Перейти до змісту

Скарга на Нову пошту

anahareo

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Сайт говорит:

НОВИНИ

2013-06-01

Увага! По технічним причинам в м. Луцьк не працює телефон інформаційної лінії.

При виникненні питань звертайтеся за телефоном: (067) 545 58 09.

Приносимо вибачення за тимчасові незручності!

Ну или можешь в личку написать :)

Опубліковано (змінено)

Мені зворотня доставка тиждень їхала, на гарячі лінії кормили, через годину, дві, після трьох буде на відділенні №9, обіцяли за 5 хв. передзвонити, в результаті сам дзвонив через годину.В кінці кінців плюнув і сам поїхав на Карбишева забирати.

to Creator ви "сказав як в лужу пер...в"®

що не так в моєму висловлювані? Ситуація наступна: один завтикав відправити з Одеси, другий завтикав відправити на відділення, третя обіцяє,що буде на відділенні після 14.00(можете приходити) 4- та з відділення-приходьте завтра, 5-й на гар.лінії обіцяє що через 40хв. буде і обіцяє передзвонити через 5 хв.(причому раза з обіцяв) і не дзвонить.

Змінено користувачем hud
  • +1 1
Опубліковано

Мені зворотня доставка тиждень їхала, на гарячі лінії кормили, через годину, дві, після трьох буде на відділенні №9, обіцяли за 5 хв. предзонити, в результаті сам дзвонив через годину.В кінці кінців плюнув і сам поїхав на Карбишева забирати

Якщо ви так само висловлювали свою думку, не дивно, що ніхто вас не зміг зрозуміти.
  • +1 1
  • -1 1
Опубліковано

На НП школярки інколи беззаперечно туплять, деяку інфу взнати нереально, кажуть, що то неможливо взнати ітд., але на щастя маю давніх знайомих котрі швидко виручають в потрібну хвилину і надають необхідну інформацію по відправленнях.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

На НП школярки інколи беззаперечно туплять, деяку інфу взнати нереально, кажуть, що то неможливо взнати ітд., але на щастя маю давніх знайомих котрі швидко виручають в потрібну хвилину і надають необхідну інформацію по відправленнях.

А Ви не думали, що вони не мають доступа до всієї інформації або просто Ваше запитання не в їх компетенції...Ну і ще одне - за їх ЗП вони виконують рівно свою роботу...Нащо їм ще щось? Таких як я і Ви у них за день десятки, як не більше...А ЗП не міняється-то..

Опубліковано

взагалі НП самий адекватний перевізник

в інших це просто абзац... то працюють до шостої

то в них якісь заморочки, то персонал хамло... було таке шо вантаж тиждень везли по банальній причині, він тиждень в машину не влазив....

Опубліковано

fedot, що це було?

ps з НП працюю з 2004 чи то 2005, тому добре знаю хто яку інформацію може надати і чи має доступ до неї

Було те, що я і сказав. Хоч Ви і працюєте з НП з якогось там часу, але це ще нічого не означає. Якраз Ви правильно в першому пості написали "школярки" - яку інформацію Ви вимагаєте від них-то?))

П.С. З НП працюю з моменту її відкриття в Луцьку.

Опубліковано

П.С. З НП працюю з моменту її відкриття в Луцьку.

Аналогично. На Карбышева 2 у них был маленький офис и очень приятный "живой" персонал.

До сих пор никаких особых претензий. Непонятки не в счет. Они есть всюду.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Теж давно працюю з новою поштою і теж ніби задоволений, але все таки:

Навіщо писати на сайті:

28 червня (пт) - відділення №1 у визначених населених пунктах працюватимуть за графіком суботи;

post-1667-0-94711000-1372429566_thumb.jp

Графік роботи: Субота 08:00-18:00

post-1667-0-45968600-1372429653_thumb.jp

якщо о 17:15 на 1му відділенні уже все зачинено і нікого на місці немає?

Опубліковано

Yaryk, ты там каждый день, блин. Перед дверями висит объявление с графиком работы. И там пишет про сегодня: 9:00 - 15:00.

Это как в квестах - никто нифига задания не читает. Правильно, а зачем? :D

Опубліковано

ursa, це ти ніфіга не читаєш. Я запитав чому на сайті написано, що відділення працює по суботньому графіку, якщо насправді воно так не працює?

Опубліковано

ursa, це ти ніфіга не читаєш. Я запитав чому на сайті написано, що відділення працює по суботньому графіку, якщо насправді воно так не працює?

та це, напевно, працівники НП забули офіційний сайт почитати :0162:

Опубліковано

2Yaryk

Спросить это в техподдержке сайта НП было бы гораздо более правильным решением.

К сожалению, ІТ-специалистам компании неизвестно про существование ресурса, на котором был задан вопрос ;)

И очень жаль, что ты не учитываешь человеческий фактор и возможность опечаток при наполнении сайта.

