Перейти до змісту

Наболіло.. про тролейбуси які покидають місто..

Panterka22

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

TFA, проїзні тепер тільки на тролейбуси, отже, порпоную, як і колись, видавати по пару штук на руки контролерам, щоб вони їх реалізовували))

Було зручно

• Відповідей 3,8 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

TFA, проїзні тепер тільки на тролейбуси, отже, порпоную, як і колись, видавати по пару штук на руки контролерам, щоб вони їх реалізовували))

Було зручно

Так воно і є, сьогодні бачив в кондуктора.

Опубліковано

Було зручно

Так воно і є, сьогодні бачив в кондуктора.

Кажуть, що лише у деяких є

Уже трьох кондукторів перепитала. У них не виявилось

«Братський міст»

немає там.

Принаймі я не знайшла

Опубліковано

«Братський міст»

немає там.

Принаймі я не знайшла

Та зупинка, звідки тролейбуси на ДПЗ (не на Ковельську) їдуть.

Опубліковано

У семи містах України: Києві, Тернополі, Вінниці, Запоріжжі, Одесі, Львові та Дніпропетровську є громадський транспорт, обладнаний WiFi.

http://life.pravda.com.ua/technology/2014/09/8/179986/

Чому б не доповнити цей список Луцьку?!

Опубліковано

У семи містах України: Києві, Тернополі, Вінниці, Запоріжжі, Одесі, Львові та Дніпропетровську є громадський транспорт, обладнаний WiFi.

http://life.pravda.com.ua/technology/2014/09/8/179986/

Чому б не доповнити цей список Луцьку?!

http://www.volynnews.com/news/economics/khto-zaplatyt-za-bezkoshtovnyy-Wi-Fi-u-lutskykh-marshrutkakh/

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Сьогодні бачив як тролейбус 15А проїхав по вул. Гордіюк, це що йому маршрут новий придумали чи просто "заблудився"?

Опубліковано
Сьогодні їхав в 15 водій повідомив, що тролейбус їде на 40 бо перекрита вул. Соборності.

Не вул., а просп. ;)

А перекрита бо кладуть болт асфальт. Вчора ввечері купа техніки вигнала зі стоянки біля РАЦСу таксистів, а сьогодні зранку перекривали дорогу від Північного до Троянди. Ото після обіду, мабуть, продовжили далі.

Опубліковано

ДЛЯ ЛУЦЬКА ПРИДБАЮТЬ ЩЕ 2 ПОЛЬСЬКІ ТРОЛЕЙБУСИ

Оскільки вживані тролейбуси польського виробництва значно дешевші, ніж вітчизняні, розширити парк Луцького підприємства електротранспорту планують завдяки придбанню техніки у Польщі.

Про це під час громадських слухань з розгляду питання«Пасажирські перевезення пільгових категорій громадян у місті Луцьку», що відбулися 7 жовтня у Луцьку, розповів міський голова Микола Романюк.

Він зазначив, що у місті планують максимально збільшити кількість тролейбусів. Так, з 28 їхню кількість збільшили до 42, а найближчим часом планують придбати ще два тролейбуси у Польщі.

«В Україні один новий тролейбус коштує 2 мільйони гривень. Ті, які ми беремо у Польщі, після капітального ремонту, разом розмитненням нам обходяться по 100 тисяч гривень. Ви бачите 15-й автобусний маршрут, який ми замінили на тролейбуси, привели їх в порядок, пофарбували і пару років поїздимо», - розповів Микола Романюк.

З його слів, решта тролейбусів, які використовує ЛПЕ, вже двічі використали термін експлуатації.

До слова, Інформаційне агентство Волинські Новини раніше повідомляло, що, попри оптимістичні сподівання, тролейбуси, які використовуються на маршрутах №15 та 15а часто ламаються та відстають від графіка руху.

Натомість, очільник ЛПЕ Анатолій Тимощук називав вживані польські тролейбуси «знахідкою», а заступник міського голови Тарас Яковлев пояснював поломки обкаткою техніки.

http://www.volynnews.com/news/society/dlia-lutska-prydbaiut-shche-2-polski-troleybusy/

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Якось дивно їздять тролейбуси... сьогодні зранку - побачив тролейбус 15-го маршруту який їхав біля обласної дитячої лікарні в сторону "глобуса", подумав що непогано було б випити ще кави і остаточно проснутись.....

