Abrikos Опубліковано 17 Жовтня, 2013 в 10:35 #376 Опубліковано 17 Жовтня, 2013 в 10:35 SysR, я в цій ситуації не хочу бути альтруїстом (бюджет в мене не резиновий ) от, наприклад, залишки виробництва таких наклейок (разом із візиткою Діфото ) ліпив би залюбки!
Shkoder Опубліковано 17 Жовтня, 2013 в 10:54 #377 Опубліковано 17 Жовтня, 2013 в 10:54 ага, едешь ты ночью, видишь "стелс", лепишь ему наклейку, а он тебе от радости в лоб. и где справедливость?
Boromir Опубліковано 17 Жовтня, 2013 в 11:00 #378 Опубліковано 17 Жовтня, 2013 в 11:00 SysR, я в цій ситуації не хочу бути альтруїстом (бюджет в мене не резиновий ) от, наприклад, залишки виробництва таких наклейок (разом із візиткою Діфото ) ліпив би залюбки! а шо там великий бюджет получається?
Abrikos Опубліковано 17 Жовтня, 2013 в 11:50 #379 Опубліковано 17 Жовтня, 2013 в 11:50 а шо там великий бюджет получається? а шо хочеш виступити спонсором кампанії?а серйозно, то це все іронія, справа зовсім не в бюджеті...
vetalforever Опубліковано 17 Жовтня, 2013 в 11:56 #380 Опубліковано 17 Жовтня, 2013 в 11:56 Справа у дорожній вихованості. Якшо ти чмошнік неотесаний - катаєшся всліпу і тобі на всіх наплєвать. Якшо нормальна вихована людина - хоч катафоти, але полюбому вцепиш. Скільки знаю бордівчан - всі з маяками\ліхтариками\катафотами. Так шо давайте знову не починати про тих недалеких людей, які цього форуму не читають
Arden Опубліковано 17 Жовтня, 2013 в 12:06 #381 Опубліковано 17 Жовтня, 2013 в 12:06 А коли такий стелс потрапляє під колеса, то хто винний?
vetalforever Опубліковано 17 Жовтня, 2013 в 12:23 #382 Опубліковано 17 Жовтня, 2013 в 12:23 Arden, згідно правил винний він. Адже рух у нічний час без світловідбивачів (фар, габаритів, ліхтарів) категорично заборонений.
Shkoder Опубліковано 17 Жовтня, 2013 в 15:27 #383 Опубліковано 17 Жовтня, 2013 в 15:27 но есть и нюанс. по-умолчанию, машина - это средство повышенной опасности, а велик - нет. при любых раскладах водитель тоже получит наказание, именно потому, что был за рулём потенциально опасного механизма.
vetalforever Опубліковано 18 Жовтня, 2013 в 05:54 #384 Опубліковано 18 Жовтня, 2013 в 05:54 Shkoder, твои слова сегодняшнемму утру лишнее подтверждение.... Не пропустят, подрезают - как дуреют в пятницуКак кто-то говорил в етой теме - "В пятницу трафик особо опасный"
seregacher Опубліковано 20 Жовтня, 2013 в 17:18 #385 Опубліковано 20 Жовтня, 2013 в 17:18 Накипіло. Вже не раз був свідком порушення правил дорожнього руху велосипедистами школи "Динамо", от і сьогодні наблюдав таку картину, єдине зі спини не міг зрозуміти хто їхав. Отже, виїзджаючи з вул. Винниченка на Перемоги на кільці пропустив двох велосипедистів та рухався за ними. Пропустити пішоходів на пішоході біля Проміня хлопці забули. Біля п'ятої школи на перехресті Перемоги-К.Савури пронеслися на червоне світло, при цьому водію буса, який виїзджав з К.Савури довелося екстренно гальмувати. Пішохідний перехід на Соборності (Там-Там) продерлися між пішоходами. Виникає питання - чого їх вчать в "Динамо". Я сам катаю на велосипеді кілька років, але ще жодного разу на дорозі не нехтував правилами. Невже ті 30 секунд на світлофорі щось вирішать???
