Перейти до змісту

Ви підете голосувати?

HWman

216 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Ну сколько раз повторять можно : я человек аполитический, то есть мне пофигу, кто там у власти, и кто туда рвётся

Гетто, ты вообще молодец. По крайней мере я своих детей научил пользоваться Википедией и интернетом, чтобы они не ходили в библиотеки.

• Відповідей 218
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

и?? не ходят они в библиотеку, это позитив? а потом эти же дети не знают,с какой стороны открывать книгу, и шарахаются при виде тысяч книг на полках. новое поколение выбирает...

дай 150 грн и я испорчу бюлетень фирменно, по гетовски. :D

Опубліковано

Сорі,за ОФФ.

Ех ти,поліглот зальопаний.А колись мене щемив за російську...

набираюцца, в жизни пригодицца

Знайди помилки :)

Опубліковано

А я - ні, особливо після цього

Цьому відео 8 років. Може ще вставити сюди гімн СРСР?

Тим більш варіанту проти всіх нема, нас заставляють за когось проголосувати...

У тебе є вибір, список мажоритарників та партій великий. Глянь списки, почитай в інтернеті досьє, історію та біографію кожного, аналізуй. Це не стільки твоє право, скільки твій громадянський обов'язок.

Опубліковано

Всі вони там хароші...

Он в сусідній темі проскочила інфа що за шмалицю 500 грн дають... я б не проти так "волевиявитись"

Он зараз курсак на носі...

Опубліковано
и?? не ходят они в библиотеку, это позитив? а потом эти же дети не знают,с какой стороны открывать книгу, и шарахаются при виде тысяч книг на полках

У меня старшая дочь пошла добровольцем в секретари избиркома, вовремя взяла открепной лист(чтобы таки проголосовать), а младшая в 12 лет уже спрашивает, а почему папа голосует за "Свободу", а мама - за "Удар" и мы ей уже три раза перешивали лямки в рюкзаке, который рвется от веса книг, которые она не умеет открывать в то время, когда ты радуешься, что дети, прийдя к тебе в библиотеку, будут вместо книжек в одноклассниках шариться на новых компах.

Опубліковано

К НАРОДУ

Черчилль: Плохую власть выбирают

хорошие люди, которые не ходят на выборы

СЕГОДНЯ

РЕШАЕТСЯ

СУДЬБА НАШИХ ДЕТЕЙ И ВНУКОВ. ДОКАЖЕМ МИРУ ЧТО

МЫ ЦИВИЛИЗОВАННЫЙ НАРОД И

НАШЕ МЕСТО В ЕВРОПЕ.... ВЫЙДЕМ И ПРОГОЛОСУЕМ

ЗА НАШУ РІДНУ НЕНЬКУ

ПРИДИТЕ И

ПРОГОЛОСУЙТЕ !!!если

вы не согласны не с одной партией перечеркните

весь бюллетень крестом ,

Опубліковано

жодного разу, за свої 32 роки, не був на виборах.

й цього разу не збираюсь... казки про громадський обов'язок чи політичне сумління не діють...

Опубліковано

я бы деньги взял но не голосовал! НЕ верю что "бандиты" так просто возьмут и отойдут в сторону! Я кстати тоже еще ни разу не голосовал за свои 25 лет

Опубліковано
НЕ верю что "бандиты" так просто возьмут и отойдут в сторону!
То як владу можна змінити,якщо Ви і атеїст Андрій Віталійович не ходите на вибори? Рахуйте +2 за "партію районів".
Опубліковано
Рахуйте +2 за "партію районів"

й що? квадратні від круглих чимсь кращі?

можете рахувати, що я голосував за регіони, не бачу в цьому криміналу...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...