nickel Опубліковано 15 Листопада, 2017 в 13:52 Поділитися #476 Опубліковано 15 Листопада, 2017 в 13:52 18 минут назад, EleKtrik сказал: Особисто в нас, дефіцит кадрів при зарплатні 8-10, і при можливості мати й 15, бо хлопці на проценті. Але ліниві , і люд ніяк немо допетрати- що ти на проценті, прийди раніш- піди пізніш і буш мати більший заробіток. До роботи реально тра всіх підганяти, люд - ставочник, вони не розуміють переваг зарплатні від проценту по наробітку 1, Найманий люд, як і не найманий, апріорі лінивий. Пралку придумав не роботяга, який прати любить, а навпаки. Якщо можна не робити і мати те саме як і той що робить - не будуть робити навіть самі роботящі, відповідальні і т.д. Гроші люблять , а робити не люблять ВСІ. Тому й стараються вибитися на керівні посади, на легшу роботу. Це ж нормально прагнути менше робити і більше заробляти. І якщо людина скаже зменшіть мені зарплату, але добавте роботи, то ви ж перші до психіатра відправите, бо ну накуй псіха в колективі мати. Якщо вкурите цю філософію, то з робітниками проблем не буде. Всі розуміють (і наймані і наймачі), що щоб заробити більше, треба і працювати більше, але якщо випаде можливість прошаритися, то шаряться навіть наймачі. Тому перестаньте шукати не лінивих - їх не існує. Правда є геть тюлєні, чемпіони навіть серед дінивих. 2, Є тип людей, якими не треба керувати, які самі знають, що треба робити і коли, їх не треба підганяти, чи просити вийти раніше або ж затриматися. Тільки вони в вас не затримаються. Вони свій бізнес відкриють. І знаєш нащо? Щоб більше заробляти і, по можливості, менше робити, бо ВСІ ліниві. Користуйтеся, не жалко. 1 2 2 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
EleKtrik Опубліковано 15 Листопада, 2017 в 13:53 Поділитися #477 Опубліковано 15 Листопада, 2017 в 13:53 Щойно, jack74 сказано: Зачекай-зачекай!!! Це вже переробіток! А не заробіток! За переробіток плата - це та ж сама зарплата з години! А чому за нормальний час, за ті 8-9годин ти не платиш більше?! По перше не я, а керівництво. По друге як на мене процент і так більш ніж адекватний, а саме 50%. І графік з 9 до 18. А от зацікавленості в зароблянні коштів у люду нема, і як на мене все просто - ставка в голові в працівників. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
KGress Опубліковано 15 Листопада, 2017 в 13:55 Поділитися #478 Опубліковано 15 Листопада, 2017 в 13:55 8 минут назад, jack74 сказал: Зачекай-зачекай!!! Це вже переробіток! А не заробіток! За переробіток плата - це та ж сама зарплата з години! А чому за нормальний час, за ті 8-9годин ти не платиш більше?! А Польщі працюють по 8 годин? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Саша Иванов Опубліковано 15 Листопада, 2017 в 13:56 Поділитися #479 Опубліковано 15 Листопада, 2017 в 13:56 2 часа назад, Соромітник сказал: Шукаю дизайнерів з головами і переговорщиків зі знанням англійської без гуглтранслейта Скільки я на борді - стільки часу ви шукаєте працівників 3 3 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
KGress Опубліковано 15 Листопада, 2017 в 13:59 Поділитися #480 Опубліковано 15 Листопада, 2017 в 13:59 1 минуту назад, halcogen сказал: Там заплата більша. Тут ви готові стільки платити? Так, більша там зарпалата, спору нема. Але, якби людина тут так ху*рила на роботі, як в Польщі, то і в нас можна заробляти досить таки непогані гроші, ІМХО 2 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
