Перейти до змісту

Автобыдло.

ursa

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 1,8 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

судячи з манери і вчинків, він 100%.

та і на скільки знаю, голубий Корвет у Луцьку один.

Опубліковано

d.u.a.l,він самий. номерний знак ООО1

fedot,це не ісполін. сам давно вже не бачив його, живе у сусідньому будинку від мене.

Опубліковано

Ще схожий корвет бачив на Гряді. Але там номер звиачний ас......

на цьому z06 стоять пару знаків, і всі різні. чому пояснювати? чи самі здогадатесь ?

Опубліковано

на цьому z06 стоять пару знаків, і всі різні. чому пояснювати? чи самі здогадатесь ?

Ну не треба так категорично, не всі знають, що разом з індивідуальними номерами видаються і звичайні номери, які потрібні, наприклад, для виїзду за кордон.

Опубліковано

Ну не треба так категорично, не всі знають, що разом з індивідуальними номерами видаються і звичайні номери, які потрібні, наприклад, для виїзду за кордон.

ітого 2 пари номерних знаків.

а на ньому бачим мінімум 3 пари (це без іменних)

Опубліковано

а на ньому бачим мінімум 3 пари

Ми бачим на відео тільки один знак, а саме 0001. Про які три пари іде мова? Фото,відео в студію.
Опубліковано

а на ньому бачим мінімум 3 пари

Ми бачим на відео тільки один знак, а саме 0001. Про які три пари іде мова? Фото,відео в студію.

Уточним що це не 0001, а ООО1 і це трішки різниця) і ще тільки бачив номера на ньому АС, більше ніяких. Доречі номери ООО1, були рік тому на рено флюєнс кремового кольору

Опубліковано

В п'ятницю, близько 21 години, синій BMW з номером ас1000ан висадив пасажирів прямо на мосту (біля сходів), після чого розвернувся через подвійну та поїхав в сторону Там-Таму. Майте на увазі, що воно може таке вчудити.

Опубліковано

в Луцьку є ще один шевік, також голубого кольору, номера серії АС.... спереду на бампері є номер, все як має бути. такий самий як цей, тільки на темних катках і тонований.

Опубліковано

я б оранжевого черевика не пропускав би. пропустивши його, ти стимулював його і надалі порушувати.

заїзд на АЗС без повороту не тягне на бидло, там банально лампочка навіть могла перегоріти, він же ж тебе не підрізав, різко не загальмував і т.д., та і твій темп їзди не змінився, тож формально він навіть не створив перешкоди.

Опубліковано

я б оранжевого черевика не пропускав би. пропустивши його, ти стимулював його і надалі порушувати.

Судячи по відео, там не було однозначно зрозуміло, що він зібрався розвертатись...Я спочатку подумав, що він просто не може виїхати від бровки, так як попереду нього було авто в притик і тому він взяв такий крутий виворіт. Напевно автор відео, так як і білий Добло попереду,теж так подумали і намагались дати оранжевому черевичку змогу виїхати. За що їм уважуха.

заїзд на АЗС без повороту не тягне на бидло

Тим паче, що він міг в останню мить згадати, що мав зайхати на заправку...Нічого кримінального я також не побачив в його діях.
Опубліковано

заїзд на АЗС без повороту не тягне на бидло, там банально лампочка навіть могла перегоріти, він же ж тебе не підрізав, різко не загальмував і т.д., та і твій темп їзди не змінився, тож формально він навіть не створив перешкоди.

Ви(ТИ) не праві на 100%, на рахунок оранжевого черевика, я призупинився по людськи,бо навіть не думав що воно настільки БИДЛО!(не екстрасенс, звиняйте) я думав що він хоче вклинитися у ліву смугу, щоб потім "піти" в ліво на тому дальньому перехресті,бо погодьтеся у ліво вклинитися (чим ближче до перехрестя тим тяжче)я поступив як роблять взаємовічлеві водії,але...воно так викрутило!. Ну проїхали, а про мерс на АЗС скажу так,відео цього не передає, коли він почав рухатися і дав по тормозах і повернув, це мені (без понтів)респект що я це відчув, а йому пох.

Лампочка! перегоріла? :_07: :_07: :_07: :_07: :_07: ще скажіть реле!

Опубліковано

Лампочка! перегоріла? :_07: :_07: :_07: :_07: :_07: ще скажіть реле!

а що в мерседесах лампочкі вічні?)

Почалося :) ви також думаєте, що лампочка перегоріла?)) добре нехай так)) Брєд))

PS:усе просто,таких ситуацій міліон, і вже усі майже привикли,ой! без поворота проїхав тю!не працює(у мерсі) тож буває,короч це не нормально їхати і повернути без поворотника куди заманеться.Всетаки є правила, коли і за скільки метрів вмикається поворотник.А?

Опубліковано

Викладаю своє перше відео з першого реєстратора. Купив недавно. Все добре але якось він додає упевненості. Раніше б пропустив би дурня.

Опубліковано

дурнів завжди треба пропускати.

ДДД

от не дай Бог зачепив би він тебе, був би неправий, довго і нудно відшкодовував би, а час, а нерви?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...