Перейти до змісту

Автобыдло.

ursa

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
  В 23.11.2014 в 12:57, Terrible сказав:

Сегодня по пр. Соборности, перед светофором Там-Там. На "фольце" чуть не сбил зеркало в "кенгу", и ушел на разворот, подрезав машину.

З.Ы. я думал, что зеркало таки собъет, мужик на "кенгу" успел свернуть. Сорри за качество видео.

такому зразу ногі відривати. гандони, думають що вони самі рижі. догнати і ростреляти. придурка

• Відповідей 1,8 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Сьогодні з ранку на Рівненській, авто (точно не знаю марку) в наглу проїхав на червоне з правого ряду та повернув на ліво, створив не одну аварійну ситуацію. На відео нажаль не видну, як він повернув на Відродження, але мені добре було видно за кермом.

Опубліковано
  В 24.11.2014 в 18:09, Saddy сказав:
  В 24.11.2014 в 00:22, Ura сказав:

Saddy, Що у тебе за реєстратор?

питання дійсно до мене? бо дивлюся вже foma144 відповів)

То я на автоматі відповів.

Опубліковано
  В 25.11.2014 в 07:44, w7emn сказав:

тадададам... т5 той самий, що і біля ТамТаму був...

Одні і ті самі зухвало порушують ПДР і їх до десятка. Саме неприємне, що вони це роблять 100% освідомлюючи свої дії і нічого не бояться, типу "порєшаєм".

Опубліковано

Це "клініка", якось треба їх наказувати. Ні в кого "за пиво" немає старенького Жигуля?

Опубліковано

Вчора мене на самісінькому залізничному переїзді в В.-Волинському обігнав чорний т5.

Хотів ще вчора написати проте маю сумніви про те чи саме той це м.......

Опубліковано
  Цитата
Це "клініка", якось треба їх наказувати. Ні в кого "за пиво" немає старенького Жигуля?

Занадто дорого. Ось дешевший варіант:

Показати контент

gvozdik.jpg

Опубліковано
  В 25.11.2014 в 08:35, vaz75 сказав:

Сюди їх треба збирати, хай люди знають - http://autocarma.org/ , свого вже заніс.

Опубліковано
  В 25.11.2014 в 08:35, vaz75 сказав:

... Ні в кого "за пиво" немає старенького Жигуля?

Краще старенький УАЗік... І наварити пару швейлерів на нього...

І їздити виключно за правилами ДР!

Опубліковано

Чули випадок був у Луцьку, тіп на мерсі по пр.Волі став на 2 сплошних з поворотом ліворуч, мол в наглу повернути хоче, заді жужа сігналить, йому пофіг. Жужа здає назад розгончик і в жопень мерсу клац, з жужи виходить тіп і кидає власнику мерса ключі від жужи, сам іде геть. Жужа крадена, мерс наказан, вмі щасливі. Не зовсім хепі енд, але мораль понятна.

Пи.Си. як почув так і написав.

Опубліковано

сьогодні у лайносоводів день затьмарення? ще тільки ранок а мене вже три лайноса підрізало, нерви не залізні, можу і не загальмувати, особливо запам"ятався товарищ з номерами 4499 на чорному лайносі

Опубліковано
  В 25.11.2014 в 22:19, vovaoks сказав:

Чули випадок був у Луцьку, тіп на мерсі по пр.Волі став на 2 сплошних з поворотом ліворуч, мол в наглу повернути хоче, заді жужа сігналить, йому пофіг. Жужа здає назад розгончик і в жопень мерсу клац, з жужи виходить тіп і кидає власнику мерса ключі від жужи, сам іде геть. Жужа крадена, мерс наказан, вмі щасливі. Не зовсім хепі енд, але мораль понятна.

Пи.Си. як почув так і написав.

Це сценка,майже один в один злизана з одного радянського фільму.Де фраєр хотів без черги на АЗС заїхати,а чувак на угнаній тачці йому в бочіну засандалив кинув ключі і пішов.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...