Перейти до змісту

Сьогоднішня чергова ДТП - 2012

GoDDrill

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ірочка,а на Волинських новинах, я щойно глянула - то теж твій коментар?! Ну дура ж ти всюдисуща...кругом встигла! так спростуй там, я не можу без реєстрації!

• Відповідей 1 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

Оксана, только хотел это написать!!!! Но с другой стороны, если из трёх источников пишут совсем противоположное, то нужно быстренько удалить свою ахинею и, какм минимум, извиниться!

Опубліковано

Чого кричите? Якщо людину словами похоронили - значить жити буде довго)

Ксюха, за що я тебе люблю - у будь-якій ситуації позитив віднайдеш! :0153:

Опубліковано

Оксана, только хотел это написать!!!! Но с другой стороны, если из трёх источников пишут совсем противоположное, то нужно быстренько удалить свою ахинею и, какм минимум, извиниться!

Проходили точно таке з нею в іншій темі, всі пишуть одне, вона інше. Ні видалення постів, ні вибачень.

Головне, що ви всі знаєте, що все добре.

Опубліковано

Я їй щойно телефонувала,в мене в пм телефон зберігся, я колись гроші передавала на лікування Ярославчика...Каже: "о, боже! я не розумію про що Ви! я на борду вже два місяці не заходила!"

Опубліковано

Я їй щойно телефонувала,в мене в пм телефон зберігся, я колись гроші передавала на лікування Ярославчика...Каже: "о, боже! я не розумію про що Ви! я на борду вже два місяці не заходила!"

Хмм... А шо там по ІР виходить? Женя?..
  • Адміністратори
Опубліковано

2 місяці, з одного і того ж IP провайдера домашніх мереж, який на кожного користувача дає "білий" IP, співпадіння?

Отправлено 08 жовтня 2012 - 08:41

http://board.lutsk.u...entry1052687756

Отправлено 10 жовтня 2012 - 11:09

http://board.lutsk.u...entry1052689288

Отправлено 11 жовтня 2012 - 11:22

http://board.lutsk.u...entry1052690050

Отправлено 16 листопада 2012 - 17:08

http://board.lutsk.u...entry1052714444

Отправлено 23 листопада - 15:38

http://board.lutsk.u...entry1052719538

Опубліковано

Если так, то дайте ей 24 часа на осознание своего поступка и возможность извиниться, что ли! В противном случае - в бан!

Опубліковано

А тре її шукати в Автопаті, а Сьогоднішню ДТП - в Новин*х. От і весь фокус.

Та тема взагалі непотрібна, все-рівно всі ДТП обговорюються тут.

Навіть більше. Тре їх обидві закрити і з нового року створити нову тему в автопаті - "ДТП і їх наслідки. 2013".

А ще краще, щоб не було причин для такої теми.

Опубліковано

Если так, то дайте ей 24 часа на осознание своего поступка и возможность извиниться, что ли! В противном случае - в бан!

А хіба не прерогатива модерів і адмінів вирішувати кому бан?...

Опубліковано

А тре її шукати в Автопаті, а Сьогоднішню ДТП - в Новин*х. От і весь фокус.

Та тема взагалі непотрібна, все-рівно всі ДТП обговорюються тут.

Хотілось би почути думку главного на районе котрий в свій час перейменував тему Сьогоднішня чергова ДТП в Обговорення ДТП та їх наслідків та створив цю тему, запровадивши нові правила в висвітленні даних подій. На мою думку правила модератору потрібно виконувати, або модератору визнати свою помилку і якось вийти з цієї ситуації.

Опубліковано

Перехрестя Зої Космодем'янської і Київського м-ну: Лексус і Ланос. Я так зрозумів, що ланос виїжав з Зої а Лексус швидко вирішив пролетіти на Зої зі сторони Волі. В ланоса немає переднього номери і подертий передок, в лексуса бік протертий. Одне, що біля лексуса " бодігарди " крутяться, а дядечко водій постійно говорить по телефону. Виїзд з Зої Космодем'янської практично перекритий.

Опубліковано

Перехрестя Зої Космодем'янської і Київського м-ну: Лексус і Ланос. Я так зрозумів, що ланос виїжав з Зої а Лексус швидко вирішив пролетіти на Зої зі сторони Волі. В ланоса немає переднього номери і подертий передок, в лексуса бік протертий. Одне, що біля лексуса " бодігарди " крутяться, а дядечко водій постійно говорить по телефону. Виїзд з Зої Космодем'янської практично перекритий.

А можна марку лєхуса і колір?

Опубліковано

А можна марку лєхуса і колір?

Чорний, ES серія.

Опубліковано

Тёмный, если не ошибаюсь, то 5777 номер

Хм, місяць тому чорний лексус зі схожим номером мене мало на переході не збив, летів і навіть не думав швидкість зменшувати, довелось перебігати.

Якщо це той самий, то воно не дивно, що влетів

Опубліковано

Щойно їхав біля Гостинця, то в напрямку від Літака до Соборності на останньому переході перед зупинкою Фіат Долбо когось збив. Робили заміри ДАЇ. Постраждалих не бачив і пошкоджень також, бо там темно дуже. Знову чорні пішоходи та неуважність водія.

Опубліковано

на виїзді з Яровиці (перед кільцем на промінь) притерлись бочками БМВ Х якась і якийсь хечбек, і ззаді щось на аварійці стояло, одним словом пробка практично до заправок.

Опубліковано

Щойно їхав біля Гостинця, то в напрямку від Літака до Соборності на останньому переході перед зупинкою Фіат Долбо когось збив. Робили заміри ДАЇ. Постраждалих не бачив і пошкоджень також, бо там темно дуже. Знову чорні пішоходи та неуважність водія.

та там як не світять ліхтарі і йде дощ-нереально їхати!

асфальт блищить,зустрічні сліплять,пішоходи поперек дороги бігають-ЖАХ

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...