jack74 Опубліковано 15 Листопада, 2017 в 14:00 Поділитися #481 Опубліковано 15 Листопада, 2017 в 14:00 (змінено) 5 хвилин тому, KGress сказано: А Польщі працюють по 8 годин? Так, по 8. Там не змушують працювати на обіцяну обумовлену зарплатню більше годин. Але там дають можливість заробити ЩЕ БІЛЬШЕ, тобто це вже зверх того, необхідного. І це вже твоя справа, пропрацювати ще 2 години і ДОзаробити, чи вдовольнитись просто нормальною зарплатою. А так як наші люди туди їдуть з метою по-максимуму звідти витягти, то й працюють по 10 годин, не витрачають на "пряники"… обмежуючи себе по-максимуму. Тягнуть... поки можуть... А є такі, котрим не потрібно тут вчити дітей, лікувати батьків, і вони там цілком гарно живуть "для себе", вдовольняючись зарплатою за 8 обов'язкових годин Змінено 15 Листопада, 2017 в 14:05 користувачем jack74 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nickel Опубліковано 15 Листопада, 2017 в 14:03 Поділитися #482 Опубліковано 15 Листопада, 2017 в 14:03 (змінено) 19 минут назад, KGress сказал: Так, більша там зарпалата, спору нема. Але, якби людина тут так ху*рила на роботі, як в Польщі, то і в нас можна заробляти досить таки непогані гроші, ІМХО Ще один... Да якби це було правдою, то не було б мільйонів заробітчан. Давай ще ти вакансію домогосподарки з ЗП 1500 ойро запости, ніби це середня ЗП серед господарок. Якраз виїзджають ті, хто готовий і по 12 годин робити, але за нормальну ЗП, яку тут хєр знайдеш навіть по спеціальності, бо таких 1-2 на всю країну. Змінено 15 Листопада, 2017 в 14:19 користувачем nickel 1 2 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
jack74 Опубліковано 15 Листопада, 2017 в 14:13 Поділитися #483 Опубліковано 15 Листопада, 2017 в 14:13 (змінено) 22 хвилин тому, nickel сказано: Якщо можна не робити і мати те саме як і той що робить - не будуть робити навіть самі роботящі, відповідальні і т.д. Гроші люблять , а робити не люблять ВСІ. ... перестаньте шукати не лінивих - їх не існує. Ти не повіриш, але я знаю одного "трудобольного", котрий при можливості "нічого не робити", і себе заганяє, і всіх навколо себе МРІЯ РОБОТОДАВЦЯ! Начальству навіть не потрібно йому роботу давати - він сам її знаходить, а якщо нема - придумує. І не лише собі І йому вже 50 з лишком років! Змінено 15 Листопада, 2017 в 14:15 користувачем jack74 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nickel Опубліковано 15 Листопада, 2017 в 14:16 Поділитися #484 Опубліковано 15 Листопада, 2017 в 14:16 Только что, jack74 сказал: Ти не повіриш, але я знаю одного "трудобольного", котрий при можливості "нічого не робити", і себе заганяє, і всіх навколо себе Начальству навіть не потрібно йому роботу давати - він сам її знаходить, а якщо нема - прилумує. І не лише собі І йому вже 50 з лишком років! З кожного правила є виключення. Але ця похибка настільки мізерна, що я її ігнорую, бо роботодавців ого-го скільки і всіх "трудобольних" на них не вистачить. 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Fagot Опубліковано 15 Листопада, 2017 в 14:35 Поділитися #485 Опубліковано 15 Листопада, 2017 в 14:35 10 минут назад, halcogen сказал: А взагалі чого так всі активізувалися, як перед підвищенням мінімалки Гройсманом. ))) Кожен заробляє в міру своїх можливостей в умовах в яких він знаходиться. Вот і все. З цією темкою заглибився у ностальжи по 2012 році ))) почітав старі свої меседжи, і не тільки свої(чого тільки вартий товарищ, якій всім впарював мережевий маркетинг десь сторіночки так з пятої), а загалом що в 2012 що в 2017 думки у людей ті ж самі, хто хоче і кому дійсно потрібно завжди знайде як заробити, поїде заради цього і до Києву і до Польщі, да хоч до чорта на роги, а кому і так вистачає буде сидіти на форумі і розповідати про несправедливість життя і жадібних роботодавців. Селяві. 2 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
