Перейти до змісту

Grand Theft Auto V (абр. GTA 5)

HWman

197 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Вам необхідно запускати файл виділений рожевим кольором. Якщо його немає, завантажте та встановіть кряк

При спробі запуску через цей файл вилазить помилка: "Please run Grand Theft Auto V using PlayGTAV.exe"

• Відповідей 438
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

На версію Хатаба скачав кряк і все запрацювало. І зберігає вже ок. Але є бага. Два чи три чувака бачив з зламаною текстурою. З серця торчить осколок розміром в персонажа.

Опубліковано

Grand Theft Auto V от R.G. Механики

він активацію (або переведення дати) просить?

У меня не чего не просит, запускается под логином и паролем "3DM" по поводу даты - я не менял.
Опубліковано

a.shmat, шо змінилось то? по коментам бачу шо активацію не просить більше, так в мене і не просило...

Опубліковано

В мене інша проблема, танк не влазить в гараж Тревора, а в ангарі просто зникає. Хто де переховував танк? Хоча і на базі вони непогано зберігаються:)

Опубліковано

в мене не зявляються нові квести. в Франкліна. тільки після знайомства з Майклом, там де має бути місія з собакою. а вона не з'являється ніяк (

Опубліковано

Гра іде нормально, але приблизно через 15 хв. ігри починаються конкретні фрізи, які особливо помітно при їзді на машині!

Хто підкаже в чому може бути проблема?

Опубліковано

Що означає цей знак ?

Это задание, не пройдя которого не продолжится сюжетная линия (у меня так было - карта пустая, только знак "?" )

Внимательно читаем описание - перед тем как установить.

Опубліковано

Вона йде в когось взагалі нормально?Щоб хочаб на середніх і без лагів,і яка конфігурація в такому випадку?)

Опубліковано

Вона йде в когось взагалі нормально?Щоб хочаб на середніх і без лагів,і яка конфігурація в такому випадку?)

Конечно, все на макс настройках (6 ядер, 8 оперативки, gtx 780, ssd)
Опубліковано

поставив з ноунеймовської роздачі по посиланню вище. Все запустилося без бубна (хіба дату переставляв, бо просило активацію). Настройки графіки не міняв, все працює без лагів. Не подобається фізика машин (дуже вертлява, а керування в повітрі взагалі жесть). Все інше люкс. Комп слабенький (в порівнянні з тими монстрами, як вище).

post-3379-0-35673900-1429644488_thumb.jp

Опубліковано

І скільки ж таке задоволення грошей коштує)

В мене 4 ядра Хеоn. HD7790 1 gb 4gbRAM

Йде стабільно на середніх. Версія хатаба. З багів дві три текстури персонажів в грі. У яких ломана текстура )))

Опубліковано

Мені от цікаво, чи зможу я запустити це чудо на своєму ноуті при мінімальних налаштуваннях: ОЗУ 4 гб, відео GeForce 410m (1gb), процесор Intel® Core i3-2350M CPU @ 2.30GHz

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...