Перейти до змісту

Наш ЦУМ!

swen1989

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

значиться "паличний" годинник тра символом Луцька зробити

тільки наштрихнути на шпіль того йолопа який вкрав планету - чим не новизна архітектурних рішень

а, ну і як в львівському анекдоті: "...міняти щодня на нового жеби не смердів"

• Відповідей 707
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Зазвичай новаторство коштує дуже дорого, для рівня Луцька новий ЦУМ і є реальним рішенням.

От якби ще підземний перехід та парковку зробили, було б суперово.

Опубліковано

Спробуйте дозволити Вашим сусідам зробити у себе дома ремонт на їхній смак,

невдалий приклад, ситуація зворотня до навпаки. Власник зробив ремонт, а сусіди йому дорікають що бачиш но не так зробив як треба.

Зазвичай новаторство коштує дуже дорого, для рівня Луцька новий ЦУМ і є реальним рішенням.

От якби ще підземний перехід та парковку зробили, було б суперово.

100500 - я б сказав це і є золота середина !

Опубліковано

невдалий приклад, ситуація зворотня до навпаки. Власник зробив ремонт, а сусіди йому дорікають що бачиш но не так зробив як треба.

Звичайно, приклад більш, ніж невдалий, вам видніше.

Тільки йшлося про те, що всі ми мешканці цього міста і вважати рагулів власниками міста, а себе їх сусідами - якось негарно.

Опубліковано

Хто платить, той і замовляє музику

Ще б запропонували зробити референдум в місті - Рестайлінг ЦУМа, ваше бачення.

:)

Такий собі "бедный родственник ЦУМа" ТЦ Бурадіно побудували\здали (навпроти прокуратури) і пофіг, що там у кого потріскало\потріскає, кого відгородили від світу божого і тд. На думку жителів міста - болт.

Тоді що вже казати про сентрал депатмент стор ;)

Опубліковано

Власник зробив ремонт, а сусіди йому дорікають що бачиш но не так зробив як треба.

З точки зору майнових прав, все вірно, але є така річ як ставлення громади до цього об’єкту.

І громада якраз то досі продовжує (по старій пам’яті) вважати ЦУМ частинкою себе (громади) і тому то кожен має право на свою думку щодо стилю/екстер’єру/дизайну/наповнення і таке інше.

Тема ж то називається "Наш ЦУМ!", правда ж?

А була би тема "ЦУМ Палиці", думаю переважній більшості було б фіолетово, теж висловлювали б своє бачення стосовно нової архітектури, але в контексті чиєїсь чужої власності.

Є ж в нашому місті торгові центри "Гостинець", "Імідж", "Варшавський" і обговорення їхньої зовнішності та наповнення ніколи не дотягувало до 14-ти сторінок...

Опубліковано

а себе їх сусідами - якось негарно.

ЦУМ являється приватною власністю і яким йому бути вірішує власник а не сусіди, гарно це їм чи не гарно )))

Це ж здається прописна істина, чи ні ?

Опубліковано

а себе їх сусідами - якось негарно.

ЦУМ являється приватною власністю і яким йому бути вірішує власник а не сусіди, гарно це їм чи не гарно )))

Це ж здається прописна істина, чи ні ?

Ой, я ніяковію перед Вашою безапеляційністю....

Можна ссилочку на збірник Прописних Істин?

Хочете вважати себе сусідом у своєму місті - Ваше право.

Опубліковано

Тема ж то називається "Наш ЦУМ!", правда ж?

Вибачте, не догледів, це кардинально міняє діло.

Хочете вважати себе сусідом у своєму місті - Ваше право.

Все, я пас, медітуйте без мене )))

Опубліковано

Взагалі проекти в місті погоджує міський архітектор, який як ніби повинен дбати про гарний і збалансований в архітектурному стилі вигляд міста. Romek а як ви бачите сучасний цум у Луцьку й центральний вокзал.

Опубліковано

значиться "паличний" годинник тра символом Луцька зробити

тільки наштрихнути на шпіль того йолопа який вкрав планету - чим не новизна архітектурних рішень

а, ну і як в львівському анекдоті: "...міняти щодня на нового жеби не смердів"

тра наштрикнути на шпиль того йолопа який поставив сонячний годинник туди,куди сонце не заглядає.

Упс,зара скажуть,шо я не спеціаліст і взагалі хто платить,той і ставить шо де схоче.

Опубліковано

Взагалі проекти в місті погоджує міський архітектор, який як ніби повинен дбати про гарний і збалансований в архітектурному стилі вигляд міста. Romek а як ви бачите сучасний цум у Луцьку й центральний вокзал.

Хоч питання не до мене але не втримався.сучасний ЦУМ я бачу в Луцьку,а от центральний(ніби-то в нас є інший) вокзал я б краще бачив в Ківерцях.

Опубліковано

,а от центральний(ніби-то в нас є інший) вокзал

Мені сказали що там навіть кафе немає, хіба ж це справжній вокзал ??? )))

А мені сказали що там всього 3-4 потяги їздить,хіба це справжній ЦЕНТРАЛЬНИЙ вокзал?))))

Опубліковано

,а от центральний(ніби-то в нас є інший) вокзал

Мені сказали що там навіть кафе немає, хіба ж це справжній вокзал ??? )))

А мені сказали що там всього 3-4 потяги їздить,хіба це справжній ЦЕНТРАЛЬНИЙ вокзал?))))

Був би бухфет, а поїзди підтянуться )))

Опубліковано

А мені достатньо і одного потяга, щоб користуватись вокзалом.

Якщо Ви чимось не користуєтесь то це ще не означає що це не потрібно іншим. Муляє вокзал, ну так не ходіть там, і проблема зникне.

Опубліковано

Нєєєєє рєбяткі... ЦУМ уже не торт....

Надіюсь зміниться на краще з відкриттям наступних поверхів...

Ждёмс...

Опубліковано

"Тот - не тот"... Все проходить, все змінюється... І що такого було доступного у попередньому ЦУМі? канцтовари і взуття "Blossem" (на холодну ногу). Так цього хламу достатньо і на ринку, як на мене.

Опубліковано

В СІльпо мій телефон осліп. Не ловить взагалі.

Казали вже таке?

В суботу, в момент перебування в Сільпо, до мене також не змогли додзвонитись. МТС

Опубліковано

...підвал обшитий бетоном з усіх боків, може вам ще анлімітед 3G інтернет?:)

Всьо і зразу небуває, засунуть і туди ретранслятор(и)

Опубліковано

Deemon, логично. им надо было со старта поставить какую-нить микросоту или ретранслятор. а то ведь сейчас народ взвоет, что им якобы ретранслятором выжигают мозги :smile3:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...