lilechka Опубліковано 15 Серпня, 2012 в 20:23 #151 Опубліковано 15 Серпня, 2012 в 20:23 а чому відразу не спитав скільки коштуватиме?У нас це чомусь не прийнято говорити, на відміну від Львова, де оператор оголошує вартість кожної поїздкиі ото за 20 грн почали взнавать і ковиряти ситуацію?нерви набагато більше вартують!Зазвичай шкода не грошей... Ображає ставлення та несправедливість
Адміністратори serega Опубліковано 15 Серпня, 2012 в 20:26 Адміністратори #152 Опубліковано 15 Серпня, 2012 в 20:26 Зазвичай шкода не грошей... Ображає ставлення та несправедливість не шкода грошей, але в нашому менталітеті є бажання, щоб подавився тими грішми.
bandit Опубліковано 15 Серпня, 2012 в 20:26 #153 Опубліковано 15 Серпня, 2012 в 20:26 У нас це чомусь не прийнято говорити, на відміну від Львова, де оператор оголошує вартість кожної поїздкия їзджу мало на таксі але в 90% випадках питаю за скільки довезе, навіть коли на підпитку - розум ще працює. тьфу-тьфу
lightman Опубліковано 15 Серпня, 2012 в 20:35 #154 Опубліковано 15 Серпня, 2012 в 20:35 дійсно 20 грн., а тим більше 10 на сьогоднішній день взагагалі ніщо...я, наприклад, не таксист, але за менше на поїхав би))
Skorpio76 Опубліковано 15 Серпня, 2012 в 20:35 #155 Опубліковано 15 Серпня, 2012 в 20:35 Таксисти....і з пасажирами наглі і на дорозі вважають себе найкрутішими.Не варто соромитися ставити хамидло на місце. Жорстка розмова (вимога пояснень, звернення до керівника служби, вимога квитанції і т.д.) 2-3 рази і далі поважатимуть. Чемно, але жорстко.Користуюся таксі досить рідко, але завжди перед посадкою домовляюся про вартість поїздки.Т
yurgen Опубліковано 15 Серпня, 2012 в 20:39 Автор #156 Опубліковано 15 Серпня, 2012 в 20:39 Давно уже пора нашим операторам по телефону ставить цену за поездку.Недавно ехал вечером Винниченко-ГПЗ - 20 грн, возвращаюсь назад ГПЗ-ЦУМ - 30 грн. Говорю - ты с дуба рухнул? В ответ скороговоркой - датамнеменьше, япростозабылвключитьсчётчикНУЛАДНО25. Что туда, что назад - вызывал такси по телефону.
Адміністратори serega Опубліковано 15 Серпня, 2012 в 20:47 Адміністратори #157 Опубліковано 15 Серпня, 2012 в 20:47 Вговорили, нехай живе, ссскотина, до бабок не піду
BARAKUDA Опубліковано 15 Серпня, 2012 в 20:53 #158 Опубліковано 15 Серпня, 2012 в 20:53 а чому відразу не спитав скільки коштуватиме?У нас це чомусь не прийнято говорити, на відміну від Львова, де оператор оголошує вартість кожної поїздкиі ото за 20 грн почали взнавать і ковиряти ситуацію?нерви набагато більше вартують!Зазвичай шкода не грошей... Ображає ставлення та несправедливістьЧому не прийнято ? Максим-таксі - вартість оголошує диспетчер наперед...
Foross Опубліковано 15 Серпня, 2012 в 20:53 #159 Опубліковано 15 Серпня, 2012 в 20:53 як часто їжу на таксі то знаю що мінімальне замовлення 10-15 грн. хоч 100 метрів хоть 2 км....така в нас країна..
