Перейти до змісту

Новобудови Луцька

koljangm

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
37 минут назад, san4ez1 сказал:

Бачив в живу -те малинове там як... на возі.

В нас вже є дурдом-веселка під назвою Промінь, який а ж ніяк там не вписується...

Так Промінь хоч в пастельних тонах, а це взагалі жуть. Цікаво, власний будинок Ваймана в такі ж яскраві кольори пофарбований.

Опубліковано
43 минуты назад, Масяня сказал:

Кольори те що треба - кольори веселки, залишилось лише напис ЛДБК (той що збоку на будинку) виправити на ЛГБТ :lol:

В лгбт немає голубого

Опубліковано

Блін. Який безлад в архітектурі міста коїться. Як можна дати дозвіл на добудовування такого будинку (риторично)? Які редиски купують такі квартири, що ними рухає? Це ж який такий архітектор придумав таку лєпоту (ламати руки таким). Уявляю: стою я на кухні в труселях, жую сосіску з холодильника, а з вікна сходинкової клітини сусіднього будинку на відстані в метр глазєють на це мужики, що вийшли перекурити. Або можна самому поглазєть що виробляють люди в спальні сусіднього будинку :D.

Звісно, можна "заштореним" бути постійно і жити при ввімкнених лампах, чому б ні.

1.thumb.jpg.cd34dffd29deba50b6a0362e5d1cf3fc.jpg

• +1 1
Опубліковано
55 хвилин тому, vaz75 сказано:

Блін. Який безлад в архітектурі міста коїться. Як можна дати дозвіл на добудовування такого будинку (риторично)?

так в нас добра частина будинків має такий поворот о_О
http://prntscr.com/h7ov0z

• +1 1
Опубліковано
1 час назад, Dima4s сказал:

так в нас добра частина будинків має такий поворот о_О
http://prntscr.com/h7ov0z

Вікно біля вікна? Не зустрічав (може раніше не звертав уваги). Ммм, це витончений смак.

Опубліковано
24 минуты назад, vaz75 сказал:

Вікно біля вікна? Не зустрічав (може раніше не звертав уваги). Ммм, це витончений смак.

Більшість панельних будинків побудовані буквою Г.

2 часа назад, vaz75 сказал:

Уявляю: стою я на кухні в труселях, жую сосіску з холодильника

Тож мені проблема. На пляжу всі в труселях шастають. А от голий вже спокійно не походиш. Хоча, в себе вдома можна роботи, що хоч.

Опубліковано
29 хвилин тому, vaz75 сказано:

Впевнений, що знайдуться людям яким абсолютно наплювати, хоча це теж "не моє".

Але люди всі абсолютно різні, тим більше наші люди, яким нікому було змалечку прививати смак та прагнення до ліпшого життя...

Але знову ж таки - може йому насрати та й все, а якщо платить гроші то що паритись (хід думки забудовника).

Опубліковано
26 хвилин тому, PR-Nick сказано:

Хто що думає з приводу

А що там думати?

З документами - порядок, будують на місці колишньої автостоянки ,земля у власності.

З іншими дозволами - теж проблем не буде ;)

Опубліковано
11 часов назад, Bliksss сказал:

А що там думати?

З документами - порядок, будують на місці колишньої автостоянки ,земля у власності.

З іншими дозволами - теж проблем не буде ;)

Документи особисто перевіряли чи зі слів?

Не дуже там порядок з документами, але думають, що порішають

Опубліковано
5 годин тому, melonbet сказано:

Не дуже там порядок з документами, але думають, що порішають

особисто знаю людей чия була ділянка...  ну і багато чув про "можливості" тих, хто будує

• 6 місяців потому...
Опубліковано

Хто щось скаже з приводу ЖК "Зелений масив"http://www.zb2.com.ua/green/ на вул. Рівненська, 113. Забудовник Житлобуд-2. Добудовують І чергу 3 секції. Розпочали ІІ чергу ще 2 секції. Цікавить якість робіт і тд...тп...

Опубліковано
29 минут назад, Electro_777 сказал:

Хто щось скаже з приводу ЖК "Зелений масив"http://www.zb2.com.ua/green/ на вул. Рівненська, 113. Забудовник Житлобуд-2. Добудовують І чергу 3 секції. Розпочали ІІ чергу ще 2 секції. Цікавить якість робіт і тд...тп...

я скажу,що фасад у них спроектовано абсолютно без смаку

про самого забудовника нічого не знаю ;)

Опубліковано
6 минут назад, kroha сказал:

про самого забудовника нічого не знаю ;)

А про забудовника - гортайте цю тему. Там попередній їх проект біля Північки вже обсмоктали.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...