Перейти до змісту

Таксі Луцька

yurgen

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

здебільшого коли в таксиста питаєш чого так дорого то відповідають машину заправляти і ремонтувати за щось треба, але мені то яке діло що вони їздять на гнилих корчах яким більше 20-30 років. Їжджу з чумаками 1585, кожна 10 поїздка безкоштовна на відстань до 10км.

• Відповідей 391
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
Їжджу з чумаками 1585, кожна 10 поїздка безкоштовна на відстань до 10км.
+1 чумакам, останній раз була безкоштовна поїздка, ніяких проблем, ніхто нічого не муркнув про те, що комусь там щось треба заправляти і ремонтувати і що машин немає.
Опубліковано

Так ти ж вроді б при власному авто ))) нафіга таксо? ))) Ти ж і правила знаєш і інших учасників дорожнього руху приструнить магьош... пєрєц, Мля... і тут таксо... ні панімаю... ілі ти піян бил? тагда павєрю...

Опубліковано

lilechka,стандартна "тема" для всіх операторів таксі, про призову поїздку.

Соромітник, +1 також їжджу Морячком. Лічильник є, навіть чек дають.

Тарифи - 7 -10 грн посадка і 2,50-3,00 грн за км. Тому поїздка мала б вийти не більше 15 грн.

Хоча, тема про таксистів - ціла епопея. І уже не раз була на борді. Є, доречі вже, навіть.

Опубліковано
Так ти ж вроді б при власному авто ))) нафіга таксо? ))) Ти ж і правила знаєш і інших учасників дорожнього руху приструнить магьош... пєрєц, Мля... і тут таксо... ні панімаю... ілі ти піян бил? тагда павєрю...
Звинятйте, а яке Вам діло на чому я і коли їжджу? Вас особисто це якось зачіпає?
Опубліковано
Якби ще ТС пригадав марку і колір таксівки, було б ще дієвіше.

Можу помилятись, здається що то Авді 100 (альбо А6) колір темно-синій, або чорний.

Опубліковано

В мене трішкі інша концепція їзди в таксі- є багацько номерів самих таксистів, переважно Морячків, до них і звоню. І дешевше і швидше приїзжають...

Опубліковано

Так! Із розборками в приват.

mix_forever, за провокацію накажу.

на користь власників авто, що часом їздять на таксі скажу одне: в гості на авто - хіба до тещі і з ночівлею. Бо з вечора обов'язково :0135: . А так до ранку можна проспатися.

А по місцевих гостях - туди маршрутка - назад таксі, якщо пізніше 23,00-23,30.

Опубліковано

Кілька років їздила "Морячком" , все було гаразд і призові використовувала регулярно.

Але зараз не проти змінити службу

Ось 2 останніх приклади :

Викликаю таксі на адресу Кривий Вал,24 . І зазначаю, до "Нової пошти" . Таксі чекало на мене біля Укрпошти (подумаєш,адреса Кривий Вал 19 ),так оформили заявку . Ну нічого,вантажі не важкі ,пошти близько . Все гуд

Викликаю таксі на адресу Чехова,2 /квартира ... Питає диспетчер : там поряд такий то садочок ?

Я то знаю ,що поряд садочок ,а під яким номером - хтозна. Відповідаю - не знаю. І повторюю адресу : Чехова,2 /квартира ...

Вихожу через 7 хвилин - машини немає. Чекаю ще 10 хвилин - і телефоную.

А машина давним-давно мене чекає біля садочку ,а я її - під під'їздом .

Не сумнівайтеся,що винною диспетчер зробила мене :0080:

Це все було на одному тижні ,підозрюю набрали або новеньких ,або тупіц ,які навіть адресу не можуть правильно занотувати

Опубліковано

Доречі, щодо призових поїздок... В моряків можна годину прождати призову і фіг хто приїде, потім скаржишся - їм пофіг, відмарожуються. Чому зараз також підтримую 15-85 Чумак, бо в них з цим немає жодних проблем, кожна 7 поїздка призова і машину дають без проблем, машин в них всетаки багато як і стоянок по Луцьку, хоч в даному випадку є шанс наткнутись на якогось їхнього корча :(

• 3 місяця потому...
  • 1 місяць потому...
Опубліковано

я їжджу на сім таксі. Машини різні. від хороших до корит, призову поїздку можна і 50 хвилин чекати.

один раз сильно запізнювався і дебільний таксист підібрав когось лівого біля мого будинку. а я-то думав чого немає таксі, звоню-кажуть ви ж мали їхати вже. присилали ще одне.

в цілому середнє і двояке враження. збираюсь міняти перевізника. бо пару разів приїжали такі корита, шо відмовлявся їхати. не знаю як вам, а мені не чомусь подібному на ржаве івеко в клуб або з дівчинкою в кафе їхати не в кайф.

думаю переходити на морячок, бо перевізник вкрай обнаглів. шо це за п..дець з "зимовим проїздом"? від фієсти до цума 25 грн-це не зажирно? влітку було 21-23, як коли.

а взагалі, зараз, в морози, їжджу принципово маршрутками. по-перше, безпечніше. по-друге, навіть швидше, бо ті таксисти ще часто "сідають" машиною, особливо на якихось ланосах і легковушках.

Опубліковано

думаю переходити на морячок, бо перевізник вкрай обнаглів. шо це за п..дець з "зимовим проїздом"? від фієсти до цума 25 грн-це не зажирно? влітку було 21-23, як коли.

суттєва різниця. особливо, коли їдеш "в клуб або з дівчинкою в кафе".

Опубліковано

думаю переходити на морячок

І правильно)))

Все ж дається в порівнянні, чи не так? Якщо не перейдете на "морячок" (негативні відгуки про який писали тут не раз) не будете мати можливості позитивно оцінити інші служби таксі Луцька.

Опубліковано

не знаю як вам, а мені не чомусь подібному на ржаве івеко в клуб або з дівчинкою в кафе їхати не в кайф.

:ahuet:

Ну якщо Ви навіть не знаєте марок авто, то думаю любе покать.

Дам 100$ якщо мені під підїзд підїде по мене івеко... Нє ну звичайно можна й на Києвському майдані до бусів підвалити щоб в клуб заїхати але то вже сильно бухим бути тре...))))

Опубліковано

здається, ви не зрозуміли. я не викликав буса і не підходив до нього. я просто викликав таксі з домашнього телефону і приїхав якись старезний бусяра великий.

Опубліковано

Звичайно,замість Івеко краще 99ту ладу....

Знаю багато випадків коли люди відмовлялись їхати на Віто кажучи "я автобус не визивала!"

Все що можу сказати-зажрались.

Опубліковано

відмовлялись їхати на Віто

Все що можу сказати-зажрались.

21 Волг не вистачає. :)

Проте 24 Волги, яким вже давно місце на металоломі або в музеї, ще стоять біля Іміджа :_07:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...