Ko3bMa Опубліковано 29 Травня, 2013 в 07:33 #76 Опубліковано 29 Травня, 2013 в 07:33 Ведеться підкилимна війна, яку ми, завдяки нинішньому ворожому керівництву нашої держави, програємо, самі не помічаючи.Походу є два варіанти: або забезпечувати себе власним транспортом, або повертати старий.Власний - це або авто (придбання+огляд+ТО+страховка+обслуговування і т.д.) або мото-вело (а для вело треба ще й нефігову підготовку)Повернути - Як? Лягати під поїзд?Яник здає трубу, азіров тягне в союз. Та що там центр, борода роздає ліси направо-наліво і гонить на фашистів.Підкилимна війна (вже й не така підкилимна) буде продовжуватись до того часу, доки народ не візьметься за вила. Імхо, до 15го року треба ще дожити.
Sniper Опубліковано 29 Травня, 2013 в 12:10 #77 Опубліковано 29 Травня, 2013 в 12:10 А ми викликали чималий резонанс... протести пов"язані з відміною поїздів пройшли по всій країні... головним ином незадоволені Карпати -- відмінили Чоп-Київ, Тернопіль -- там мав Хрюша ходити, а замість того пустили потяг підвищеної комфортабельності з вагонів Крюківського заводу (малинові такі). Нагадаю, що в нас є 10 Хрюш, 2 Шкоди і 2 вітчизняних крюківських Екр1. Але головним чином люди незадоволені поїздним сполученням до і в карпатах. Але то все дрібниці... основна увага УЗ спрямована на незадоволення лучан. в "Магістралі" опублікували таке собі розяснення наступного змісту:"Укрзалізниця: Залізничне сполучення між містами Західної України збереженоЗ введенням нового графіка руху пасажирських поїздів на 2013 – 2014 роки Львівська залізниця не скасовувала жодного поїзда на Луцький та Чернівецький напрямки.Зокрема, поїзд №667/668 Ковель – Чернівці не курсуватиме лише влітку, оскільки в цей період основні його пасажири – студенти перебувають на відпочинку та не користуються послугами залізниці.Згідно з проведеним аналізом кореспонденції пасажиропотоку за 2012 рік прямий пасажиропотік у поїзді № 668/667 з Ковеля до Чернівців, Івано-Франківська, Львова та Луцька склав за рейс в середньому 22, 25, 53 та 24 пасажири. Вивільнені вагони даного поїзда задіяно для перевезень пасажирів у кримському напрямку: поїзд №296/295 Чернівці, Івано-Франківськ – Сімферополь, який має більш значний пасажиропотік влітку. З 1 вересня (початком навчального року) поїзд відновить свої рейси на маршруті Ковель – Чернівці. У осінньо-зимовий і весняний період він курсуватиме через день, оскільки в середньому наповненість поїзда складає 35%. Тобто в п’ятницю і неділю він заповнюється, а в інші дні він курсував практично порожній.Улітку 2013 року сполучення Ковель – Львів – Івано-Франківськ – Чернівці буде забезпечуватися з пересадкою у Львові поїздами №141/142 Київ – Львів, №608/607 Чернівці – Львів, №59/60 Москва – Софія та №136/135 Одеса – Чернівці.Крім того, на дільниці Львів – Луцьк – Ківерці курсуватимуть приміські поїзди, які повністю задовольняють наявний пасажиропотік.Також на вищезазначений ділянці продовжить курсувати рейковий автобус № 802/801 Львів – Ківерці, якому було продовжено маршрут до Ківерців. Тож тепер він курсує за маршрутом Львів – Луцьк/Ківерці – Львів за попереднім графіком – щоденно (окрім вівторка і середи) за маршрутом Львів – Ківерці, та крім середи і четверга у зворотному напрямку.Маршрут поїзда №6379/6380 Ківерці – Підзамче – Ківерці обмежено до станції Сапіжанка, адже його основний пасажиропотік був саме до цієї станції. Пасажирам які прямуватимуть до Ківерців по станції Сапіжанці потрібно буде пересісти на поїзд №6380 сполученням Сапіжанка – Ківерці. Між поїздами зручний час стиковки рейсів." ( http://www.magistral-uz.com.ua/news/ukrzaliznicja-zaliznichne-spoluchennja-mizh-mistami-zahidnoi-ukraini-zberezheno.html ).Файно було б об"єднати зусилля незадоволених новим графіком жителів України і провести мітинг під департаментом залізничного транспорту. УЗ такого ще не знала у своїй історії, їх ще не пікетували))).маштабні перетурбації у розкладі руху пасажирських і приміських поїздів на теренах західної України потай наштовхує на іншу думку -- керівництво держави намагається створити штучні кордони між населенням України, позбавивши їх доступного і зручного сполучення, аналог сучасного "сокальського кордону" ніби. Враховуючи кількість опозиційних акцій протесту саме такий висновок мимоволі напрошується сам собою. Якщо на дорогах автобуси з людьми, що їдуть на мітинги до міст просто затримує ДПС, то на залізниці просто відміняють потяг...
