Перейти до змісту

Стоматолог

Kaccatuk

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 435
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано
Підкажіть,будь ласка, де в Луцьку можна зробити рентген зуба? буду дууже вдячна за відповідь

береш направлення - і в поліклініку за ЦУМом (6 гривень, півгодини). або можна у Протезист, що на Відродження біля "Золотого Рояля" (30 гривень, одразу)

Опубліковано
Підкажіть,будь ласка, де в Луцьку можна зробити рентген зуба? буду дууже вдячна за відповідь

береш направлення - і в поліклініку за ЦУМом (6 гривень, півгодини). або можна у Протезист, що на Відродження біля "Золотого Рояля" (30 гривень, одразу)

а пр.Відродження, №?, і де це "Золотий рояль" біля Протизиста?

Опубліковано

Ko3bMa, дякую! а може хто знає... без направлення в полікніці яка за ЦУМом можна зробити? бо я не місцева зовсім :unsure:

Опубліковано

Ko3bMa, дякую! а може хто знає... без направлення в полікніці яка за ЦУМом можна зробити? бо я не місцева зовсім :unsure:

Не зовсім розумію навіщо Вам знімок??? Якщо показати стоматологу, то будь-який стоматолог і дасть направлення. В чому проблема?

Опубліковано (змінено)

проблема в тому, що зуб лікую у Львові, там жодного направлення на рентген в поліклініку непотрібно,тому цікавлюсь чи тут це критично.А відносно "Якщо показати стоматологу, то будь-який стоматолог і дасть направлення" то я сумніваюсь,вже був досвід спілкування з лікарями Луцька... та й шось комусь тут показувати жодного бажання

Змінено користувачем kleinangel
Опубліковано
а може хто знає... без направлення в полікніці яка за ЦУМом можна зробити? бо я не місцева зовсім

скільки робив рентгени то завжди давали направлення і так само зажди просили.

я гадаю, якщо просто попросити лікаря в поліклініці (там само в центрі або біля книжкового магазину на Волі) то він випише папірця з номером зуба :rolleyes:

• 4 місяця потому...
Опубліковано

на Суворова хтось ходив, як там лікують?

так, як і всюди.

все залежить від лікаря, а не від поліклініки.

я сам постійно ходжу до лікаря на Суворова.

прізвища не скажу - він і так завжди на 2 тижня наперед зайнятий.

так що рекомендую вибирати затребуваного стоматолога - так більша вірогідність потрапити до досвідченого.

• +1 2
  • -1 2
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

Такс. Порадьте куди можна звернутись...з хорошим співвідношенням ціна/якість?

А то в протезисті загнали 1200 за зуб...зажирно помоїму)

Опубліковано

не шутите с зубами, чулвеки если у вас начал болеть зуб, сразу, максимум на след день(даже если это блин субота) идите к дантисту, не отдягивайте на потом(или к понедельнику.... или если врач занят 3 дня то нафик этого врача - ищите другого дантиста) в противном случаи боль в зубах может дать побочные эфекты, как например воспаление кости возле зуба что, к примеру, привело меня к зубному хирургу и ожидаемой(вроде не сложной, но все же) операции...

Опубліковано

Була дирка в зубі..почистили і сказали шо треба лікувати канал( я так розумію виняти нерв) і поставити пломбу...ціна 1000-1200ре

Я поморозився..якість роботи чудова та ціна....кусається) зійшлись на тому що була поставлена тимчасова пломба і я відправився на пошук дешевшого лікаря...якщо не знайду нічого путнього- піду туди ж.

Опубліковано

Була дирка в зубі..почистили і сказали шо треба лікувати канал( я так розумію виняти нерв) і поставити пломбу...ціна 1000-1200ре

Я поморозився..якість роботи чудова та ціна....кусається) зійшлись на тому що була поставлена тимчасова пломба і я відправився на пошук дешевшого лікаря...якщо не знайду нічого путнього- піду туди ж.

