Перейти до змісту

Щодо, шопінг-візи у Польщу!

vitaljas

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 386
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Я так розумію з таким курсом злотого на кордоні черг не буде.

Це комусь невигодно їхати а комусь навпаки дуже вигодно їхати.Це все залежить хто що куди везе НЄ?

Опубліковано

Ну при теперішньому курсі, для тих хто їде на закупи, все за місяць подорожчало на 10%.

Опубліковано

Хтось користувався електронним Tax Free? На яких пунктах пропоску він діє? (для Волинської області).

Вертались в суботу ввечері по електронному через пункт Ягодин - Дорохуськ(там є окрема колейка для оформлення електронних чеків), черга була практично до моста, вїхали за шлакбаум а на електронку три машини, за 10хв пройшли і паспортіста і митника, ляпота.
Опубліковано

Хтось користувався електронним Tax Free? На яких пунктах пропоску він діє? (для Волинської області).

Вертались в суботу ввечері по електронному через пункт Ягодин - Дорохуськ(там є окрема колейка для оформлення електронних чеків), черга була практично до моста, вїхали за шлакбаум а на електронку три машини, за 10хв пройшли і паспортіста і митника, ляпота.

В цю суботу Ви повертались? В 23 вечора черги не було зовсім.А електроне ТАКС ФРІ так само було довго як і звичайне томущо по суботах польські митникі відбивають такси тільки в одному вікні і не має різниці чи електроне чи звичайне.

Опубліковано

В цю суботу Ви повертались? В 23 вечора черги не було зовсім.А електроне ТАКС ФРІ так само було довго як і звичайне томущо по суботах польські митникі відбивають такси тільки в одному вікні і не має різниці чи електроне чи звичайне.

Повертались в цю суботу, 8 лютого в 17їй годині, черга була до моста, десь приблизно до тих біотуалетів що на боковій дорозі в дорохуськ стоять(знайомий пустив в чергу практично перед самим шлакбаумом). не встигли підїхати як паспортіст запуск почав, електронне три машини, звичайне машин 8 було, 10 хвилин і ми уже перед українською вагою. На такс фрі працювало 2 вікна, звичайне теж швидко оформляли. Це ти вже на нічну їхав, денна до того часу всю чергу розібрала, з нашої в 18.20 виїхали, а до 23ї і машину вигрузили і вдома вже були 3 сон мабуть дивились.

Опубліковано

Підкажіть чи вірно я зрозумів, як правильно оформляти електронне такс фрі. Купую товар, роблять мені документи на такс фрі, в інтернеті заходжу на сторінку: https://granica.gov.pl/TaxFree/rachunek.php?v=ua заповнюю необхідні дані. По приїзді на границю стаю в чергу там де оформляють електронне такс фрі, а що далі потрібно робити, які дані я маю назвати?

Опубліковано

romarker, Все правильно, митнику надаєш паспорт на кого оформлені таксфрі і самі таксфрі, він звіряє документи з тими данними що набрані були в інтернеті на сайті, якщо все правильно ставить штамп і щасливої дороги, якщо десь є помилки то виправить.

Опубліковано

Ще треба номер машини написати знизу на такс фрі.

а если едешь рейсовым втобусом, то номер автобуса?

За автобус не знаю.

Опубліковано

Поїздки на закупи до Польщі легковим автомобілем 2 рази на тиждень при потребі дні виїзду можуть коректуватись під пасажирів.Маршрут може теж бути підлаштований під пасажирів. При потребі мовна та інформаційна підтримка.Хочете щось запитати двоніть.Ціна проїзду менша ніж у рейсового автобуса.Кому треба просто прокатати шопінг(або іншу) візу тоді ціна буде суттєво меншою. PS.Ще надаю консультації пасажирам по TAX FREE а також допоможу відшкодувати TAX FREE по системі GLOBAL BLUE. т 099-29О-81-20 не тратьте часу і нерви їдьте з нами.

Опубліковано

підкажіть, видали мультивізу на закупи (річну), я можу по ній наприклад полетіти в мілан?

Чи треба буде мати бронь готелю і так далі, чи можна просто сісти в літак і полетіти в будь яку точку шенгену з Польщі?

Опубліковано

підкажіть, видали мультивізу на закупи (річну), я можу по ній наприклад полетіти в мілан?

Чи треба буде мати бронь готелю і так далі, чи можна просто сісти в літак і полетіти в будь яку точку шенгену з Польщі?

Можна, звичайно. Віза ж шенгенська, тобто дає право легально в'їжджати на територію кожної шенгенської держави. Внутрішні кордони шенгену умовні. Слід лише пам'ятати, що кожен іноземець-власник візи повинен (у разі можливого паспортного чи іншого контролю на території шенгену) чітко і прозоро надати інформацію про мету свого перебування.

Опубліковано

Для того щоб нічого непотрібно було чітко пояснювати мету візиту Вам обов"язково потрібно мати перший вїзд по цій візі в РП.

Опубліковано

Для того щоб нічого непотрібно було чітко пояснювати мету візиту Вам обов"язково потрібно мати перший вїзд по цій візі в РП.

Само собою, перший в'їзд через Польщу. Мається на увазі, що навіть будучи не на українсько-польському кордоні кожного іноземця може проконтролювати прикордонна, митна служба чи поліція далеко від кордону і у будь-якій країні (хоча б у міланському аеропорту після приземлення літака з Варшави). Звичайно, найбільш ймовірно, що протягом навіть тривалої подорожі Європою вас ніхто не котролюватиме і не перевірятиме.

Опубліковано

Маючи польський шенген, літав до Італії з аеропорту Варшави. У Римі на виході з аеропорту, а також на протязі всієї подорожі, ніхто паспорта не спитав (вільні кордони). Тому летіти можна сміливо, але через Польщу.

Опубліковано

Я маючи Польський шенген і прокатавши перший раз візу (у Польщу) - літав з Києва у Барселону. І все добре, ніхто нічого не сказав про візу. Все ок

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Onil, Знайомий їздив на початку тижня у вівторок в 6 ранку, за годину уже був в Польщі, черги практично не було взагалі. З таким курсом невигідно їхати за покупками, впевнений зараз черга теж не зросла.

Опубліковано

Вчора їхали у вечері - в Польщу було зовсім пусто. З Польщі машин 10 по зеленому. Дуже багато фур!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...