Перейти до змісту

Скарга на Нову пошту

anahareo

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Напевно не найкраще місце для запитання, але ніби немає теми про нову пошту: чи зможу я перевірити комп'ютерні запчастини при отриманні підключивши їх до комп'ютера який принесу з собою?

Опубліковано
4 хвилин тому, Jl6owa сказано:

Напевно не найкраще місце для запитання, але ніби немає теми про нову пошту: чи зможу я перевірити комп'ютерні запчастини при отриманні підключивши їх до комп'ютера який принесу з собою?

а якщо ти "руцями" щось там замкнеш-спалиш-зламаєш ???

Опубліковано
1 година тому, Jl6owa сказано:

неможеш, заборонено умовами перевезення, 100%

Опубліковано
1 час назад, Oli сказал:

а якщо ти "руцями" щось там замкнеш-спалиш-зламаєш ???

12 минут назад, Zalepok44 сказал:

Я так і думав, дякую.

Опубліковано
26 хвилин тому, Zalepok44 сказано:

не так давно двічі бачив, як чел на 11 відділенні, приносив в сумці монік і всю іншу комплектуху для тесту памяті :)

Опубліковано
4 хвилин тому, Deemon сказано:

не так давно двічі бачив, як чел на 11 відділенні, приносив в сумці монік і всю іншу комплектуху для тесту памяті :)

він там мазаний. Я тоже так роблю на певних відділеннях) Але простому смертному жити по правилам перевізника. 

Опубліковано (змінено)
12 хвилин тому, Zalepok44 сказано:

він там мазаний.

хіба від жалості, ряба, циганська сумка, на моніку 20" двома великими резинками від штанів шматок потріпаного пінопласту і тд...

ще пригадав випадок - оператор телефонував продавцю і питав дозвіл отримувачу, на предмет затестити батарею в ноуті останнього.

Змінено користувачем Deemon
Опубліковано

Сьогоднішня повчальна (в першу чергу для мене) історія.

Донька виставила на ОЛХ свій поїзд для ляльок. Відписав покупець з Хмельницького. Перевів завдаток, а решту (300 грн.) наложкою. В понеділок пішов відправляти, вибрав коробку, пересвідчився чи добре влазить, попросив ще допакувати в "пупирчату" плівку, оформив відправлення. Хлопчина дає ТТН з словами "перевірте". Перевірив реквізити, оголошена вартість - 300 грн. та й пішов собі. 

Сьогодні вранці відсипаюсь, телефон у беззвучному. Прокидаюсь в обід - три пропущених, СМС з привата про зарахування 270 грн. і мило від покупця з ОЛХ: "чомусь вартість наложки була лише 30 грн., то я забрала і вам ще 270 грн. на карту скинула". )))

Подякував за порядність, дивлюсь накладну і дійсно праворуч зазначено: "грошовий переказ 30".

Послугами відправлення через НП користуюсь нечасто, може разів 10 в рік, в основному отримую.

Тепер очікую на смс про надходження 30 грн. і думаю, чи йти і "потролити" їх трохи на предмет "де мої 300 грн?" ))

Опубліковано
18 минут назад, yu2007 сказал:

, чи йти і "потролити" їх трохи на предмет "де мої 300 грн?" ))

А чим тролити? Наложка ж 30 грн. Пощастило, що покупець порядний трапився. Значить не все ще в нас втрачено.

• +1 1
Опубліковано
9 minutes ago, volks said:

А чим тролити? Наложка ж 30 грн. Пощастило, що покупець порядний трапився. Значить не все ще в нас втрачено.

Оголошена вартість 300, морду цеглиною і нічого мене не кохає 

6 minutes ago, Oli said:

@yu2007  дай ттн

навіщо?

Опубліковано

в когось показує безкоштовну доставку?  https://www.olx.ua/obyavlenie/derzhatel-holder-dlya-akkumulyatorov-18650-2h10-IDwwTo0.html

вже пробував різні браузери... доходить до оплати і пише 

• Услуга "OLX доставка": Ошибка NP_undefined

Возникла поскольку в объявлении указано несуществующее (закрытое) отделение "Нова Пошта". Замените на актуальные данные, если ситуация не изменится - сообщите в Службу поддержки

IyQrR3T4Q_aVBbROZMAf4A.jpeg

Опубліковано
1 хвилина тому, yu2007 сказано:

навіщо?

думав глянути, бо ти щось плутаєш...