Volyniaka Опубліковано 15 Серпня, 2012 в 20:54 #160 Опубліковано 15 Серпня, 2012 в 20:54 Не завжди думки встигають за діями (сам знаю, що треба було робити, але це вже потім) Я навіть не маю зла на таксиста. Зловив собі п'яного, збрив горошенят..., от тепер нехай йому колеса розбортуються десь на трасі при швидкості 120 км на годину, і нехай підітреться тими 10 гривнями, що взяв зверху. А ти таки гуманіст! .... (зла він не має... а моцк Є? ...ну хоча б , грамів гривень на 8-9 ?) ЗІ. Три крапки трактуйте кожен по своєму ЗІІ. А тєма - МОЦНА!
Ashera Опубліковано 15 Серпня, 2012 в 21:05 #161 Опубліковано 15 Серпня, 2012 в 21:05 і ото за 20 грн почали взнавать і ковиряти ситуацію?нерви набагато більше вартують!действительно.. за 20 гривен? да там расстояние и пешком пройти можно))
Skorpio76 Опубліковано 15 Серпня, 2012 в 21:07 #162 Опубліковано 15 Серпня, 2012 в 21:07 і ото за 20 грн почали взнавать і ковиряти ситуацію?нерви набагато більше вартують!действительно.. за 20 гривен? да там расстояние и пешком пройти можно))Обставини бувають різні: погана погода, термінова справа, погане самопочуття, потрібно щось доставити і т.д.
Адміністратори serega Опубліковано 15 Серпня, 2012 в 21:14 Адміністратори #163 Опубліковано 15 Серпня, 2012 в 21:14 Вважайте що виговорився. здався на відвертість. Але вважаю, що будь-яку сферу послуг треба тримати під контролем.
Skorpio76 Опубліковано 15 Серпня, 2012 в 21:20 #164 Опубліковано 15 Серпня, 2012 в 21:20 Вважайте що виговорився. здався на відвертість. Але вважаю, що будь-яку сферу послуг треба тримати під контролем.Як показує практика, оприлюднення на форумі певної проблеми час від часу дає поштовх до її розв"язання (пригадайте цю історію)Якби ще ТС пригадав марку і колір таксівки, було б ще дієвіше.
Адміністратори serega Опубліковано 15 Серпня, 2012 в 21:40 Адміністратори #165 Опубліковано 15 Серпня, 2012 в 21:40 Чорт, пора мабуть заволодіти мобільними номерами всіх власників таксі Луцька.
difoto Опубліковано 15 Серпня, 2012 в 21:40 #166 Опубліковано 15 Серпня, 2012 в 21:40 Посадка - 10 грн, 3 грн/км приблизний тариф. Щось не побачив проблеми. Є дешевші оператори? А давайте темку створимо, хто дешевше, моніторити часу не хвата, але так само вважаю, що за 10 хвилин їзди 30-40 грн. - трохи перебор.(вчора їздив З/Д вокзал - Відродження - 30 грн. по лічильнику, за такі гроші наш кур'єр пішки б із задоволенням пробігся)
Адміністратори serega Опубліковано 15 Серпня, 2012 в 21:48 Адміністратори #167 Опубліковано 15 Серпня, 2012 в 21:48 Я не жлоб, але це вже занадто. 1.2 км http://goo.gl/gUzzv
Bit Опубліковано 15 Серпня, 2012 в 21:57 #168 Опубліковано 15 Серпня, 2012 в 21:57 дуже напрягає "музичка" в таксі і авто з 80-их, якими нас возять. тому кожен раз прошу нормальне авто і водію кажу аби вимкнув музику, якщо така грає. 10-15 хв проїхатись без блатного шансону точно можна.раніше весь час їздив на Луцьк-таксі, а от тепер певно перестану. Річ у тому, що кілька останніх разів до мене замість легковушки присилали якогось корча, схожого на "Рафік", в якому ще й водій, схожий на педобіра. відносно цін-ви мене вибачте. наші таксисти так зажрались, що я без мата це не опишу. був у тернополі, в 4 ранку з району дружби їхав на автовокзал, подивіться по карті яка це відстань. викликав по телефону. вартість 17 грн, притому, що відстань пристойна. у них посадочна 0.коли я це розповів одному з наших таксистів, він аж піною зайшовся, мол даром не катаємось. я кажу і там не катаються-просто там на таксі їздять ледве не кожен день, а у нас тільки коли притисне, бо такі високі ціни. порівняйте-площа Луцька 40 км квадратних, а Тернополя аж 70!