veter Опубліковано 15 Листопада, 2017 в 14:40 Поділитися #486 Опубліковано 15 Листопада, 2017 в 14:40 2 хвилин тому, Fagot сказано: почітав краще "почітай" книжечку Українська мова 5кл. 1 2 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Fagot Опубліковано 15 Листопада, 2017 в 14:41 Поділитися #487 Опубліковано 15 Листопада, 2017 в 14:41 Только что, veter сказал: краще "почітай" книжечку Українська мова 5кл. А, забув дещо такі змінилось, шовінізм 1 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Pr0ektant Опубліковано 15 Листопада, 2017 в 14:54 Поділитися #488 Опубліковано 15 Листопада, 2017 в 14:54 (змінено) мені підсвідомо якось важко дався стрибок курса в 2013р... Я привик заробіток переводити в $. На початку 2013р. рівень ЗП рівнявся 750$... в кінці року впав до 450$. і бажання працювати разом з ним. Просив підняття ЗП, керівництво - мароз... забив болт, звільнився. Два роки відпочивав, навіть роботу не пробував шукать... лише брався за підробіток, який навіювався зі сторони. Зароблене раніше бабло тратив з надією змін на краще... В 2015 позитивної тенденції не спостерігалось... Почався пошук... вимоги до ЗП занизилися, взявся за нову роботу - в перерахунку - 400$... Зараз знову вийшов на рівень в 750$... Але х.з чи надовго то... Якщо знову буде скачок, то, скоріш за все, історія повториться... Але робота вже точно шукатиметься за бугром а не в нас. Змінено 15 Листопада, 2017 в 14:57 користувачем Pr0ektant 3 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Соромітник Опубліковано 15 Листопада, 2017 в 14:57 Поділитися #489 Опубліковано 15 Листопада, 2017 в 14:57 1 hour ago, Саша Иванов said: Скільки я на борді - стільки часу ви шукаєте працівників і який висновок з того зробили ? 1 hour ago, jack74 said: Зачекай-зачекай!!! Це вже переробіток! А не заробіток! За переробіток плата - це та ж сама зарплата з години! А чому за нормальний час, за ті 8-9годин ти не платиш більше?! Це не суто до тебе питання, це риторичне питання до узагальненого роботодавця і його позиції щодо працівника. Хочеш заробити більше - працюй більше. То це й так зрозуміло. А мова йде про підняття планки зарплат за ту ж саму роботу. запропонуй варіанти, чому роботодавець повинен платити більше за ту саму роботу ? це ж риторичне питання, значиться і відповідь повинна бути елементарною... P.S.: роботодавці такі тупі що не знають її... розумні працівники до них наймаються... жизнь ‒ боль... Нагадало часи Януковича і основний посил усього народного гумору та дописів ‒ наш президент тупий... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
madkot Опубліковано 15 Листопада, 2017 в 15:04 Поділитися #490 Опубліковано 15 Листопада, 2017 в 15:04 58 хвилин тому, halcogen сказано: Непогані гроші і гроші як в Польші це різні величини. На останній роботі за кордоном отримував прибл. 1400 у.е. при 8 год. Тут такого і близько не платять. А ви всі кажете пахать нада, пахать ))) цікаво почути чим займався, бо думаю варто дописати - тут за те ж саме не платять стільки, чи не так? 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