33 хвилин тому, yu2007 сказано:

Послугами відправлення через НП користуюсь нечасто, може разів 10 в рік, в основному отримую.

33 хвилин тому, yu2007 сказано:

в основному отримую.

Опубліковано
6 минут назад, yu2007 сказал:

Оголошена вартість 300

Це страховка на цю вартість і в разі пошкодження вона виплачується. І до наложки вона ніякого відношення не має. Може тобі 270 передоплатою кинули і 30 грн залишилось на наложку.

• +1 1
Опубліковано

@Oli

Так отримую замовлені/придбані різні дрібнички, а не гроші за "налошку". 

Чи я тебе не зрозумів.

Насправді думаю, що працівник просто не натиснув один раз клавішу нуль на клаві. 

Ну і моя неуважність, перш за все.

@volks

Я це розумію, хоча жодного разу не чув, що після слів "назад гроші повертаються? яка сума?" ще б запитували оголошену вартість, завжди вбивали туди суму повернення. Але повторюсь, "барижу" рідко, тому на такі нюанси мало звертав увагу.

Опубліковано
16 минут назад, Oli сказал:

в когось показує безкоштовну доставку?  https://www.olx.ua/obyavlenie/derzhatel-holder-dlya-akkumulyatorov-18650-2h10-IDwwTo0.html

вже пробував різні браузери... доходить до оплати і пише 

• Услуга "OLX доставка": Ошибка NP_undefined

Возникла поскольку в объявлении указано несуществующее (закрытое) отделение "Нова Пошта". Замените на актуальные данные, если ситуация не изменится - сообщите в Службу поддержки

IyQrR3T4Q_aVBbROZMAf4A.jpeg

Я бачу. Це мабуть в тебе в профілі вказане закрите відділення. Зміни в себе в профілі.

Опубліковано
2 минуты назад, Oli сказал:

Міняв, #3 стоіть, ставив різні

Перейшов ще раз по твоєму лінку, щоб ще раз ніби замовити, а фсьо, немає більше халяви. Кукі почисть.

Опубліковано
10 хвилин тому, nickel сказано:

Перейшов ще раз по твоєму лінку, щоб ще раз ніби замовити, а фсьо, немає більше халяви. Кукі почисть.

Замовив щойно аналогічний товар, і без проблем.

А ти зайди хвилин за 5-7 і знову буде

Опубліковано
1 година тому, yu2007 сказано:

@Oli

Так отримую замовлені/придбані різні дрібнички, а не гроші за "налошку". 

Чи я тебе не зрозумів.

Насправді думаю, що працівник просто не натиснув один раз клавішу нуль на клаві. 

Ну і моя неуважність, перш за все.

А як ти їх потроллиш, як в тому екземплярі ТТН, що в тебе залишилась, теж 30 грн.

Опубліковано
13 часов назад, yu2007 сказал:

Сьогоднішня повчальна (в першу чергу для мене) історія.

Донька виставила на ОЛХ свій поїзд для ляльок. Відписав покупець з Хмельницького. Перевів завдаток, а решту (300 грн.) наложкою. В понеділок пішов відправляти, вибрав коробку, пересвідчився чи добре влазить, попросив ще допакувати в "пупирчату" плівку, оформив відправлення. Хлопчина дає ТТН з словами "перевірте". Перевірив реквізити, оголошена вартість - 300 грн. та й пішов собі. 

Сьогодні вранці відсипаюсь, телефон у беззвучному. Прокидаюсь в обід - три пропущених, СМС з привата про зарахування 270 грн. і мило від покупця з ОЛХ: "чомусь вартість наложки була лише 30 грн., то я забрала і вам ще 270 грн. на карту скинула". )))

Подякував за порядність, дивлюсь накладну і дійсно праворуч зазначено: "грошовий переказ 30".

Тепер очікую на смс про надходження 30 грн. і думаю, чи йти і "потролити" їх трохи на предмет "де мої 300 грн?" ))

Звідки в лівого покуця Ваш номер картки?

Опубліковано
12 минут назад, AnimaNoir сказал:

Звідки в лівого покуця Ваш номер картки?

13 минут назад, AnimaNoir сказал:

Перевів завдаток, а решту (300 грн.) наложкою.

Опубліковано
12 hours ago, rl72 said:

А як ти їх потроллиш, як в тому екземплярі ТТН, що в тебе залишилась, теж 30 грн.

Цікаво, що слова (скорочення) "грн" немає, а просто "грошовий переказ 30".

А камери в них звук пишуть, ніхто не в курсі?))

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...