Shkoder Опубліковано 15 Серпня, 2012 в 22:10 #169 Опубліковано 15 Серпня, 2012 в 22:10 обжегшись очень много раз, выработал, imho, оптимальный алгоритм посадки в такси : выбираю машину всегда сам. негласные правила типа "у нас принято в первую машину" я уважаю, но если это корыто, то водила сам виноват. то же касается и машины по вызову. если, скажем, позвонил в "Люкс-такси", а приехало корыто и я не сильно спешу, то прошу сменить транспорт. спрашиваю или просто смотрю, есть ли счетчик, работает ли. если счетчика нет, то сразу договариваюсь о стоимости поездки. если счетчик есть, но выключен или запрятан, то обычно получается дешевле, чем по счетчику – мы оба понимаем, что "левак", а на доходы таксопарка мне плевать. если стоимость не подходит, а машин на стоянке много, то просто извиняюсь, выхожу и сажусь в машину другой службы – нервы дороже. случается, что на стоянке все машины одной службы – тогда через одну. сажусь всегда на заднее сиденье – это и безопаснее, и держит водилу в легком напряге, что положительно сказывается на восприятии дорожной обстановки. если мне вдруг кажется, что денежка щелкает слишком быстро, то не стесняюсь поинтересоваться тарифом в шутливой форме, a la "овес нынче дорог?" действия доведены до автоматизма. пьяный ли, трезвый – работает. такси в Луцке действительно дорогие, так зачем платить больше? ps. музыка, если звучит негромко, лично меня не напрягает. будь это "шансон" или рэп – я ж в такси, а не концертном зале. вот если позвонить хочу, то попрошу выключить. а кого напрягает – учитесь абстрагироваться от подобных мелких раздражителей, мозги целее будут
Sp_RoNdo Опубліковано 16 Серпня, 2012 в 03:52 #170 Опубліковано 16 Серпня, 2012 в 03:52 Ну... підтримаю тему: 1. Від ЦУМа до Наш Край на Шевченка всі служби окрім 15-85 беруть 15 грн. - це мінімальна поїздка. 15-85 візьме по лічильнику 10 грн., оскільки в них немає мінімалки. 2. Винниченко-ГПЗ 20 грн. Брехня, повезло Вам, можливо таксист перший день на роботі і просто "лоханувся", приблизна вартість поїздки 25 грн. дивлячись куди саме на ГПЗ може дійти і до 30 грн.3. Їхати по лічильнику завжди дешевше, особливо на короткі відстані. 4. Домовлятись наперед варто лише у випадку коли, у таксі відсутній лічильник - хоча тоді це вже по праву не таксі (максім берем як виключення), або коли ви подорожуєте на довгу дистанцію. 5. Відмовки таксистів типу в першу машину можете посилати подалі, хочете їдете чим душа побажає, або ж знову просто міняйте службу, у нас їх вдосталь. 6. По виклику просто просіть диспетчера прислати Вам авто іноземного виробництва, мінімум приїде Ланос, я також за те щоб викурити ті корчі в яких комфорту ніякого. 7. Мінімально менше 15 грн. таксисту який приїхав до Вас на виклик бажано не давати, оскільки Ви то можете проїхати 1 км., але поважайте його дорогу до Вас, а це як правило 2-4 км. холостого шляху, тому і таксі і існує посадка чи мінімальне замовлення. Ціним чужу працю. 8. Якщо вам попадається водій-хам Ви завжди можете подати скаргу до офісу таксиста, в такому разі водія буде оштрафовано і знято з ефіру або він має вас перепросити щоб ви забрали свою скаргу (у більшості служб така система) 9. Найдешевше на даний момент в місті їздять Чумак-таксі 15-85, 6 грн. посадка і 3 грн. - 1 км. без мінімальної поїдки. Всі стереотипи про колишній морячок брехня, вони вже давно підняли тариф просто дуже гарно напрацювали спочатку клієнтів своїми спосливими цінами що клієнт привик і не знає що може бути дешевше чим морячок. Все мої напрацьовані факти і життєві ситуаці, без реклами
