Перейти до змісту

Луцьк відрізають від Львова


ChB

Рекомендовані повідомлення

Луцьк відрізають від Львова, – АМоРе

"Львівська залізниця" вдруге планує залишити Луцьк без залізничного сполучення зі Львовом, Іваном-Франківському та Чернівцями.

Так, у новому розкладі, який вступить у дію 26 травня, відсутні три прямі потяги до вище названих міст, - повідомили у прес-службі ВОМГО «Асоціація Молодих Реформаторів».

Це потяги: № 667/668 «Ковель-Чернівці», № 801Л/ 802Л «Ківерці-Львів» (так званий рейковий автобус) та № 6379/№ 6380 «Ківерці-Підзамче».

Інформація підтвердилася, тому що на сайті «Укрзалізниці» неможливо придбати квитки після 26 травня на потяг Ковель-Чернівці, після 27 травня на рейковий. В розкладі також немає електрички «Ківерці-Підзамче».

У довідці головного вокзалу Луцька підтвердили, що Луцьк «відрізали» від Львова, а зі скасуванням потяга «Ковель-Чернівці», й від Івано-Франківська та Чернівців.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • Відповідей 116
  • Створено
  • Остання відповідь

І нафіг нам тоді той вокзал такий красівий, як з нього хєр куди поїдеш?

Так і не з'їздив я до Львова на деньок рейковим автобусом за 30 гривень по студентському...

Хоча то, певно, тільки на літо відміняють, бо нерентабельно, студенти додоми не їздитимуть. На осінь повинні пустити знов, думаю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Влітку поїзд №667/668 завжди забитий туристами, які добираються до Карпат. Він ніколи не їздив порожній. Іншого зручного і недорогого варіанту дістатись до Івано-Франківська або Коломиї просто не існує.

Минулого року цей поїзд вже намагались зняти, тоді активісти його "відстояли". Єдина незручність, яка тоді з'явилась -- поїзд перенесли на кілька годин, він став приходити в Івано-Франківськ пізніше, ніж звідти вирушає нічний дизель до Рахова, дорога в Карпати стала займати більше часу і стала менш зручною, з Івано-Франківська потрібно добиратись маршрутками або найманим транспортом. А зі скасуванням цього поїзда, дорога до Карпат або назад займатиме вже цілу добу, так що можливість ходити в походи на вихідні просто зникне, майже увесь час займатиме дорога :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тиждень тому їздив - жодного вільного місця на рейковому автобусі не було.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Представники АМоРЕ закликають усіх волинян:

1) Доєднатися до збору підписів. Приходити і підписуватися на Театральний майдан та головний залізничний вокзал Луцька.

2) Писати особисті звернення до начальника «Львівської залізниці» Богдана Піха. Чим більше персональних звернень, тим більша ймовірність, що потяги не будуть скасовувати. Текст індивідуального звернення за посиланням: http://db.tt/exrd9Q0Z

3) Розповідати усім знайомим про цю проблему і робити інформаційний резонанс.

Звертатися до організаторів кампанії можна за тел.: 093 873 72 80, 063 413 60 45

Дійсно, сам їздив минулої п'ятниці рейковим автобусом - вільних місць немає. Майже всі сідають в Луцьку.

Назад їхав потягом Чернівці - Ковель, аналогічно, вільних місць не було.

Ковель-Червнівці потрібно обов'язково залишити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

придурки!!!

а потім "ой, а чого ж це залізниця збиткова?"... а яка вона ще має бути, якщо поїзди, якими реально люди їздять, знімають

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо залізницю хочуть рейдернути, то все правильно роблять. Те що чув: пасажирські перевезення, то був такий собі вид соціальної допомоги від люблячої держави, збитковість (купа пільговиків і т.д, зношеність поїздів) якого перекривали вантажоперевезення. Вантажоперевезення ж/д мабуть вже під кимось і перекривати збитковість пасажироперевезень немає з чого.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Більше толку було б, якби вони зробили збір підписів онлайн. Якщо такий є - тицьніть мене носом туди, будьте добрі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А потім підписи онлайн комусь офіційно можна передати? Якщо ні, то краще без онлайну...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Стартував збір підписів щодо відміни потягу у Чернівці: люди обурені

Збір підписів під зверненням до голови Волинської ОДА Бориса Клімчука та начальника ДТГО «Львівська залізниця» Богдана Піха розпочали представники громадської організації Асоціація Молодих Реформаторів». Вони вимагають зберегти існуючий графік курсування поїздів.