можу порадити свого стоматолога-терапевта: Бухарець Ігор Миколайович, приймає на пр. Волі в стоматполіклініці, 19 каб. (по парним числам - в другу зміну, по немарним - в першу) ціни на полімерну пломбу від 60 грн. (правда, можливо, для своїх - він у нас сімейний стоматолог). Телефон реєстратури 72-30-50, 24-05-60

Його прломби у мене особисто стоять ще з 2008 року "в целости и сохранности"!)))

http://i1.poltava.pl.ua/news/24/2317/photo.jpg

Опубліковано

можу порадити свого стоматолога-терапевта: Бухарець Ігор Миколайович, приймає на пр. Волі в стоматполіклініці, 19 каб. (по парним числам - в другу зміну, по немарним - в першу) ціни на полімерну пломбу від 60 грн. (правда, можливо, для своїх - він у нас сімейний стоматолог). Телефон реєстратури 72-30-50, 24-05-60

Його прломби у мене особисто стоять ще з 2008 року "в целости и сохранности"!)))

http://i1.poltava.pl.../2317/photo.jpg

Дякую за номер.

Добрався до телефона) зараз будем займатись телефонним тероризмом)

Опубліковано
ТОВ "Стоматологія" на Кременецькій, лікар Шубіна. Лікував там два зуби, обійшлось близько 900ре за оба.

Я вже багато років лікую зуби на Кременецькій. Раніше лікував у Сахнєнка Олександра Артемовича. Класний спеціаліст. Зараз у нього своя клініка на Винниченка.

Останнім часом лікую у Шубіної Олени Іванівної. Роботою задоволений, ціни помірні. Подобається її підхід до лікування. Вона намагається зберегти кожен зуб. Краще свій підлатаний, ніж новий імплантований.

Опубліковано

на відродження,51 в дворі за "шайбою" відділення стоматполікініки - доволі хороші врачі з помірними цінами

Опубліковано

Приєднуюсь як порадник. Маю багацько бухарецьких пломб, є і старіші 2008 року, жодна не вилетіла. Правда останній раз лікувався не в Бухарця, не знав куди він переїхав, полікували ніби непогано, але не полишало відчуття, що в роті лікар шукає не дірку, а гроші.

• +1 1
Опубліковано

Приєднуюсь як порадник. Маю багацько бухарецьких пломб, є і старіші 2008 року, жодна не вилетіла. Правда останній раз лікувався не в Бухарця, не знав куди він переїхав, полікували ніби непогано, але не полишало відчуття, що в роті лікар шукає не дірку, а гроші.

так в реєстратурі можна було б запитати куди лікар "переїхав"))) на пр. Волі приймає Бухарець І.М., а на вул. Суворова - Бухарець Н.В. (його дружина), хороший спеціаліст, але трохи в іншому напрямку стоматології!!!

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Я сама (вся сімя, включ 2 дітей) ходимо в ПРАКТИК ДЕНТ. мають нормалюну апаратуру, матеріали. А зуби ми не відбілюємо, тільки чистимо ультразвуком. так що за результат уни х не знаю.

Практик-дент розділився. З того що лишилося, варто ходити тільки до доктора Василюка, там дійсно і досвід і сервіс.

А от на другому поверсі можна полікувати карієс, а натомість розжитися дечим гіршим.

Опубліковано

Я сама (вся сімя, включ 2 дітей) ходимо в ПРАКТИК ДЕНТ. мають нормалюну апаратуру, матеріали. А зуби ми не відбілюємо, тільки чистимо ультразвуком. так що за результат уни х не знаю.

Практик-дент розділився. З того що лишилося, варто ходити тільки до доктора Василюка, там дійсно і досвід і сервіс.

А от на другому поверсі можна полікувати карієс, а натомість розжитися дечим гіршим.

неправда. Ігор Степанович ( залишився на другому поверсі) вже 10 років доглядає за зубами моїх двох діток. Ніодної пломби! герметизує. чистить. Ми з чоловіком теж в основному у нього все робимо. Лише чистку зубів для мене краща в Протезисті. швидко. але для мене вона часто не потрібна.

Далі там ще Новак Сергій - ортодонт. молодий але перспективний. вчиться. працює ще і на Суворова.

матеріали багато отримують з Германії..

Далі клініка Василюка - це він сам, коронки, імпланти. Досить професійно. хоча зауваження є... але як прийдеться, піду більш за все до нього... І його син Антон - стомат-терапевт. молодий, батько під боком - научить.

Так що з колишнього ПрактикДенту - не потрібно писати не аргументовано. Кого до Ігоря Степановича відправляла - ще ніхто не жалівся. повільний- так, але дуже дотошний. і ціни помірні. завжди можна домовитися. проконсультуватися. і дуже акуратний.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...