yurgen Опубліковано 16 Серпня, 2012 в 05:39 Автор #171 Опубліковано 16 Серпня, 2012 в 05:39 Брехня, повезло Вам, можливо таксист перший день на роботі і просто "лоханувся", приблизна вартість поїздки 25 грн. дивлячись куди саме на ГПЗ може дійти і до 30 грнЯ этим маршрутом раз в месяц (бывает и чаще) уже 10 лет езжу.Расстояние 4,5 км. Ещё год назад по счётчику поездка стоила 17-18 грн. Сейчас - 21-23. Без счётчика берут 20-25. Но никак не 30.
Соромітник Опубліковано 16 Серпня, 2012 в 06:11 #172 Опубліковано 16 Серпня, 2012 в 06:11 долучуся до обговорення на таксі катаюсь постійно і деколи після свята тому декілька раз попадав в такі ситуації впринципі, не знаю чому, але якось завжди спокійно розмовляв з таксистом і дзвонив до диспетчера... і потім починав нервувати Напрягає навіть не так що таксист мудак - а те що служба якби не напрягається що такі виродкі в них працюють. Службу після цього міняв. Таксі або викликаю або сідаю на стоянці в машину якоїсь служби, ніколи до "пінгвінів" - то дорого. Зараз користуюся послугами служби "Морячок" (залетівші - 1585 і люкси), впринципі і тариф нормальний і лічильник завжди працює. І нервувати став набагато менше - бо їх там дрючать по повній програмі - водії переважно адекватні і машини всі нормальні.
druid Опубліковано 16 Серпня, 2012 в 06:18 #173 Опубліковано 16 Серпня, 2012 в 06:18 Підтримую ТС в стосунку саме до названого оператора "МАКСІМ". Мав ряд непорозумінь з ними, в тому числі хамство. А що найцікавіше - не мав таких проблем більше ні з ким. Тому намагаюсь цю канторку минати.
lilechka Опубліковано 16 Серпня, 2012 в 06:43 #174 Опубліковано 16 Серпня, 2012 в 06:43 Користуюсь таксі "Морячок". У них кожна 10-та поїздка безкоштовна. І ось я вже маю 2 безкоштовних поїздки, а скористатись ними не можу: то у них машини нема, то запізно сказала... Одного разу пощастило, "призова" машина все-таки до мене доїхала....хвилин через 20, а коли водій побачив сумку, яку потрібно було поставити в багажник, то так закричав і сказав, що нікуди мене не повезе. Довелось відмовлятись від "призу" і їхати за звичайним тарифом
MACCEN Опубліковано 16 Серпня, 2012 в 07:11 #175 Опубліковано 16 Серпня, 2012 в 07:11 Таксисти - не всі правда, але.1. Плюють на правила дорожнього руху.2. Чомусь різні тарифи, якщо їхати від Княжого двору до Променя одна ціна, а якщо кажеш до Версаля, то ціна вища.По типу мол, якщо їдуть на дискотеку значить капусти повні кармани, і пофігу скільки платити - це обурює. Якщо нормальний таксист то не шкода й накинути зверху.Їхав Морячком, так він мені таку суму заспівав що явно не пляше, я то заплатив, перезвонив до директора їхнього, так його оштрафували на 250 грн.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.