Lexx_Giant Опубліковано 22 Жовтня, 2013 в 08:25 #386 Опубліковано 22 Жовтня, 2013 в 08:25 В Динамо вчать перемагати на гонках міжнародного рівня.. я поведінка дорозі.. це швидше сімейне виховання і загальний розвиток УЧАСНИКА РУХУ... а саме ними вони є за межами гоночної траси.Звичайно.. тренери мають звертати увагу гонців на ПДР.. ОДНОЗНАЧНО..!!!З.І. 30 сек на світлофорі вирішить чи ти повернув/проїхав нікому не заважаючи і сам не напрягся, чи ти валиш майже по бардюру протискаючись між машинами.. бо якесь мурло на маршрутці вже рубля побачило, а ти хоч на тротуар випригуй.)
Igrek Опубліковано 22 Жовтня, 2013 в 08:48 #387 Опубліковано 22 Жовтня, 2013 в 08:48 Ця проблема не тільки з "Динамо", а й з бордівчанами. Коли ви їдете в групі, часто порушуєте ПДР - світлофори, ненадання переваги в русі... Принаймні, коли пару років тому мені доводилось декілька раз їздити в таких групах - було саме так.
odna Опубліковано 22 Жовтня, 2013 в 10:54 #388 Опубліковано 22 Жовтня, 2013 в 10:54 Ця проблема не тільки з "Динамо", а й з бордівчанами. Коли ви їдете в групі, часто порушуєте ПДР - світлофори, ненадання переваги в русі... Принаймні, коли пару років тому мені доводилось декілька раз їздити в таких групах - було саме так.Так, между прочим, тема так и называется.Не начинайте нашу песню снова,... пожалуйста...
lilechka Опубліковано 22 Жовтня, 2013 в 13:46 #389 Опубліковано 22 Жовтня, 2013 в 13:46 Накипіло. Вже не раз був свідком порушення правил дорожнього руху велосипедистами школи "Динамо", от і сьогодні наблюдав таку картину, єдине зі спини не міг зрозуміти хто їхав. Отже, виїзджаючи з вул. Винниченка на Перемоги на кільці пропустив двох велосипедистів та рухався за ними. Пропустити пішоходів на пішоході біля Проміня хлопці забули. Біля п'ятої школи на перехресті Перемоги-К.Савури пронеслися на червоне світло, при цьому водію буса, який виїзджав з К.Савури довелося екстренно гальмувати. Пішохідний перехід на Соборності (Там-Там) продерлися між пішоходами. Виникає питання - чого їх вчать в "Динамо"Мала розмову з тренером... Вчать їх правил і наголошують не порушувати. Але це ж діти та підлітки. Максималізм їм присутній. Згадайте себе у такому віці - море було по коліна
Ko3bMa Опубліковано 22 Жовтня, 2013 в 13:52 #390 Опубліковано 22 Жовтня, 2013 в 13:52 Але це ж діти та підлітки. Максималізм їм присутній.На дорозі це не виправдання
lilechka Опубліковано 22 Жовтня, 2013 в 13:56 #391 Опубліковано 22 Жовтня, 2013 в 13:56 Але це ж діти та підлітки. Максималізм їм присутній.На дорозі це не виправданняА хто каже що це виправдання!?За правилами до 14 років не можна їздити по дорогах. По тротуарах теж не можна. А де тоді їздити?!
Ko3bMa Опубліковано 22 Жовтня, 2013 в 14:13 #392 Опубліковано 22 Жовтня, 2013 в 14:13 А де тоді їздити?!Це теж не виправдання. Парки і стадіони ніхто не відміняв. Не випускайте дітей до 14 на проїжджу частину.Якщо виїхав на дорогу - будь добрий дотримуватись правил. Ні? Зіб'ють раз-другий - більше не буде їхати на червоний.
lilechka Опубліковано 22 Жовтня, 2013 в 14:30 #393 Опубліковано 22 Жовтня, 2013 в 14:30 А де тоді їздити?!Це теж не виправдання. Парки і стадіони ніхто не відміняв. Не випускайте дітей до 14 на проїжджу частину.Якщо виїхав на дорогу - будь добрий дотримуватись правил. Ні? Зіб'ють раз-другий - більше не буде їхати на червоний.А як добратись до парку чи стадіону?Будуть у тебе діти, тоді і скажеш де їм кататись і як їздити!
