Перейти до змісту

Новобудови Луцька

koljangm

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
2 хвилин тому, Mr.X сказано:

А де купив квартиру?

А ще краще, хто з наших продає квартиру?)

А взагалі, в нас є продаж нерухомості на борді? Щось не пам'ятаю таких тем, правда ринок збуту маленький, може і не актуально

Опубліковано (змінено)
5 хвилин тому, NeoN сказано:

А взагалі, в нас є продаж нерухомості на борді?

рієлтори є.. @Volyniaka, ще є, але всіх по "ніку" не згадаю... та й взагалі, є тут люди - дотичні до теми.

Змінено користувачем Bliksss
Опубліковано (змінено)
5 минут назад, NeoN сказал:

А ще краще, хто з наших продає квартиру?)

А взагалі, в нас є продаж нерухомості на борді? Щось не пам'ятаю таких тем, правда ринок збуту маленький, може і не актуально

Я був продавав нещодавно квартиру, тільки враховуючи бордівських неадекватів та малий онлайн, навіть і не думав тут писати оголошення.

Знаю, що Валерій @Volyniaka - рієлтор, причому з хороших та порядних.

Змінено користувачем Mr.X
  • +1 2
Опубліковано
4 хвилин тому, Bliksss сказано:

рієлтори є.. @Volyniaka, ще є, але всіх по "ніку" не згадаю... тай взагалі, є тут люди - дотичні до теми.

2 хвилин тому, Mr.X сказано:

Я продавав був квартиру, тільки враховуючи, бордівських неадекватів та малий онлайн, навіть і не думав тут писати оголошення.

Знаю, що Валерій @Volyniaka - рієлтор, причому з хороших та порядних.

Ну я тільки за нього і чув, інших не знаю. Значить най кращий варіант з "своїх". ;)

Опубліковано (змінено)
1 година тому, NeoN сказано:

І що, думаєте, не порішають? Чи якби могли, то вже б вирішили питання?

аби не вийшло , що доведеться платити за електрику за промисловим тарифом...поки вони - "будуть розрулювати"

P.S. Я щось не бачив, щоб в цього будинку - була адреса...мож- помиляюсь, тоді - покажіть де вона вказана...

Змінено користувачем Bliksss
  • +1 1
  • 3 тижня потому...
Опубліковано
1 година тому, Fahrenheit сказано:

Деколи подивишся і руки опускаються, немає прав в простих смертних.

• Cумний 1
  • +1 1
Опубліковано
2 часа назад, NeoN сказал:

Деколи подивишся і руки опускаються, немає прав в простих смертних.

та вони йому просто заздрять, тому що немає грошей добудуватись так як він захотів, а він може (с)

Опубліковано
В 15.12.2021 в 21:32, Zelensky сказал:

Але бики кажуть, завтра буде дорожче.

А ведмеді кажуть, що криза вдарить по цінам на ринку нерухомості.

Хто буде купувати зараз житло, якщо по ящику кажуть от-от війна може бути

• Дякую! 1
  • Ха-ха 1
  • +1 2
Опубліковано
2 хвилин тому, MACCEN сказано:

переселенці зі сходу 

Опубліковано
27 хвилин тому, MACCEN сказано:

купують аж дим іде

не зважаючи на з нічого роздуті ціни та ризики війни

• +1 1
Опубліковано
13 годин тому, Fahrenheit сказано:

О, знайомий будинок, Скандинавський. У мене там родич купив квартиру ще на стадії котловану. Брав для себе, планував там жити. Після здачі (яку затягнули на 2 роки) він глянув на якість будівництва, і взагалі на кількість проблем у будинку, взявся за голову від жаху і швидко виставив квартиру на продаж. Коли продав, то (з його слів) аж видихнув із полегшенням, перехрестився, і в церкві Богу свічку поставив за те що фактично відбувся легким переляком. )))

• +1 4
Опубліковано

В ЖК Струмочок знайомий купив таунхаус, має двір 0,5 сотих і місце для 2х машин з фронту, каналізації 0, лівньовки 0, як іде дощ то вода  з усіх сусідів тече потоком через його задній двір, крайня сусідка за ним вже зробила ремонт і продає щоб не мати далі проблем, вигрібна яма повна води хоча вони там ще не жили. Забудовник продав а далі розй..буйтесь як хочете.:blink:

• Дякую! 1
  • +1 6
Опубліковано (змінено)
9 часов назад, jurgen007 сказал:

В ЖК Струмочок знайомий купив таунхаус, має двір 0,5 сотих і місце для 2х машин з фронту, каналізації 0, лівньовки 0, як іде дощ то вода  з усіх сусідів тече потоком через його задній двір, крайня сусідка за ним вже зробила ремонт і продає щоб не мати далі проблем, вигрібна яма повна води хоча вони там ще не жили. Забудовник продав а далі розй..буйтесь як хочете.:blink:

Бо "Інвестор" показує гарну дорогу картинку - і люди купляються.