Але, тільки що побачив в тому ж місці - 15-тий, а за ним - ще один, 2-гий здається.... Сьогодні їздять як хочуть?

• 2 тижня потому...
Опубліковано

У Луцьку буде новий тролейбусний маршрут із 40-го кварталу до села Гаразджа.

Про це стало відомо 5 листопада на засіданні виконавчого комітету у Луцькій міській раді, - повідомляє Четверта влада.

Так, у Луцьку відкриють новий тролейбусний маршрут №10 «вул. Гордіюк – с. Гаразджа (кладовище)», що пролягатиме такими вулицями та проспектами: Гордіюк, Соборності, Перемоги, Винниченка, Волі, Рівненська, село Гаразджа (кладовище).

Тож незабаром лучани та гості міста зможуть скористатися послугами електротранспорту за новим маршрутом.

http://www.volynpost.com/news/42081-u-lucku-bude-novyj-trolejbusnyj-marshrut

Опубліковано

Нічого не зменшилося, як їздили по 3 штуки на кожному, так і їздять, єдине, на Тр15 помічений ЗіУ в стандартному фарбуванні, поки вимушено там катається...

Опубліковано

У Луцьку буде новий тролейбусний маршрут із 40-го кварталу до села Гаразджа.

Нові тролейбусні маршрути - це завжди добре, але виникає кілька питань:

1. Чому саме зараз, а не на початку весни, коли багато людей їде на дачі?

2. Чому такий дивний маршрут? Навіщо їхати через весь Луцьк, якщо можна з 40-го - їхати через відродження, або молоді?

На мою думку, жителям 40-го,33-го кварталів так було б зручніше, а інакше, нічого не змінилось... і далі будуть користуватись маршруткою....

3. На інших маршрутах все добре? Вистачає машин, немає скарг на інтервал руху? Якщо так, то можна і новий маршрут відкити,але якщо - ні, то нащо це "окозамилювання"?

P.S. Тролейбусом (маршруткою), користуюсь рідко, але чому таке нераціональне ставлення до бюджетних грошей?

Опубліковано

2. Чому такий дивний маршрут? Навіщо їхати через весь Луцьк, якщо можна з 40-го - їхати через відродження, або молоді?

Пасажирів треба зібрати.

Опубліковано

Може просто біля "Лучеська" немає гілки в сторону виїзду з міста?

Опубліковано

Пасажирів треба зібрати.

не логічно, зараз люди з соборності-молоді-відродження їдуть маршрутками, і коли не побачу - маршрутки "забиті"... а кататись, наприклад від Загсу, через центр.... напевно тільки пенсіонери будуть, значить - буде працювати в збиток.

Опубліковано

зараз люди з соборності-молоді-відродження їдуть маршрутками

ти половину борди нелюдями назвав)))))

Ну і.. щось ти сильно сміливо говориш, як на того, хто тролейбусами не користується)))) (не в образу).

П.С. За даними ЛПЕ вони скоротили свою нерентабільність від 1,7млн до 200 000. Це дозволяє їм есперементувати, не просто ж так вони взяли і поставили той маршрут - значить люди просили!!

П.П.С. Я будуюся в Рованцях, і, не виключено, що в свій час я теж буду просити разом з громадою туди тролейбусний маршрут №22 )))

Опубліковано

ти половину борди нелюдями назвав)))))

щось я не помітив, та і не збирався такого робити ))

Ну і.. щось ти сильно сміливо говориш, як на того, хто тролейбусами не користується)))) (не в образу).

і тут не розумію... побачив новину на борді, вирішив поцікавитись, бо постійно бачу у вказаному районі людей, які "штурмують" маршрутки в тому напрямку, на рахунок того, що я не користуюсь тролейбусами - то це не так категорично, просто в мене, зараз не має потреби користуватись громадським транспортом,а коли вона виникає, то мені байдуже, чи це буде тролейбус, чи це буде маршрутка... Я свій пост писав про доцільність саме такого маршруту

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...