Перейти до змісту

Grand Theft Auto V (абр. GTA 5)

HWman

197 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 438
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

звісно ж пробував і Alt-Tab, і міняти режими в налаштуваннях гри, але однаково рамка вікна відображається

Разрешение менял?

Опубліковано

А у мене ось така вот проблеми. Можливо хтось зустрічався. Чомусь я підозрюю що проблема через те що у мене ноутбук і переключення між відеокартами відбувається при навантаженні

Ac4D9.jpg

Сигнатура проблемы:

Имя события проблемы: APPCRASH

Имя приложения: GTAVLauncher.exe

Версия приложения: 1.0.323.1

Отметка времени приложения: 5527eec6

Имя модуля с ошибкой: ntdll.dll

Версия модуля с ошибкой: 6.2.9200.16579

Отметка времени модуля с ошибкой: 51637f77

Код исключения: c0000005

Смещение исключения: 000000000001af08

Версия ОС: 6.2.9200.2.0.0.256.103

Код языка: 1049

Дополнительные сведения 1: abcc

Дополнительные сведения 2: abcc8f7853b48d9807d6d51eb1fa5df9

Дополнительные сведения 3: abcc

Дополнительные сведения 4: abcc8f7853b48d9807d6d51eb1fa5df9

P.S. поки писав вирішив ще раз попробувати. Вимикнув відеокарту Intel в Диспетчері приладів і все пішло

Опубліковано

Правою кнопкою на ярлику клацни, там має бути можливість вибрати на якій відеокарті запускати

Якби ж то так можна було. Така функція доступна якщо відеокарта nvidia а у мене встановлена ATI Radeon

Проблема наступна. Інтегровану відеокарту я то вимикнув, але я підозрюю що вона працює і не може переключитись через те що я вимкнув її (не активні драйвера і т.д.). Гра видає десь 1-2 фпс.

Опубліковано

в мене HD 4850, І3 540, 4Гб Озу. Хто підскаже чи піде цяцька??? Бо якось обломно буде переставити вінду (треба 64біт) і гра не запуститься...

Опубліковано

Правою кнопкою на ярлику клацни, там має бути можливість вибрати на якій відеокарті запускати

Якби ж то так можна було. Така функція доступна якщо відеокарта nvidia а у мене встановлена ATI Radeon

Проблема наступна. Інтегровану відеокарту я то вимикнув, але я підозрюю що вона працює і не може переключитись через те що я вимкнув її (не активні драйвера і т.д.). Гра видає десь 1-2 фпс.

Про NVIDIA но может поможет

• Откройте диспетчер устройств Windows (Device Manager)
  • В пункте "Адаптер монитора" отключите видеокарту NVIDIA
  • Запустите игру через
  • После того, как заработает лаунчер и начнется запуск игры, включите видеокарту в настройках адаптера

У меня чота рывками, конфиг такой, настройки на минимум.

6mpyR.jpg

Опубліковано

На моєму конфігу все літає, налаштування майже по максимуму, картинка 2560х1440

XxOZq.png

Опубліковано

в мене HD 4850, І3 540, 4Гб Озу. Хто підскаже чи піде цяцька??? Бо якось обломно буде переставити вінду (треба 64біт) і гра не запуститься...

кажуть що треба 1ГБ відеопам'яті - в принципі зможу це перевірити, але завтра :). І ще кажуть, що в 10DX немає трави, а грати без трави мабуть не комфортно :)
Опубліковано

Завтра спробую на ноут поставити. Думаю, там все впреться в низьковольтний проц (i7-4510U) і лагати буде дуже жорстко...

Опубліковано

drap, можливо онови дрова на відео, бо з таким конфігом повино все літати на максимумі о_О

Опубліковано

В мене на Asus x550c, на середніх настройках йде плавно, буває часом ривки, як для мене картинка не дуже на таких налаштуваннях, i3 (1.8)/GF720M 2GB /RAM 4gb, але якщо щось запустиш якийсь браузер, особливо хром, то все. Дуже жосткі лаги, трохи оперативної замало,(та й все не дуже) бо якась "добра людина", придумала в мому ноуті тільки один слот під пам'ять, хоча є роз'єми для розпайки на платі чипів оперативної пам'яті

Опубліковано

Завтра спробую на ноут поставити. Думаю, там все впреться в низьковольтний проц (i7-4510U) і лагати буде дуже жорстко...

зато скріншотів можна буде наробити
Опубліковано

drap, можливо онови дрова на відео, бо з таким конфігом повино все літати на максимумі о_О

так обновил

6ycH7.jpg

На моєму конфігу все літає, налаштування майже по максимуму, картинка 2560х1440

XxOZq.png

Блин что ж я не то делаю)

Може из за этого? Шина памяти, бит 256

Опубліковано

Я застряв на місії де по завданню Лебстера треба дивитись телевізор у домі Майкла. Телевізор не показує (((

Ніхто не знає що робити з цим?

Опубліковано

drap

Я оновлював через GeForce Experience, драйвер від 13.04. а в тебе від 08.04. Можливо в цьому проблема? І ще одне - після оновлення до версії 350.12 пише таке (Новый драйвер GeForce для игр, выпущенный как раз к выходу долгожданной игры Grand Theft Auto V, обеспечит лучшие игровые возможности.)

Опубліковано

Я застряв на місії де по завданню Лебстера треба дивитись телевізор у домі Майкла. Телевізор не показує (((

треба викликати майстра :D

Опубліковано

drap Спробував за вашим методом. Запускається, перша сцена знову ж таки 1-2 фпс, а коли вмикаю дискретну карту зразу вилітає з помилкою типу "#$%$#@%@"

Доречі ще дуже цікаве те що меню в мене теж вісить. Тобто коли рухається курсор частота оновлення така ж як в грі

Опубліковано

треба викликати майстра :D

Поставив третій кряк і апдейт і все запрацювало ))
Опубліковано

Краткие характеристики

Экран 15.6" (1366x768) HD LED, матовый / Intel Core i3-3110M (2.4 ГГц) / RAM 6 ГБ / HDD 1 ТБ / nVidia GeForce GT 645M, 2 ГБ / DVD+/-RW / LAN / Wi-Fi / Bluetooth / веб-камера / DOS / 2.54 кг

Варто качати?

Опубліковано

Краткие характеристики

Экран 15.6" (1366x768) HD LED, матовый / Intel Core i3-3110M (2.4 ГГц) / RAM 6 ГБ / HDD 1 ТБ / nVidia GeForce GT 645M, 2 ГБ / DVD+/-RW / LAN / Wi-Fi / Bluetooth / веб-камера / DOS / 2.54 кг

Варто качати?

Ні. Навіть заставку на таких характеристиках не подивишся. Такі реалії ГТА 5 :_08:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...