Перейти до змісту

знову дощик, знову затопило Луцьк

Георгий

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Незабаром на авторинку...

Автомобили, автомобили,

буквально все подзатопило!

На авторынок тихо приплыл

подзатонувший автомобиль.

• Відповідей 793
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

можливо вода попала в акумулятор, в результаті заниження концентрації електроліту... міняй електроліт повністю...

а мо і проводка мокра і коротить, що спричинило підвищення споживання струму...

Опубліковано

На Відродження зірвало асфальт к є*%ням.

E2g3b.jpg

Я цю картину сам наблюдав своїми очами,правда думав що люка вибило,а то асфальт

Опубліковано

Вчера был День МЧС-ника, сегодня - День Комунальщика, завтра - День Авто-слесаря-электрика-жестянщика. Ура, товарищи!

Опубліковано

Вмикайта телеканал Аверс пряма трансляція із міської ради.... якраз доклади по збиткам від грози... що почув то 122 мм опадів з 15 до 21 год випало...при нормі 76мм.

На Дубнівському водозаборі КП ЛУцькводоканалу підтопило насосну станцію і гавкнуло 3 двигуни на насосах... + не працює частина свердловин на Крупі і Підгайцях...

Залило біля 50 під"їздів по місту...

Опубліковано

На Дубнівському водозаборі КП ЛУцькводоканалу підтопило насосну станцію і гавкнуло 3 двигуни на насосах... + не працює частина свердловин на Крупі і Підгайцях...

Щось мені підсказує тре водою запасатись

Опубліковано

Вчера был День МЧС-ника, сегодня - День Комунальщика, завтра - День Авто-слесаря-электрика-жестянщика. Ура, товарищи!

додам "... послезавтра- день продавца авто"

Щось мені підсказує тре водою запасатись

а що, тобі вчора води мало було? :_04:

Опубліковано

М-да... Неслабая у вас выдалась неделька...

А жертвы есть?

И ещё мысль: во время таких стихийных бедствий не забывайте и о любимцах позаботиться.

Опубліковано

Чуть офтопа. Кстати когда вчера объезжал дождик возле Епицентра везли в сопровождении машины ментов танк, похож на Т-80 с активной броней, ух красавец, может и Т-84, такой примерно:

tank_T_80BV.jpg

А может и Т-64 был:

1323878211_03.jpg

Эх знать бы куда поехал ) я бы с ним пофоткался или посмотрел где он ездит :)

Опубліковано

М-да... Неслабая у вас выдалась неделька...

А жертвы есть?

И ещё мысль: во время таких стихийных бедствий не забывайте и о любимцах позаботиться.

Погибло много птиц, особенно молодняк, птенцы запоздалые.

Опубліковано

отримав життєвий досвід.

тепер ніколи не буду цибулю сушити в дитячому надувному басейні...

Опубліковано

отримав життєвий досвід.

тепер ніколи не буду цибулю сушити в дитячому надувному басейні...

Фраза дня! )))) На баш!..
Опубліковано
... Винахідливий словянин штопає віртуозні часто кумедні (власне це якраз і стосується нашого маніпулятора) пристосування і засоби фактично щодня і не рідко в одиничному екземплярі в майстернях ЖЕКів і це чудово, це радує. Але є розробки більш технолізовані, продумані, ефекивні, широкого спектру застосування... нашвидкоруч найшов фотки таких машин (якраз саме по очистці водостічних систем)...

можливо є сенс закупити 2-3 машини, подібні до тих, фотографії яких я представив, їх би хватило з головою для Луцька і періодично чистили б канали....

вибач, всю твою філософію ніасіліл (многабукаф, як кажуть), але невже ти не бачив в Луцьку цих машин?!? Вони давно є і функціонують.

Типу такої, як на фото (МАШИНА КАНАЛОПРОМЫВОЧНАЯ КО-502Б-2 (КО-502Д))

131_1310984352image043.jpg

Опубліковано

Те що я вчора бачив - то на заправці BELL oil, що біля варшавки ближчим часом краще незаправлятись. Вони цілий вечір з сховищ відрами воду викачували. В районі автостанціїї стояв духан розлитого палива....

Опубліковано
... Винахідливий словянин штопає віртуозні часто кумедні (власне це якраз і стосується нашого маніпулятора) пристосування і засоби фактично щодня і не рідко в одиничному екземплярі в майстернях ЖЕКів і це чудово, це радує. Але є розробки більш технолізовані, продумані, ефекивні, широкого спектру застосування... нашвидкоруч найшов фотки таких машин (якраз саме по очистці водостічних систем)...

можливо є сенс закупити 2-3 машини, подібні до тих, фотографії яких я представив, їх би хватило з головою для Луцька і періодично чистили б канали....

вибач, всю твою філософію ніасіліл (многабукаф, як кажуть), але невже ти не бачив в Луцьку цих машин?!? Вони давно є і функціонують.

Типу такої, як на фото (МАШИНА КАНАЛОПРОМЫВОЧНАЯ КО-502Б-2 (КО-502Д))

131_1310984352image043.jpg

ну цю машину я знаю, але на чистці водостоків помічав рідко, у нашому варіанті база - ЗиЛ-433 біла кабіна, сіра бочка, також є така сама машина на базі якогось японського авто, ну але я кажу, у нас вони тільки каналізаційні колодязі чистять, я дивився на скільки розмотують катушку шланга, то там в канал заглиблювалися максимум на метр. Можливо ці машини використовують не ефективно, чи не в повній мірі їх можливостей.

мій батько і дід -- інженери-будівельники, проектували будівлі і цілі райони, причому то 20 років назад було а більшість проектів ще поки на папері. Так от їм добре видно які розрахунки роблять і добре чути, які вихідні дані для проектування їм приходять з гори. Мікрорайони і окремі будівлі розраховувались на динамічні навантаження ударної хвилі. І у нас достатньо обєктів які становлять інтерес умовного противника -- меланжевий, автозавод, авіазавод.... Я не бачу причин Вам зловтішатись

Опубліковано

Ближчим часом ми станемо свідками, або не дай Бог учасниками пригод з провалами дорожнього полотна. Адже під дорогами по промивано море пустот.

Отже ставити авто, чи їздити без потреби в місцях де було найбільше води небажано.

Опубліковано

я спостерігав сьогодні підмиті люки колодязів, навколо металевої оправи вимите каміння і асфальт. Виглядає ніби кришку люка з оправою щойно встановили і залишилось залити цементом. Також бачив провали грунту тем де раніше були невеличкі дірочки в землі

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...