В фейсбуці,серед всіх хвальоних од,зустрічався один чоловік,який писав про проблему,ніби в "Суперновій" з якою стикнулися мешканці.Шкода,що я скрін не зробила. Виникла проблема,коли вони почали в те вникати,то вилізла халтура забудовника.Але дєвочка-продавець квартир писала йому,мол,шо вам не так-всі покупці задоволені.

Знайомий теж нещодавно придбав котедж в Струмочку-2.Дізнавшись це,перше про що я подумала,скільки ж вони здиратимуть коштів щомісяць,як створять ОСББ.

І ще мені показували порівняння ремонтних робіт в новобудові інвестора-і в новобудові дуже порядного і хорошого забудовника,але не такого масштабного.То Інвестор дуже програє 

правду казав Соломон

«И обратился я, и видел под солнцем, что не проворным достается успешный бег, не храбрым — победа, не мудрым — хлеб, и не у разумных — богатство, и не искусным — благорасположение, но время и случай для всех их. 

Екклесиаст 9:11» (с)

Змінено користувачем paksivatova
  • +1 2
Опубліковано (змінено)
16 хвилин тому, paksivatova сказано:

Бо "Інвестор" показує гарну дорогу картинку - і люди купляються

Шкода. Бо картинка в них таки найкраща .

А що за халтура?

Змінено користувачем volks
Опубліковано
12 годин тому, jurgen007 сказано:

Ну як все добре то можливо вже скоро здадуть в експлуатацію каналізацію то вже матимуть. Але да в цьому Інвестор любить заганятися - продати а там якось буде. Основне вкластися в рекламу які хороші їх будинки

• +1 2
Опубліковано (змінено)
В 08.02.2022 в 08:56, volks сказал:

@jurgen007 це ще в першому Струмочку чи вже в другому?

В другому, як іде трохи сильніший дощ то по вулиці тече гірська річка, аж хвилі з бурунами, тим хто знизу треба човнами запасатись, скоро назву "струмочок" поміняють на "річечка". :)

Змінено користувачем jurgen007
  • Ха-ха 2
  • Cумний 1
Опубліковано
8 годин тому, paksivatova сказано:

правду казав Соломон

«И обратился я, и видел под солнцем, что не проворным достается успешный бег, не храбрым — победа, не мудрым — хлеб, и не у разумных — богатство, и не искусным — благорасположение, но время и случай для всех их. 

Екклесиаст 9:11» (с)

таки так!

• -1 1
Опубліковано
8 годин тому, paksivatova сказано:

Бо "Інвестор" показує гарну дорогу картинку - і люди купляються.

В фейсбуці,серед всіх хвальоних од,зустрічався один чоловік,який писав про проблему,ніби в "Суперновій" з якою стикнулися мешканці.Шкода,що я скрін не зробила. Виникла проблема,коли вони почали в те вникати,то вилізла халтура забудовника.Але дєвочка-продавець квартир писала йому,мол,шо вам не так-всі покупці задоволені.

а що там за халтура? Я дивився там квартриру, якість не найгірша порівняно з іншими забудовниками. Але ремонт до усадки будинку не варто робити. Ідуть тріщини але це ніби в усіх так.

• -1 1
Опубліковано
8 годин тому, volks сказано:

Шкода. Бо картинка в них таки найкраща .

Мені в Суперновій не подобається розташування. Хоча то на любителя.

Опубліковано
13 годин тому, jurgen007 сказано:

В другому, як іде трохи сильніший дощ то по вулиці тече гірська річка, аж хвилі з бурунами, тим хто знизу треба човнами запасатись.:)

Там ще й бруківку в болото клали. Цікаво як вона себе поводить.

А найгірше, що ніхто про це все не буде особливо розказувати, бо ж потім фіг продасиш.

Опубліковано
13 часов назад, Zelensky сказал:

а що там за халтура? Я дивився там квартриру, якість не найгірша порівняно з іншими забудовниками. Але ремонт до усадки будинку не варто робити. Ідуть тріщини але це ніби в усіх так.

Ніби з бруківкою була зв'язана

я не пам'ятаю 

По пам'яті,осінню 2020 року той чоловік коментував,можете погортати сторінку Інвестора,можливо вони не почистили ті коментарі 

Опубліковано
17 хвилин тому, paksivatova сказано:

Ніби з бруківкою була зв'язана

я не пам'ятаю 

По пам'яті,осінню 2020 року той чоловік коментував,можете погортати сторінку Інвестора,можливо вони не почистили ті коментарі 

Та там не мало ньюансів було, особливо з підключенням комунікацій, будинок зданий а комунікації не підключенні, а Разум в комєнтах такий а що я директор облгазу.

• +1 1
Опубліковано
1 час назад, volks сказал:

Там ще й бруківку в болото клали. Цікаво як вона себе поводить.

А найгірше, що ніхто про це все не буде особливо розказувати, бо ж потім фіг продасиш.

Бруківка вже місцями попровалювалась.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...