Перейти до змісту

КНДР в повній бойовій готовності

IgorOkCJ

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 91
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
вірити ЗМІ, чи тим паче адміністрації найекспансійнішої країні, я буду наостанок.
Можеш тоді Путіну вірити. США останній раз захоплювали якійсь території більше 100 років тому, по-моєму, Панамський канал. Путін в 2008 році третину території чужої країни захопив
мда, в КНДР і то є армія, і бойова техніка яка в бойовому стані
Є, а народ голодає, як і якійсь африканській країні. ООН давно треба реорганізувати, щоб можна було "демократизовувати" бомбами такі диктатури, подібно, як це з Кадафі зробили. Не може бути так, щоб якийсь психічно хворий диктатор весь світ тероризував

так США і робить, і повірте апетити у них ого-го, так що не переживайте з такими темпами скоро і в Україні буде шагати американська армія, і тр... наших дівчат все справа часу... це ваша мрія я бачу...

КНДР зажали зі всіх боків, тому вони й огризаються як можуть, якби відмінили імбарго і так далі, то повірте вони б швидко вийшли з кризи...

• 1 рік потому...
Опубліковано

так США і робить, і повірте апетити у них ого-го, так що не переживайте з такими темпами скоро і в Україні буде шагати американська армія, і тр... наших дівчат все справа часу... це ваша мрія я бачу...

я подібну думку чув від однієї моєї недалекої знайомої. один в один. вона сказала, дослівно "я не хочу, шоб якийсь негр з НАТО трахав мою дочку". якшо дочка правильно вихована, то чого її має трахати хтось, кого вона не хоче? а якшо виховання погане, то буде її трахати і турок, який тут дороги клав на євро 2012, буде трахати і чеченець, і навіть "наш", гопнік з якихось Броварів.

шо за вузьколобість?

Опубліковано

шо за вузьколобість?

не так давно мав "схожу" розмову, тільки без інтимних подробиць про негрів...

місцеві, які активно дивляться москальські ТВ канали (ефірне і супутник), дуже бояться американців, це в них ще, напевно, залишилося від СССР....

і це не "забухані ватніки".... технічно просунуть люди.... принаймі 5м іФоном користуються і ну жужжать

• 1 рік потому...
Опубліковано

А корейським комунякам все не йметься знову війну розв'язати.

Лідер КНДР наказав військам готуватися для вогневого наступу

КИЇВ. 21 серпня. УНН. Лідер КНДР Кім Чен Ин наказав корейській народній армії привести в повну бойову готовність збройні сили для вогневого тактичного наступу. Про це повідомляє з посиланням на агентство "Ренхап".

"Кім Чен Ин видав наказ верховного головнокомандуючого Корейської народної армії з 17 години 21 серпня привести об'єднані бойові з'єднання в стан повної бойової готовності для вогневого тактичного наступу", - відзначає агентство.

Рішення про цьому наказу ухвалили після засідання Центрального військового комітету ЦК Трудової партії Кореї після обміну артилерійським вогнем між Північною і Південною Кореєю.

Нагадаємо, раніше центральне телебачення КНДР повідомило, що Пхеньян зібрав екстрену нараду держкомітету оборони у зв'язку з "серйозними подіями" на кордоні з Південною Кореєю.

Опубліковано

При любій заворушці витоки слід шукати в кремлі, що з КНДР, що з ІГІЛ чи будь-якою терористичною заразою:) Чекаю з нетерпінням розпаду того гамна.

Опубліковано

Саме цікаве в КНДР, що в свій час як більш менш наладились стосунки між державами. То корейцям почали норм закидати гуманітарки особливо харчів. Почалась непогана тенденція з продуктами і приріст населення непоганий. А потім як гуманітарки не вистачало то комуняки во всю трясли зброєю. Деякий час діяало. Зараз я так розумію там тільки Китай допомагає і все. Хоча в свій чає південна Корея норм закидала харчів.

Опубліковано

Тут на прикладі кндр видно, що те комуняцке кодло яке породила раша треба силою ліквідувати, бо ніяким рівнем життя його в нормальний стан не повернути. Так само як наше ДНР і ЛНР.

При любій заворушці витоки слід шукати в кремлі, що з КНДР, що з ІГІЛ чи будь-якою терористичною заразою :) Чекаю з нетерпінням розпаду того гамна.

Сам по собі розпад небезпечний - бо розтічеться те лайно по світу - його по максимуму треба ізолювати і оточити всякими ПРО, щоб воно не лазило по світу і не мутило більше.
Опубліковано

Тут на прикладі кндр видно, що те комуняцке кодло яке породила раша треба силою ліквідувати, бо ніяким рівнем життя його в нормальний стан не повернути. Так само як наше ДНР і ЛНР.

При любій заворушці витоки слід шукати в кремлі, що з КНДР, що з ІГІЛ чи будь-якою терористичною заразою :) Чекаю з нетерпінням розпаду того гамна.

Сам по собі розпад небезпечний - бо розтічеться те лайно по світу - його по максимуму треба ізолювати і оточити всякими ПРО, щоб воно не лазило по світу і не мутило більше.

КНДР вже і з комунізмом нічого спільного майже не має. Секта... комунізмом навіть в поганому вигляді там не пахне. Я мовчу про соціалізм.

Опубліковано

Чи можуть події КНДР служити відволікаючим маневром від подій в Україні? Загострення перед Днем незалежності відволіче частину уваги світової спільноти від України. Пу і прихвостні не облишать таку дату без "подарунка"

Опубліковано

Может очередная многоходовочка, или замыливание глаз или, все сошли с ума окончетельно

• 11 місяців потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...