Ko3bMa Опубліковано 22 Жовтня, 2013 в 15:00 #394 Опубліковано 22 Жовтня, 2013 в 15:00 Будуть у тебе діти, тоді і скажеш де їм кататись і як їздити!Не треба пересмикувати - ми і не про твоїх говоримо.А якщо вже зачепили цю тему, то мої принаймні будуть знати правила ДР.А як добратись до парку чи стадіону?Нозями
Vadimm Опубліковано 22 Жовтня, 2013 в 15:18 #395 Опубліковано 22 Жовтня, 2013 в 15:18 Будуть у тебе діти, тоді і скажеш де їм кататись і як їздити!То-то і оно - краще зараніє зробити профілактіку "ата-та" по попі - і мене не гребе як ти доїдеш до стадіону, хоч пішки, або будеш їздити по правилах. Попав в аварію - вєліка до старості поки сам собі не заробиш і не купиш - нє відать.Якби в lilechka були свої діти - впевнений, риторика в останніх постах була б дещо іншою. І да, я до 14 їздив по тротуарах - по дорозі було сцикотно.
lilechka Опубліковано 22 Жовтня, 2013 в 15:25 #396 Опубліковано 22 Жовтня, 2013 в 15:25 То-то і оно - краще зараніє зробити профілактіку "ата-та" по попі - і мене не гребе як ти доїдеш до стадіону, хоч пішки, або будеш їздити по правилах. Попав в аварію - вєліка до старості поки сам собі не заробиш і не купиш - нє відать.Якби в lilechka були свої діти - впевнений, риторика в останніх постах була б дещо іншою.І да, я до 14 їздив по тротуарах - по дорозі було сцикотно.я працюю з дітьми і бачу, що дядя/тьотя їм не указ. І веду до того, що батькам треба вчити і виховувати дітей
Ko3bMa Опубліковано 22 Жовтня, 2013 в 15:32 #397 Опубліковано 22 Жовтня, 2013 в 15:32 батькам треба вчити і виховувати дітейКеп, ти? До цього хіба ще треба вести? Це і так зрозуміло.Питання в іншому. Для чого вам садити некерованих дітей на 15кг заліза, яке може неслабо розігнатись, і випускати на дорогу?Нахолєри вам така відповідальність? Думаєте, якщо їх наступного разу не пропустять на переході, то винні будуть батьки?Стикаючись з "шкільними приколами" - ой наврядчи.
Vadimm Опубліковано 22 Жовтня, 2013 в 15:40 #398 Опубліковано 22 Жовтня, 2013 в 15:40 я працюю з дітьми і бачу, що дядя/тьотя їм не указ. І веду до того, що батькам треба вчити і виховувати дітеймало того, деяким батькам ще треба чарівний пєндоль - матимеш "+" карму (справжню, не бордівську) якщо загостриш увагу батьків на даній проблемі.
Demeter Опубліковано 22 Жовтня, 2013 в 15:58 #399 Опубліковано 22 Жовтня, 2013 в 15:58 Кеп, ти? До цього хіба ще треба вести? Це і так зрозуміло.Питання в іншому. Для чого вам садити некерованих дітей на 15кг заліза, яке може неслабо розігнатись, і випускати на дорогу?Нахолєри вам така відповідальність? Думаєте, якщо їх наступного разу не пропустять на переході, то винні будуть батьки?Стикаючись з "шкільними приколами" - ой наврядчи.Так Динамо і не "садить", а тренує. і зауваж, ніхто ніде не згадав, що з ними тоді був тренер. Розумієш, до чого веду? Тут "лікувати" на кшталт "некерованих", "на залізі", ітп. батьків треба, вони ж необачні, своїх дітей на дорогу вигнали.П.С. Логічно ж, що автошкола не винна коли автомобіліст порушує правила?
Ko3bMa Опубліковано 22 Жовтня, 2013 в 16:14 #400 Опубліковано 22 Жовтня, 2013 в 16:14 Тут "лікувати" на кшталт "некерованих", "на залізі", ітп. батьків треба, вони ж необачні, своїх дітей на дорогу вигнали. П.С. Логічно ж, що автошкола не винна коли автомобіліст порушує правила? Їх не тільки з питань "велосипедів на дорозі" лікувати треба, а ще й з багатьох інших. Автошкола отримає втик тільки тоді, коли біля порушника збоку сидів вчитель. З "Динамо" може бути трошка не так Якщо дитятко погне комусь крило (в кращому випадку), то на кому будуть зриватись тато-мама? "Ой, то вони там так навчились ганяти! То все вони винні бла бла бла" і понеслись листи і скарги. Батьківська логіка
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.