Plum Опубліковано 29 Травня, 2013 в 13:50 #78 Опубліковано 29 Травня, 2013 в 13:50 "Укрзалізниця: Залізничне сполучення між містами Західної України збереженоЯке "збережено"?! З Луцька в Івано-Франківськ нормально не дістатись!Гади, вони вперто торочать одне і те ж саме, тільки іншими словами. Ніякого результату акції і збори підписів не дали... на нас плювали з високого балкону.
Sniper Опубліковано 29 Травня, 2013 в 14:19 #79 Опубліковано 29 Травня, 2013 в 14:19 тобто вони кажуть, що Ковель-Чернівці відмінили лише на літо, а покишо до франика і чернівців можна доїхати, здійснивши 1000 пересадок по дорозі, зате підібрали зручний час пересадок)))
Abrikos Опубліковано 30 Травня, 2013 в 09:45 #80 Опубліковано 30 Травня, 2013 в 09:45 керівництво держави намагається створити штучні кордони між населенням України, позбавивши їх доступного і зручного сполучення, аналог сучасного "сокальського кордону" нібиТеж така думка є. Про "Сокальський кордон-2", до речі, стаття була в минулому номері газети Волинь чи Віче. А зараз ще почали говорити про намір влади обєднувати області, і видно вже готуються раз ускладнють сполучення між існуючими обл.центрами.
Amar Опубліковано 30 Травня, 2013 в 10:07 #81 Опубліковано 30 Травня, 2013 в 10:07 Я так понимаю, что Луцк от Львова отрезали по всем напралениям. Такое впечтление, что это запланированная акция, учитывая, что Львов это идейная и культурная столица западного региона. Дорога до Львова отрезана как через ЖД так и обычная дорога в таком состоянии, что просто не совместима с жизнью, особенно перед Гороховым (Скобелка). Остался один путь - Дубно, а одну дорогу контролировать легче .
Sniper Опубліковано 30 Травня, 2013 в 12:37 #82 Опубліковано 30 Травня, 2013 в 12:37 Тут попит породить пропозицію... цікава стратегія. Якщо народ вдасться до такого собі "флеш моба" і на Львів місяць поїздить поїздами, то залізниця зверне на це увагу і призначить додаткові поїзди... тоді уже само собою люди пересядуть з автобусів на поїзди. А інакше виходить, що їздять автобусами, бо поїздів нема, а поїзди не їздять, бо народ не купляє на них квитків (тобто не їздить ними). А не їздить очевидно тому, що зберігся стереотип металобрухту на рейках в Образі старих закопчених Д1, що розсипаються на ходу і плацкартних смердючих холодних вагонів. Хоча пригадайте Санкт-Петербург - Львів - Адлер через Луцьк... їхалось довго, зате з кайфом в опалюваному затишному потязі.
amadey777 Опубліковано 30 Травня, 2013 в 12:53 #83 Опубліковано 30 Травня, 2013 в 12:53 реальну проблему бачу шо до доїхати Львова з пересадкою в Сапіжанці можливоа от зі Львова доведеться добиратись в Сапіжанку автобусом (9 грн)шоб сісти на зворотній потяг до Луцькадоречі там два НОВИХ розклади, якому вірити - хзhttp://railway.lviv..../d3/tro6379.txthttp://railway.lviv..../d1/tro6379.txt
Dream Опубліковано 30 Травня, 2013 в 13:04 #84 Опубліковано 30 Травня, 2013 в 13:04 доречі там два НОВИХ розклади, якому вірити - хзhttp://railway.lviv..../d3/tro6379.txtОцьому. Учора сам здивувався коли в Промінь дизель приїхав о 16:40.