И да, если доколупываться до того, что написано, и воспринимать информацию не избирательно - обрати внимание на фразу: "Прийом вантажу для відправки в той же день (понеділок-п'ятниця): до 18:00" - и вспомни, до скольки ты реально можешь сделать отправку ;)

Специально для клиентов вешалось объявление про график работы НП с 22-го по 30-е. И вешалось оно не вчера ;)

И отделение даже не собиралось работать, как в субботу.

В общем, не понять мне всей глубины твоего удивления :)

• +1 1
Опубліковано

ursa, а что с смс-ками? Ну не приходят, или приходят через раз :( Иногда приходят через пару часов после того, как груз забран. На чьей стороне проблема?

Опубліковано

Если СМС ещё не отправляли и груз забран, то СМС точно не придёт.

Если СМС уже отправили, но из-за каких-то проблем оно не дошло сразу (обычно в течении 2-3 минут), то бывает, что приходит после забора груза.

Проблемы могут быть со связью, местоположением телефона, забитостью канала, глюком сети. Бывает так, что СМС-шлюз тупит - а это ведь неудивительно, если представить, сколько через него отправляется соообщений, часто одновременно со всей Украины... Ну и если он раскумаривается - то СМС доходят (иногда ночью :)), если раскумаривается как-то неправильно (такое ведь тоже бывает :)) - то СМС улетают непонятно куда, например, если в бэкапе их нету, то при оживлении сервака они и не пойдут. А система-то будет думать, что всё нормально отправлено, ведь она переложила ответственность с себя на шлюз :)

Как-то так :)

• +1 2
Опубліковано

Понял. У меня ситуация - человек отправил посылку, номер, как по закону Мерфи в этот раз не отправил и уехал куда-то в Ебипет на две недели.... и вот я сижу, поглядываю на телефон и думаю, шо ж делать? Теоретически, если не придет смс, мне пеня выйдет дороже доставки, ведь насколько я знаю, узнать что-либо про посылку без номера невозможно?

Опубліковано

А, да. Есть ещё варианты, когда дают не тот телефонный номер, или его не так вбивают (ошибочка в одной цифре, например, или в коде оператора), или случайно путают получателя... Тогда СМС идти идёт, но хз кому и куда :)

Буду на работе скоро - посмотрю, что можно сделать ;)

• +1 1
Опубліковано

Понял. У меня ситуация - человек отправил посылку, номер, как по закону Мерфи в этот раз не отправил и уехал куда-то в Ебипет на две недели.... и вот я сижу, поглядываю на телефон и думаю, шо ж делать? Теоретически, если не придет смс, мне пеня выйдет дороже доставки, ведь насколько я знаю, узнать что-либо про посылку без номера невозможно?

Можна відновити номер. Це може зробити або відправник або отримувач. На відділенні пишеться заява і заповнюються деякі дані - Хто, коли, звідки, куди і кому відправляв. При собі треба мати паспорт. І відновлять номер без проблем

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Мне как-то приходилось восстанавливать номер ТТН. Мне родственница выслала посылку, а номер ТТн не выслала, к тому же и саму ТТН где-то потеряла. Ну писали заявление и восстанавливали. Довольно быстро тогда со всем разобрались, хоть и пришлось пару раз сходить на склад и с бумажками повозиться.

Опубліковано (змінено)

а як вони рахуют ту свою масу об*ємну,заказував не раз техніку побутову,платив 40-50грн наложним платежом.,заказав одну штуку,зацінили за достаку 100грн,по суті як вартість самого товару.так і за розміром як ті коробки з технікою,ну може трохи довша на кілька см,ну і ширша в одному місці,та і вага 2кг всього.перерахували при мені,кажуть все вірно.незнаю хто напартачив,магазин говорить одне(важили і міряли при відправці) ,НП інше.

ніхто з таким не стикався,чи заказував щось подібне

Змінено користувачем Cooler
Опубліковано

Поройся по сайту, найдёшь много интересного ;)

Объёмный вес высчитывается так: длина (м) х ширина (м) х высота (м) х 250

Например: 0.25м х 0.8м х 0.1м х 250 = 5 кг.

Если объёмный вес больше фактического - то берётся объёмный. Если больше фактический - то груз едет по факту. Цена за килограм фактический и объёмный - одинакова. Объёмный применяется потому, что лёгкая коробка занимает место в машине, на котором мог бы разместиться тяжёлый груз, например, подшипники ;) Гонять 20-титонную фуру с загрузкой полупустыми коробками (1 тонна по факту) - невыгодно. Вот поэтому так и считается :)

• +1 3
Опубліковано (змінено)

Нова пошта дешева по маленьким вантажам і дуже дорога по габаритним порівняно з іншими.

Змінено користувачем Black

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...