Окрім того, стверджує заступниця голови ВОГО «АМоРе» Марія Доманська, цього разу активісти хочуть взяти «вище» - «звертатимуться і до начальника української залізниці».

Нагадаємо, єдиний поїзд прямого сполучення до Львова, Івано-Франківська та Чернівців знову хочуть ліквідувати.

Так, поїзд «Ковель-Чернівці», що напряму сполучає Луцьк зі Львовом, Івано-Франківськом та Чернівцями - відміняють з 26 травня 2013 року.

Окрім цього, припиниться курсування ще двох поїздів: «Ківерці-Львів» (так званий рейковий автобус) та «Ківерці-Підзамче».

Від 18 травня до 26 травня, кажуть активісти, збір підписів буде відбуватися у двох місцях: з 13:00 до 14:00 на Театральному майдані та з 18:00 до 19:30 на головному вокзалі Луцька – власне, до відправлення поїзда.

«Ми орієнтуємось на цільову аудиторію – на тих, хто користується цим потягом. Обурюються найбільше ті, хто їде до проміжних пунктів – мешканці, скажімо, Радехова, Мар’янівки. Для них цей потяг – єдиний спосіб дістатися з Луцька додому», - розповідає Марія Доманська.

З її слів, вже сьогодні зібрали кілька десятків підписів. Переважна більшість людей взагалі не чули про таке нововведення. Якщо про поїзд до Чернівців ще більш-менш інформовані, то про відміну двох поїздів з Ківерець до Львова та станції Підзамче чують вперше.

«Не було жодної людини, яка б не підтримала нашу ініціативу, з понеділка ми будемо звертатись до нардепів, депутатів облради, міськради та, власне, міського голови Миколи Романюка», - резюмувала Доманська.

Однак, якщо упродовж тижня не відбудеться ніяких змін, то 26 травня о 19:00 на головному вокзалі Луцька відбудеться громадська акція «Прощання з останнім потягом до Львова!».

http://www.volynnews.com/news/society/startuvav_zbir_pidpysiv_shchodo_vidminy_potyahu_u_chernivtsi_lyudy_obureni/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ko3bMa, о, про Театральний майдан не бачив. Дякую. Думав, що тільки перед відправленням поїзда можна лишити підпис.

А на вулиці нізащо не зібрати стільки ж людей, як в інтернеті, тому я вважаю, що було б добре зробити те все онлайн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Микола Тарасенко, вживу можна зібрати анітрохи не менше. не забуваємо, що окрім молоді (15..30) є ще й старше покоління (30-60) і ще старше (60+), не всі представники якого сидять весь час в інтернеті і в темі про всякі форуми-борди-чати.

та і минулого разу АМоРе зібрали досить голосів, щоб потяг не відмінили...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Микола Тарасенко, як революцію будем робити, то те саме казати будемо? :)

Ну всьо, затролили мене картінками, капєц. *sarcasm*

Особисто я буду.

Згадай, звідки починались революція в Єгипті і громадянська війна в Лівії в 2011 році і ти все зрозумієш. Якщо то дієвий спосіб, то чого його не використовувати для підготування чогось більшого, для згуртування сил і координиції дій? Ні, я не сперечаюсь, куди крутіше вийти на вулицю з друзями і голими руками проти озброєних представників влади робити революцію. І вмерти молодим героєм, нічого толком не змінивши, блаблабла, як в книжках пишуть.

А взагалі, тема про поїзди, так що вертаймося до теми.

Will, так я ж не сперечаюсь, я говорю, що було б круто і те, і інше. Просто інформацію варто розповсюджувати всіма можливими способами.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

от як би пенсіонери долучились - то було б дуже добре

а то їх в Лаврові і Промені чоловік 100-150 точно залазить. *impossible*

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Повідомлю усім знайомим пенсіонерам, куди приходити ставити підписи за збереження Ківерці-Підзамче (по можливості). Вони-таки прийдуть!

Пи. Си. Посміхнуло: "старше покоління (30-60)" :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

кому буде цікаво на рахунок поїздів ... у Карпати ...

Київ Ужгород через Дубно =)))... дана новина дуже вразила ... куди ми котимся .... Ківері Львів ... був дуже класний дизель =))))) сумую за ним ....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.




×
×
  • Створити...