Sniper Опубліковано 30 Травня, 2013 в 13:05 #85 Опубліковано 30 Травня, 2013 в 13:05 сайт Львівської залізниці трохи "затянутий"... треба глянути на сайт Укзалізниці, а там сьогодні розклад приміських глючить, а найкраще подзвонити на воклал. Варіант "з пересадками" -- це "махрове" знущання над людьми.
amadey777 Опубліковано 30 Травня, 2013 в 13:22 #86 Опубліковано 30 Травня, 2013 в 13:22 Учора сам здивувався коли в Промінь дизель приїхав о 16:40. уявіть який подив був у тієї масси дачників, коли їх вечірній потяг втік з-під носа Варіант "з пересадками" -- це "махрове" знущання над людьми. Sniper, та колись вже так було, нічо складного там небачу - виліз, побайдикував 15хв, приїхав інший потяг - вліз, та й по-всьому. Краще аніж нічого. От там писали до Франківська 4 пересадки на 260км - ото да, згідний, фігня повна.
Dream Опубліковано 30 Травня, 2013 в 13:29 #87 Опубліковано 30 Травня, 2013 в 13:29 Учора сам здивувався коли в Промінь дизель приїхав о 16:40. уявіть який подив був у тієї масси дачників, коли їх вечірній потяг втік з-під носа судячи з того, скільки їх чекало на дизель, вони дивувались раніше. Дачникам проміньським той обідній дизель взагалі не-приший-кобилі-хвіст - ще до сутінків працювати і працювати можна... Реально зараз "рішає" лише Четвірка маршрутка.
a.shmat Опубліковано 30 Травня, 2013 в 13:40 #88 Опубліковано 30 Травня, 2013 в 13:40 Луцькрада просить не «перекривати» дорогу до Львова
Sniper Опубліковано 30 Травня, 2013 в 13:47 #89 Опубліковано 30 Травня, 2013 в 13:47 О! це вже досягнення! за нас заступається мерія!
klikl Опубліковано 7 Червня, 2013 в 11:53 #90 Опубліковано 7 Червня, 2013 в 11:53 Життя у потягах. Невигадані історії (є істрорії і про потяг Ковель-Черцівці)http://www.volynpost...ygadani-istorii
Sniper Опубліковано 7 Червня, 2013 в 14:24 #91 Опубліковано 7 Червня, 2013 в 14:24 Пасажирський вагон, особливо на ходу -- це особливий світ. Існує означення залізниці як держави в державі. Сенс "держави в державі" полягає в тому, що залізниця використовує свою воду, свою електричну енергію, свої марки сталі при виробництві деталей і вузлів, свої підприємства з ремонту і обслуговування, своїх будівельників, навіть має свої підприємства по випуску цегли, вікон, виробів з дерева, залізобетонних виробів... Піднімаючись "на борт" вагона людина як пасажир теж потрапляє в інший, особливий містичний світ зі своєю психологією, атмосферою... це не може не надихати... багато років я "грожусь" написати про залізницю, про бачення світу з вікна вагона, хоча важко знайти якесь моє оповідання, де б не було згадано залізницю... покищо спромігся написати про залізничника під впливом пісні Наутілусів "Желєзнадарожнік"... доречі саме так я і назвав оповідання в своїй збірочці. Кому цікаво -- текст оповідання тут пост №296
Dream Опубліковано 7 Червня, 2013 в 16:16 #92 Опубліковано 7 Червня, 2013 в 16:16 покищо спромігся написати про залізничника під впливом пісні Наутілусів "Желєзнадарожнік"... Підкину ще одну "музу" Дай мне напиться железнодорожной воды; Дай мне напиться железнодорожной воды. Мне нравится лето тем, что летом тепло, Зима мне мила тем, что замерзло стекло, Меня не видно в окно, и снег замел следы. Когда я был младше, я ставил весь мир по местам; Когда я был младше, я расставил весь мир по местам. Теперь я пью свой wine, я ем свой cheese, Я качусь по наклонной - не знаю, вверх или вниз, Я стою на холме - не знаю, здесь или там. Мы были знакомы, я слышал, что это факт; Мы были знакомы, я слышал, что это факт. Но сегодня твой мозг жужжит, как фреза; Здесь слишком светло, и ты не видишь глаза, Но вот я пою - попадешь ли ты в такт? Есть те, что верят, и те, что смотрят из лож. И даже я порой уверен, что вижу, где ложь. Но когда ты проснешься, скрой свой испуг: Это был не призрак, это был только звук; Это тронулся поезд, на который ты не попадешь. Так дай мне напиться железнодорожной воды; Дай мне напиться железнодорожной воды. Я писал эти песни в конце декабря, Голый, в снегу, при свете полной луны, Но если ты меня слышишь, наверное, это не зря.
