момент дещо знижена, до того ж – водій може вчасно не зреагувати на людину, особливо, якщо її одяг темного кольору. Турбує держінспекторів і той факт, що власники транспортних засобів часом безвідповідально ставляться до потреби адаптації автомобіля до нових погодних умов, зокрема заміни шин. – Кожен учасник дорожнього руху, чи то водій, чи пішохід, повинен бути уважним і бездоганно дотримуватися Правил дорожнього руху. Ваша обізнаність із факторами ризику під час руху дасть можливість уникнути небезпечних ситуацій, – підсумував Василь Мельничук. 09-11-2014 http://www.prokovel....l2014-2326.html
vampirich Опубліковано 10 Листопада, 2014 в 12:59 #837 Опубліковано 10 Листопада, 2014 в 12:59 Сьогодні коли з кумом їхали на роботу по Ветеранів в нас в"їхав якийсь дід, не пропустивши, і навіть не показуючи сигналу повороту пошкодження незначні, але все одно неприємно P.S. дата на реєстраторі неправильна
SysR Опубліковано 10 Листопада, 2014 в 13:26 #838 Опубліковано 10 Листопада, 2014 в 13:26 Сьогодні коли з кумом їхали на роботу по Ветеранів в нас в"їхав якийсь дід, не пропустивши, і навіть не показуючи сигналу поворотуДа, однозначно мудило, про ліве дзеркало мабуть не знає, але і ви могли дати дурню дорогу.
VaLeRa Опубліковано 10 Листопада, 2014 в 13:27 #839 Опубліковано 10 Листопада, 2014 в 13:27 vampirich, я б посигналив, або й пригальмував би в даній ситуації, ви просто підставились знехтувавши правилом трьох Д...
Oli Опубліковано 10 Листопада, 2014 в 16:37 #840 Опубліковано 10 Листопада, 2014 в 16:37 хтось щось чув про маршрутку 107 чи 103 біля Там-Таму? що там сталось
YUR4IKLIM Опубліковано 17 Листопада, 2014 в 12:38 #841 Опубліковано 17 Листопада, 2014 в 12:38 17,11 з ранку по Відродження поворот на WOG не встиг проскочити на BMW 5 ( фото нема, точні деталі невідомі ) на теремнівскій " міст експресс " на тойоті хотів проскочити коли паркувалясь вантажівка з причепом. наслідки:
kayot Опубліковано 17 Листопада, 2014 в 20:28 #842 Опубліковано 17 Листопада, 2014 в 20:28 Перехрестя Перемоги - 8-го Березня, орієнтовно біля 22.00 чорний джип не встиг повернути(розвернутись) і в нього вїхав великий помаранчовий бус. Деталей та фото аварії не маю.Доречі, з першим снігом, вночі можливо буде дуже слизько, будьтее обережні!
woodwork Опубліковано 17 Листопада, 2014 в 21:28 #843 Опубліковано 17 Листопада, 2014 в 21:28 Щойно проходив біля конякіна, там кілька автівок посеред дороги (напроти ОККО) стоять та дайці з блимавками, кажуть що аварія якась. Був не сам, тож детально роповісти ннможу. Хто що чув чи знає?
Саня Опубліковано 18 Листопада, 2014 в 17:57 #844 Опубліковано 18 Листопада, 2014 в 17:57 Вчора на Кравчука не розминулися Renault Trafic i Daewoo Lanos/Sens. Десь в половині сьомої вечора бачив там бус з мигалками, ДТП оформляли.
Дядя Фєдя Опубліковано 21 Листопада, 2014 в 14:02 #845 Опубліковано 21 Листопада, 2014 в 14:02 Сьогоднішня аварія біля Лучеська
vagus Опубліковано 21 Листопада, 2014 в 14:50 #846 Опубліковано 21 Листопада, 2014 в 14:50 Вибачте за офф топ подивитись на фотку то таке враження що то якась Лугандонія чи як там зараз називають.
Friday45 Опубліковано 21 Листопада, 2014 в 15:06 #847 Опубліковано 21 Листопада, 2014 в 15:06 Вибачте за офф топ подивитись на фотку то таке враження що то якась Лугандонія чи як там зараз називають. как-то так
Ko3bMa Опубліковано 21 Листопада, 2014 в 15:29 #848 Опубліковано 21 Листопада, 2014 в 15:29 Туман надворі - будьте обережні!
Davids Опубліковано 21 Листопада, 2014 в 17:44 #849 Опубліковано 21 Листопада, 2014 в 17:44 Туман надворі - будьте обережні! Туман якби зранку, його до 17:30 важко було не замітити
tolik79 Опубліковано 21 Листопада, 2014 в 18:28 #850 Опубліковано 21 Листопада, 2014 в 18:28 Вибачте за офф топ подивитись на фотку то таке враження що то якась Лугандонія чи як там зараз називають.как-то таку мене аж мороз по шкірі пішов )))) думав, що дійсно перейменували )
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.