Перейти до змісту

Бойкот регіоналів і коду 46!

Dream

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

С учетом того что Эпицентр выкупил Новую Линию, она тоже попадает в чёрный список. Жалко людей который там работаю...Если упадут продажи, начнутся сокращения штата, уровень безработицы в стране вырастет капитально.

• Відповідей 510
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

С учетом того что Эпицентр выкупил Новую Линию, она тоже попадает в чёрный список. Жалко людей который там работаю...Если упадут продажи, начнутся сокращения штата, уровень безработицы в стране вырастет капитально.

все залежить від однієї людини - від власника. хай підтримає майдан :)
Опубліковано

Тоді збирай гроші на банер :)

я так зрозумів бігборд буде десь 2000грн (якщо на перед там не орендовано), ну гривень 300-400 можу виділити :)

Опубліковано

Блін.

Сьогодні пробойкотував "Там Там". Поїхав на закупи в "Сільпо" на Кравчука... ну що я можу сказати...

Парковка гівняна. Заїзд проблемний. Виїзд теж, а потім ще доводиться довгенько стояти на Карпенка-Карого в колєйці.

В самому ж "Сільпі" між рядами буває тіснувато. І це я був там між 14 і 15 годинами в п'ятницю, робочий день! Уявляю, що там на вихідні чи увечері робиться...

Хоча до обслуговування та сервісу претензій майже немає, продавці ввічливі. Асортимент, як для Луцька, нормальний.

Проте наступного разу поїду у "Фуршет", хоча не знаю, хто там власник. Якщо "Сільпо" це "Фоззі Груп" і дніпропетровець Володимир Костельман (вроді безпартійний), то "Фуршет" в мен з Асією Ахат досі асоціюється :)

Опубліковано

Хлопці ви серйозно вірите в те, що якщо декілька людей відмовиться купувати щось в Епіцентрі, це якось позначиться на його прибутках і тим більше на скороченні штату?

Опубліковано

йдуть новорічні та Різдвяні свята, купівля подарунків на підприємства та організації - а цукорки "конті" - не фкусні....

Опубліковано

я так зрозумів бігборд буде десь 2000грн (якщо на перед там не орендовано), ну гривень 300-400 можу виділити

оренда площини 3*6 в "чоткому" (біля там-тама) місці потягне на 300-400$ на місяць друк з поклейкою ще 50$. Але швидше за все "чоткі" площини в оренді до кінця року (якого?).

Опубліковано
Опубліковано

Не користувався (спизд....ів в, стані крайньої необхідності було рази 3 ), то було ще до того Як, і не збираюсь......

Опубліковано

"

Хай мене пробачить ТС vovaoks

але ось вам і весь бойкот - http://board.lutsk.u...rchn-podarunki/

То було рік тому. Може одумався :)

а варіанти панове запропонуєте? можливо підкажете як заробити щоб нікому палку в колеса не ставити? тут що не купи, що не зроби, все одно знайдуться незадоволені!

українцям потрібно свідомість та владу змінювати, а не бойкотувати якусь мізерну "отрасль" великого нардепа або лігарха, чи ви думаєте це щось змінить? якщо преса висвітлить, що наврядчи, ваш бойкот - фінансово дядя не постраждає,будуть страждати пересічні службовці, манагери і інше пушечне м'ясо. Загальнонаціональний, регіональний, чи хочаб обласний бойкот ще +/- заставить єб@ло повернути перца в наш бік, але цього небуде, оскільки всі ми сковані тими чи іншими причинами, що не дозволияють нам відмовитись від епіцентрів чи нових ліній, цукерок чи ще якоїсь ср@ні. Діє закон торгівлі, один продукт витіснили - на його місце прийде 2 нових, і швидше за все з сторони кацапів, а то вже ппц, я в ср@ці бачив їх і їх митний союз з їх мордами разом взятими!

П.С. я на АВК не працюю, нехай горить ця компанія голубим вогником, хто в "темі" - зрозуміє!

Опубліковано

Наскільки мені відомо,тм Галичина(молочні продукти) не належить Єремєєву. В нього залишився тільки дубномолоко.який робить сири КОМО.

Опубліковано
можливо підкажете як заробити щоб нікому палку в колеса не ставити?

все дуже просто, або ви кормите банду, оба ні

противсіхів в цьому питанні немає

Опубліковано

Палиця- депутат від Луцька, Івахів - ратнівський, старовижівський, камінь-каширський, Єрємєєв-ківерцівський, маневицький, любешівський, Мартиняк- луцький, горохівський і ще один район-РАЙОН, тому перед громадою Луцька відповідає лише Палиця, а селян з районів не чути чомусь

чому не чути от наприклад два дні тому відбувся"Євромайдан по-Маневицьки"

прийшло декількасот людей.прийшли,як виявилось,послухати представників місцевих штабів опозиціїї ("Батьківщина"),говорили,власне,щой на всіх євромайданах,порадувала повна відсутність партійної приналежності тих чи інших.тільки от наші кермувальникі ( П.Зінчук та М. Миронюк) тримались якось осторонь від опозиціонерів.

й ще одне звідки у вас інфа що Єремеєв проголосуав проти?й взагалі де можна побачити такі дані як,хто голосував,поіменно, у Верховній Раді.

post-8530-0-09069600-1386443443_thumb.jp

post-8530-0-86899300-1386443462_thumb.jp

post-8530-0-78139400-1386443478_thumb.jp

Опубліковано
де можна побачити такі дані як,хто голосував,поіменно, у Верховній Раді.
на сайті Верховної Ради
Опубліковано

й ще одне звідки у вас інфа що Єремеєв проголосуав проти?й взагалі де можна побачити такі дані як,хто голосував,поіменно, у Верховній Раді.

він не голосував. і не реєструвався в залі: http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/ns_golos?g_id=3409

Опубліковано

Ну і поскільки Ялинкович не підписав угоду зЄС ,, через тиск Росії,, , то всі оці Сбербанкі, Русскі стандарти та інші російські організації слід теж вдарити рублем, точніше гривнею.

Опубліковано
Сбербанкі, Русскі стандарти та інші російські організації

Невже хтось користувався їх послугами? 0_о

Опубліковано
Сбербанкі, Русскі стандарти та інші російські організації

Невже хтось користувався їх послугами? 0_о

мабуть ніхто не користувався,

Сбербанк России закрив своє єдине в Луцьку відділення на Київському майдані

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...