Sniper Опубліковано 7 Червня, 2013 в 16:28 #93 Опубліковано 7 Червня, 2013 в 16:28 Цой і Майк Наумєнко? знаю, що не вони, але просто чув в їхньому виконанні)) походу то мабуть БГ, його стиль)))
Dream Опубліковано 7 Червня, 2013 в 16:31 #94 Опубліковано 7 Червня, 2013 в 16:31 походу то мабуть БГ, його стиль)))
a.shmat Опубліковано 10 Червня, 2013 в 09:04 #95 Опубліковано 10 Червня, 2013 в 09:04 Активісти й далі вимагатимуть повернення потяга «Ковель-Чернівці»http://www.volynpost.com/news/15847-aktyvisty-j-dali-vymagatymut-povernennia-potiaga-kovel-chernivci-video
Ko3bMa Опубліковано 21 Липня, 2013 в 21:40 #96 Опубліковано 21 Липня, 2013 в 21:40 Проект Постанови про відновлення щоденного руху пасажирського потяга № 667/668 сполученням Ковель - ЧернівціНомер, дата реєстрації:2596а від 16.07.2013Сесія реєстрації:2 сесія VII скликанняСуб'єкт законодавчої ініціативи:Народний депутат УкраїниІніціатор(и) законопроекту:Вітів А.М. VII скликанняГоловний комітет:Комітет з питань транспорту і зв'язкуІнші комітети:Комітет з питань бюджетуКомітет з питань Регламенту, депутатської етики та забезпечення діяльності Верховної Ради УкраїниКомітет з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією
Plum Опубліковано 21 Липня, 2013 в 23:03 #97 Опубліковано 21 Липня, 2013 в 23:03 Сподіваюсь, приймуть!
Ko3bMa Опубліковано 6 Серпня, 2013 в 07:27 #98 Опубліковано 6 Серпня, 2013 в 07:27 Корреспондент: Состав идет в депо. Почему украинские поезда превратились в памятники брежневских времен
sanjka Опубліковано 14 Серпня, 2013 в 10:49 #99 Опубліковано 14 Серпня, 2013 в 10:49 http://www.volynpost.com/news/18627-nardep-obiciaie-jty-do-kerivnyctva-ukrzaliznyci--vybyvaty-potiag-kovel-chernivci
Sniper Опубліковано 14 Серпня, 2013 в 13:19 #100 Опубліковано 14 Серпня, 2013 в 13:19 нічого він не добється. йому скажуть просто, що потяг не відмінено (бо так по суті воно і є, існує поняття сезонних потягів на залізниці, ковель - чернівці якраз один з них). і пошлють його подалі. ну або в Івахіва кури гроші не клюють і він з власної кишені оплачуватиме рейси порожнього потяга і локомотиви зіі всіма ТО і заправками.цю тему обсмоктали вже до кісточок. залізниця своє останнє слово сказала і скоріш за все більше не піде на поступ. цікавіше на разі оце -- http://www.volynpost.com/news/18234-nardep-z-volyni-hoche-rozibratysia-chomu-pogirshaly-poslugy-ukrzaliznyci
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.