madkot Опубліковано 15 Листопада, 2017 в 15:11 Поділитися #491 Опубліковано 15 Листопада, 2017 в 15:11 16 хвилин тому, Pr0ektant сказано: мені підсвідомо якось важко дався стрибок курса в 2013р... Я привик заробіток переводити в $. На початку 2013р. рівень ЗП рівнявся 750$... в кінці року впав до 450$. і бажання працювати разом з ним. Просив підняття ЗП, керівництво - мароз... забив болт, звільнився. Два роки відпочивав, навіть роботу не пробував шукать... лише брався за підробіток, який навіювався зі сторони. Зароблене раніше бабло тратив з надією змін на краще... В 2015 позитивної тенденції не спостерігалось... Почався пошук... вимоги до ЗП занизилися, взявся за нову роботу - в перерахунку - 400$... Зараз знову вийшов на рівень в 750$... Але х.з чи надовго то... Якщо знову буде скачок, то, скоріш за все, історія повториться... Але робота вже точно шукатиметься за бугром а не в нас. видно що пройшов цей період не дуже болісно, раз не пам'ятаєш що це був 2014 рік, а не 2013 2 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Pr0ektant Опубліковано 15 Листопада, 2017 в 15:14 Поділитися #492 Опубліковано 15 Листопада, 2017 в 15:14 (змінено) 11 минут назад, madkot сказал: видно що пройшов цей період не дуже болісно, раз не пам'ятаєш що це був 2014 рік, а не 2013 а, точно, замість 2014, написав 2013, сорі :-) ну і на роботу в 2016 оформився. Ще й не старий ніби, а вже роки путаються... Здається що якось так давно то все було... Змінено 15 Листопада, 2017 в 15:23 користувачем Pr0ektant 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
MOTOROLLLA Опубліковано 15 Листопада, 2017 в 15:15 Поділитися #493 Опубліковано 15 Листопада, 2017 в 15:15 Смисл переводити зп в валюту бачу лиш тоді, коли збираюсь тратити її на бугром. Як би там не було ціни на левову частку позицій необхідних для життєдіяльності в України на порядок нижча ніж в Європі. Так, є безліч товару, який тут і там в одну ціну. Але далеко не весь. А про роботодавців, думаю, що ніхто не "жме" просто з жадібності. Роботодавець хоче. щоб працівник жив в комфорті і достатку. Я так думаю. Реалії нашої держави жорсткі і брудні. Лишається вкалувати і надіятись на краще. Все буде добре, якщо робити щось для цього. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
madkot Опубліковано 15 Листопада, 2017 в 15:20 Поділитися #494 Опубліковано 15 Листопада, 2017 в 15:20 3 хвилин тому, MOTOROLLLA сказано: Смисл переводити зп в валюту бачу лиш тоді, коли збираюсь тратити її на бугром. Як би там не було ціни на левову частку позицій необхідних для життєдіяльності в України на порядок нижча ніж в Європі. Так, є безліч товару, який тут і там в одну ціну. Але далеко не весь. А про роботодавців, думаю, що ніхто не "жме" просто з жадібності. Роботодавець хоче. щоб працівник жив в комфорті і достатку. Я так думаю. Реалії нашої держави жорсткі і брудні. Лишається вкалувати і надіятись на краще. Все буде добре, якщо робити щось для цього. зміст зберегти свої гроші при коливаннях курсу та депресивній економіці. щодо товарів - як правило там це дешевше, у нас накрутка в 2-5 разів. принаймі зараз у багатьох магазинах продається пів аліекспресу/таобао, але по завищенній в 2-3 і більше разів 2 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Pr0ektant Опубліковано 15 Листопада, 2017 в 15:32 Поділитися #495 Опубліковано 15 Листопада, 2017 в 15:32 (змінено) 14 минут назад, madkot сказал: зміст зберегти свої гроші при коливаннях курсу та депресивній економіці. щодо товарів - як правило там це дешевше, у нас накрутка в 2-5 разів. принаймі зараз у багатьох магазинах продається пів аліекспресу/таобао, але по завищенній в 2-3 і більше разів Та в мене привичка, вироблена наявністю валютного депозиту в минулому, на який щомісяця перераховувались кошти з ЗП до 2014р. Ну і цінами на імпорт, які постійно моніторяться мною. Незнаю як хто, а я в процесі порівняння всі ціни переводжу в