Перейти до змісту

Водафон (МТС)

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Район Лучеська не працює МТС, вибиває зразу. Біля там тама така ж ситуація.
Хто що знає стосовно цього?

• Відповідей 2,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано

Щойно нас повідомили про обрив волоконно-оптичної лінії зв'язку, через це у частини абонентів можливі тимчасові труднощі зі зв'язком. Фахівці компанії уже виїхали на місце для проведення ремонтних робіт. Будемо вас оперативно інформувати про вирішення ситуації.

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Знову задублювалось повідомлення... :(

Юра писав що під постами є кнопавка "опції" через яку можна видалити дубль. Сорі, може я сліпий, але я в упор не знаходжу такої кнопки, може мені хтось тицьнути в неї пальцем ? Я тільки редагування бачу, але воно не дозволяє повного видалення поста.

Опубліковано
6 хвилин тому, SergLutsk сказано:

А взагалі існує поповнення мтс без комісії ? Щось я не можу надибати

а офіційний сайт навіщо?

Опубліковано
11 хвилин тому, SergLutsk сказано:

А взагалі існує поповнення мтс без комісії ? Щось я не можу надибати

https://secure.privatbank.ua/ua/company/#mts

платіжною картою - без комісії

• +1 1
Опубліковано
4 хвилин тому, Coding сказано:

а офіційний сайт навіщо?

А що офіційний сайт, він пропонує оплатити через приват чи портмоне, а вони беруть комісію. Принаймні я через ці сервіси пробував і в мене знімає комісію

5 хвилин тому, rrid сказано:

https://secure.privatbank.ua/ua/company/#mts

платіжною картою - без комісії

Ну звичайно що я платіжною карткою поповняю, але ніби приват гривню знімає, хіба в цьому сервісі інакше ?

Опубліковано

Ну хз, мені здається що останнього разу я якраз так і переходив з офіц. сайту, попадав на портмоне, поповняв, а потім помітив що загальний і доступний залишок на картці стали відрізнятись на 1 грн. Не те щоб та гривня грала якусь суттєву роль, але може статись що от саме її не вистачає до круглої суми яку плануєш знімати, і в самий відповідальний момент це підстава ! Так що хотілось би точно знати, коли платиш, скільки справді з тебе буде знято.

Опубліковано

якщо поповняєш з офіційного сайту - переадресовує на ПБ чи портмоне, але комісія тоді не береться. Якщо зайти зразу на сайти для оплати - беруть. Те саме і КС

• +1 1
Опубліковано
31 хвилин тому, Coding сказано:

якщо поповняєш з офіційного сайту - переадресовує на ПБ чи портмоне, але комісія тоді не береться. Якщо зайти зразу на сайти для оплати - беруть. Те саме і КС

А, можливо й так ! Можливо я після попереднього поповнення зберіг собі ссилку зразу на сторінку портмоне, куда мене переадресував мтс, і наступного разу вже заходив прямо з неї, не заходячи з офіц. сайту мтс, і зняло комісію. Можливо маєте рацію, не думав що від цього може залежати. Дякую.

Опубліковано

Прийшла смс: у ТП Супер 3D - з 1 квітня буде знімати не 50к а 80к вдень (або 50к замість 30к у тих, у кого підключені умови від 15 06 2015)

Рік без абонплати буде 200 (зараз 128грн !!!! )

Тому раджу поповнитись, і підключити "рік без абонплати"  - *365# - так виходить 35к вдень

Опубліковано

128 грн,- це лише на розмови, тобто, рік без абонплати на розмови (без зняття 75 коп. щодня), але інтернет платний.

А 200 грн - це два безліміти (типу), тобто, +інтернет-пакети

Опубліковано

Да той мтс останнім часом дістав до печінок вже.... утримую його більше по звичці вже, з поваги до старих абонентів що дзвонять з мтс :)  Підкажіть який зараз самий економний тариф в ньому, такий щоб мінімум послуг і відповідно за символічну плату ?

Опубліковано
5 годин тому, jack74 сказано:

128 грн,- це лише на розмови, тобто, рік без абонплати на розмови (без зняття 75 коп. щодня), але інтернет платний.

А 200 грн - це два безліміти (типу), тобто, +інтернет-пакети

мені особисто (думаю і багатьом іншим) - потрібні тільки дзвінки

Опубліковано

Особисто в мене на тарифі Смартфон 3G перший підключена послуга рік без абонплат за 128грн входить 500мб 3G інтернету на місяць (надалі безліміт з обмеженням 32кб) і безлімітні дзвінки.. підключав послугу щоправда перед Новим Роком.

P.S. Якістю мтс взагалі не довольний... Інтернет норм, но голос...

• +1 1
Опубліковано

В тарифі  "Смартфон 0-50" беруть по 1 гривні в день, якщо користуєшся послугами (двінки або інтернет). При цьому надають 200 мб 3G інтернету на день. Якщо ти підключив послугу "-33%" ( тобто ти платиш за раз 20 грн в місяць, не залежно від того, користуєшся ти якимись послугами чи ні) , то надають 500 мб інтернету на місяць. А коли ти заплатив за цілий рік (200 грн) - то надають по 100 мб інтернету на день.

Опубліковано
38 минуты назад, YouRich сказал:

В тариф "Смартфон 0-50" беруть по 1 гривні в день, якщо користуєшся послугами (двінки або інтернет). При цьому надають 200 мб 3G інтернету на день. Якщо ти підключив послугу "-33%" ( тобто ти платиш за раз 20 грн в місяць, не залежно від того, користуєшся ти якимись послугами чи ні) , то надають 500 мб інтернету на місяць. А коли ти заплатив за цілий рік (200 грн) - то надають по 100 мб інтернету на день.

Дивна політика: сплатив на 33% менше в місяць, отримай більше інету, проплатив наперед за рік, отримай менше інету.

Опубліковано

Услуга «Роуминг, как дома» от Vodafone с 1-го апреля будет действовать 7 дней для пользователей припейд пакетов

Цитувати

Оператор Vodafone меняет условия использования услуги «Роуминг, как дома», которая с 1 апреля для припейд пакетов будет действовать не 30, а 7 дней. «С 1.04 действительно изменяются условия предоставления услуги «Роуминг, как дома» для абонентов предоплаченных тарифов Vodafone Red. Новый срок действия услуги – 7 дней. Также расширяется список стран действия услуги. Теперь льготным роумингом можно будет пользоваться и во Франции» – сообщают в пресс-службе оператора.

Напомним, что услуга «Роуминг, как дома» была запущена 16 ноября 2015 года вместе с тарифными планами Vodafone Red и предлагала за дополнительную плату использовать свой тариф на протяжении 30 дней в одной из 15 европейских стран.

Теперь пользователи предоплаты могут рассчитывать на 7 дней работы услуги «Роуминг, как дома», и при этом её стоимость не меняется. Это вряд ли можно назвать улучшением даже несмотря на подключение Франции, так как за 7 дней пользователи предоплаты вряд ли смогут использовать свой тариф в полном объёме. Контрактным абонентам в этом плане повезло больше, для них «Роуминг, как дома» продолжает действовать 30 дней.

https://www.vodafone.ua/uk/privatnim-kliyentam/rouming/peredplata

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...