валюту. Як був малий, порівнював в кількості пітард, які можна купити за якусь н-ну суму, потім запчастинами до Яви, Опеля... а далі в валюту все перейшло. Багато є людей, які ЗП лише в гривнях сприймають, як мої батьки. Наприклад три роки назад маючи ЗП в 6000грн., а зараз отримуючи 11000грн. ,вони кажуть, що ЗП піднялась, життя покращується... Але ж і ціни на місці не стоять... Де ж покращення, якщо три роки назад за 6000грн можна було купити наприклад дизельгенератор потужністю 5кВт., а зараз не можна? За аналог в 5кВт. потрібно викласти 18000грн... Змінено 15 Листопада, 2017 в 15:42 користувачем Pr0ektant 6 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Андрій Віталійович Опубліковано 15 Листопада, 2017 в 16:13 Поділитися #496 Опубліковано 15 Листопада, 2017 в 16:13 2 годин тому, jack74 сказано: А мова йде про підняття планки зарплат за ту ж саму роботу. ми підвищуємо зп працівникам. не всім, й не на мульйон відсотків. у нас є слюсарі, що півтора року тому прийшли на ставку в 4500, а зараз отримують 10000. плюс існують щомісячні премії. багато це, мало? хз, але за ту роботу ми поки більше не заплатиму, щоб там не співали теоретики недооціненої праці українського трудяги)) п.с. з більш кваліфікованими працівники суми веселіші. 6 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nickel Опубліковано 15 Листопада, 2017 в 17:04 Поділитися #497 Опубліковано 15 Листопада, 2017 в 17:04 (змінено) 1 час назад, MOTOROLLLA сказал: Смисл переводити зп в валюту бачу лиш тоді, коли збираюсь тратити її на бугром. Як би там не було ціни на левову частку позицій необхідних для життєдіяльності в України на порядок нижча ніж в Європі. Так, є безліч товару, який тут і там в одну ціну. Але далеко не весь. Переводять не для того щоб порівнювати з зарплатами за кордоном, мені все-рівно які там ціни. Гривня перестала бути орієнтиром, бо постійно коливається/знецінюється. Моя зп в гривнях виросла з 2014 року, але її мені не вистачає на нормальне життя як до 2014, а тому що в доларах ЗП зменшилася. Смисл мені орієнтуватися на гривню? Змінено 15 Листопада, 2017 в 17:08 користувачем nickel 4 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Nokian Опубліковано 15 Листопада, 2017 в 17:20 Поділитися #498 Опубліковано 15 Листопада, 2017 в 17:20 Хочемо ми ,чи не хочемо, але Україна вступила у фазу вільних цін. Будутьрости і зарплати ,і ціни. Питання в тому,робити так,шоб випереджати ціни. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
volks Опубліковано 15 Листопада, 2017 в 17:48 Поділитися #499 Опубліковано 15 Листопада, 2017 в 17:48 2 часа назад, MOTOROLLLA сказал: Роботодавець хоче. щоб працівник жив в комфорті і достатку. О да. Саме цього і хоче. 3 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Bliksss Опубліковано 15 Листопада, 2017 в 18:11 Поділитися #500 Опубліковано 15 Листопада, 2017 в 18:11 (змінено) 22 хвилин тому, volks сказано: О да. Саме цього і хоче. Ну, тут можна довго сперечатись, але, є і такі...І повір, працювати - навіть на трохи меншу зарплату, але коли тебе поважають і створені всі умови для роботи - в кайф. Я приходжу на роботу, і в мене - реально "летить" час, здається - не встиг прийти (на 9.00) , а вже - 18.00... Є НОРМАЛЬНЕ - відношення роботодавця, є - ВЗАЄМОРОЗУМІННЯ,є - КОЛЕКТИВ, ВСЕ - якщо, обидві сторони виконують свої зобов'язання - профіт буде, і там, і там.... P.S. Це моя точка зору, поправте, "если что"... Змінено 15 Листопада, 2017 в 18:11 користувачем Bliksss 7 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже є акаунт? Увійти до системи.
Увійти